Dodaj do ulubionych

Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:))

IP: *.cable.smsnet.pl 24.03.10, 08:03
Czy tylko tak mi się zdawa, czy jakby frekwencja kuleje? (nie piszę o porze
dnia, tylko w ogóle)

Romek im chyba pełne embargo na FH nałożył, TWA sekciarz jeden wokół się
zgromadził a dzielić się nim nie zamierza. Guru jeden, psia mać:)) Wszystko
przez trolli, które przepędziły go na cztery wiatry. Ostały się jeno
niedobitki wpadające tu między kawami w robocie. Ni ma co czytać, personalne
pierdy o niczym truśki i drzejmsa to były moje ulubione do kawy... ;)
Obserwuj wątek
    • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 08:16
      Trza łapać za pochodnie i wspólny marsz kolebiąc sie na boki i
      mrucząc po drodze zakończyć pożogą cmentarnej sekty!:)
      • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 24.03.10, 08:33
        Racja. Tę husycką herezję trza było zdusić w zarodku, póki czas ku temu stosowny
        był. Za późno na to. Teraz ino ekumenicznie trza nam dzieju powrotu na łono
        słusznego FH powrócić, pod jedną słuszną obediencję powrócić; niesłuszną zaś
        cmentarną ostro potępić i na pastwę losu zostawić. Wszystko by wielką schizmę
        zażegnać - niech Roman wróci niczym do Canossy, autokefalię mu się wyznaczy,
        coby nie czuł się skrępowany!

Ku jedności!

Deus vult!
        • aaricia_szalona Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 10:10
          To ja teraz strzelę focha za te "niedobitki":/
          • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 24.03.10, 11:08
            aaricia_szalona napisała:

> To ja teraz strzelę focha za te "niedobitki":/

A co? Poczułaś się jak weteran "6. Armee" pod Stalingradem? Chodziło mi o ogólne
            - w porównaniu do stanu sprzed zimy - przetrzebienie, zaś to czy jest ono
            realnym efektem misyjnej działalności konkurencji jest tylko daleko idącym
            subiektywnym domniemaniem. Tak samo jak jest nim zwątpienie w tego focha:))))

Ach, u mnie ani jednej chmurki na niebie, ale ded moroz jeszcze przyjdzie! :-)
            • dzidzia_bojowa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 11:21
              Cała ta sytuacja jest daleko idącym subiektywnym domniemaniem:)))
              Żadne tam niedobitki! Tutaj i tam pisze kwiat, że się tak wyrażę, forumowego
              pisarstwa.
              Frekwencja nieco jakby zmalała, fakt. Ja to zrzucam na karb wiosny, która
              nadeszła i kusi wyjściem w plener. Cmentarz też jest przyjemnym miejscem na
              odwiedziny. Czemu nie?

A Ty ;) drogi, nie kracz! Nie kracz bracie, bo ja protestuję przeciw
              dziadowi mrozowi zdecydowanie!
              • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 11:53
                Jedna za wszystkie, wszystkie za jedną!
                (Dziewczyny nie zostawicie mnie tu? Na polu polemiki? - nie miałam pojęcia, że
                polemika tak pachnie... prochem)

I co? Nie-do-wiar-ki? Jak Wam w dziobach teraz?
                My, brać (siostrzaność) tutejsza na posterunku jak najbardziej.

Rozumiem - wiosna, ale żeby zaraz zazdrość zielonooka w Was kiełkowała? Nie
                uchodzi, no nie uchodzi.
                Zamiast się zżymać - wpadłby czasem jeden z drugim na Cmentarz przytulny - jako
                i my - wpadamy, wypadamy, na FH wracamy, enter.

• aaricia_szalona Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 11:44
              O rany! Poczułam sie zbesztana.
              Słusznie wątpisz. W końcu to FH. Nic nie jest do końca na serio:P
              A humoru tu faktycznie jakby mniej. Popatruję w FH od paru lat i [śmiała teza]
              tak źle chyba jeszcze nie było. To martwi:(((((
              • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 11:53
                Trzeba zatem zorganizować debatę i w skupieniu zastanowić sie jak
                poprawić zaistniałą sytuację.............a na cmentarz i załozyciela
                nasłać hiszpańska inkwizycję!

https://firebreathingchristian.files.wordpress.com/2009/09/monty-
python-spanish-inquisition.jpg
                • aaricia_szalona Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 12:05
                  ...której on się absolutnie nie spodziewa;)
                  • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 12:13
                    Phi - nie chcecie po dobroci... tchórze.
                    Proszę bardzo! A bierzcie sobie mnie na tortury :P

www.youtube.com/watch?v=FytQkOosE9s&feature=PlayList&p=24BFEB7DA31FDFA4&playnext=1&playnext_from=PL&index=16
                • blue-leeloo Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:08
                  Na tym forum grasuje już pewien inkwizytor. Po prawdzie nie z
                  Hiszpanii ale równie skuteczny. Trza go tylko z pewnej toskańskiej
                  imprezy wyciągnąć.
                  To jak Berni? Nie daj się prosić ;)
        • Gość: mia Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 17:14
          O matko, przeczytałam: "autofekalię" i zamarłam, wyobrażając sobie
          to coś....
        • airtair Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 27.03.10, 16:20
          Widzę,że niektórzy na tym forum mieszkają.
          > słusznego FH powrócić, pod jedną słuszną obediencję powrócić;
          niesłuszną zaś
          > cmentarną ostro potępić i na pastwę losu zostawić.
          Ojć, czy ja wiem, czy złe moce mozna samym sobie pozostawiać, zawsze
          znajdzie się jakiś chętny do zaopiekowania się takimi. Idę kroić
          tort :P!!!.
    • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:12
      Dopiero teraz... doczytałam, ;) jakiś!!!
      Ppppersonalne... ppppie...????
      OooooOOOooooOOOOoo - czerwona mgła przed oczami....
      • dzidzia_bojowa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:15
        Trusiu, oddychaj spokojnie, no już, spoookooojnie
        • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:19
          dzidzia_bojowa napisała:

> Trusiu, oddychaj spokojnie, no już, spoookooojnie

Właśnie Trusiu, Dzidzia dobrze pisze. Nalać Jej czegoś albo cuś... :)
          • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:28
            Lejcie! Tylko nie pod żebro! Boli - ała!

A to Wy... Dziewczyny kochane... Zielonego płynu zbawczego nalejcie :)

Fiiiiiuuu, ale mnie wzięło, no.
            • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:41
              Nie chce mi się to tylko zalinkuję. Ale za to można częstować się do woli :) :) :)

javascript:zoomZdj('bi.gazeta.pl/ludzie/9/219/z134969G.jpg',130,99)
              • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:43
                ziolo.zielone napisała:

> Nie chce mi się to tylko zalinkuję. Ale za to można częstować się do woli :) :)

trendz.pl/files/imagecache/new_295_230/files/7113Absyntkopia.jpg
              • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:44
                Chwilunia! Ja tu liczyłem na płomienie, płacz i na pal nadziewanie
                niczym Olbrychskiego w filmach znanych a tu jakowaś popijawa się
                zaczyna!
                • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:50
                  Ale za to jak ahystokhatyczna popijawa!
                  W końcu już po 13:00 :D
                  • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:53
                    Aaaaaa to przepraszam, i także poproszę.....
                    • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:58
                      Samoobsługa. Ale że nie ma nic za nic, to należy popracować i linka otworzyć :)
                • dzidzia_bojowa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:56
                  kaszpir_74 napisał:

> Chwilunia! Ja tu liczyłem na płomienie, płacz i na pal nadziewanie

Tak mnie to zainteresowało: a kto kogo miał nadziewać?
                  • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 13:59
                    Pewnie Azję Tuhajbeja, ale nie wiem kto ;)
                    • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 14:02
                      Na pal nadziewać mieliśmy Romeo-Pi, ale teraz pod tą bibkę to
                      zastanawiam się nad otwarciem sezonu grillowego - nie ma to jak
                      mięsko , może być nawet zrobione na starych cmentarnych
                      kościach.....
                      • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 14:13
                        Trzeba by zrobić ekshumację świeżutkich zwłok, bo na starych cmentarnych kościach mięska niet. Robaczki wszystko zżarły
                        Na moim mięsku nikt się nie pożywi, zamówiłam u Piromana kremacje i rozsypanie prochów po terenie Cmentarza.
                        Przed rozsypaniem należy spalić lub wypalić.
                        • vifxen Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 14:34
                          Ja ze sprostowaniem maleńkim-żadnego zakazu Romutek na nas nie
                          nałożył, ale jak to przeczyta, to pewnie zmieni zdanie...
                          Jenkwizycją nas straszycie? Nas, co na Cmentarzu dnie całe siedzimy?
                          Ho ho, powiem, he he...

Zadnej ekshumacji nie będzie, bo Śpiworek Lacoste wszystkiego
                          pilnuje i na pewno nie pozwoli na taką ingerencję w ekosystem.O!

A Ty, Zmrużku drogi, byś się zalogował i wpadł na Cmentarz czasem ;)
                          • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 14:42
                            To może chociaż ziemniaczki w popiele? Tego chyba na cmentarzu nie
                            zbraknie??
                            • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 14:48
                              Z popiołami problem, bo niewielu poprosiło o ekshumację. A tekie śliczne krematorium zapodałam.

forum.gazeta.pl/forum/w,95723,106632191,106632191,Krematorium_.html?wv.x=1
                              • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 15:09
                                a ja przed grillem będe do odpowiednich osób wysyłał pismo
                                następującej treści

www.miniportalik.ovh.org/dyplomy/krematorium.jpg
                                i nie ma bata, popiołu na ziemniaczki vel. kartofelki vel. pyry nie
                                braknie!
                            • nessie-jp Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 16:11
                              kaszpir_74 napisał:

> To może chociaż ziemniaczki w popiele?

Popiela to myszy zjadły, też się nie pożywisz.

Do tego absyntu można się jeszcze podłączyć? Bym się napiła czegoś na zielono...
                              • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 20:34
                                nessie-jp napisała:

>
                                >
                                >
                                >
                                >
                                >
                                > Do tego absyntu można się jeszcze podłączyć? Bym się napiła czegoś na zielono..
                                > .
                                Ach! To Żywe Źródło, niewyczerpalne. Czerp Siostro do upojenia bądź do woli :)
    • Gość: ;) Żyjecie, uff IP: *.cable.smsnet.pl 24.03.10, 16:05
      Wybaczta, że dopiero teraz, ale na nikogo nie można liczyć, naprawdę trudno dziś
      o solidny personel. Osobiście temy ręcamy musiałem wybatożyć unikających
      dziesięciny chłopów, heretykom podokręcać śruby w hiszp. butach i nabić kilku
      sodomitów na judaszową kołyskę, coby wyrzekli się słuchania techno w Berlinie.
      Niewdzięczna harówa to ratowanie zbłąkanych duszyczek, grzeszników kupa, cięgiem
      ino przybywa i końca nie widać, czasu mało i wciąż ubywa a tu jak na złość
      człowiekowi nikt nigdy dobrego słowa nie powie, nie podziękuje, choćby życzliwym
      uśmiechem. Z tej miłości do bliźniego rąk nie czuję!

O, nawet Blue do świata żywych była zawitała?:) Ckni się białogłowej do lochów
      opactwa, i to jak na ironię w czasach gdy GUI kojarzy się z interfejsem
      graficznym... Nie zrozumta mnie źle, wasze dyskusyje o wszystkim i o niczym
      lubiłem poczytywać. Na forum. Tym forum. Ogłaszam co następuje:
      swiaszczennyj wajny nie budiet, krucjata odwołana:)

Trochę owieczek zebrałem, no proszę.
      Zmrużek ;)

Aha, kaszpir manichejczyku Ty jeden, się nie ciesz jak koński zad do bata:), tę
      - bój Się Boga - mandalę w sygnaturce odpokutujesz siedzeniem w żelaznej
      dziewicy, ona dużo lepiej gra niż jakaś tam Alice. Palić i gwałcić to każdy
      jeden chce, w modlitwie i umartwianiu ciała zbawienia szukaj, nie w pożodze.
      Żarem miłości zdążymy ich ogrzać potem jak zażegnamy schizmę i umocnimy
      wspólnotę :-)
      • nessie-jp Re: Żyjecie, uff 24.03.10, 16:13
        > Żarem miłości zdążymy ich ogrzać potem jak zażegnamy schizmę i umocnimy
        > wspólnotę :-)

A, miłości mu się zachciewa! Wylazło szydło z worka. I to pod płaszczykiem
        odcmentarniania. Hedonista! Fałszywy prorok!
        • Gość: ;) Re: Żyjecie, uff IP: *.cable.smsnet.pl 24.03.10, 16:21
          Zaprawdę zapytuję sumienia twego niewiasto, czy azali fałszywy pasterz swoich
          owieczek ukrywałby słuszne zamiary względem dusz ich ratowania? Dla waszego
          dobra gotowym uczynić to wszystko!
    • mnop2 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 16:23
      Piromanó, wróć! Porzuć groby, albo zabierz ze sobą - jak Ci
      wygodnie, i cho!
    • 3.14-roman Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 16:27
      Będziecie mnie torturować, na przykład za pomocą limeryków?
      :)
      • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 24.03.10, 16:34
        Sugerujesz, że naszą supertajną Wunderwaffe są eurytka (V1) i rymopis (V2)?:)))
        Takiej władzy to nawet de Torquemada nie miał.
        • blue-leeloo Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 18:52
          To może jaki stosik nieduży? :) Będzie jak znalazł na ten atak zimy
          sugerowany niżej :P
          W razie czego mogę odstąpić mój – funkiel nówka, jeszcze się nawet
          nie zdążył okopcić.
          A ten atak zimy to można sobie zamówić po znajomości na jakiś
          konkretny termin? Bo ja bym była chętna :)
          • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 25.03.10, 07:25
            Optuję za Wielkanocą:)
            • blue-leeloo Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 10:01
              No jak Ty to wiesz, że mi tego śnieżyku na jakiś wolny weekend
              potrzeba :)
              Ale jak on sypnie w Wielkanoc, to jak nic stos jednak zostanie
              rozpalony.
              Za to jakby tak później i w konkretnym miejscu to i wilk syty i
              owca... A nie, owcy to chyba się nie uda bo tam niżej już się z
              grillem szykują.
              • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 25.03.10, 11:33
                Ty jedna chociaż podzielasz mą miłość do zimy, wszak łona i słoneczna być może.
                • blue-leeloo Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 17:55
                  Hu! Hu! Ha! Hu! Hu! Ha!
                  Zima jest fajna!!!

