Dodaj do ulubionych

Mecz Polska-Rosja

12.06.12, 10:34
Pytanie, jaki będzie miał przebieg mecz Polska-Rosja na mistrzostwach, dzisiaj?
Księga: 2,2,4 na 40

2,2 - widzę stadion w kwadratowym polu, i grę której wynik jest nieokreślony, a widzowie bardzo ciekawi wyniku. W pozytywnym nastawieniu do niego.
2,2 przemienia się na 7, Wojsko - aktywna walka drużyny.

2,4 - worek zawiązany - tu podejrzewam bramkę i obronę bramki przed atakiem Rosjan. I może wynik remisowy, przynajmniej do drugiej połowy.
2,4 zmienia się na 16 - Entuzjazm tłumów. Widownia ryczy.

Przemiana 40, Ulga. mecz wzbudzi ogromne napięcie, ale i rozładuje emocje w pozytywnym sensie. 4 linia mówi o pewnym zagrożeniu fanatyzmem niektórych grup kibiców, ale uspokojonym, większość za tym nie pójdzie.

2+40 daje 42, Zysk.
Cholewcia, nie będę z tego wróżyć wyniku, niech samo się staje co chce.
4+2 - 6, Konflikt, no, gra, w której jeden musi ustąpić pod naporem drugiego.

Pozdrawiam, ES
Obserwuj wątek
    • kozka1 Re: Mecz Polska-Rosja 12.06.12, 11:34
      Cześć Ewa,

skoro napisałaś to ja się dołączę. Co prawda nie pytałam o mecz, a ogólnie o wynik mistrzostw dla Polski i wyszło 59/ 2,5 na 23..... :-////

To 23 tak mi humor schrzaniło..... Może nie dotyczy to stricte mistrzostw a nadziei wiązanych z Euro, poprawą koniunktury itp.?

Jak to widzisz?

Pozdrawiam
      M.

• transwizje Re: Mecz Polska-Rosja 12.06.12, 22:47
        kózko, kompletnie nie czuję twojego pytania... ale mnie się udało wyczaić remis i przejście do kolejnej rundy (42)! ;-) Z twojego pytania pewnie wynika, że nie będziemy zwycięzcami mistrzostw, ale ten mecz był naszym szczytem, i już. ES
        • kozka1 Re: Mecz Polska-Rosja 12.06.12, 22:57
          Pewnie to moje osobiste jazdy ;-) - przed meczem w grupie przypadkowo spotkanych osiedlowych psiarzy walnęłam tekst, ze rozum mówi, ze brak szans, a serce chciałoby dowalić ! Na to sąsiadka, ze ona po przeciwnej stronie, bo 40 lat mieszka, ale Rosjanka. I ze wstydu się rozkmiliłam. Ale, być może, to moje osobiste jazdy... Mylisz, ze to był "czysty" mecz?. Z pewnych względów mój brak wiary w " dobro" od jakiegoś czasu mocno się ukorzenił.
          • transwizje Re: Mecz Polska-Rosja 13.06.12, 15:28
            kózko, a co to jest dobro? chyba tylko o uczciwości można mówić jako o wartości pozytywnej w tym wypadku. Bo dobro jest w grze sprawą względną. ;-)
            myślę, że akurat Polacy i Ruscy mieli jazdę narodowo-honorową i trudno jest mi sobie wyobrazić tutaj przekupstwo na czyjąś korzyść.
            Mecz z Czechami będzie chyba już tylko "śmieszny", no bo już nie ma narodowej niesnaski.
            Pozdrawiam, Ewa
            • kozka1 Re: Mecz Polska-Rosja 16.06.12, 22:39
              Ano....i ahoj
              • kozka1 Re: Mecz Polska-Rosja 17.06.12, 17:11
                Tak mi dzisiaj jakoś smutno... Nie wiem, czy to pogoda - parno, duszno we Wrocku, czy wczorajsza przegrana.. Czytam o tych kwasach piłkarskich i się zastanawiam, dlaczego u nas emocje przeważnie przyciężkawe i dramatyczne? Makabra.

ps.

Cieszę się, że Miłka jeszcze się nie poddała :-). Mam nadzieję, że nie czuje bólu.

Pozdrawiam
                M.
                • transwizje Re: Mecz Polska - Czechy 17.06.12, 17:26
                  Bóle niedawno przeszły, na szczęście. Dzięki za troskę. A emocjami się nie martwmy. Zakłócają rozmowę z Bogiem. ;-)
                  Pozdrawiam, ES
                  • kozka1 Re: Mecz Polska - Czechy 17.06.12, 19:48
                    Mi do rozmów z Bogiem dalej, niż kiedykolwiek ;-), a co do Miłki - jedna z moich suni ma 8 lat i wyczułam jakąś dziwną narośl pod skórą na klatce piersiowej. Mam nadzieję, że to tłuszczak, ale upewnić się jeszcze tchórzę...

Pozdrawiam
                    M.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka