Gość: spiryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 21:28 proszę o szybką odpowiedź, czy Helly Hansen lifa dry to dobra koszulka/bielizna na narty ? muszę kupić jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smiglostopy Re: odzież IP: *.dyn.optonline.net 23.01.07, 21:35 moze ten watek bedzie pomocny: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=53350156&a=53350156 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Re: odzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:58 dzięki, przydał się link, może jeszcze ktoś skorzysta. Koszulka Helly Hansen bardzo fajna,sprawdzę już jutro jak się sprawdza to odprowadzanie potu, bo mam ochotę pojeździć na maxa, szkoda, że nie mają kaleson, ale kupiłem Berkner Ultra Plus, odlotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: odzież IP: *.dyn.optonline.net 25.01.07, 16:30 > szkoda, że nie mają kaleson maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Re: odzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:51 wczoraj robiłem rozgrzewkę przed wyjazdem, dobrze mieć górki koło siebie, i powiem Ci, że te kalesony Berknera Ultra 3D to odlot, nie widziałem kaleson Helly Hansen, ale Berkner bardzo dopasowany, czujesz jak trzyma mięśnie. Koszulka w pytę, kupiłem pomarańczową i jest bardzo wesoła. Technicznie supppper Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: odzież 26.01.07, 10:43 a co zakładasz na taką koszulkę, generalnie ile warst odzieży powinien mieć narciarz na sobie, aby było komfortowo? Odpowiedz Link Zgłoś