oleyu 08.04.08, 10:45 o której w tym roku startujemy ???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: al-fredo Re: Puchar Samotni IP: *.pools.arcor-ip.net 08.04.08, 11:52 jak zawsze o 12 z godz. poslizgiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Puchar Samotni IP: *.dsl.bell.ca 20.04.08, 16:03 No i jak olales tez puchar czy tylko uczestnikow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fredo Re: Puchar Samotni IP: *.pools.arcor-ip.net 20.04.08, 16:44 Masz kaca Jozzo? Idz pod ten adres gdzie ostatnio dostaniesz 30 dolarow pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Puchar Samotni IP: 70.51.118.* 21.04.08, 18:01 Miales swiatly czlowieku nie odpowiadc na moje posty wiec zamilczy zlotousty. Inteligencja twoich postow zlamuje mnie okrutnie ia na prywatne szklu mnie nie stac wiec nie oszlamiaj mnie i wiekszosci forumowiczow swija blyskotliwoscia i elokwencja prosze. Poprostu daj zyc normalnym maluczkim ktorzy nie dorosli do twojego poziomu. Pokza klsae i nie obnosc sie na kazdym krowku soja wyzszoscia. Odpusc nam przeicetniakom co nie maja tak wiele jak ty do powiedzenia. Z gorskim pozdrowieniem Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Puchar Samotni IP: 70.51.118.* 21.04.08, 18:02 Opss, cos mi sie kalendarz przestwil, Wrocisz to skrobnij pare slow prosze Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Puchar Samotni 21.04.08, 14:16 Hmmmm, narazie mnie tam nikt nie zdenerwował, a puchar jest dopiero w niedziele. Wechikułu czasu jeszcze nie wynalazłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Puchar Samotni IP: 70.51.118.* 21.04.08, 18:46 Opss, cos mi sie kalendarz przestwil, Wrocisz to skrobnij pare slow prosze Mam duzy sentymet do tego uroczego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Puchar Samotni 22.04.08, 13:48 impreza znów przełoznoa została :( No ale chociaż na ten weekend bedzie lepsza pogoda. Więcej info na www.puchar.szkolagorska.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Puchar Samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:01 a ja poproszę o duzo zdjęc w galerii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Puchar Samotni IP: *.dsl.bell.ca 22.04.08, 17:47 dzeki za link, Jak wspomnialem mam duzy sentyment do tego miejsca i to gdzies o 8 roku zycia. Pamietam czasy studenckie Domek Mysliwski czasy kiedy to w Suchym zjezdzalo sie bez wiekszych prawnych tarapatow. Zawsze milo jest spojzec na foty i pomyslec, ze moze kiedys uda sie tam zawitac. Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Puchar Samotni 14.05.08, 16:56 W tym roku po raz pierwszy od wielu lat Puchar Samotni został odwołany, pomimo jeszcze dużej ilości śniegu zalegającego w Żlebie... www.puchar.szkolagorska.com/ :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Puchar Samotni IP: *.dsl.bell.ca 22.05.08, 15:36 Smutne, Ot z ciekawosci zapytam Jak byl oficjalny powod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Puchar Samotni opsss, zajzealem pod link i juz IP: *.dsl.bell.ca 22.05.08, 15:38 jak w temaci Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Puchar Samotni 29.05.08, 22:21 łączę się w bólu, bo to bardzo fajna impreza...była zeszłego roku Odpowiedz Link Zgłoś