Dodaj do ulubionych

zakupy przez internet

IP: *.rev.netart.pl 06.10.13, 20:39
Jestem młodą mamą i opiekuję się małym dzieckiem, mieszkam w małym miasteczku i nie mam czasu na zakupy. od niedawna kupuję w sieci odzież, elementy dekoracyjne do domu, a nawet wina włoskie i bułgarskie , które cięzko dostać w naszym kraju. A wy często robicie zakupy za pośrednictwem internetu? co kupujecie najczęściej? Czy mieliście niemiłe przygody z zakupami w sieci?

Obserwuj wątek
    • japanka2 Re: zakupy przez internet 08.10.13, 09:38
      Niemiłe tak, ale wiesz, to jest naprawde promil jeśli chodzi o zakupy w sieci - większość jest na medal realizowana
    • Gość: olkarte Re: zakupy przez internet IP: *.uni.lodz.pl 10.10.13, 20:18
      ja kupuję najczęściej wino, wysokiej jakości trunki alkoholowe, których nie mogę kupić w moim mieście. pozdrawiam.
      • Gość: gość portalu Re: zakupy przez internet IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 15:31
        w tej trollującej skompromitowanej wyjątkowo nieudolnym spamem żenadzie kupujesz?jaaaaasne;);)
    • metaraon Re: zakupy przez internet 11.10.13, 13:50
      W sumie najwięcej kupuje się w Polsce odzieży, trochę sprzętu RTV.
      Rynek internetowy stale rośnie, właśnie ze względu na atrakcyjne ceny.
    • kantr Re: zakupy przez internet 11.11.13, 11:12
      A gdzie kupujesz wino? jestem jego miłośniczką i cały czas szukam miejsc, gdzie mogę kupić je w dobrej cenie. Moim faworytem jest póki co Dom Wina. Daj znać koniecznie!
    • Gość: dama Re: zakupy przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 13:28
      Ja bardzo często przez internet zamawiam zabawki dla dziecka,ze strony
      www.zabawki.pl/
    • Gość: gośka Re: zakupy przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 21:29
      Przyznam szczerze że jakiś czas temu urządzając pokój dla mojej córeczki, która wymarzyła sobie zasłoneczkę w kropki białe i firanke też w maleńkie kropeczki, uchodziłam nogi po moim mieście po wszystkich sklepach tego typu i nic nie znalazłam. Siadłam do komputera wieczorem, klik klik i pod dwóch dniach miałyśmy i jedno i drugie za naprawdę niewielkie pieniądze. Tkaninę na zasłoneczkę znalazłam w bardzo fajnym sklepiku houseofcotton.pl Efekt miał być podobny do tego:
      zasłonka
      Od tamtej pory często robię zakupy w internecie, zwracam tylko uwagę aby zapłacić przez system płatności lub za pobraniem w razie wątpliwości. Córka tak się rozochociła że zaraz musiałam jej kupić jeszcze w internecie legginsy na zimę i sukienkę na urodziny do koleżanki
      sukienka natalia na www.dmdmoda.pl też ciepłe miejsce na zakupy
    • Gość: renata123 Re: zakupy przez internet IP: *.play-internet.pl 26.11.13, 16:49
      wcześniej kupowałam tylko ubrania na allegro, ale od jakiegoś czasu zamawiam też ze sklepów internetowych, np miesiąc temu zamówiłam piękną sukienkę na i-trendy.pl. Jeżeli chodzi o jakieś niemiłe przygody, to nigdy mi się nie przytrafiły, ale to chyba moje szczęście, bo wiem z opowieści znajomych, że na oszustów w sieci bardzo łatwo trafić
    • hanka8547 Re: zakupy przez internet 27.11.13, 11:32
      Ja zawsze sie balam kupować przez internet, ale mąż mnie przekonał że to najszybciej i najmniej wysilku. Jak remontowalismy kuchnie to kupil wszystko chyba z sieci i do teraz jestesmy zadowoleni (zmywarke, lodowke, piekarnik, itp). Maz uwielbia czytac ksiazki i zawsze zamawiał je z merlina, ja tam ostatnio weszlam i sie okazalo ze to nie tylko ksiegarnia, ale maja tam wszystko. I zamowilam sobie perfumy i buty do biegania :) Wiec moge tylko polecic. Mąż mówi, ze to chyba najstarszy sklep internetowy w Polsce, wiec ja mam zaufanie :)

