Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Raj Free Ride

31.03.10, 11:30
    Monterosa;
    www.freerideparadise.it/functionimage.asp?file=7.jpg
    www.freerideparadise.it/functionimage.asp?file=2.jpg
    www.freerideparadise.it/functionimage.asp?file=3.jpg
    www.freerideparadise.it/functionimage.asp?file=4.jpg
    www.freerideparadise.it/functionimage.asp?file=6.jpg
    www.freerideparadise.it/functionimage.asp?file=8.jpg
    www.freerideparadise.it/functionimage.asp?file=9.jpg
    i calosc;
    www.monterosa-ski.com/it/Emozione/altre-webcam.html

Pzdr.Sky.
    Obserwuj wątek
      • Gość: daseqw Re: Raj Free Ride IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 20:06
        na tym Monte Rosa mieli kręcić film freerideowy Polacy. miejscówa chyba przednia
        ;d więcej na www.theemotions.pl
        • Gość: adam2212 Re: Raj Free Ride IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 18:14
          no produkcja duża. film będzie zarąbisty. kiedyś rozmawiałem z Kostkiem jeszcze
          przed kręceniem filmu i był strasznie "podjarany" ;d wcześniej kręcił "Into The
          White" i film zobył dużą popularność. nawet otrzymał nagrodę publiczności na
          jakimś tam festiwalu filmów. a temten był kręcony bodajże tylko na terenie
          polski i chyba słowacji. a teraz cała Europa prawie ;p więc będzie dobrze ;d
          • skyddad Re: Raj Free Ride 15.04.10, 18:53
            Tam naprawde jest gdzie pojezdzic pozatrasowo.Sa olbrzymie przestrzenie
            ronorakiego terenu orioznym stopniu trudnosci.W 2009 jechalo sie w sniegu puchu
            do kolan i przy zjezdzie do samej doliny wszyscy sie chowali z glowami w snieg i
            po chwili sie wyjezdzalo,wszyscy wygladali jak balwany swiezo ulepione.
            Samych sszedow przyjezdza na jeden tydzien okolo 500 osob.to jest narodowy sport
            skandynawow. Trenuje sie od wieku 6 lat jazde pozatrasowa.
            Krecic beda mieli gdzie i jak beda chcieli.
            Pzdr.Sky.
            • Gość: adam2212 Re: Raj Free Ride IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 16:40
              no to powiem ci, że dobrze to brzmi ;d zachęciłeś mnie, żeby tam przyjechać ;d
              wzięło by się ekipę i wyjazd. piękna sprawa. tylko trzeba kase ;p tamci mają
              sponsorów.. ale im dobrze ;p
            • Gość: bezdar Re: Raj Free Ride IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 21:13
              no to nie ma wyjścia. trzeba tam jechać ;d miejsce musi być naprawdę przednie,
              skoro nawet kręcą tam filmy ;d ciekawy jestem jakie są koszta takiego pobytu
              przez około 4 dni. bo myślę, że więcej nie trzeba. wyjeżdżę się dość. ;)
              • Gość: reduta Re: Raj Free Ride IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 15:04
                no to pojedziemy razem. ;d myślę, że taki koszt będzie wynosił coś koło 1000 zł
                max na 4 dni. więcej nie. będziemy udawać freeride'rów i se pośmigamy ;d btw. ta
                wyprawa F-Secure Monte Rosa Trip to się kiedy kończy?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka