Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Okolice Opola + pogoda

16.12.05, 00:34
    Tak się skłąda że będę 25 i 26 grudnia w Opolu... gdzie jest najbliżej na
    jakiś stok gdzie warto odstać swoje w kolejce i da radę troszkę pozjeżdżać???

Mam też pytanie do ekspertów pogodowych... będzie śnieg i mróz w górach na
    święta i Sylwestra??
    Obserwuj wątek
      • Gość: ian Re: Okolice Opola + pogoda IP: *.fbx.proxad.net 16.12.05, 01:08
        Najblizej i chyba najlepiej bedzie na Ramzowej, swistaki mowia, ze bedzie sporo
        sniegu, patrz info:
        www.holidayinfo.cz/kamera.php?lang=1&rg=4&loc=6&prg=0
        • wote Re: Okolice Opola + pogoda 16.12.05, 01:35
          Do Ramzowej to raczej z Krakowa jest blisko nie z Opola...
          Mówię o okolicach Dusznik, Jakuszyc, Harachova, Liberca...
          • Gość: ian Re: Okolice Opola + pogoda IP: *.fbx.proxad.net 16.12.05, 01:58
            Wote, popatrz dobrze na mape, Ramzova lezy w masywie Jesenikow po czeskiej
            stronie, ludzie z Opola najczesciej tam jezdza. A Duszniki itd, to jeszcze
            kawal drogi. Sprawdz link, ktory ci podalem.
            • staruch5 Re: Okolice Opola + pogoda 16.12.05, 10:24
              czuje sie nieco wywolany, jak chodzi i pogode.
              Kochany, na tak odlegly okres, to nie ma naprawde zadnego sensu prognozowac. 2-
              3 dni - tak, tydzien -troche wrozenie z fusow, ale wiecej, to juz idz do wrozki.
              pzdr.
      • Gość: murowany Re: Okolice Opola + pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:09
        1 - no najblizej bedzie w Jeseniky - zobacz www.holidayinfo.cz oraz www.jeseniky.net - mysle, ze ta Ramzova (jedyne krzeselko w Jesenikach), Červenohorské sedlo albo same wyciagi przy Pradziadzie. Mozna jeszcze ciutke dalej pod Kralicky Sneznik (www.skisneznik.cz). Onegdaj w dawnych czasach to z zakladow pracy w moim sasiedztwie ludziska jezdzili do Jarnoltowka, to przedgorze Jesenikow po polskiej stronie, mam nawet gdzies takie fajne zdjecie, jak ojciec wysiada z tego takiego malego jelcza:)

2 - > Mam też pytanie do ekspertów pogodowych... będzie śnieg i mróz w górach na

odpowiem tak: pani kierowniczko, skoro jest zima to musi byc zimno:)
        pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka