IP: 212.160.172.* 23.03.05, 15:25
Czy wiecie coś o odkurzaczach Kirby? Interesują mnie opinie użytkowników,
gdyz rozważam zakup, ale nie wiem, czy sprzet jest wart swojej ceny. Będę
wdzięczny za rady
Obserwuj wątek
    • wlodek127 Re: Kirby 14.04.05, 12:19
      powiem króciutko: Kirby wśród odkurzaczy i maszyn piorących dywany jest jak
      mercedes wśród samochodów – mam dwie takie maszyny – kirby G3 i G4 od wielu lat
      i ciągle dobrze mi służą- jest to urządzenie warte swojej ceny – wykorzystuje
      to do profesjonalnej działalności, pozdrawiam
      • vitalia Re: Kirby 14.04.05, 23:05
        No właśnie ,,do profesjonalnej działalności to owszem ,,ale do trzech dywanów i
        tapicerki w domu ,to nie wiem czy się tak opłaca..
        • Gość: manyack Re: Kirby IP: 62.233.164.* 24.04.05, 19:46
          Bardzo polecam sprzęt KIRBY, w tej chwili należy kupić DIAMOND EDITION, jest
          najlepszy. Do typowych zadań domowych polecam zestaw MIDI, sam taki kupiłem i
          jestem baaaardzo dumny z tego zakupu. Teraz dopiero widze jak miałem brudno w
          domu. Szczególnie polecam go rodzinom z dizećmi, to o ich zdrowie trzeba przede
          wszystkim zadbać.

Dość mocno zgłębiłem technologie KIRBY oraz warunki zakupu tego sprzętu, mam
          nawet znajomych dealerów KIRBY. Na wszelkie pytania dotyczące sprzętu oraz
          możliwości zakupu odpowiem na maila --> manyack@wp.pl
    • Gość: Teddy Re: Kirby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:28
      Jestem autoryzowanym dealerem Kirby.
      Ten sprzęt nie ma sobie równych.
      Sam posiadam najnowszy model i jestem z niego bardzo zadowolony.
      Jak chcesz sie dowiedziec cos wiecej to pisz do mnie na maila.
      Jak chcesz kupic Kirby Diamond Edition, to moge Ci zaproponowac bardzo
      korzystne warunki, zakupu oryginalnego sprzetu od autoryzowanego dystrybutora
      Polecam
      Pisz na adres tedyf@poczta.fm
    • milosz333 Re: Kirby 24.03.16, 08:32
      Jest wart swojej ceny jak kupisz na eBay, bo u przedstawiciela masz 4 do 5 razy drożej
    • Gość: władek Re: Kirby IP: *.dynamic.mm.pl 24.03.16, 15:09
      Najpierw porównaj sobie inne modele odkurzaczu piorących www.morele.net/wiadomosc/odkurzacz-pioracy-i-wodny-jak-wybrac-jaki-najlepszy/1043/ bo może się okazać, że kupisz coś podobnego w niższej cenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka