murasaki33 07.02.09, 08:33 ...ogloszeniami o sprzedazy wozkow,lozeczek itp. Jest spory link do tego. Lub ebay. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37418&w=37898758 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaska321 Re: Prosba o nie zasmiecanie forum... 07.02.09, 09:27 A właściwie to dlaczego ci to przeszkadza? Przecież nie musisz tego czytać. Niech się może wypowie moderatorka w tej kwestii.No jest wątek szukam, oddam,zamienię, ale może nie każdy potrafi tam trafić. Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Prosba o nie zasmiecanie forum... 07.02.09, 09:37 W/w watek zalozyla wlasnie jedna z moderatorek...chyba w jakims celu. Odpowiedz Link
d.hassenpflug Re: Prosba o nie zasmiecanie forum... 07.02.09, 09:42 Przepraszam - co to za wymowka ze nie kazdy moze tam trafic. Oczka bola czy co ? "Spis treści: Pomysły na pracę ... [....]... Oddam,Sprzedam,Szukam ... Gdzie się zarejestrować" Poza tym poczytaj netykiete, bo jak dla mnie to zwykle jej naruszenie. W kilku miejscach jakby sie tak sprezyc. Odpowiedz Link
delicja29 Ale macie problemy... 07.02.09, 10:35 Nie chcesz nie czytaj, kto ci co zaśmieca? Nie rozumiem osób którym wszystko przeszkadza. Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Ale macie problemy... 07.02.09, 10:53 Jakie "wszystko"? Sa zasady pisane lub nie. I milo jest sie ich trzymac. Wyrazilam tylko swoja prosbe, to wszystko. Slonecznego dnia zycze:) Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: Ale macie problemy... 07.02.09, 14:04 murasaki nie przesadzaj,jakie zasmiecanie i jakie zasady? To forum akurat nie jest takie ,,busy'' jak inne.Mi to nie przeszkadza i innym tez, a moze tak w domku poustawiac? ;-0 Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Ale macie problemy... 07.02.09, 14:12 Edyta, dzieki za troske, ale w domu wszystko gra. Odpowiedz Link
mama5plus Re: Ale macie problemy... 07.02.09, 14:18 murasaki33 napisała: > Edyta, dzieki za troske, ale w domu wszystko gra. No tak! Nie ma to jak cios ponizej pasa z braku sensownych argumentow :o) Teraz mozesz ulyszec murasaki ze tlumaczy sie winny ;) Odpowiedz Link
mama5plus Re: Prosba o nie zasmiecanie forum... 07.02.09, 14:14 To moze sie podpisze po murasaki zeby nie bylo ze ona jedna dziwna taka ;-P Moze nie tyle przeszkadza co wyobraznia mi dziala na tyle wystarczajaco ze potrafie jej oczami zobaczyc to forum gdy kazdy zacznie wszelkiej masci ogloszenia w osobnych watkach zamieszczac. No adtrader jak nic. ;) A inni pojda za ciosem i zaczna linki do swoich aukcji tez w osobnych watkach wrzucac. I powiedza, `no w czym problem? Przeciez wczesniej nikomu nie przeszkadzalo ;o)` Tak jak w zyciu sa specjalnie wyznaczone miejsca do tego, wityny niektorych sklepow ;), tablice, gazety i strony ogloszeniowe, tak tu jest specjalny watek sluzacy temu celowi, zalozony przez moderatorke. Jak dla mnie oczywisty sygnal ze tam sie nalezy oglaszac. Odpowiedz Link
d.hassenpflug Re: Prosba o nie zasmiecanie forum... 07.02.09, 15:41 Ja protestuje, jaka ona sama taka dziwna ;p Juz od dawna mam alergie na lenistwo i slepote oraz brak inwencji, od niedawna ja natomiast artykułuje. Uwazajcie bo za stawanie okoniem dostanie nam sie po czterech literach i zaraz sie odezwa glosy, ze to forum nie dla nas ;p Bo w naglowku stoi "Tu żadne pytania nie są nie na miejscu każdy kto może to ci pomoże!". Hehe. To wszystko mi przywodzi na mysl jedna sytuacje kiedy to juz po wprowadzeniu zakazu palenia w miejscach publicznych do pubu wchodzi Polak i odpala fajke. Jedna osoba zwraca uwage, reszta udaje ze nie widzi i nie oddycha a Polak na uwage odpowiada 'A mnie ***** takie prawo nie obowiazuje'. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Prosba o nie zasmiecanie forum... 07.02.09, 16:06 Zawsze stawanie okoniem jest niewygodne dla otoczenia:) Wychyl sie a zaraz dostaniesz w ucho. Po prostu tak juz mam:) Pozdrawiam cieplo znad cynamonowej herbaty. Odpowiedz Link
gypsi Re: Prosba o nie zasmiecanie forum... 07.02.09, 21:31 Nie rozumiem - dziewczyna PROSI grzecznie o nie zasmiecanie, a obrywa, ze sie czepia... a czlowiek mial nadzieje, ze Wyborcza nie Onet;) Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: Prosba o nie zasmiecanie forum... 07.02.09, 23:20 Post jak post... Ja na przyklad nie rozumiem czepiania sie dziewczyny,ktora zamiescila post o sprzedazy wozka.Dla mnie jest bardziej wygodne,przeczytanie postu ,niz wchodzenie w:,,kupie,oddam...'' Badz,co badz jest to forum -Matek Polek-i wszelkie ogloszenia dotyczace dzeci i nas mam sa na miejscu. Co innego jakby to byla jakas reklama... Tak wiec PROSZE o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby. tez bardzo milo prosze... Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Prosba o nie zasmiecanie forum... 08.02.09, 11:30 Nikogo sie nie czepiam, nie bylo nic personalnego w mojej prosbie, byla natury ogolnej. Odpowiedz Link
mrs.t Re: Prosba o nie zasmiecanie forum... 08.02.09, 21:03 inna sprawa ze i oddam i sprzedam i zamienie jak na jeden watek to dosc duzo - moze kompromisem, i dobrym pomyslem, byly by trzy oddzielne watki ? ? Odpowiedz Link
mamakostka bije sie w piers... 08.02.09, 11:27 prosze moderatorke o usuniecie mojego postu. Odpowiedz Link