Gość: DAREK17
IP: 213.25.189.*
04.01.11, 10:40
Witam serdecznie
Chciałbym sie podzielic taka informacją
Otóż będąc w sklepie MM w centrum chandlowym M1 Łódź byłem świadkiem niecodziennego zjawiska.
Stojąc w dziale TV oglądałem telewizorki SAMSUNG i co mnie zastanowiło to to że wszystkie eksponowane modele były zarezerwowane w ten sposób że kartka z napisem "rezerwacja" zakrywała cene sprzetu(dziwne że można zarezerwowac ok 5 modeli gdzie w pudłach stoją jeszcze po ok 5-10 sztuk każdego). Oczywiście pozwoliłem sobie uchylić karteczkę i zobaczyc cene interesującego mnie modelu ale w pewnym momencie Pan z obsługi dość szorstko zakomunikował mi że towar jest zarezerwowany.
Sprawdzając cene owego modelu TV zwróciłem uwagę że bedąc zaraz po świętach tj 27 grudnia w MM ten sam model też był zarezerwowany ale cena była niższa o prawie 400PLN niż cena obecnie prezentowana (zakryta cena) ale to nie koniec.
Za kilka minut obsługa tego działu dokonała rzeczy niesamowitej. Zniknęły wszystkie karteczki z napisem "rezerwacja" a z nimi wszystkie ceny i ... pojawiły sie nowe wyższe prawie o 800 zł.
Interesujący mnie model TV od dnia 27 grudnia do dnia 3 stycznia zdrożał prawie o 1200PLN.
Niesamowite cena z 3500 skacze na 4699 niezły VAT
Reasumując "MM nie dla idiotów" a może dla IDIOTÓW
Wszystkiego w nowym roku 2011