Gość: Jacek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.09, 15:35 Cześc Właśnie wróciłem z Solden , jak ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_1 Re: Wróciłem z Solden 22.03.09, 20:32 Cześć, ja wróciłam tydzien temu. Ciekawa jestem czy załapałeś sie na wyratrakowaną dwójkę z Gaislachkogl. Była strasznie muldziasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Wróciłem z Solden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.09, 23:32 Czesc. Nie zwiedziłem za dobrze Gaislachkogl. Jedynie 1 i 5 , te były fajne , ale irytujaca gondola na sama góre nie zachecała mnie specjalnie do dłuzszej jazdy na tej górze . Wolałem 14 z Hainbachjoch , 25 z Schwarzkogl i 11. Rano całkiem przyjemny był zjazd z Giggijoch do Solden. Ludzi troche wiecej tylko w poniedziałek, potem juz bez żadnych kolejek. Pogoda udana tylko jeden dzien zadymy , ale lodowce były otwarte , za to ludzi niewiele i jazda po kilkucentymetrowym puchu lezacym na twardym podłożu, poza tym 3 dni zupełnej lampy i 2 dni z chmurami wysokimi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś