Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chopok-Jasna-Słowacja - jak dojechać ????

IP: 193.201.136.* 06.02.07, 10:12
    Hej, może ktoś z Was poradzi mi jak najlepiej jechać na Chopok (z Warszawy)-
    na jakie przejście graniczne się kierować itp.?
    Czy może ktoś udzielić mi również kilka cennych porad np. że jak chcemy
    jechac pod stoki samochodem to musimy być tam około 8ej bo około 9tej
    zamykają wjazd do Demanovskiej Doliny itd. ....
    Z góry Dziękuję za wszelkie informacje.
    Pozdrawiam,
    Krzysiek
    Obserwuj wątek
      • Gość: Grzes Re: Chopok-Jasna-Słowacja - jak dojechać ???? IP: 213.25.136.* 06.02.07, 13:34
        Akurat stamtąd wróciłem. Jeśli ma ktoś jakieś pytania zapraszam na gg : 530 39
        41
      • Gość: lisek chytrusek Re: Chopok-Jasna-Słowacja - jak dojechać ???? IP: *.netrunf.cytanet.com.cy 06.02.07, 13:50
        Ja wybieram: Warszawa-Częstochowa-autostrada-Kraków-zakopianka-Chyżne. Dalej
        można drogą główną (okrężną) lub na skróty. Skrót przebiega przez górę, więc
        nie polecałbym go raczej przy padającym lub zalegającym śniegu.

• Gość: Krzysiek Re: Chopok-Jasna-Słowacja - jak dojechać ???? IP: 193.201.136.* 06.02.07, 17:02
          Dzięki za informacje, postaram skontaktować się na GG z jedneym z uczestników
          tego tematu. Krzysiek
      • Gość: Aspirynka Re: Chopok-Jasna-Słowacja - jak dojechać ???? IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.15, 14:51
        Jedź prosto, a w Liptovskim Mikulasu w prawo, daj znać czy dojechałeś
        • msladewski Re: Chopok-Jasna-Słowacja - jak dojechać ???? 10.01.15, 22:25
          Sprzedam kupony z Grupera uprawniające do zakupu całodziennych karnetów w Ośrodkach
          Tatrzańska Łomnica
          Jasna Chopok
          Strebskie Pleso
          Cena 62 zł / kupon lub 220 zł / 4 szt
          Do sprzedania 4 kupony
          Termin ważności do 17.01.2015
          gruper.pl/x.p...ka-Lomnica.html
          • ma.ci.ej Re: Chopok-Jasna-Słowacja - jak dojechać ???? 12.01.15, 10:49
            Jeśli aktualne, to napisz do mnie (interesują mnie 4 szt.)
            maciej (at) s-k.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka