pilot.nawigator 13.12.05, 10:43 Jak chcialybyscie spedzic swieta? O czym marzycie, jak one wygladaja w waszych marzeniach?:) Podzielcie sie ze mna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilot.nawigator Re: Pytanie do pan:) 13.12.05, 10:50 Myslisz, ze nie maja nic do powiedzenia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: w łóżku :) 13.12.05, 10:58 no to widzimy sie w wigilie ;))).. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: w łóżku :) 13.12.05, 11:00 Ale jestes bezposrednia, tak publicznie, jak mozna:) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: w łóżku :) 13.12.05, 11:01 aaaaaaaaaa bo ja prostaczka jestem :DDD... Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: w łóżku :) 13.12.05, 11:03 a to juz nic sie nie odzywam :))))))... dziekuje, przepraszam miłego dnia zycze :DDDDD... Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Pytanie do pan:) 13.12.05, 11:09 Naprawde nie macie marzen swiatecznych? Nie wierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: chciałabym 13.12.05, 15:22 To tak, jak ja. Niecierpie swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia :) hmm.... 13.12.05, 12:49 Marzę o takich swietach,kiedy nie bede miala czasu myslec,ile zlego mnie spotkało w tym roku.. Chcialabym byc znowu szczesliwa,czuc sie kochana,kochac.. Poczuc tą atmosfere swiąt...ale nie sama... Tęsknie za męskim ramieniem.. To chyba nie jest złe,ze pragne byc szczesliwa..? Tylko na siłę sama sie nie uszczesliwię.. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie do pan:) 13.12.05, 13:03 tak jak je spedze - po raz pierwszy u mnie i mojego chlopaka z jego i moja rodzina.bedzie wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Pytanie do pan:) 13.12.05, 13:21 haha w marzeniach ? górska chata i puchata skóra przed kominkiem, stół zastawiony czymkolwiek się da..aromatycznymi potrawami, pies z czerwoną kokardą:) który kiziałby nogi, gęsta pachnąca choinka ubrana "po pachy".. a później zapach goździków , pyszny sernik,drażniący nozdrza kubek gorącej czekolady, za oknem wąska zasypana śniegiem ścieżka pośród świerków prowadząca do widocznego w oddali kościółka, nad nim rozgwieżdżone niebo, cała rodzina w komplecie...dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
lola165 Re: Pytanie do pan:) 13.12.05, 15:44 o boski,z kazdym dniem moj podziw rosnie dla szerokiego spectrum zainteresowan Twych, i ten Twoj stoicyzm na forum Kobieta,godny najwyzszego uznania,jstem pod wrazeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Pytanie do pan:) 13.12.05, 15:51 Grzecznie ze mna rozmawiaja, wiec ciezko mnie z rownowagi wyprowadzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
hadriana_siloe Re: Pytanie do pan:) 13.12.05, 15:31 w zaciszu i cieple, przy choince, z kochanym męzczyzną. Spokojnie, leniwie... Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Pytanie do pan:) 13.12.05, 15:36 Tez dobra opcja:) Nie ma nic gorszego, niz rodzinne obiadki i pieprzenie bez sensu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: a o cyckach i okresie już nie chcesz pogadać? 13.12.05, 15:38 To napisz cos, czy ja ci bronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: a o cyckach i okresie już nie chcesz pogadać? 13.12.05, 15:46 he he , zawsze trzymam się tematu:P Marzę o tym, żeby swięta w tym roku spedzić w gronie najbliższych, bez żalu, smutku i złości. Niech towarzyszy nam podniosła atmosfera, która pozwoli krok po kroku odkrywać tajemnicę narodzin Dzieciątka. I Tobie tego życze Pilocie miły... he he Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: a o cyckach i okresie już nie chcesz pogadać? 13.12.05, 15:52 To dobrze, tak trzymaj:) Odpowiedz Link Zgłoś