Dodaj do ulubionych

zakupy w sieci

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.13, 11:24
Co kupujecie przez internet? Czy korzystacie jedynie z platformy allegro, czy dokonujecie zakupów także w innych sklepach internetowych? Czy rzeczywiście za pośrednictwem sieci można kupić taniej przedmioty?
Obserwuj wątek
    • Gość: torebkiankieta Re: zakupy w sieci IP: *.31.107.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.09.13, 11:48
      Witam,
      bardzo proszę o pomoc, chodzi o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Badanie skierowane jest do kobiet w każdym wieku, ma na celu zebranie informacji na temat korzystania przez kobiety z internetu, dokonywania przez nie zakupów internetowych oraz do zakupu jednego konkretnego produktu z zestawieniem dokonywania zakupów metodą tradycyjną.
      Ankieta potrzebna mi jest do pracy dyplomowej ! W ankiecie jest 21 pytań, a jej wypełnienie nie zajmie dłużej niż 3 minuty.
      Dziękuje za pomoc wszystkim.
      Adres do ankiety:

interankiety.pl/interankieta/b6ff7c11a1e116293ef24d26516930a6.xml
    • akader Re: zakupy w sieci 08.09.13, 20:27
      My kupujemy bieliznę w sklepie www.mycotton.pl jesteśmy zadowoleni. Można spokojnie wieczorem poszukać czego się chcę - zwłaszcza, że czasu wiecznie mało. Dla facetów mają fajne bokserki a i bielizna, zwłaszcza ta nocna :) niczego sobie. Szkoda tylko, że niema wirtualnych przymierzalni hihi. Było by łatwiej.
    • mkruk1985 Re: zakupy w sieci 08.09.13, 22:41
      Ja robię zakupy tylko w sieci. I powiem Wam, że jak sobie pomyśle o centrach handlowych to aż mnie przechodzi nieprzyjemny dreszcz. Najczęściej kupuję we frisco - a ciuchy to wiadomo zlotewyprzedaze i answear. Najciekawsze jest jednak to, że od każdego zakupu biletplus zwraca mi pieniądze (Cashback) ;-) Już zaoszczędziłem prawie 200 złotych. Zachęcam wszystkich do robienia zakupów w sieci!
      • mkruk1985 Re: zakupy w sieci 08.09.13, 22:43
        Tu macie jak to działa biletplus.waw.pl/jak-to-dziala a tu ile mozna zaoszczędzić: biletplus.waw.pl/kalkulator-oszczednosci
    • Gość: Muszka Re: zakupy w sieci IP: *.sferanet.pl 09.09.13, 13:26
      zapraszam na super ciekawy blog-MUSZKA BLOGSPOT
      • Gość: Kaja Re: zakupy w sieci IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.13, 10:15
        blog reklamowany żebraniną na forach,ale żenada...żaden blog reklamowany tak żałośnie nie jest wart nawet jednego wejścia
    • mamoholiczka Re: zakupy w sieci 13.09.13, 15:05
      W sieci jest zazwyczaj taniej, ale zawsze trzeba uwzględnić koszt dostawy, przez który czasem jednak juź nie jest tak atrakcyjnie ;)

Dużo kupuję i na Allegro i w sklepach internetowych. Lubię to! :)

p.s. Wątek już zaśmiecony spamem... Ble
    • sunnysutton Re: zakupy w sieci 19.11.13, 15:52
      W sieci zazwyczaj kupuje tylko torebki np na etroba.pl Reszte wole mierzyć :)
    • ania_wasikowska Re: zakupy w sieci 22.12.13, 00:29
      Jak dla mnie jeśli kupujesz coś regularnie np. ubrania czy kosmetyki, to lepiej jest to robić przez sklep internetowy, informują Cię o nowych produktach, przesyłają aktualne promocje itd.

