Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ADMINISTRACJA FORUM NARTY

20.12.04, 11:58
    Czy na tym forum jest administrator??

Wydaje mi się, że jest to jedno z nielicznych forów temeatycznych które
    umozliwia tak dobrą wymianę informacji na temat nart - ma dobry poziom i
    ciekawych uczestników. Ja wiele wartościowych informacji dzięki temu miejscu
    zyskałem i wkurza mnie niemiłosiernie, że jeden idiota (RUBI) potrafi zmienić
    oblicze forum narty w chamską pogadankę.

Zgłaszam prośbę o moderowanie niniejszego forum. tj.. kasowanie wypowiedzi
    obraźliwych. Moim zdaniem warto powalczyć o wysoki poziom i kulturę w tym
    miejscu.

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź władz gazety...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skyddad Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY IP: *.fornfyndet.se 20.12.04, 12:51
        Witaj Wote,
        zakazem nakazem nic sie nie zdziala.Trzeba Rubiego wciagnac dac mu zakres w
        jakim sie ma poruszac tzn jego dowcipy do ile moga siegnac tak aby nie obrazac
        innych.Rubi nie jest glupim facetem,ale potwornie znudzonym lub takiego udaje.
        Chce tak niech to robi , ale na pewnym poziomie.Dlaczego forum sie tak fajnie
        rozwinelo?
        Narciarze to ludzie o duzym sercu i wyrozumieniu.Tutaj sie wszyscy rozumieja i
        ja rozumiem Rubiego i dlatego jest z nim kontakt to trzeba pomoc znalesc jemu
        wlasciwy kierunek.W czambul nie mozna potepiac gdzy wystapi nuda.Zaloze sie ze
        gdyby nie On i dowcipna Ola to naprawde byloby nudno.Dlatego trzeba kazdy jego
        zart wprowadzac na pewien poziom i On sam zacznie to robic,gdyz bedzie sie czul
        potrzebny.Na niego dzialaja narazie tylko ostre impulsy,trzeba jego system
        czulosci uwrazliwic aby jechal na pianissimo.
        Co sie mnie podoba tutaj.Nawet jak ktos komus przygada nikt sie nie obraza i
        tak trzymac. Podobnie funkcjonuja spoleczenstwa zachodnie.Wytyka sie komus
        wade,ten ktos poslucha i sie zmienia i dlatego jest caly czas postep w dobrym
        kierunku.Pewno ze czasami moze byc ostra wymniana pogladow ,taka tez jest
        potrzebna ,gdyz jest konstruktywna.
        Jak do tej pory,klarujemy sie dosc dobrze i sie wszystko rozkrecilo i bedzie
        najlepiej niech kazdy sie trzyma sam w pewnych ryzach towarzyskich i
        etycznych.Zarecze nigdy nie bedzie klotni ani niesmacznych pyskowek i nam
        moderator nie jest potrzebny.
        Trzymajcie sie reguly;
        Pomoz drugiemu na ile mozesz.
        Pzdr.Skyddad
        • wote Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY 20.12.04, 13:36
          Słuchaj Skyddad. Żarty, zartami, dyskusje, dyskusjami.. wszystko rozumiem. Nie
          zrozumiem jednak dlaczego na post Greega wyjazd Alpy padła odpowiedź chamska i
          obraźliwa... moim zdaniem skrajnie obraźliwa. Tego nie toleruję i będę tepił
          wszelkimi środkami.
          Spytaj Olę jak jej sie podobaja "żarty" Rubiego...

Nie zgadzam się z Twoja oceną jego osoby.

Na szczęście jego post został usunięty.. co świadczy o tym, że mam rację.