merlin.pl/Donna-Karan-Be-Delicious-Woman-Eau-de-Parfum-spray_Donna-Karan/hb/product/219,606450.html TO TE PERFUMY! super tanie ;)

merlin.pl/Nike-Buty-damskie-WMNS-AIR-RELENTLESS-3-czarno-turkusowe-roz-7/sport/product/220,1293233.html BUTY :)
    • zafinansowani Re: zakupy przez internet 23.12.13, 10:50
      Z badań wynika, że Polacy w internecie najczęściej poszukują ubrań, butów, perfum i kosmetyków a także filmów i muzyki. Czyli wszystkiego tego o czym wspominaliście w swoich komentarzach. Większość z nas kupuje w sieci, ponieważ szukamy oszczędności pieniędzy i czasu. Więcej o tym jak i co Polacy kupują w sieci znaleźć możecie na infografice na portalu Zafinansowani.pl - www.zafinansowani.pl/wirtualne-pieniadze/zakupy-online-infografika
    • Gość: Kasia Re: zakupy przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 18:08
      osobiście polecam bieliznę allesa - mają linię, która jest przystosowana specjalnie dla młodych mam i bez problemu ją kupisz przez internet.
    • adamos70 Re: zakupy przez internet 02.01.14, 22:59
      ja przeważnie rtv, agd, drobne pierdoły i czasami ciuchy.
    • 77wiewiora Re: zakupy przez internet 03.01.14, 09:00
      ja raczej nie mam żadnych przykrości, najlepiej kupować u sprawdzonych sprzedawców,
      mój ostatni nabytek świąteczny to takie cudeńko
      www.bitset.nazwa.pl/domki/297_01/1_500.jpg
    • mercios Re: zakupy przez internet 12.01.14, 17:16
      Ja najczęściej kupuje przez internet zakupy do domowej apteczki. Upodobałam sobie aptekę internetową Natalia. Jest dużo taniej niż w stacjonarnej aptece, nie muszę stać w kolejce, a co najważniejsze mogę dokładnie poczytać zanim coś zakupie bo w stacjonarnych aptekach jest to nie możliwe bo leki podaje farmaceuta. Wysyłka tez jest tania i bardzo szybko realizują zamówienia wiec mi taka forma jak najbardziej odpowiada i jestem zwolenniczką takiego rozwiązania.
    • Gość: maciej garda Re: zakupy przez internet IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 20:59
      jak np nie masz pomysłu i szukasz czegoś fajnego na prezent - polecam sklep www.ostatniwagon.pl . Mają tam bardzo oryginalne propozycje na prezent, fajną stronę i dobre ceny. zakupiony prezent dostałem po 2 dniach i za przesyłkę zapłaciłem tylko 5 zł. zresztą polecam zobaczyć reklamówkę - od razu widać że to profesjonaliści

youtu.be/qoPhqrYhZ4M
    • Gość: Kaja Re: zakupy przez internet IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 15:32
      tak tak kojarzymy cię już trollu spamowy,wystarczy zajrzeć w wyszukiwarkę,co za dno
    • Gość: wiki Re: zakupy przez internet IP: *.icpnet.pl 13.01.14, 18:31
      polecam piekna suknie ślubną, gdyby któraś poszukiwała
    • Gość: eeez Re: zakupy przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 21:58
      Polecam portal z wyprzedazami:
      tnij.org/przecena80
      niektore produkty jak markowe ciuchy, kosmetyki nawet 80% taniej
    • Gość: Klientka Re: zakupy przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 17:34
      ja też kupuję przez internet, natknęłam się na świetną chemię domową, do tego nie drogą, mają też perfumy, balsamy, jakieś żele, szampony, mydła, kosmetyki do malowania, nawet kawe, rewelacja :)))

O tym, że jest zniżka 30% to nawet nie wspomnę ;)
      nie będę się tu bardziej rozpisywać, bo tu nie chodzi o reklame - jeśli chodzi o sprzedaż internetową jestem na TAK! :) paczucha przychodzi z produktami, nie trzeba za nimi biegać po sklepach

Jeśli chcesz coś się dowiedzieć z jakimi produktami mam styczność to zapraszam na gg 7419555 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka