Dodaj do ulubionych

ile za elektryczność?

10.03.09, 16:06
Witam.mam pytanko czy któraś z Was mieszka w mieszkaniu gdzie wszystko jest na elektryczność? jeśli tak to czy możecie napisać jaki jest miesięczny koszt dla 3 osób podczas sezonu grzewczego i nie grzewczym w mieszkaniu 2 pokojowym dużym? miesięcznie.tak jak się ogrzewa dom a nie cały czas wyłączone jest. dziękuję Wam SERDECZNIE
Obserwuj wątek
    • ann_a30 Re: ile za elektryczność? 10.03.09, 16:54
      150 na miesiąc zimą. Latem jeszcze nie wiemy. Dom ma 3 sypialnie, ale jest
      jednopoziomowy, drewniany, nie murowany. Elektryczność na pre-payment meter. W
      sumie 4 osoby, bo 2 dzieci, ale pralka chodzi bez przerwy:) Temperatura w domu
      nie jest wysoka - staramy się do 18 st. W bedroomach nie grzejemy, bo mamy
      pościel elektryczną - jest cieplej i przyjemniej:)
      • nsc23 Re: ile za elektryczność? 10.03.09, 19:22
        U nas na dwie osoby 270 za trzy miesiace. Grzejemy jak jestesmy w domu, wode tez
        grzejemy tylko jak chcemy pozmywac/sie wykapac. Pierzemy raz dziennie mniej wiecej.
        • nsc23 Ajajaj 10.03.09, 19:28
          Przepraszam - ogrzewanie mamy gazowe, ale 270 za trzy miesiace to razem za prad
          i gaz. Jeszcze raz przepraszam za wprowadzanie w blad, tak to jest jak sie
          samemu rachunkow nie placi ;)
          • madzioszka28 Re: Ajajaj 10.03.09, 23:28
            u mnie wszystko ma prad,za okres zimowy za 3 mce przyszlo
            450funtow,pralka co drugi dzien,podgrzewanie wody w bojlerze,jeden
            grzejnik w living roomie ,3 doroslych i dziecko.sasiedzi mniej
            zuzywali ,2 osoby ,rachunek tej samej wysokosci.n-power
            • agg3 1 bedroom flat 11.03.09, 00:25
              Mieszkam sama z Corka. W zimie kiedy grzejemy na max ok Ł 120. Latem
              Ł 40 - 50. Grzejniki night storage, pobieraja prad w nocy, jak na
              prawde zimno to pobieraja i wydalaja na maxa. Pralka co 2 - 3 dzien,
              ale nie wiele gotuje dla nas dwoch. Woda grzeje sie w bojlerze. Aha
              zima czasami wlaczalam dodatkowy grzejnik, bo w lazience i kuchni
              nie mam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka