Dodaj do ulubionych

Referencje do aplikacji o British citizenship?

06.10.14, 14:36
szukam i szukam, ale nigdzie nie znalazłam informacji, a najlepiej jakiegoś przykładu na referncje do aplikacji o brytyjskie obywatelstwo? czy ktoś mógłby mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: Referencje do aplikacji o British citizenship 06.10.14, 15:33
      Zobacz formularz do aplikowania. Tam dwie osoby wpisuja swoje dane. Nie wiem, o co chodzi z przykladami.

forum.gazeta.pl/forum/w,37418,150489501,150489501,BRYTYJSKIE_OBYWATELSTWO_NOWA_WERSJA_PRZEWODNIKA.html
      • miczkowiecka Re: Referencje do aplikacji o British citizenship 06.10.14, 15:38
        dziękuję za linka, ale moje pytanie dotyczy tego jak takie refrencje konkretnie powinny wyglądać i co zawierać- osoby, któree będą mi je wystawiać jeszcze tego nie robiły- dlatego pytałam o przykład- czy jest ktoś na forum, kto mógłby pomóc?
        • mazda76 Re: Referencje do aplikacji o British citizenship 06.10.14, 16:44
          To jest gotowy formularz, ktory te osoby musza wypelnic i podpisac. Tam sa pytania o nazwisko, date urodzenia, adres, zawod (i chyba miejsce pracy) osoby podpisujacej referencje. A takze o numer paszportu tej osoby. Pytanie kim ta osoba jest dla ciebie. Tyle.
        • plain-vanilla Re: Referencje do aplikacji o British citizenship 06.10.14, 16:53
          Wlasnie w poradniku jest link do formularza, w ktorym to formularzu jest sekcja, ktora wypelniaja referenci. Jakbys przeczytala, to bys wiedziala bez zadawania zbednych pytan.
          • agata.richardson Re: Referencje do aplikacji o British citizenship 06.10.14, 17:03
            Tak, jak dziewczyny mówią. Jest to gotowy formularz (a raczej 1 strona). Wszystko jest straightforward. Sama nieraz takie podania wypełniałam ;)
          • miczkowiecka Re: Referencje do aplikacji o British citizenship 06.10.14, 20:30
            Dziękuję- poradnik czytałam jakiś czas temu i tylko referencji mi brakuje i zdjęcia. Przykro mi, że ktoś uznał za zbędne - nie do końca mieściło mi się w głowie, że to tylko ta stronka dla referee's;) i żadnych referencji nie potrzeba. bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka