carmelaxxx 26.10.07, 15:00 wlasnie w sklepiku Instore w mojej okolicy pojawil sie regalik z kosmetykami Ziaja i z calkiem sporym wyborem !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaska321 Re: kosmetyki Ziaja w sieci Instore 26.10.07, 15:08 O to super!!! Sprawdze w Instore w mojej okolicy, moze tez beda. Dzieki za info!!! Odpowiedz Link
velopedus Re: kosmetyki Ziaja w sieci Instore 26.10.07, 22:15 Mają je też w Pound Stretcher Home&Garden :). Odpowiedz Link
pieguskaa Re: kosmetyki Ziaja w sieci Instore 28.10.07, 21:40 Carmela, przepraszam, ze tak nie na temat... Mieszkasz w Burton czy Swadlincote? Z tego co kojarze to chyba Instore w Burton nie ma, jest natomiast rowniez i w mojej okolicy czyli Swadlincote:) Daj znac jesli masz ochote:) pozdrawiam pieguska Odpowiedz Link
londynwarszawaparyz Re: kosmetyki Ziaja w sieci Instore 05.06.13, 16:28 a kto powiedzial ze jak jade/(w zasadzie-mieszkam) w Anglii to kupuje angielskie kosmetyki? Ja nie kupuje bo wole polskie.Sa moze drozsze ale maja mniej "chemii" w sobie, sa bardziej naturalne.Czesto sprawdzone od lat. Ulubione. Dzialajace tylko z tej konkretnej firmy ( u mnie Ziaja wlasnie). Dlatego jak mam wybrac Ziaje a typowo angielskie produkty, wybiore rodzima firme. Jest poprostu lepsza i jej ufam. Odpowiedz Link