09.11.16, 15:27
Czy ktos ma doswiadczenia dot modelingu swojego dziecka ? czy warto ? dostalismy szanse na wstepne zdjecia, ale nie jestem do konca pewna czy pracujac dam rade by jechac z dzieckiem na drugi koniec Anglii By nagrac zdjecia. Co powiem w szkole gdy zdjecia beda krecone w tygodniu, nie zgodzilam sie na prace gdy dziecko chodzi do szkoly... ale mam watpliwosci czy wogole warto, i czy dziecko bedzie mialo frajde z tego......
Co doradzacie ?
Obserwuj wątek
    • nannyjo32 Re: Modeling 09.11.16, 15:50
      my mielismy zaproszenie do Londynu jak mialy chyba 2-3 lata. Wycofalismy sie. Wlasnie dojazdy, czas itp itd
    • princesswhitewolf Re: Modeling 09.11.16, 19:31
      nigdy bym sie nie zgodzila na cos takiego. Cenie prywatnosc swojego dziecka i nie chce wychowac go na narcyza. Jak rowniez uwazam ze w tym biznesie moga sie szwedac pedofile.Nigdy sie nie zgadzam na to by moje dziecko bylo nawet na stronie facebookowej przedszkola. Tylko w przedszkolu moga byc zdjecia albo na mojej stronie facebooka na ktorej tylko grupa Bliscy Przyjaciele i Rodzina moze widziec zdjecia mojego dziecka. Reszta znajomych widzi tylko co tam przeklejam, albo moje 1 zdjecie, zas obcy ( publicznosc) nie widzi nic poza moim 1 zdjeciem.
      • polkawuk Re: Modeling 10.11.16, 21:22
        Czy na facebooku nie jest tak, ze jak ktoś z rodziny lub bliskich znajomych polubi zdjecie, a sam ma profil dostępny, to na jego profilu jego znajomi to zobacza? A jak zobacza to moga skopiować? Wydawało mi się, ze tak to działa właśnie.
        • princesswhitewolf Re: Modeling 10.11.16, 22:35
          beda widziec "like" i komentarz jej ale nie zdjecie jesli na nie klikna bo jest zablokowane dla tej osoby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka