Gość: Agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 14:51 Gdzie najlepsze konto oszczędnościowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: Konto oszczędnościowe IP: *.chello.pl 17.03.10, 15:19 z iloma bezpłatnymi wypłatami w miesiącu? Jak z jedną, to spory wybór masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Konto oszczędnościowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 20:26 Chodzi mi o SYSTEMATYCZNE oszczędzanie NIEWIELKICH kwot najwyżej z jedną niezbyt dużą wpłatą w miesiącu a wypłata tylko w wyjątkowych sytuacjach. Czy są konta dla takich małych ciułaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Konto oszczędnościowe IP: *.chello.pl 18.03.10, 10:17 Tu sobie porównaj www.comperia.pl/konta_oszczednosciowe Pamiętaj, że niektóre banki 1) biorą prowizję od wpłaty gotówki w okienku. Najtaniej jest, jeśli pensję dostajesz na konto i sama przelewasz przez internet na oszczędnościowe (może być w innym banku) 2) wymagają minimalnego salda, żeby utrzymanie konta było bezpłatne. Np. w Eurobanku musisz mieć min. 800 zł choćby przez 1 dzień Odpowiedz Link Zgłoś
brandmind.pl Re: Konto oszczędnościowe 18.03.10, 12:26 Witam! Ja korzystam z mBanku, jestem zadowolona. Może przydatne będą dla Ciebie linki: konta oszczędnościowe oraz porównywarka comperii. Wszystko zależy od tego naprawdę jakie usługi są dla Ciebie najważniejsze. Z tych właśnie powodów warto przejrzeć zestawienia. Pozdrawiam Barbara Doradca finansowy on-line Odpowiedz Link Zgłoś
matt.cobosco Re: Konto oszczędnościowe 18.03.10, 15:52 Lepiej fundusz pieniężny niż konto oszczędnościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Konto oszczędnościowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 10:52 a co myslicie o Nordea? Odpowiedz Link Zgłoś
kasaky Re: Konto oszczędnościowe 28.08.13, 16:29 Zajrzyj na bankier.pl tam wchodzisz w zakładkę finanse osobiste - konta. Myślę, że to jeden z lepszych sposobów znalezienia najlepszego konta oszczędnościowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Konto oszczędnościowe IP: *.180.198.91.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.08.13, 16:49 też mam konto w syncu i też jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś