Dodaj do ulubionych

Wasze perfumy

03.10.14, 22:21
Ja bardzo nie lubie zadnych zapachow, nawet proszek do prania mam bezzapachowy, ale od wielkiego swieta uzywam:
Gucci envy (ten stary, zielony)
Obserwuj wątek
    • klaudka_mala Re: Wasze perfumy 04.10.14, 00:07
      To ja kocham najróżniejsze zapachy. W tej chwili w szufladzie posiadam: D&G Light blue, Lady Rebel Mango, jakieś 2 zapachy z Oriflame i jeden z Avonu oraz mój ukochany DKNY Night
    • agg3 Re: Wasze perfumy 04.10.14, 01:29
      Marc Jacobs Daisy. Lancôme Miracle.
      Teraz szukam czegos nowego... Moze Versace Crystal noire bedzie nastepny.
      • bisiek10 Re: Wasze perfumy 04.10.14, 08:08
        U mnie krolowal zawsze Pret a Porte :) Teraz Boss Orange,Boss Intense.Gucci Envy ale ten naprawde stary zolty :)Przymierzam sie do zakupu Florabotanica Balenciagi :P Oo i MaxMara tez fajny :)
        • zwycz.ajna Re: Wasze perfumy 04.10.14, 08:23
          Noo dwa tu juz moje zobaczyłam Florabotanica cudny i Light Blue, lubie tez CKIN2U,.
        • alki_80 Re: Wasze perfumy 06.10.14, 23:59
          U mnie Pret a Porte króluje do dziś. Muszę go zawsze mieć ;)
        • saphira Re: Wasze perfumy 16.10.14, 16:29
          Bisiek10, wlasnie dostalam na urodziny Florabotanica EDP 50ml, niestety to kompletnie nie moj zapach. Moze chcesz odkupic za ?40? Perfumy sa wciaz zafoliowane, gdybys byla zainteresowana, odezwij sie na gazetowego maila, wszystko mozemy sfinalizowac przez PayPal, zeby bylo bezpieczniej
    • sfornarina Re: Wasze perfumy 04.10.14, 08:35
      Hermes pamplemousse rose.
      Wypsikuję już nie wiem którą fiolkę z rzędu. Chłop też je na mnie uwielbia i w zasadzie wszystko inne, co kupiłam "dla odmiany" od razu oddałam, bo i tak nie używałam:)
    • jaleo Re: Wasze perfumy 04.10.14, 11:24
      Ja to jestem kompletny dziwak, bo mimo, ze pracuje dla firmy produkujacej m.in zapachy Gucci, D&G, Boss, itp, i moge je za grosze kupic w sklepie pracowniczym, to sama nosze Madagascan Vanilla z Body Shopu, i zbieram mnostwo komplementow (ludziom sie w ogole vanilla dobrze kojarzy, z domowymi wypiekami :-).
      • klaudka_mala Re: Wasze perfumy 04.10.14, 12:29
        A nie jesteś przez to wiecznie głodna :D?
      • e-vil Re: Wasze perfumy 04.10.14, 16:17
        ja w LO miałam 'fazę' na wanilię czy też kokos - ale teraz wolę kwiatowe czy pudrowe zapachy - mój ulubiony zapach z Giorgio Armani już jest niedostępny w sprzedaży, więc szukam wytrwale czegoś ulubionego dla siebie. Do pracy noszę CK - Obsession Night (pracuję na nocki ;))
    • tonia2005 Re: Wasze perfumy 04.10.14, 15:23
      Chanel chance.
    • yuka12 Re: Wasze perfumy 05.10.14, 19:47
      Ulubione perfumy- Lacoste "Pour femme". Od ostatnich wakacji takze "Eternity Summer" Calvin Klein. Czasami na wieczorne wyjscia spryskuje sie "Red Jeans" Versace. Generalnie nie lubie mocnych zapachow, Versace uzywam b. rzadko. Inne mocne perfumy sluza niestety za zapach do lazienki (przeterminowaly sie :)).
    • szprotka6 Re: Wasze perfumy 06.10.14, 23:51
      Jadore -Dior zamiennie z La vie est belle- Lancome
      • ilonka45 Re: Wasze perfumy 07.10.14, 16:13
        Troche sie uzbieralo, bo na kazda okazje perfumy dostaje :) i sama kupuje namietnie: Miss Dior***Calvin Klein Eternity, Chanel Coco Mademoiselle*** i N* 5 (kiedys lubilam, teraz nieco za mocne dla mnie) Dolce Gabbana Light Blue,Gucci Guilty te pierwsze :) Lacoste Touch of Pink, Ralph Lauren Romance***Tommy Hilfiger Tommy Girl, Cerruti 1881, Paco Rabanne Lady Million, i takie, ktorcyh nie lubie i uzywam jako "odswiezacza" Jean Paul Gaultier... Te najulubiensze zaznczylam gwiazdkami :)

• marninor Re: Wasze perfumy 07.10.14, 19:37
          Dkny woman.
          Light blue d&g
          Hugo boss orange
    • saphira Re: Wasze perfumy 08.10.14, 16:10
      "Daisy" Marc Jacobs, "Rose the One" D&G, "Very Irresistible" Givenchy, "Idylle" Guerlain
      • t.edyta Re: Wasze perfumy 09.10.14, 18:30
        power bomb- Rudolf&Volf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka