Gość: maxine IP: *.as.kn.pl 06.07.07, 22:00 Witam Chciałabym kupić dobre garnki, czy ktos ma może jakieś z Ikei? Jak się sprawują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: garnki IKEA IP: *.chello.pl 07.07.07, 17:16 mam taki komplet 3 garnki z patelnia z ikei. nie mam za duzo wymagan w stosunku do garnkow ;-) i sa ok tzn. lepsze od takich kompletow ze szklanymi pokrywkami z supermarketu. jakby byla pokrywka do patelni byloby super. Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: garnki IKEA 07.07.07, 22:43 Polecam całą serię 365+: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00101160 dla mnie sa super :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka123 Re: garnki IKEA 12.07.07, 20:07 Mam ten garneczek.. Jestem w nim zakochana. Lubie zupy i golabki, a w takich 2- 3 litrowych drobiazgach, to nawet muchy sie porzadnie nie udusi. jak zrobie stadko kapuscianych rulonikow, to potem zoladek chlopa mam z glowy na dwa dni i jeszcze rodzinke mam czym zajac, jak sie zbierze :)))) Garneczek cudny, nie przypala (ale to tez zalezy od rodzaju produktow. u mnie sa to glownie plynnosci wszelkie). Przymierzam sie do tego gara www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80100675 Mam taka zeliwna patelnie, ale z innej firmy. Cudko jakies 300 zl kosztuje, ale jest niezniszczalne, tylko trzeba natluscic. Pieknie sie wsio rumieni, a ten gar nadaje sie tez do gulaszy i duszenia kurczaka w calosci... Glownie ta owalna brytfanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezia Re: garnki IKEA IP: *.chello.pl 24.05.08, 22:34 o matko, płacą Ci za reklamę? Czy gary to Twoje całe życie? :)Zakochana w garnku? A mąż o tym wie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś