Dodaj do ulubionych

Slim fast- prośba o rady

30.10.18, 00:30
Wiem, wiem, odchudzać nalezy się poprzez zdrową dietę i uprawianie sportu. Tyle ze akurat dostałam od kogoś ten specyfik, nie mam w tej chwili nadwagi ale jestem przy górnej granicy normy, jem w miarę zdrowo. Tak, ze nie chodzi o to, aby pochłaniać chipsy a liczyć na schudnięcie dzięki wspomagaczom. Ma ktoś jakieś doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • lucasa Re: Slim fast- prośba o rady 30.10.18, 13:58
      To nie jest wspomagacz tylko ma zastapic posilek.
      Ja kupilam kiedys bo byly na promocji - bardzo mi smakowaly - robilam w blenderze z kostkami lodu. Jak dla mnie to byl deser a nie posilek.

U nas w pracy kilka osob ladnie schudlo na Slimming World. Poczytaj - jest tez polska grupa na fb. Jak sie wybierze troche tluszczu (awokado, orzechy itd) jako dozwolone grzeszki to faktycznie to moze byc sposob odzywiania na zycie.

Ps. Napisz mi co ze zdrowiemi jak sobie radzisz bo sie martwilam o Ciebie.
      • ann.38 Re: Slim fast- prośba o rady 30.10.18, 18:57
        Dzięki. To sprawdzę, czy będzie mnie to na tyle syciło zeby zastąpić posiłek.

Ps. Napisałam email do Ciebie.
        • glasscraft Re: Slim fast- prośba o rady 30.10.18, 19:01
          Ann, a jak przestaniesz zastepowac posilki slimfastem? Jezeli nie zmienisz diety/wysilku fizycznego, to chyba (oczywiscie zycze, zeby tak sie nie stalo) wrocisz do poprzedniej wagi w blyskawicznym tempie. Nie lepiej byloby jakas sensowna diete I cwiczenia, zwlaszcza ze sama piszesz ze nie masz tony (nic?) do zrzucenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka