berlin30 04.06.18, 18:58 Po zawirowaniach w TSB- wszyscy na pewno slyszeli o ich klopotach.Gdzie macie konta,albo co polecacie? Myslalam o Halifax,Nationwide lub Santander.Najlepiej proste konta bez oplat.Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glasscraft Re: Bank account 04.06.18, 19:16 First Direct. Bez oplat pod warunkiem miesiecznych wplat £1,000 plus Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Bank account 04.06.18, 19:32 o ile pamietam, zalozylam u nich konto, bo placili cos ekstra za zmiane glownego konta (mialam Santander i nie bylam zadowolona). DOdatkowo za zlecenie dwoch direct debetow miesiecznie daja mi £5 bonusu. Warto zapytac. Odpowiedz Link
bisiek10 Re: Bank account 05.06.18, 15:53 Halifax,MetroBank.Metro bank karte Ci daje na miejscu w 10min.Otwarty jest dlugo bo do 20tej w niedziele chyba krocej.Musisz tylko popatrzec czy masz jakis w okolicy. Odpowiedz Link
berlin30 Re: Bank account 05.06.18, 16:53 A jaka wplata minimum? Bo Halifax chyba 750 miesiecznie mudibyc.A ten Metro Bank to jakis dobry? Bo Halifax to oddzial Lloydsa z tego co wiem. Odpowiedz Link
bisiek10 Re: Bank account 05.06.18, 19:43 Od lat mam Halifaxa konto i nigdy nie mialam wymaganej wplaty minimalnej.W metro tez nie mam zadnej minimalnej wplaty obowiazkowej.Na dzien dobry dali overdraft £200.Jak zejdziesz ponizej swoich srodkow to jest oplata 3pensy bodajze.Musisz poczytac. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Bank account 05.06.18, 21:52 Wszystko zalezy, jakie konto. Moje jest bez minimum. Na poczatek dostalam £300 overdraftu, po paru miesiacach podniesli do £1800 (zupelnie nie rozumimem dlaczego i skad takie wyliczenia, nie prosilam). Otwieralam w placowce, nie online. Poszlam, powiedzialam, ze chce darmowe konto i najlepiej takie, co zaplaca mi za przeniesienie i takie mi znalezli. Odpowiedz Link
bisiek10 Re: Bank account 06.06.18, 00:22 Bo najlepiej wlasnie isc i pytac na miejscu. Odpowiedz Link
berlin30 Re: Bank account 06.06.18, 07:44 ok,tak tez zrobie-Halifax i Metro bank.Troche poczytalam w necie.A ze otwarte maja w weekend to plus.dzieki Odpowiedz Link
vbamodauroda Re: Bank account 06.06.18, 15:07 Santander, zakladaja szybko, online i online banking podobny do polskiego - generowane kody do przelewow. Nie polecam NatWest! Czeste problemy z online banking, wszystko trzeba zalatwiac w branchu, nie maja kontaktowych kart do business banking. Odpowiedz Link
derka1 Re: Bank account 06.06.18, 15:22 vbamodauroda napisał(a): > Nie polecam NatWest! Czeste problemy z online bankin > g, wszystko trzeba zalatwiac w branchu, nie maja kontaktowych kart do business > banking. Naprawde? Ja jestem z NatWest od 20 kilku lat. Nigdy zadnych problemow z niczym. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Bank account 06.06.18, 20:06 Ja z Santanderem sie nie polubilam, nic nie moglam zalatwic w placowce, wszedzie mi kazali dzwonic i czekac na infolinii, odetchnelam z ulga w Halifaxie. Moj partner ma duuuzo kont w Natwescie, kredyt na dom tez z Natwestu bralismy i przez 16 lat mial jedna wtope, za ktora dostal od Natwestu przeprosiny plus gratis finansowy. Wiec tez nie narzeka. Odpowiedz Link