Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bad Kleinkirchheim

IP: *.torun.np.com.pl 01.03.06, 13:45
    Witam. Czy ktoś tam był? Proszę o informacje.
    Dziękuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: waldemort Re: Bad Kleinkirchheim IP: 195.117.18.* 01.03.06, 14:10
        Byłem w zeszłym roku.
        Jakieś konkretne pytania ?
      • hendik Re: Bad Kleinkirchheim 01.03.06, 15:22
        Ja tam jadę za półtora tygodnia. Są tam źródła i górki nie za wysokie. Może
        będzie fajnie.
        • wrb1 Re: Bad Kleinkirchheim 01.03.06, 17:00
          www.badkleinkirchheim.at/
      • Gość: krzysiek Re: Bad Kleinkirchheim IP: *.aol.pl 02.03.06, 14:54
        Witam!
        Byłem tam 26.12-1.01.06.
        Śnieg i termy - polecam droższy karnet z darmowym wejściem na termy.
        napisz co Cię konkretnie interesuje.
        • Gość: Cogito23 wyjazd na narty IP: *.icpnet.pl 03.03.06, 19:29
          Witam
          Wybieram się tam na narty ok 20 marca i jestem ciekaw co sądzicie o trasach
          narciarskich i generalnie informacje na temat pobytu w tym mieście. CZy pobyty
          w ciepłych zrodelkach sa drogir i zycie (no moze bez nocnego) Z gory dziekuje
          za wszystkie informacje. Pozdrawiam
          • Gość: krzysiek Re: wyjazd na narty IP: *.aol.pl 04.03.06, 09:39
            Witam!
            Trasy są długie, urozmaicone i czerwone (mało niebieskich). Cały teren
            narciarski połączony wyciągami tylko w jednym miejscu trzeba na chwilę odpiąć
            narty.Termy: albo kupujesz droższy karnet (+thermen) i wchodzisz za "darmo"
            codziennie albo płacisz 13,50 E za wejście (po 18 - 9,50E).Są zniżki dla dzieci
            i bilety rodzinne.Musisz policzyć co ci się opłaca.Jeśli lubisz ciepłe baseny
            po nartach to bierz karnet z termami. Miasto jest ładne (bogate) i dość
            drogie,dużo Włochów.Ja mieszkałem w Apartamencie Fortin tuż przy termach Św.
            Katarzyny.
            www.tiscover.at/at/guide/58250at,de,SCH1/objectId,ACC206946at/home.html

www.vondenpistenindiethermen.com/winter/index.htm

www.roemerbad.com/default.asp?page=ThermeMain&siid=87&laid=
            • Gość: bingo Re: wyjazd na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 06:54
              Tak warto tam byc topiekne i urokliwe miejsce.
              ostatnio dobudowano tam kilka super nowoczesnych "kanap" i utworzono nowe trasy
              przez to osrodek stal sie atrakcyjniejszy.
              pozdrawiam
      • Gość: maniek Też sie tam wybieram... IP: *.torun.np.com.pl 08.03.06, 15:05
        Też sie tam wybieram i czekam na kolejne informacj na temat tej miejscowosci.
        Podobno jest bardzo sympatycznie. Czy to prawda, ze slabo jest tam rozwiazana
        komunikacja????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka