studioopen 11.12.08, 14:24 Proszę o kontakt wszystkie osoby, które miały do czynienia i zostały oszukane przez sklep internetowy www.best-bazar.pl UWAGA! Sklep nadal istnieje! nie zwraca klientom pieniędzy, nie wysyła towaru!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Best Bazar Re: sklep BEST-BAZAR oszuści internetowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 20:46 Witam, wszyscy klienci z października i listopada dostali maile o sytaucji sklepu w tych miesiącach. Od 23 listopada wszystkie zamówienia realizowane są terminowo, a wpłaty za niezrealizowane zamówienia z dwóch miesięcy są i będą zwracane w kolejności składanych zamówień. Przepraszamy wszystkich klientów za kłopoty i zapewniamy, że naszym priorytetem w tej chwili jest terminowe realizowanie zamówień i zwrot wszystkich przedpłat z miesięcy października i listopada. Z poważaniem Best Bazar Sklep Internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
studioopen Re: sklep BEST-BAZAR oszuści internetowi 12.12.08, 07:37 Maile wysłano dopiero w ciągu ostatniego tygodnia z taką informacją. Do tej pory wszyscy klienci byli zwodzeni i oszukiwani. Bardzo mi przykro, ale żadne problemy finansowe firmy nie są usprawiedliwieniem dla kłamstw, którymi sklep zasypywał swoich klientów od października. Mam nadzieję, że chęć rozwiązania sprawy przez sklep Best Bazar to nie kolejne słowa rzucane na wiatr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Pus Re: sklep BEST-BAZAR oszuści internetowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 13:41 Witam! Także zakupiłem u nich Dreamveawer'a. Wpłaciłem 2000 zł. W telefonie jest automat, że informacje proszę wysyłać tylko na e- mail. Jednak stronę i skrzynkę chyba zlikwidowali. Nie wiem, czy sprawę skierować na policję, czy gdzie. Pozdrawiam. Mój e-mail info@fadome.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: sklep BEST-BAZAR oszuści internetowi IP: *.um.zielona-gora.pl 29.01.09, 11:09 Mój syn jest w tej samej sytuacji wpłacił prawie 1900 zł za notebooka 17.12.2008 r. i od tego momentu dostaje tylko pokrętne odpowiedzi, a dzisiaj już nawet nie ma się jak ze sklepem skonatktować bo skrzynka i strona nie działają. Chyba trzeba pójść na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
studioopen Re: sklep BEST-BAZAR oszuści internetowi 29.01.09, 14:48 Proszę wszystkich oszukanych o zgłaszanie się na policję. Sprawy są łączone. Oprócz tego składajcie pozwy cywilne w sądzie. Sklep zniknął z sieci, ale pieniądze klientom nadal są nie zwrócone!!!!! studioopen@studioopen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzytkownik Re: sklep BEST-BAZAR oszuści internetowi IP: 94.254.214.* 30.01.09, 14:28 ja opisałem soją historie w serwisie o nieuczciwych firmach, nie dawno zobaczyłem ich reklamę w tramwaju www.glupi-klient.pl, mozna tam zalaczyc skan dokumentu zakupu dla potwierdzenia wiarygodności, można też tam szukać w sepcjalnej zakładce poszkodowanych w całym karuju: "Kojarzymy Poszkodowanych" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcingrodzki Re: sklep BEST-BAZAR oszuści internetowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.15, 12:36 witam kupiłem drukarkę około 2 miesiące temu!!!!!!!!!kasy brak drukarki brak!!!sklep nie odpowiada na maile! Odpowiedz Link Zgłoś