Dodaj do ulubionych

Child friendly mobile phone

14.05.17, 22:46
Dziewczyny polecicie jakis model telefony (nie iPhone) dla 8 latka?
Dzisiaj zdecydowalam, ze synowi jest potrzebny telefon. Jestesmy z mezem w separacji i nie mieszkamy razem i syn chcial sie skontaktowac z tata. Zadzwonil z mojego telefonu i jego tata zaraz przyszedl do niego, ale chcialabym, zeby syn mial mozliwosc zadzwonic i porozmawiac kiedy chce i zeby mial w tym celu swoj wlasny telefon.
Jakis prosty model, sa jakies przeznaczone dla dzieci na rynku?
Chcialabym,zeby mogl tez porozmawiac przez skype no i zeby na glosnomowiacym dalo sie wyraznie porozmawiac.
Polecicie cos?
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: Child friendly mobile phone 14.05.17, 23:12
      a zegarek/ tel z GPS?

nacisnie na guzik to dzwoni automatycznie do taty czy tam mamy. Poza tym mozesz wysylac mu text
      Oraz namierzyc GPS gdzie sie znajduje tudziez podsluchiwac nawet
      • alannda Re: Child friendly mobile phone 14.05.17, 23:20
        Ciezko znalezc cos na rynku UK odpowiedniego dla 8-latka niestety. Swego czasu szukalam intensywnie i jedyne co bylo dostepne to bardziej dla maluchow.
    • alannda Re: Child friendly mobile phone 14.05.17, 23:17
      Moj syn ma Huawei Y3, chyba £50 kosztowal, system operacyjny Android. Iphone to to nie jest, wyswietlacz takiej sobie jakosci, ale dziala bez zarzutu, skype tez. Ma tez funkcje automatycznego wlaczania i wylaczania wiec mozna zaprogramowac zeby sie wlaczyl dopiero po szkole i wylaczyl przed szkola. Uzywany juz prawie rok bez problemow wiec polecam.
    • plain-vanilla Re: Child friendly mobile phone 14.05.17, 23:38
      Syn dostal telefon rok temu Bluboo Picasso. Bardzo fajny telefon z porządną specyfikacja. Zapłaciłam wtedy za niego 70f. Jeśli ma być do rozmów Skype, to 5" ekran i dobra bateria. Zwróć na to uwagę. Ja wybierałam czytając recenzje w necie i miał się zmieścić w określonym budżecie. Jeśli masz wiekszy budżet, to możesz wybrać coś z bardziej znanych marek albo dać swój stary telefon dziecku, a sobie sprawić nowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka