joa33 03.12.07, 08:39 Dziewczyny, jaka huste polecacie dla 2 mies dziecka? Codzi mi o wiazana, nie typu Premaxx. I gdzie ja kupic? Pozdrowienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuit4 Re: jaka husta? 03.12.07, 10:31 ja mam wiązaną Hoppediza i bardzo polecam :) mozesz ja kupic tutaj: www.chustomania.pl lub inne ale tez o dobrym splocie www.ekodzieciak.pl.Tutaj jest forum chustowe,moze ktos ci cos doradzi gdzie w Anglii (byc moze na miejscu nie w internecie)kupic dobra chuste forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603 ogólnie-najlepsze są tkane skośno-krzyżowo.Mozesz od razu zamowic klasyczną,albo jak masz kase to najpierw nosic w elastycznej a jak dziecko bedzie mialo mniej wiecej 10kg to przerzucic sie na nieelastyczna. Odpowiedz Link
nuit4 Re: jaka husta? 03.12.07, 10:47 znalazłam: elastyczna: allegro.pl/item274327894_chusta_wiazana_elastyczna_filmy_jak_nosic_na_cd.html nieelastyczna: allegro.pl/item272806567_chusta_wiazana_dluga_nati_sunet_polecam_.html allegro.pl/item276461918_amazonas_chusta_nosidelko_do_20_kg_nowosc.html allegro.pl/search.php?string=girasol&country=1&category=11763 allegro.pl/search.php?string=hoppediz&category=11763&buy=0&new=0&pay=0&country=1 pewnie na ebayu mozesz tez poszukac podobnych :) Odpowiedz Link
karolkowa1 Re: jaka husta? 03.12.07, 13:03 Na ebayu masz do koloru do wyboru baby.listings.ebay.co.uk/Baby-Carriers-Backpacks_Slings-Papooses_W0QQfromZR4QQsacatZ137725QQsocmdZListingItemList Pozdr. Odpowiedz Link
joa33 Re: jaka husta? 03.12.07, 14:24 Dzieki Dziewczyny, na ebayu rzeczywiscie duzy wybor, ale firm w ogole nie znam. Pewnie sa lepsze i gorsze. Jesli ktos ma kupowana w UK to wdzieczna bede za opinie :) Odpowiedz Link
nuit4 Re: jaka husta? 03.12.07, 15:55 www.easycare.at/easycare2e/index.php cos takiego jeszcze znalazłam. wiesz co,nie wiem ile tu mam chustowych,a jesli sa to nie wiem czy juz z wlasnymi chustami nie przyjechaly. moze zagdaj na forum chustowym ktore ci wczesniej podalam-tak sa osoby ktore nawet jesli nie wiedza to sie dowiedza ;) mysle ze tam najszybciej uzyskasz odpowiedz :) Odpowiedz Link
vincentina2 Re: jaka husta? 04.12.07, 09:15 JOa , ja uzywalam Premaxx i nosidelko klasyczne z przodu. Boje sie nieznanych wiazanych hust, nieznanych firm ( wole husty po scislych kontrolach ) Premaxx jest bardzo solidny , niewiazany. POzdr Odpowiedz Link
lamarea odswiezam watek 27.12.07, 12:48 Hej, zanim w ostatecznosci sprowadze sobie chuste z Polski, tez chcialabym najpierw sprobowac kupic tutaj.Bede wdzieczna za wszelkie informacje,gdzie w UK mozna chuste kupic(najlepiej dotknac i obejrzec zanim sie kupi:)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dariazv Re: jaka husta? 27.12.07, 15:13 kupowalam swoja huste w uk.mam elaroo.polecam www.slingmeet.co.uk jest na tel stronie kilka reklam sklepow internetowych sprzedajacych chust.mozesz tez znalesc mamy chustowe ze swojej okolicy. Odpowiedz Link