wote 10.12.04, 10:12 Wysłalem zaliczkę... pierwsza wizyta w Dolomitach zaklepana. Jak nie będzie śniegu to się pochlastam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atka5 Re: Klamka zapadła 10.12.04, 11:13 Poczekaj jeszcze z tym chlastaniem. Moje meteorologiczne wykształcenie mi podpowiada, że może coś sypnąć na przełomie grudzień/styczeń. Chociaż w dzisiejszych czasach trudno ufać meteorologom... Odpowiedz Link Zgłoś
qmax Re: Klamka zapadła 11.12.04, 00:18 I gdzie jedziesz??Pochwal się...Ja też już mam rezerwację w Colfosco. Tez pierwsza wizyta, tez ten termin.Śnieg będzie spoko o tej porze to już na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: Klamka zapadła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:36 Ja do Canazei - koniec stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Klamka zapadła IP: *.telia.com 12.12.04, 13:43 To byc moze sie spotkamy na Slla Ronda.Rubi Alexandragrupe swoja przeganuia wczwartki po Sella Ronda.To moze w czwartek w tygodniu nr-5 na Sella Ronda. Poznasz mnie po srebnym chelmie i czarnym stroju i zoltych nartach. Pzdr.Skyddad P.S Klikam od kuzyna z polnocy dlatego inny adress. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Klamka zapadła 12.12.04, 14:12 Skyddadzie i Rubi! No to rzeczywiscie mozemy sie spotkac. Tez bede w 5. tygodniu. Wyglada na to, ze my 3 bedziemy w tym samym tygodniu na Selli. Mysle, ze dokladnie to sie umowimy blizej wyjazdu. Moze by tak wczesniej, niz we czwartek. W pierwszy dzien (niedziela 30 stycznia) bede raczej narciarzem rekreacyjnym w Alta Badii i San Cassiano - to uklon w strone slabszej czesci mojej grupki. Skyddad, bylem juz ze 4 razy w Malmo, alesmy sie nigdy nie spotkali, to moze na Selli? ja kilka razy bede startowal i konczyl w Colfosco, Ty chyba tam masz baze u Oli?Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: Klamka zapadła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:15 ja calutki na zolto - rossi. pozdrowko Rubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: Klamka zapadła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:19 ale przyjezdzajcie bez kobiet. Bo Wasze beda moimi. jednak zawsze wole kobiety niz narty.Pozdrówko Rubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serec Re: Klamka zapadła IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 12.12.04, 16:05 Czesc Dzieki postom "najaktywniejszego czlonka forum" jade do Val Gardeny (nie do Livigni, tak jak planowalem) w 4-tym tygodniu. Mam nadzieje ze bedzie fajnie. serec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Klamka zapadła IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.04, 22:27 I chyba dobrze zrobiłeś, tylko kup ski pass dolomitisuperski i będziesz mógł bez zdejmowania nart pojeździć także w val di vassa, alta badia i arabba. Gwarantuję że w tydzień nie przejeźdisz wszystkich tras. Wczoraj z tamtąd wróciłem i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Klamka zapadła 13.12.04, 10:36 No widzę że sie jakis wielki meeting na sella ronda szykuje :) Szkoda że nie w moim terminie.. jakieś zawody byśmy zrobili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Klamka zapadła 13.12.04, 10:39 qmax... S. Christina To gdzie się umawiamy na Selli?? Odpowiedz Link Zgłoś
qmax Re: Klamka zapadła 14.12.04, 23:57 Koło takich 3 świerków:)albo w kościele w niedzielę. A na serio pojęcia nie mam , chyba najlepiej na smsa. Wyślijmy sobie nry na priva i ew.gadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Klamka zapadła IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.04, 00:03 szkoda ze nie moge w tym terminie, chetnie bym sie z wami spotal. Planuje na dlugi week-end majowy pojechac na Hintertux, moze wtedy?. Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Klamka zapadła 15.12.04, 14:41 Ja w maju bee ciężko pracował... nie mam mowy o wyjeździe niestety... Odpowiedz Link Zgłoś