Pozdrawiam
          • staruch5 Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY 20.12.04, 14:02
            wote, nie unos sie. Masz racje. ta konkretna wypowiedz byla super chamska i
            nieuzasadniona. tez mnie wgielo w fotel i bardzo zniesmaczylo. nie mamy wcale
            pewnosci, ze to ten sam rubi, bo sie nie loguje. Mozemy proponowac usuniecie
            wypowiedzi. Zobaczymy, co bedzie dalej.Pzdr.
            • Gość: Skyddad Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY IP: *.fornfyndet.se 20.12.04, 14:58
              Dlatego ,mysle ze powoli trzeba jego sprowadzac na snieg tutaj.No jest facet
              impulsywny i czujacy sie bezpiecznie na drugim koncu swiatlowodu.Niemamy
              pewnosci czy to nie jest hakker.Rubi jest ostry ,ale nie przegina paly za
              bardzo.Te extremalne przegiecia kladlbym na koato hakkera.
              Mam wrazenie ,ze Rubi przeczyta nasze wypowioedzi i sam wyciagnie wnioski i oto
              sprawa sie rozbija.
              Sa fora wlasnie przez takich hakkerow rozbijane.Zobaczcie co sie stalo z forum
              Auto-Moto,Zdrowie.
              Pzdr.Skyddad
              • wote Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY 20.12.04, 15:36
                Nazwał bym to raczej nędznym spamerstwem no ale tacy wszędzie wejdą... idiotów
                nie sieją, sami się rodzą.
                Jak ktos sie pod niego podszywa niech Rubi oryginalny założy konto i bedzie
                miał swój unikalny nick...z resztą podszywanie świetnie widać po nazwie
                providera...

Pozdr
                • Gość: Rubi Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:32
                  No jak skauci ? wylali juz łzy.uderz w stol wote a.... itd.urazila sie
                  panienka. ale taki to przywilej panienek. w gore kiece..... pozdrówko Rubi
                  • wote Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY 20.12.04, 16:46
                    Komentarz niepotrzebny...
                    • Gość: Rubi Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:53
                      A jednak wote lubisz mnie czytac- nie otwieraj po prostu moich postów a
                      bedziesz zdrowszy.Pozdrowko Rubi
                      • wote Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY 20.12.04, 17:19
                        Nie mogę nie otwierać Twoich postów... jak otworzę wątek są w kolejności.. i
                        wyjścia nie mam... .Jednak obiecuję, że nie bedę otwierał Twoich wątków...

Nie mniej proszę Cię o odrobinę kultury ... bo chamstwa nie trawię
                        najbardziej...
                        • Gość: Rubi Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 18:47
                          Ale kapus to jestes- podpierniczyłes mnie u Admina. Pozdrówko Rubi
                          • robertoski Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY 21.12.04, 00:12
                            Od jakiegoś czasu czesto czytam na tym forum i to co wyprawia Rubi to nie jest
                            nawet angielski humor. To baran. Chciałbym spotkać takiego na stoku i ...
                            wytłumaczyć na czym polega jazda. Ciekaw jestem jak zachowuje się w kolejce do
                            wyciągu. Po wypowiedziach pewnie się wciska na żywca.
                            pozd. Robert
                            • Gość: trepidus Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY IP: *.tele2.pl 21.12.04, 00:35
                              Robercie, spokojnie. Wciska się, czy nie wciska - nie wiemy. Z jego
                              dotychczasowych wypowiedzi wynika co następuje:
                              1) zna się na nartach jak mało kto
                              2) jest człowiekiem wykształconym
                              3) ma specyficzne poczucie humoru
                              I co tu dużo mowić - animuje to forum, które bez niego by chyba zdechło.
                              Przyznam się, że też mam dosyć pytań w rodzaju: ważę 120 kg mam 200 cm wzrostu,
                              czy salomonki 180 cm nie będą dla mnie aby za krótkie? Spoko, to tylko narty...
                              Pozdrawiam
                              • wote Re: ADMINISTRACJA FORUM NARTY 21.12.04, 10:49
                                Nie mam nic przeciwko poczuciu humoru.. wręcz przeciwnie.
                                Niech tylko nie obraża innych. Tyle na ten temat!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka