17.09.13, 10:39
Hej Dziewczyny, mam takie pytanie - chcę sobie kupić jakąś nową, fajną torebkę. Patrzyłam po galeriach handlowych ale moim zdaniem cena nie przekłada się na jakość. Możecie mi może polecić jakiś sklep internetowy? Gdzie Wy kupujecie torebki?
Obserwuj wątek
    • rk81 Re: Torebki 17.09.13, 11:03
      hej, tu znajdziesz propozycje torebki na wieczór
      iloveshopping.pl/skrawki/393-torebki-na-wieczor
      a tu na co dzień ;-)
      iloveshopping.pl/skrawki/262-wesole-torebki-accessorize
    • pani.truskawka Re: Torebki 17.09.13, 14:11
      Ja kupuję torebki w sklepach stacjonarnych Parfois. Mają bardzo ładne modele i dobrze wykonane torebki.
      • Gość: sindi Re: Torebki IP: *.dynamic.mm.pl 09.10.13, 16:51
        Ja natomiast kupiłam torebkę monnari na allegro u użytkownika esparis. Mają najtaniej i plus za błyskawiczną przesyłkę.
        Dodatkowo dostałam bon na - 10% na zakupy w ich sklepie internetowym www.esparis.pl ważny do grudnia. Serio polecam tutaj link do torebki allegro.pl/monnari-nowa-kolekcja-a4-czarna-promocja-i3592958346.html jest rewelacyjna. Link pewno niedługo wygaśnie więc szukajcie w allegro po nazwie użytkownika: esparis mają też wiele innych fajnych torebeczek, gdzie w sklepach stacjonarnych trzeba zapłacić za nie razy 2
        pzdr
    • Gość: kasia.p Re: Torebki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 22:39
      Zależy za jaką cenę chcesz kupić tę torebkę... Dużo ciekawych znajdziesz na fleq.pl, DeeZee - tutaj masz ich nową kolekcję: shushu.pl/marki/deezee . Ja lubię też sklep Parfois, mają super torebki, ale niestety nieco droższe :)
      • kingalkinga Re: Torebki 09.10.13, 20:46
        Z deezee kupiłam kiedyś buty, nie wiedziałam, że mają też torebki. Jeśli chodzi o ceny, to ja jestem w stanie dać maksymalnie 100 -120 zł za torebkę bo zwyczajnie uważam, że nie są więcej warte. Wszędzie i tak widzę metkę made in china .. torebki na ogół kupowałam w sieciówkach, miałam też kilka torebek firmy david jones, ale wszystkie po 3 miesiącach są "sczochrane", materiał się niszczy, widać zadrapania.. no i szlag mnie trafia, bo nie uważam, żeby 100 zł to było mało.. Czy nie da się za takie pieniądze kupić niczego przyzwoitego?
    • marinera1 Re: Torebki 09.10.13, 21:39
      Ja mam jedną marki Clover, tanie nie są, ale fajne wzory i kolory, a przede wszystkim prawdziwa skóra, póki co (od 3 miesięcy nic się z nią nie dzieje). Torebki znajdziesz tutaj: www.e-clover.pl/torebki.html
      • kingalkinga Re: Torebki 09.10.13, 21:50
        możesz sprawdzić link, bo nie działa :(
    • Gość: karola-ko1 Re: Torebki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.13, 12:30
      Dużo ciekawych torebek znajdziesz tutaj: shushu.pl/dodatki-torby_torebki zebrane oferty wielu sklepów internetowych w jednym miejscu...
      • Gość: Salvi Re: Torebki IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.13, 13:58
        Fajne torebki znajdziecie na www.esparis.pl oraz na allegro allegro.pl/torebka-kuferek-david-jones-2013-2014-promocja-i3592922921.html
        David Jones, Monnari
        • kruczek24wroclaw Re: Torebki 05.12.13, 13:16
          DZIEWCZYNY, POLECAM allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27329687 - TANIA ODZIEŻ Z IRLANDII ;)
    • jakatorebka Re: Torebki 06.05.14, 10:23
      Polecam sklep www.jakatorebka.pl - modne torebki wzorowane na najnowszych trendach.
    • Gość: olka Re: Torebki IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.14, 06:52
      Zajrzyj do sklepu internetowego Eobuwie. Mają tam galanterię skórzaną. Możesz znaleźć wśród torebek perełki.
      • Gość: Gość Re: Torebki IP: *.piotrkow.pilicka.pl 28.05.14, 11:51
        Polecam też dobry sklep internetowy www.tunia.pl. Mają świetne torebki damskie w przystępnej cenie.
    • Gość: Danka Re: Torebki IP: *.pool85-49-179.dynamic.orange.es 16.05.14, 00:35
      Polecam Eve Bag Shop., to internetowy sklep z torebkami na każdą okazje.

Eve Bag Shop
    • Gość: jula Re: Torebki IP: *.m-connect.pl 25.05.14, 17:40
      Eobuwie - warto tam zajrzeć na zakładkę z torebkami
    • anna6442 Re: Torebki 26.05.14, 13:35
      a w tk maxx patrzyłaś? nieraz ceny wyskakują w kosmos ale można dorwać perełki
    • kochamdzieckiaczki Re: Torebki 11.08.14, 18:35
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu www.e-torebeczki.pl
      Najtańsze torebki i plecaki na rynku.
      Wysyłka tylko 11.99zł
    • Gość: halina Re: Torebki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 08:57
      Zobacz na Molly.pl mają szeroki wybór odzieży oraz dodatków,można im zaufać.
    • galanteria.pl Re: Torebki 19.09.14, 09:32
      Sluchajcie, nie bedziemy owijac w bawelne. Jak torebka, to tylko u nas! Sklep Galanteria.pl oferuje torebki w z wysokiej jakosci skory naturalnej, a takze z eko-skory czy filcu. Nowoczesne, oryginalne wzory i fasony, perfekcyjne wykonanie, atrakcyjna cena, mozliwosc zwrotu do 30 dni, darmowa wysylka. Same korzysci! :)
      • czaszunia19 Re: Torebki 14.04.15, 09:14
        Proponuję poszukać w sklepach sprzedających wyroby ręcznie robione :)
        mi do gustu przypadł ten sklepik :) pl.dawanda.com/shop/PlentyMore
        Polecam też Art-madam i Decobazaar :) na pewno coś tam znajdziesz dla siebie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka