Dodaj do ulubionych

garnki IKEA

IP: *.as.kn.pl 06.07.07, 22:00
Witam
Chciałabym kupić dobre garnki, czy ktos ma może jakieś z Ikei? Jak się sprawują?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: garnki IKEA IP: *.chello.pl 07.07.07, 17:16
      mam taki komplet 3 garnki z patelnia z ikei. nie mam za duzo wymagan w stosunku do garnkow ;-) i sa ok tzn. lepsze od takich kompletow ze szklanymi pokrywkami z supermarketu. jakby byla pokrywka do patelni byloby super.
    • twarz2 Re: garnki IKEA 07.07.07, 22:43
      Polecam całą serię 365+:
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00101160
      dla mnie sa super :-)
      • cytrynka123 Re: garnki IKEA 12.07.07, 20:07
        Mam ten garneczek.. Jestem w nim zakochana. Lubie zupy i golabki, a w takich 2-
        3 litrowych drobiazgach, to nawet muchy sie porzadnie nie udusi. jak zrobie
        stadko kapuscianych rulonikow, to potem zoladek chlopa mam z glowy na dwa dni i
        jeszcze rodzinke mam czym zajac, jak sie zbierze :)))) Garneczek cudny, nie
        przypala (ale to tez zalezy od rodzaju produktow. u mnie sa to glownie
        plynnosci wszelkie).
        Przymierzam sie do tego gara www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80100675
        Mam taka zeliwna patelnie, ale z innej firmy. Cudko jakies 300 zl kosztuje, ale
        jest niezniszczalne, tylko trzeba natluscic. Pieknie sie wsio rumieni, a ten
        gar nadaje sie tez do gulaszy i duszenia kurczaka w calosci... Glownie ta
        owalna brytfanka.
        • Gość: Bezia Re: garnki IKEA IP: *.chello.pl 24.05.08, 22:34
          o matko, płacą Ci za reklamę? Czy gary to Twoje całe życie? :)Zakochana w garnku? A mąż o tym wie ? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka