GoĹÄ: Cieplic IP: *.toya.net.pl 15.01.07, 17:52 Witam wszystkich Mam pytanie, planję zimowiska bo mam za 2 tyg. (woj. łódzkie) Czy ktoś może był/jest we Włoszech i wie jakie panują tam warunki narciarskie?? Z góry dziękuję Cieplic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: trbkuję Re: Narty we Włoszech IP: *.acn.waw.pl 15.01.07, 20:24 planjesz zimowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 2 za am Re: Narty we Włoszech IP: *.acn.waw.pl 19.01.07, 01:12 on planje zimowiska bo ma za 2 tyg(woj. łodzkie) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BOT Re: Narty we Włoszech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:52 A po co pchasz się aż do Włoch? To kawał drogi. Nie lepiej do Bełchatowa? Blisko, super stok, przepiękne widoki no i wspieranie lokalnego rynku. Powinieneś być patriotą - nie daj zarobić makaroniarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Narty we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:24 witaj ja własnie wroculam z Włoch. Warunki są swietne wiec sie nie zatanawiaj tylko jedz.... napewno sloneczko i snieg gwarantowany!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mihumor Re: Narty we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:55 Warunki są teraz znakomite - też właśnie wróciłem Odpowiedz Link Zgłoś