nawet jak nic nie kupujesz to jesteś na bieżąco
    • Gość: button Re: zakupy w sieci IP: *.free.aero2.net.pl 23.12.13, 16:31
      dużo rzeczy kupuję w sieci, bo jest znacznie taniej no i wygodniej, nie trzeba ruszać się z domu, a wiadomo, że człowiek po pracy nie ma siły na wędrówki po galeriach, w internecie kupuję praktycznie wszystko, ostatnio kupilam www.puchatkolandia.pl/innowacyjny-materac-lateksowo-%E2%80%93-kokosowy-vitmat-cocobaby-140-70-9-cm/#wcBody a przed ostatnim razem meble :D
    • Gość: RF Re: zakupy w sieci IP: *.rzeszow.mm.pl 25.12.13, 19:53
      Polecam electrogate.pl jest tanio i szybko.
    • Gość: bartek Re: zakupy w sieci IP: *.rev.netart.pl 27.12.13, 15:37
      ja ostatnio kupiłem za pośrednictwem internetu znaczki metalowe typu pins do reklamy. wysoka jakość i sprawna realizacja. zainteresowanym polecam www.metgraf.com.pl/znaczki-metalowe-ty pu-pins ,24/
    • Gość: monalisa111 Re: zakupy w sieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.14, 09:57
      pewnie, że tak ! ja ostatnio kupiłam świetny wózek dla lalek dla córki, promocja o 50zł mniej !
      taki jak tu tylko, że zielony
      img15.allegroimg.pl/photos/400x300/36/74/11/27/3674112779
      Mała śmiga jak szalona, normalnie te wózki są nawet i po 400zł! Za tyle nigdy bym nie kupiła. Warto czasami poszperać po necie i poszukać czegoś ciekawego, ja kupiłam go za 200
    • anna_kucharska0 Re: zakupy w sieci 13.01.14, 14:21
      Tak na allegro kupuje od dawna i jestem bardzo zadowolona, często idę do sklepu np. ze sprzętem agd sprawdzam cenę i model a poźniej znajduje taki sam tylko sporo tańszy na allegro. Warto przeczytać komentarze o sprzedającym przed zakupem.
    • Gość: gosc Re: zakupy w sieci IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 15:33
      nieudolny troll spamowy,pełno tego śmiecia na forach,unikać jak ognia!!!
    • anna_kucharska0 Re: zakupy w sieci 16.01.14, 15:19
      Tak to prawda ale można kupić również nowe ciuchy dużo taniej gdyż właściciel nie musi płacić za lokal w jakimś centrum handlowymi wtedy cena towaru jest też dużo niższa.
    • Gość: Marek Re: zakupy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 10:49
      Teraz w styczniu można znaleźć ciekawe promocje i wyprzedaże,dla przykłady w dobrym sklepie BiuroMaszyny.pl naprawde warto.
    • Gość: helazaziela Re: zakupy w sieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.14, 15:05
      Ja kupiłam ostatnio nawet rower. Wpadłam na świetną stronkę rowery-verdone.pl
      Zawsze bałam się tak kupować ze względu, że nie widzę towaru na żywo.
      Mam tak piękny rower, że szok. Zresztą pokażę Wam: rowery-verdone.pl/data/gfx/icons/large/6/8/86.jpg
      Podoba się Wam? Jakby takie cuda jeździły po ulicach...ach
      • Gość: ania Re: zakupy w sieci IP: *.stargard.mm.pl 18.03.14, 22:14
        Ja kupuje głownie na allegro, czasem coś na empik.pl z muzyki i gry. chociaż ostatnio rozglądam się za jakaś nawigacją GPS monitoring-gps.net/varia/oszczedzamy-paliwo.aspx bo podobno dobra pozwala trochę zaoszczędzić na paliwie przy długich podróżach.
    • Gość: kasian88 Re: zakupy w sieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.14, 14:54
      z ciekawości sobie przejrzałam, bo mój facet to teraz na wiosenną kolekcję się czai, ale on właśnie tylko w necie zamawia bo mu się po sklepach nie chce chodzić. podsunę mu linka bo kilka wzorów koszul mi samej się spodobało :>
    • Gość: kasia Re: zakupy w sieci IP: *.opera-mini.net 12.04.14, 22:19
      m.facebook.com/profile.php?id=1398604013750972&refid=48
    • Gość: ania Re: zakupy w sieci IP: *.stargard.mm.pl 16.04.14, 20:21
      Promocji w sieci jest sporo. Ostatnio widziałam na stronie fotolab promocje, gdzie za 100 zdjęć matowych w formacie zapłacimy 24 zł, a w stacjonarnym pewnie 60, więc promocje w sieci rzeczywiście są duże.
    • Gość: kasia Re: zakupy w sieci IP: *.toya.net.pl 20.04.14, 12:03

polecam stylizację online,www.stylistkalodz.com
    • intimitipl Re: zakupy w sieci 10.06.14, 16:55
      Ja kupuję przede wszytskim w sklepach internetowych za to na allegro w ciągu jednego tygodnia nacięłam się dwa razy
    • kochamdzieckiaczki Re: zakupy w sieci 11.08.14, 18:31
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu www.e-torebeczki.pl
      Najtańsze torebki i plecaki na rynku.
      Wysyłka tylko 11.99zł
    • cami777 Re: zakupy w sieci 10.10.14, 09:06
      a ja ostatnio kupowałam ciuszki i trafiłam na www.all4fashion.pl , teraz nawet maja wyprzedaż lata
    • Gość: Szymooon333 Re: zakupy w sieci IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 26.09.16, 19:48
      Ja najczęściej ciuchy kupuję przez neta, czasem w second handach online też, ostatnio odkryłem fajny - Szafa Pełna Ciuchów. Duży asortyment mają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka