Gość: Jozzo IP: *.sympatico.ca 19.10.05, 05:56 To jeden z naplenieszych testo aczkolwiek oceny sa testerow sa pisane w swoisty sposob i w swoistym jezyku. Tak czy inaczej najpelniesze spektrum tego co mozna znalesc w sklepach tego roku. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dennis Re: ski test from skipress IP: 212.160.172.* 19.10.05, 09:02 Fajny test. Wreszczie są gigantki... Pozdr, Dennis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozzo Re: ski test from skipress IP: *.sympatico.ca 19.10.05, 15:10 co rozumiesz przez gigantki - zawodnicze narty ? Hmmm dzisiaj przy takiej roznorodnosci nart to chyba przestarzale podejscie do sprawy. Zworc uwage na konsekwenty podzial nart na grupu jaki przedstawia to opracowanie i przemysl sprawe jeszcze raz. Hmmm, ja juz nie patrze na racing narty jako ze nie jezdze slalomow zawodniczo. Ostatno wybieram narty z grup All-Terrin Cross albo Freeride Midfat no ale to rzecz gustu i tego co sie chce i moze jezdzic Zdroka Jozzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dennis Re: ski test from skipress IP: 212.160.172.* 19.10.05, 15:57 Piszac gigantki mysle o takich nartach jak GS9, Elan GS, volkl P60 RC czyli nart które marketingowo sa opisywane jako "race" ale tak na prawde ktos kto sie sciaga na serio ich nie załozy. Mnie zdarza sie kilka razy w roku pojechac w amatorskich zawodach w gigancie. Do tej pory jezdziałem na krótkich nartach slalomowych ale po kilku fiknieciach na krótkich nartach stwierdziłem, że potrzebuje cos stabilniejszego..wiec szukam dłuzszych. Inna sprawa, że narty crossowe, które Ty preferujesz pewnie spokojnie na moje predkosci by mi wystarczyły a są na pewno bardziej uniwersalne. Musze sie jeszcze zastanowić. pozdr, dennis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: ski test from skipress IP: *.sympatico.ca 21.10.05, 06:45 Hmm, Wszystko zalezy co sie jezdzi, Jak nastawiasz sie glownie na zawody to inna sprawa jak startuesz dla przyjemnosci, rozrywki a jezdzisz poza bramkami wiecej to inna. W pierwszym przypadki i tak jedna para to za malo. A w drugim jedna para limituje bardzo i odbiera radsci jazdy poza bramkami. Trudny dylemat. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozzo Re: ski test from skipress - zaginiony link IP: *.sympatico.ca 19.10.05, 15:00 www.skipressworld.com/us/en/magazine/2005/fall2005/Prvw12.htm Opisy troche pororzucany po calym wydaniu ale za to jeden z napelnieszych i najsesowniejszy podzial nart na kategorie. W dzisiejszym chosie na rynku nart jest to dosc udana proba podzialu nart na kategorie. Milego czytania Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś