gabez1 10.06.09, 12:27 Witajcie, Zastanawiam sie nad ta praca... Ktos z Was kiedys tego probowal, czy jet to moze kolejna "podpucha"? www.mailingortyping.co.uk/home-workers.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drosophila.melanogaster Re: mailing or typing? 10.06.09, 13:15 Hmmmm,wlasciwie wyglada dosyc zachecajaco...Niestety nigdy sama nie pracowalam dla takich firm ale rowniez chetnie uslyszalabym od tych co probowali. Odpowiedz Link
redona Re: mailing or typing? 10.06.09, 18:43 Ja jak widze ze maja membership fee to £30 i pozniej gwarantuja zwrot to mnie juz to odradza, . Ja nigdy nie placilabym za prace, pracy szuka sie po to aby zarabiac a nie dokladac do danej firmy. Podejrzewam ze musi byc haczyk w regulaminie, tak aby tych 30 L nie oddac. mimowszystko z mila checia poczytam opinnie innych, moze sie myle. Odpowiedz Link
pyza_uk Re: mailing or typing? 10.06.09, 19:57 kiedys nazywali sie 'top star mail share' - i tak, to jest scam! Wklejam ci ponizej kilka linkow z komentarzami, wiecej mozesz wguglowac... www.blagger.com/db4/company_id/6145/companyname/Topstar-Mail-Share.html www.hotukdeals.com/item/366061/anybody-ever-used-these-or-know-of-/ blogs.mirror.co.uk/investigations/2008/01/homeworking-scam-is-trading-be.html Odpowiedz Link
aniaheasley Re: mailing or typing? 10.06.09, 23:15 Ogolna zasada jest jedna, i NIE MA OD NIEJ WYJATKOW: Nigdy przenigdy nie wplacamy zadnej kaucji, depozytu, czegokolwiek przed podjeciem pracy. Jezeli rzeczywiscie sa jakies koszty, ktore pracodawca chce Ci potracic, to pobiera je sobie z pierwszej wyplaty, lub z kilku wyplat na raty. Odpowiedz Link