Ale żeby nie było. Jak się już uprzątnie to co spod śniegu wylazło
                  to wiosna też jest niczego sobie :)
                  • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 25.03.10, 18:45
                    Tymi "twardymi dowodami" wiosny sprowadziłaś mnie na parter, auć! :-)
                    • blue-leeloo Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 21:25
                      Nie ma auć. Nie ma, że boli.
                      W życiu twardym trzeba być nie miętkim.

Nie najlepiej wyszło w kontekście... :P
                      • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 25.03.10, 22:30
                        > Nie najlepiej wyszło w kontekście... :P

E, czemu? Jeśli przyjąć, że ten kontekst to proza życia, to masz słuszność -
                        ceną za mientki herc jest twarda rzić.
                        • blue-leeloo Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 23:02
                          He, he, dokładnie o tym myślałam pisząc wcześniej :D
                          Ja to powinnam sobie wytatuować na czole jak ten
                          nieszczęsny "snalubma" i codziennie w lustrze czytać ku przestrodze.

Jak zwykle odbiegliśmy od tematu - to już chyba taka świecka
                          tradycja :))
                          • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.10, 11:18
                            Na świeckość odtrutką tylko inkwizycja! Miłego weekendu :-)
                            • blue-leeloo Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 12:39
                              Gość portalu: ;) napisał(a):

> Na świeckość odtrutką tylko inkwizycja!

A więc jednak Berni. Bo już się bałam jakiegoś Rasputina z siną
                              brodą :)

> Miłego weekendu :-)

Dzięki i wzajemnie :)
                              • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: 79.175.233.* 26.03.10, 12:47
                                https://www.freesmileys.org/smileys/smiley-angelic004.gif
                                • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 12:56
                                  Prowadzę jeńca - z drogi!

https://episteme.arstechnica.com/eve/forums/a/ga/ul/272007387931/inlineimg/Y/Armed_Bunny.jpg

A Ty się szykuj do logowania
                                  • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.10, 18:29
                                    trusiaa napisała:

> Prowadzę jeńca - z drogi!

No i jak tu nie pogłaskać po główce?:)

> A Ty się szykuj do logowania

Lo - lo - go, go - wania?
                                    Choćbyście mnie piwem klarownym poili, zacnym jadłem ugaszczać zaczęli i choćby
                                    niekończące się hordy białogłów przyszło mi zaspokajać - nie ugnę się waszym
                                    torturom! :-) Tak Was lubię, o!
      • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 20:38
        wy3.14-roman napisał:

> Będziecie mnie torturować, na przykład za pomocą limeryków?
        > :)

Zaprawdę nie troskaj się o to Bracie Jesionowy: z mojej strony ten rodzaj poezji
        nijak Ci nie zagraża :)
      • Gość: vandulka Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 08:39
        Pewien Roman z wiejskiego cmentarza
        Wierszokletkom się często narażał.
        A ponieważ limery-
        Ków się bał jak cholery,
        Czmychnął z forum - i teraz jest plaża...

E! zobaczcie tam, czy jeszcze dycha!
      • 3.14-roman Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 29.03.10, 15:59
        "Uciekł młodzian na cmentarz przydrożny,
        pochwalam jego uczynek zbożny.
        Wygnała go kwoka,
        czy też może coka?
        W osądach będę bardzo ostrożny."

"Pewien młodzian, lokator trumny,
        myśli, że dowcipny jest i rozumny.
        Chce trysnąć dowcipem,
        każdą cmentarną cipę,
        bo w przyrodzeniu jest ułomny.
        Niechże będzie i z tego dumny."

Oto limeryki do tortur (wiadomej użytkowniczki, która zapiera się jakiegokolwiek związku)

Zmrużku, musimy Ci imię wymyślić
        • eurytka Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 29.03.10, 16:12
          Zarozumialec się dopatruje podobieństwa do siebie,
          póki ci imienia nie wymienią, nie myśl,
          że myślą i piszą o tobie...
          Na cmentarz nie chodzę,
          bo w moim wieku już mogłabym z niego nie wrócić...
          a pożyć chce mi się jeszcze mimo mego podeszłego wieku...
          A ten człowiek o mnie pisał, że jestem stara, nie.do.ru.chana.
          yntelygent jeden...
          • 3.14-roman Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 29.03.10, 17:33
            Jasne, jasne, patrząc na datę tych limeryków, drogi rozpustnicku.

Aha, ja napisałem coś takiego:
            "Gdybym ja pisał wiersze o starej niedor*chanej babie z sieczką zamiast mózgu i robił przy tym aluzje do Twojej osoby, udając przy tym kilka różnych osób, myślę, że byłoby Ci przykro".

Yntelygentem jesteś Ty, bo nawet ze zrozumieniem czytać nie potrafisz. I na dodatek nie wiesz, kim był Lord Kitchener i czym się od Stalina różnił.

PS: Nie usprawiedliwiaj się starością. Znam ludzi o wiele od Ciebie starszych, którzy jakoś nie muszą się wyżywać na wszystkich i wszystkim.

Bez odbioru.
    • gazeta_mi_placi Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 16:32
      Dla mnie osobiście FH bez Romana to herbata bez cukru.
      Dziękuję.
    • sootball Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 16:40
      nie żebym się tu jakoś szczególnie udzielała, ale... tam jest tak spokojnie. Kameralnie. Lekki, wiosenny wietrzyk pachnie geozminą :) i porusza gałęziami jesionu, przez które świeci jasnozłociste, marcowe światło. Czego chcieć więcej? :)
      • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 24.03.10, 16:45
        > Czego chcieć więcej? :)

Może nagłego ataku zimy?
        https://www.freesmileys.org/smileys/smiley-devil07.gif
        • sootball Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 17:05
          Moze, wszak nawet i kwiecień przeplata, ale na krótko. Tak ze 3 dni.
          • drzejms-buond Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 17:19
            Dyć tam!
            Wszyscy modlimy się do Św.Jesiona.
            Teraz akurat mamy rekolekcje!
            • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 25.03.10, 07:26
              drzejms-buond napisał:

> Dyć tam!
              > Wszyscy modlimy się do Św.Jesiona.
              > Teraz akurat mamy rekolekcje!

Jeszcze długo będę miał co z heretykami robić. Długo.
              • dzidzia_bojowa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 07:42
                Poczytałam co wczoraj żeście powpisywali. Stosu nie było. I dobrze. Wojny nie
                będzie. Też dobrze. Apeluję o sprawiedliwy podział wpisów na obu
                zaprzyjaźnionych forach w proporcjach, powiedzmy, 70:30, co?

Ps.
                Po przeanalizowaniu postów założyciela wątku intuicja mi podpowiada...hmmm...
                W każdym razie sprawdzić czy nie ksiądz:))Zapisuję w swoim notatniku.
                • Gość: ;) Act of indulgence IP: *.cable.smsnet.pl 25.03.10, 08:06
                  De heretico comburendo swoją drogą, ekumenizm swoją - nie pozostaje mi nic
                  innego jak przystać bezwarunkowo na propozycję podziału.

> Ps.
                  > Po przeanalizowaniu postów założyciela wątku intuicja mi podpowiada...hmmm...
                  > W każdym razie sprawdzić czy nie ksiądz:))Zapisuję w swoim notatniku.

Niedobrze podpowiada, chyba że w oczach staje waćpannie Rasputin:)
                  • dzidzia_bojowa Re: Act of indulgence 25.03.10, 10:06
                    >
                    > Niedobrze podpowiada, chyba że w oczach staje waćpannie Rasputin:)

No i przepadło Zmrużku! Na wieki wieków oczom mej wyobraźni będziesz się jawił
                    jako brodaty wielki mnich, szara eminencja carskiego dworu:)Już się tego obrazu
                    nie pozbędę:)
                    • Gość: ;) Re: Act of indulgence IP: *.cable.smsnet.pl 25.03.10, 11:34
                      Czapki Monomacha niegodzien przyodziać, wolę leninówkę:)))
                      • trusiaa Re: Act of indulgence 25.03.10, 12:12
                        Mmmm... czytam Was sobie, giczołami kiwam... Wiosna... :)
                    • aaricia_szalona Re: Act of indulgence 26.03.10, 15:43
                      Hi,hi, Zmrużku, chyba Ci załatwiłam pseudonim artystyczny:P
                      • Gość: ;) Re: Act of indulgence IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.10, 18:26

> Hi,hi, Zmrużku, chyba Ci załatwiłam pseudonim artystyczny:P

Dzięki. Idealne opakowanie zastępcze, zwł. dla uniknięcia ambarasu w przypadku
                        oddzielania mnie od emotikonu. Na login trochę taki... no niemęski, ale dla was
                        moje koleżanki mogę tym zmrużkiem;) Toż to prawie jak mruczek, lew, tygrys
                        królewski się znaczy!
                        • nessie-jp Re: Act of indulgence 26.03.10, 21:17
                          https://blogs.seattleweekly.com/dailyweekly/1140~Winking-Cougar-Posters.jpg
                          • nessie-jp Zmrużek alternatywny 26.03.10, 21:23
                            To już sobie sam wybierz, który Tygrys ci bardziej pasuje. Ja cię zawsze oczyma duszy widzę tak:

https://farm3.static.flickr.com/2093/2225385676_e571826d0c.jpg
                            • aaricia_szalona Re: Zmrużek alternatywny 26.03.10, 21:33
                              A ja, zważywszy, żeś siwy i "brodziaty" tak:

http://i40.tinypic.com/206mwxt.jpg
                              • dzidzia_bojowa Mnich 26.03.10, 21:43
                                Za czorta nie mogę wyzbyć się tego obrazu:
                                https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Rasputin_pt.jpg/200px-Rasputin_pt.jpg

Żadne koty ani tygrysy tu nie pomogą, zabijcie mnie!
                                • irsila Re: a może raz Putin? 26.03.10, 22:07
                                  https://rossija.files.wordpress.com/2009/08/wink-putin_1291535i.jpg
                                  Może raz Putin, co to wiecznie chce rządzić?
                                  Nie wpiszę co putain z francuska znaczy;)
                                  • trusiaa Re: a może raz Putin? 26.03.10, 23:29
                                    Dla zainteresowanych - zdjęcie
                                    z
                                    listu gończego

I poproszę przydziałową szklaneczkę.
                                    • blue-leeloo Re: a może raz Putin? 27.03.10, 01:53
                                      Nie, no jaki Zmrużek, Mruczuś czy inny Kiciuś?
                                      Przeca to chłop konkretny.
                                      Sobie kożelanki przejrzą wątek o autoportretach rodem z South Park.
                                      Podpowiadam, to ten bez gatek ;)

Się mi dostanie za to...nowy stos w prezencie :)
                                      • aaricia_szalona Re: a może raz Putin? 27.03.10, 09:36
                                        Rozkminiłaś to:) Brawo! Ja tam też na Niego uwagę zwróciłam, a zwłaszcza na
                                        sprzęt:) Ale za cholerę nie wiem skąd wiedziałam, że to Zmrużek. Wiedziałam i już.
                                        • blue-leeloo Re: a może raz Putin? 27.03.10, 10:55
                                          "Podpowiadam, to ten bez gatek ;)"

"Ja tam też na Niego uwagę zwróciłam, a zwłaszcza na sprzęt:)"

Kurcze, muszę utemperować moją wyobraźnię ;)
                                          • Gość: ;) Re: a może raz Putin? IP: *.cable.smsnet.pl 27.03.10, 12:51
                                            Nie musisz, nie musisz, stosu też nie zaordynuję. Zdrowych skojarzeń tłumić
                                            niepodobna.
                                      • nessie-jp Re: a może raz Putin? 27.03.10, 20:36
                                        > Nie, no jaki Zmrużek, Mruczuś czy inny Kiciuś?
                                        > Przeca to chłop konkretny.

Ale ten mój Ryży Placek też ma sprzęt konkretny, przeca nie widać, żeby nie
                                        miał, więc o co chodzi? Ze w gatkach? Bo to nie Pers, żeby bez gatek na wiosnę
                                        latał...
                                        • eurytka Re: a może raz Putin? 27.03.10, 22:31
                                          Ruski zmrużek się z tego wyłonił,
                                          a może to jakie KGB?
                                        • blue-leeloo Re: a może raz Putin? 27.03.10, 22:58
                                          nessie-jp napisała:

> Ale ten mój Ryży Placek też ma sprzęt konkretny, przeca nie widać,
                                          żeby nie miał, więc o co chodzi? Ze w gatkach? Bo to nie Pers, żeby
                                          bez gatek na wiosnę latał...

No skoro konkretny to może być, ale ja mu tam w futerko nie będę
                                          zaglądać. Wierzę na słowo :)

Co do Persów to nie jestem w temacie, bo ze mnie żadna kociara
                                          niestety. Moja wiedza zaczyna się i kończy na etapie odróżnienia
                                          kota od dywanu ;)

• Gość: ;) Re: a może raz Putin? IP: *.cable.smsnet.pl 27.03.10, 12:53
                                      trusiaa napisała:

> Dla zainteresowanych - zdjęcie
                                      > z
                                      > listu gończego

>
                                      > I poproszę przydziałową szklaneczkę.

Michał Smolorz, no niy - aż taki ruby chop to jo nie jes.
                                • aaricia_szalona Re: Mnich 27.03.10, 09:38
                                  Dzidzia, proooooszę Cię, nie strasz ludzi z rana.
                                • Gość: ;) Re: Mnich IP: *.cable.smsnet.pl 27.03.10, 12:49
                                  dzidzia_bojowa napisała:

> Za czorta nie mogę wyzbyć się tego obrazu:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Rasputin_pt.jpg/200px-Rasputin_pt.jpg

Może to i dobrze, jestem zdecydowanie dużo brzydszy ;)
                              • Gość: ;) Re: Zmrużek alternatywny IP: *.cable.smsnet.pl 27.03.10, 12:49

> A ja, zważywszy, żeś siwy i "brodziaty"

Się człek przyzna do paru pozbawionych pigmentu kłaków i już robią z niego
                                dziada:)) Kociego w dodatku.
                                • aaricia_szalona Re: Zmrużek alternatywny 28.03.10, 19:30
                                  A tam zaraz dziada. Przeczuwam, żeś nie taki stary jak Cię malują:)

P.S. Szukałam tygrysa bez sierści na plecach ;P, ale ni ma w googlu.
                                  A Leeloo ma dobre skojarzenia, ten "sprzęt" był z podtekstem:)
                                  • aaricia_szalona Re: Zmrużek alternatywny 28.03.10, 19:35
                                    A koci dziad wygląda tak:

http://i41.tinypic.com/rvd4sy.jpg
                                    • Gość: ;) Re: Zmrużek alternatywny IP: *.cable.smsnet.pl 28.03.10, 20:55
                                      Taki sam wyraz twarzy miewam przed poranną kawą:)
                                      • trusiaa Re: Zmrużek alternatywny 29.03.10, 08:05
                                        Jako obserwatorka życia pragnę zauważyć, że kol. ;) obdarzony najbledszym nickiem na forum nagle uplasował się na pierwszym miejscu wśród kolegów rozrywanych. Tylko patrzeć jak wstręt do logowania przezwycięży i własne forum założy - a za nim runą tłumy koleżanek - sprytnie :)
                                        • aaricia_szalona Re: Zmrużek alternatywny 29.03.10, 08:45
                                          Forum Zmrużkorum:)
                                          • Gość: ;) Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajcie IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.10, 15:15
                                            No to chyba byłybyście moimi najwierniejszymi groupies:)) Nie kuście moje miłe
                                            siostry, bo jeszcze w to uwierzę, stygmatów dostanę, kościół założę i nauczać
                                            zacznę, wędrując od Koryntu po Sodomę i Amsterdam...

Myślę, że w tym miejscu temat mogę uznać za zamknięty, macie się dobrze i
                                            żyjecie, trochę tu zabawiliście i o starych śmieciach raczyliście sobie troszkę
                                            przypomnieć. Ufam, że drugi raz zstępować nie będę musiał by was do pionu
                                            przywracać. Slainte Mhath!
                                            • Gość: trusiaa Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 16:16
                                              Slainte, szklanka, na sdrofffie! Wiem co mówię ;) (to moje mrugnięcie było)
                                              • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.10, 16:52
                                                https://www.gifs.net/Animation11/Food_and_Drinks/Alcoholic_Beverages/beer.gif

Romanie, imienia mi nie sznupej, ja po prostu jestem.
                                                • 3.14-roman Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 17:36
                                                  Zmrużku, to dobrze.

Czyli Jestem, który Jestem? Masz na imię Jahwe, dobrze zgadłem?
                                                  • nessie-jp Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 17:39
                                                    O rany, do listy portretów ;) trzeba będzie dołączyć mugające oczko w trójkąciku!
                                                  • 3.14-roman Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 17:42
                                                    Albo oczko w gorejącym krzaczku.
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.10, 17:52
                                                    Przypomnieliście mi dowcip, w którym Bierut pokazywał Stalinowi memoriały
                                                    poświęcone rewolucji, Leninowi no i samemu synowi Wissariona. W końcu doszło do
                                                    placu Zbawiciela, co Stalin skonstatował: tutaj toście towarzyszu trochę
                                                    przesadzili
                                                    :)))

https://quotationsbook.com/assets/shared/img/4328/120px-Lenin.gif
                                                  • eurytka Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 18:29
                                                    Mściwe ludzie chodzą po świecie.
                                                    Nie będę więcej, wszak Wielki Tydzień jest,
                                                    a ten tu miłośnik Jesiona wyleciał nie wiadomo z czym.
                                                    Sprawa już dawno zamknięta była,
                                                    tak mi się wydawało, bo tyle już się napisałam
                                                    a tu masz ni z juszki ni z pietruszki...
                                                    zza światów głos piekielny pogrobowca mię wzywa czy wyzywa na nowo...
                                                    Czyżby przebaczenia żądał? za swe niecne uczynki?
                                                    Wszak je już dostał.
                                                    In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti,
                                                    Apage, Satanas!
                                                    Amen!
                                                  • 3.14-roman Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 18:36
                                                    Tak, bardziej mściwy byłbym, gdybym na przykład założył sobie konto eu.rytka i pisał w Twoim imieniu (nader jasna to aluzja).
                                                    https://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Wielkanoc/palemki.gif
                                                    Palma dla samozwańczej męczenniczki.
                                                  • eurytka Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 18:44
                                                    Załóż sobie załóż, o ile się da,
                                                    ale się nie da, bo się zabezpieczyłam :)
                                                    Nie używam kont z kreseczkami, pauzami, kropkami, liczbami.
                                                    Od czasu gdy się pode mnie ktoś podszywał,
                                                    zawsze się loguję, to mnie nauczyło,
                                                    proste,
                                                    nie trzeba nawet Lorda Kirchnera znać:)
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.10, 19:04
                                                    eurytka napisała:

> Załóż sobie załóż, o ile się da,
                                                    > ale się nie da, bo się zabezpieczyłam :)
                                                    > Nie używam kont z kreseczkami, pauzami, kropkami, liczbami.
                                                    > Od czasu gdy się pode mnie ktoś podszywał,
                                                    > zawsze się loguję, to mnie nauczyło,

Nie mam w zwyczaju ci odpisywać, ani ograniczać swobody wypowiedzi, mimo że
                                                    powinienem czuć się w obowiązku wypraszać z niego prowokatorów pyskówek. Zrobię
                                                    jeden wyjątek i tylko ci odpiszę. Człowiek, który kieruje się dobrą wolą i
                                                    szczerymi intencjami nie musi pod nikogo się podszywać ani takowych praktyk ze
                                                    strony innych ludzi oczekiwać.

Rozumiem, że życiowe doświadczenie - na które wskazywać mają twoje
                                                    besserwisserskie posty - tego cię nauczyło, ale doprawdy. W całej paroletniej
                                                    mej bytności na forum nikt nigdy celowo i świadomie się pode mnie nie
                                                    podszył, choć kilka osób od mojego providera udzielało się w jednym i tym samym
                                                    wątku ze mną a nawet przeciwko mnie. Nie jestem biczem bożym tego forum,
                                                    napisałem to z czystej litości, którą nie mam zamiaru cię w przyszłości
                                                    uszczęśliwiać na siłę.

Pisz sobie ile wlezie, w każdym wątku, na tym i każdym innym forum. Wierz mi
                                                    jednak, że robiąc to tylko pod tym jednym nickiem oszczędzisz wielu czytelnikom
                                                    mnóstwo czasu i nerwów podczas lektury forum:)))
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.chello.pl 29.03.10, 19:11
                                                    Ale się namoralizowałem jak prawdziwy kaznodzieja;)
                                                    Jednak jestem księdzem, jak tu niektórzy podejrzewali,
                                                    a tak się wypierałem,
                                                    sprawa się rypła;)
                                                    oż shit;)
                                                  • 3.14-roman Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 19:21
                                                    Ojej, masz swoją parafię? Ja też chcę.

Tak w ogóle- są gry w stylu "Free Farm", może tak by stworzyć: "My own parish"? Albo "my own graveyard"?
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.10, 19:31
                                                    3.14-roman napisał:

> Ojej, masz swoją parafię?

Nie, autokefaliczną obediencję wolnomyślicieli ze mną jako patriarchą i wielkim
                                                    inkwizytorem świeckim. Mam kilka wakatów biskupich w sam raz dla heretyków
                                                    takich jak kult Jesiona, eurytkę zaś za podszywanie się obłożyłem wieczną
                                                    infamią i ekskomuniką.
                                                  • 3.14-roman Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 19:39
                                                    Mogę zostać biskupem diecezji jesionowej? Wtedy będę mógł przeprowadzić rekolekcje!!!
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.10, 19:49
                                                    W ramach ekumenicznego zażegnywania schizmy i synkretyzmu gotowym przystać na
                                                    propozycję, ale pod warunkiem niestosowania prozelityzmu, czytaj podkradania
                                                    wiernych. Diecezja należy do Ciebie, biskupie Romanie:)

Z apostolskim pozdrowieniem ;)
                                                  • 3.14-roman Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 20:00
                                                    Dziękuję Jahwe i zapraszam na moje forum na rekolekcje. Ogłoszenia duszpasterskie na ich temat pojawią się dziś/jutro.

Podpisano, Roman biskup Jesiony.
                                                    (chyba muszę sobie jakąś wypasioną pieczęć teraz machnąć?)

Poza Jesioną pozostały, o ile dobrze widzę, jeszcze Modrzewia, Wierzbowia, Buk i Brzozowia.
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.10, 20:09
                                                    Jahwe to niewłaściwe określenie, nie deifikuj proszę śmiertelnika, bo taka jedna
                                                    i Ciebie we wniosku do prokuratury umieści. Swoją drogą już widzę wzrok
                                                    prawnika, któremu pokazuje wydruk moich postów jako corpus delicti procesowego
                                                    doniesienia o charakterze cywilnym. Tylko ja będę żył z piętnem ukarania biednej
                                                    emerytki karą kosztów procesowych i zasądzonych kwot na wskazane przez mnie
                                                    placówki charytatywne?:)))
                                                  • vifxen Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 20:12
                                                    Zmrużku kochany! Grupę wsparcia Ci założymy, jakoś to przetrzymasz;)
                                                  • nessie-jp Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 20:29
                                                    Akurat, przetrzyma! Eurytka mu zrobi z dolnej części pleców Jesion średniowiecza...
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.10, 20:34
                                                    vifxen napisała:

> Zmrużku kochany! Grupę wsparcia Ci założymy, jakoś to przetrzymasz;)

Pieniactwo i bicie piany w tym narodzie to jeszcze nienajgorsze jego cechy, ale
                                                    dziękuję za wyrazy pokładanych we mnie nadziei co do sił do walki z wiatrakami.
                                                    No cóż, wątek odchylił się dziś prawicowo-narodowo, ale mogłem się tego
                                                    spodziewać. Miłego wieczoru wszystkim!
                                                  • aaricia_szalona Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 22:47

>dziękuję za wyrazy pokładanych we mnie nadziei co do sił do walki z >wiatrakami.

Zmrużku, nie obrażaj Bogu ducha winnych wiatraków;)
                                                    Podpisano: Jedna Dziewięćdziesiąta Dziewiąta:P
                                                  • eurytka Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 23:09
                                                    Przecinek sądy wziął na poważnie a tu niby forum humorum.
                                                    W życiu w sądzie nie byłam, ani nie zamierzam tam sama kierować się.
                                                    Jednak jeśli ktoś mnie będzie poniewierał,
                                                    i wyzywał tak jak tu i takimi słowami
                                                    ad personam, anonimowo, to kto wie:(
                                                    W sumie nie powinnam odpisywać na tak obraźliwe posty.
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 30.03.10, 00:39

> Podpisano: Jedna Dziewięćdziesiąta Dziewiąta:P

Zważywszy na użyty kontekst, powiem: dobranoc owieczko moja:))
                                                    <starzec podpierając się laską pasterską wstaje i udaje się na spoczynek do swej
                                                    wieży z kości słoniowej>
                                                  • eurytka Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 30.03.10, 09:58
                                                    Jest religia i jest wiedza i kultura i tradycja.
                                                    Średniku i inni, poczytajcie sobie przypowieść o czarnej owcy i pasterzu,
                                                    skoro chcecie być biegli w temacie.
                                                    1. A zbliżali się do niego wszyscy

celnicy i grzesznicy, aby go

słuchać.

2. Faryzeusze zaś i uczeni w Piśmie

szemrali i mówili: Ten grzeszników

przyjmuje i jada z nimi.

3. Powiedział im więc takie podobieństwo:

4. Któż z was, gdy ma sto owiec,

a zgubi jedną z nich, nie pozostawia

dziewięćdziesięciu dziewięciu na pustkowiu

i nie idzie za zgubioną, aż ją

odnajdzie?

5. A odnalazłszy, kładzie ją na ramiona

swoje i raduje się.

6. I przyszedłszy do domu, zwołuje

przyjaciół i sąsiadów, mówiąc do nich:

Weselcie się ze mną, gdyż odnalazłem

moją zgubioną owcę!

7. Powiadam wam: Większa będzie

radość w niebie z jednego grzesznika,

który się upamięta, niż z dziewięćdziesięciu

dziewięciu sprawiedliwych, którzy

nie potrzebują upamiętania.
                                                  • aaricia_szalona Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 30.03.10, 13:58
                                                    Ooo, jak mi się miło zrobiło. Wyobraziłam sobie jak zaganiasz te 99 łowiecek, i
                                                    każdą w nosek całujesz na dobranoc:)))

P.S. Czy tygrysy przez przypadek nie lubią owieczek za bardzo i z podtekstem,
                                                    ekhmmm, że się tak (nie)fortunnie wyrażę, konsumpcyjnym? ;P
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 30.03.10, 17:33

> Ooo, jak mi się miło zrobiło.

Wyobraźnia to potężna broń:)

> P.S. Czy tygrysy przez przypadek nie lubią owieczek za bardzo i z podtekstem,
                                                    > ekhmmm, że się tak (nie)fortunnie wyrażę, konsumpcyjnym? ;P

Nie, ja dostaję tygrysich kłów tylko w obecności wilków, lisów i akwizytorów.

• trusiaa Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 31.03.10, 00:02
                                                    Notuję: unikać przebierania się w kostiumy
                                                    wilków, lisów i akwizytorów.
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 31.03.10, 00:15
                                                    trusiaa napisała:

> Notuję: unikać przebierania się w kostiumy
                                                    > wilków, lisów i akwizytorów.

Króliczkom nic w mojej obecności nie grozi;)
                                                  • trusiaa Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 31.03.10, 00:21
                                                    Króliczkom nieeee.

(zanotować)
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 31.03.10, 12:41
                                                    trusiaa napisała:

> Króliczkom nieeee.
                                                    https://www.mysmiley.net/imgs/smile/animals/animal0030.gif
                                                    >
                                                    > (zanotować)

Znowu jakieś śledztwa i ten czekistowski kapownik, od tej pory nie wypuszczę
                                                    pary z gęby;) Zobaczymy na podstawie czego zbierać będziecie materiał dowodowy
                                                    na moją rzekomą nielojalność partyjną i idejowe odchylenie.
                                                  • trusiaa Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 31.03.10, 13:58
                                                    ;) ma z gruntu mylne mniemanie - bardzo dobrze. :D

(zanotować)
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 31.03.10, 14:40
                                                    trusiaa napisała:

> ;) ma z gruntu mylne mniemanie - bardzo dobrze. :D

https://forum.gazeta.pl/i/emoticons/tongue_out.gif
                                                  • trusiaa Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 31.03.10, 14:59
                                                    O masz! Dlaczego się obraził?
                                                    Do tego piłam: zbierać będziecie materiał dowodowy
                                                    na moją rzekomą nielojalność partyjną i idejowe odchylenie.

My nie po linii partyjnej zbieramy - nie, nie.
                                                  • kaszpir_74 Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 31.03.10, 15:02
                                                    Patrz synku, tak wygląda kapuś:)
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 31.03.10, 15:08
                                                    Ha, i kto tu mam mylne mniemanie?:)))))) Trzeba naprawdę chcieć mnie obrazić,
                                                    zauważ proszę, że eurytce się to nie udało, choć kobicina się starała jak mogła
                                                    i dupa z tego wyszła. Nie ukrywam emocji i jeśli ktoś miałby być odbiorcą tych
                                                    negatywnych, to na pewno poczułby to od razu bez żadnych podtekstów, na które
                                                    zwyczajnie szkoda byłoby mi czasu. Ten łozór to wyraz serdeczności, towarzyszko!
                                                  • trusiaa Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 31.03.10, 15:10
                                                    W twarz? W twarz?!
                                                    Od towarzyszek mnie będzie tu?

Ozór wywalony = wyraz sympatii

(zanotować)
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 31.03.10, 15:26
                                                    > Ozór wywalony = wyraz sympatii
                                                    >
                                                    > (zanotować)

https://www.mysmiley.net/imgs/smile/tongue/tongue0023.gif
                                                    https://www.mysmiley.net/imgs/smile/tongue/tongue0001.gif
                                                    https://www.mysmiley.net/imgs/smile/tongue/tongue0006.gif
                                                  • eurytka Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 20:14
                                                    Widzisz przecinku, jak zadygotałeś:))
                                                    niczym osika:))))
                                                  • 3.14-roman Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 23:16
                                                    Wytrzymasz, wytrzymasz. A te kwoty możesz na przykład przekazać jakiejś organizacji zadrzewiającej Polskę.
                                                  • eurytka Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 19:52
                                                    Jak Kali komu kradnie krowę to mu wolno,
                                                    czytaj: jak Kali kogoś kala od kilku dni
                                                    to mu wolno,
                                                    a jak Kalego kalać to już nie?:(
                                                    Co ty ";)" sięgasz do metod i słów:
                                                    inkwizycja, ekskomunika,heretyk,
                                                    tym samym obrażasz moje uczucia religijne,
                                                    nadużywając tych terminów.
                                                    Zamierzam złożyć sprawę do prokuratury.
                                                    A tak poza, to jednak jesteś jakimś niedouczonym księdzem,
                                                    mnie jako czarnej owieczki nie odszukasz i nie nawrócisz do swego stada,
                                                    a zapewniam cię, że jestem warta tych 99 z którymi obcujesz:)
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.10, 19:59
                                                    Go ahead, make my day - zobaczymy czy uda się załatwić ci stosowne wczasy w
                                                    kaftaniku:)
                                                  • irsila Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 20:06
                                                    No jaki przecinek wściekły się zrobił!
                                                    Pstryczka w nos dostał, dobrze mu tak:)
                                                  • Gość: precz dajcie sobie spokój z chorą z nienawisci i nudów IP: *.rev.netart.pl 29.03.10, 20:22
                                                    babą. jest nudna i głupia, do tego złośliwy moher co nie zna ustawy o swobodzie
                                                    wyznań
                                                    religijnych.każde 100 osób może założyć sobie kościół i uzywać określeń
                                                    religijnych jakie chce.znikaj ełrytko z tego forum,nikt ciebie tu nie
                                                    chce!psujesz każdy wątek babsztylu wredny,czytać się nie da.
                                                  • Gość: precz Re: dajcie sobie spokój z chorą z nienawisci i nu IP: *.rev.netart.pl 29.03.10, 20:54
                                                    co do obrazy uczuć religijnych to takie wnioski przyjmuje sie tylko w wypadku
                                                    osob publicznych.codziennie tysiące ludzi pisze źle o klerze i kościele bo mają
                                                    do tego prawo. osobom publicznym nie wolno:) nawet kiedyś ktoś oskarżał artystkę
                                                    co umieściła genitalia na krzyżu.sromotnie przegrał:-)))) przepraszam wszystkich
                                                    czytelników za chamską odzywkę,ale jak widzę chamstwo to nie umiem chamowi
                                                    inaczej odpisać bo nie zrozumie.chory kraj,chorzy ludzie nim rządzą i są rządzeni.

jakby co zrobimy zrzutę na adwokata:-))))))
                                                  • vifxen Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 20:02
                                                    to ja chcę być zwiewną kapłanką (nie
                                                    kapłonką) porządku pilnującą.
                                                    A na niektórych, z tego co widać, nawet ekskomunika pod rękę z
                                                    infamią nie działają...
                                                  • Gość: ;) Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.10, 20:11
                                                    Vix, z wnioskiem o święcenia kapłańskie to do Romana, on jest teraz suwerenem na
                                                    swoim poletku, ja jestem tylko szefem szefów:)
                                                  • 3.14-roman Re: Kochajcie się i o forum, tym forum pamiętajci 29.03.10, 23:17
                                                    Proszę bardzo, ale nie wiem, jaka jest procedura administracjna, czy nie trzeba jakichś zezwoleń, dopiero od niedawna jestem biskupem, więc jeszcze się z biurokracją nie zapoznałem.
    • thorgal_aegirsson Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 19:05
      Chyba stetryczałem, bo łaża i łaża po tym wątku, i nijak się nie umiem wstrzelić.

Heeeeelp!
      • aaricia_szalona Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 20:22
        Taaaa, jeden zimę przywołuje coby żarem miłości ogrzewać i wspólnotę wzmacniać,
        a teraz jeszcze drugi się chce wstrzelić. Łaaaadnie, ładnie. Ehhh, się porobiło.
        Tego się nie da na trzeźwo ogarnąć:) Dawać tu tego zielonego napitku, a wartko.
        I najlepiej, żeby Miau majonez do ziemniaczków dostarczyła.
        • thorgal_aegirsson Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 20:26

> Taaaa, jeden zimę przywołuje coby żarem miłości ogrzewać i wspólnotę wzmacniać,
          > a teraz jeszcze drugi się chce wstrzelić.

Hm, jak dla mnie to logiczne. ;)
          • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 20:58
            A może ciocię Irenkę by tak na grillu? Z ziemniaczkami?
            • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 21:02
              Podrzuciłam pomysł grilla cmentarnego, pozostał bez echa.
              Ciocie sobie grillujcie jakie chcecie, ale od Irenek się odczepta! :D
              • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 21:07
                A same ziemniaczki????? Mogą być z grilla cmentarnego, ale w takim przypadku
                poproszę jakiegoś ekologa......
                • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 21:11
                  Mogą być też ciocie, byle nie Irenki.
                  Ja na Cmentarzu za rzadko bywam, żeby się wypowiadać. Powiem tak: nienawidzę
                  kartofli, ale te z ogniska uwielbiam :)
                  • Gość: rixxx Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.uniqueicthosting.com 24.03.10, 21:23
                    Powiem tak: nienawidzę
                    > kartofli

Prosze w naszej obecnosci nie obrazac glowy panstwa polskiego i bylego prezesa
                    rady ministrow, nie uchodzi naprawde.

• ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 21:25
                      Gość portalu: rixxx napisał(a):

> Powiem tak: nienawidzę
                      > > kartofli
                      >
                      >
                      > Prosze w naszej obecnosci nie obrazac glowy panstwa polskiego i bylego prezesa

Ups... już się zamykam. A w ogóle to nic nie mówiłam :)

> rady ministrow, nie uchodzi naprawde.
                      >
                      >
                      • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 21:31
                        A buraki? Oni już chyba odeszli i z rządu, i z sejmu......więc może buraki z
                        grilla????Lub z z ognia cmentarnego?
                        • Gość: rixxx Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.uniqueicthosting.com 24.03.10, 21:34
                          samoobrone mozna, immunitet karanych nie obejmuje, pozwalam :))))))
                        • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 21:37
                          A może pieczone w popiołach?
                          • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 21:49
                            w popiołach i diamentach:) tylko czy to nie będzie za twarde?
                            • ziolo.zielone Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 21:55
                              bez diamentów będzie w sam raz :)
                              • sootball Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 24.03.10, 23:08
                                grill to dobry pomysł, można potrenować przed ubieganiem się o posadę
                                inkwizytora. Ponacinać kiełbaski, pociachać mięsko (i posypać solą), ponadziewać
                                różniste różności na patyczek szaszłykowy. A potem wszystko to przypiec na
                                skwierczącym ogniu.
                                Kurde, zgłodniałam.
                                Zielonego też poproszę.
                                • madziaost Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 00:22
                                  Ja nowalijka jestem.
                                  Mogę sałatkę jakąś przynieść.

I plastykową butelkę z wodą i dziurkami w korku do kontrolowania ognia na grillu.
                                  • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 08:58
                                    Słońce czerwienią nie wzeszło zatem jeszcze dycha, wszelkie zatem
                                    czynności dzisiaj trza powtórzyć. Zatem na stos! Ogień i limeryki do
                                    walki należy gotować!!
                                    • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 10:34
                                      Ale fajnie :)))

A już zwątpiłam - taka rozróba smakowita wczoraj się szykowała i to na łonie TWA, że się tak wyrażę - sztandary, barykady, pieśni patriotyczne wszystko w gotowości najwyższej i co - popijawą ordynarną się miało skończyć? Grillowaniem na balkonie?!

Teraz to co innego, teraz to rozumiem :D

Nie rzuuuucim ziemi... skąd nasz gróóóóóób!!!
                                      • sootball Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 10:57
                                        ale sztandary, barykady i pieśni patriotyczne w niczym się z grillem i popijawą
                                        przecież nie kłócą. Najlepiej się przecież walczy i śpiewa na porządnej bani, a
                                        kiełbaska... jest lepsza niż ta usmażona w cieniu barykady?
                                        • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 11:08
                                          Oj, ciiiiicho, wiadomo przecież ;)

Za dnia - masakrrrrrra, pierze leci, ogólne darcie dziobów, a wieczorem - tu
                                          ognisko, tam widelczyk, tu szklaneczka z zacnym trunkiem i TWA siiiiięęęęęęę
                                          baaaaaafffffffffffiiii - jak! nie jak! t-ak?
                                          • vifxen Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 15:37
                                            to ja może do tego wieczora poczekam...
                                            Bo śpiewać nie umiem.
                                            • najodleglejszy Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 17:48
                                              Co do wywiewania: nie chcę wykrakiwać, ale zauważyliście że ostatni
                                              wpis Grzegorza Wierszoklety jest na TRZECIEJ stronie? :O
                                              • vifxen Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 18:18
                                                a na Cmentarzu go nie ma... Może przerzucił się na limeryki? Albo...
                                                Albo przygotowuje Dzieło Życia? Tadam.
                                                Zasiałam ziarno niepewności?
                                                • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 25.03.10, 23:54
                                                  Na zgliszczach grillowych kości grzeję.
                                                  • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 08:38
                                                    to znaczy że kości zostały rzucone??
                                                  • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 09:04
                                                    A nie? Nie rzucone?
                                                    Wszyscy świergoczą, z dzióbków sobie jedzą - moje posty są ignorowane... :(((
                                                  • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 09:14
                                                    A to niedobrzy forumowicze.....

koteczka na poprawę humoru?????

https://c.wrzuta.pl/wi18855/cfa4f97600167aae49687df9/0/rybka%20i%
20kotek
                                                  • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 09:14
                                                    To był wujek Karl z ciocią Irenką:)
                                                  • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 09:24
                                                    :) Od razu lepiej.

My trusie cmentarne, nie damy... !!!

https://rlv.zcache.com/bloody_bunny_mousepad-p144346418736165776td22_210.jpg
                                                  • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 09:46
                                                    a może późne śniadanko?

https://www.emmitsburg.net/humor/pictures/2006/rn_grill.jpg
                                                  • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 10:11
                                                    ekhmmmmm...
                                                    Grill - elegancki, tosty opieczone..., a co skwierczy na patelni? Co?
                                                  • drzejms-buond Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 10:13
                                                    o przepraszam. ciocia Irenka grzecznie siedzi z dowodem w ręku
                                                    i czeka.
                                                    -zapowiada się rewizyta!

• be_ell Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 19:42
                                                    A to gdzie dzwonić na trwogę!!!!
                                                    P.S. A ten absynt to sie jeszcze ostał, czy mam wykręcać butelkę?
                                                  • aaricia_szalona Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 21:29
                                                    http://i41.tinypic.com/2qlz8s1.jpg

Ostał, ostał. Szklaneczkę?
                                                    Be_ell pozwól, że sobie też naleję. Na zdrowie, na smutki, na pohybel.
                                                  • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.10, 11:17
                                                    trusiaa napisała:

> Wszyscy świergoczą, z dzióbków sobie jedzą - moje posty są ignorowane... :(((

Och, niechże niewieście serduszko trusii niechaj tak nie boleje, zaprawdę
                                                    milczenie ojca założyciela wątku nie oznacza, że on nie istnieje. Widzi wszystko
                                                    i z aprobatą kiwa głową, gdy czyta jej posty gładząc się przy tym filuternie po
                                                    swej siwej od dawien dawna już brodzie. Trochę wiary, moje dziecko.
                                                  • drzejms-buond Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 11:26
                                                    SINOBRODY?
                                                    jezusienazareński!
                                                    8-x)
                                                  • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.10, 11:40
                                                    Nie, on raczej niewiast nie pocieszał.
                                                  • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 12:03
                                                    Jakże nie pocieszał,no jak nie?
                                                  • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.10, 12:13
                                                    Pero, pero, bilans musi wyjść na zero! Za te pierdy mi się upiekło jak mniemam.
                                                  • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 12:20
                                                    Ha! HA! To była zasadzka: rączki, rączki!!!

Ale się na Cmentarzu ucieszą, że jeńca wiodę - już TAM czekają...
                                                  • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: 79.175.233.* 26.03.10, 12:32
                                                    Starego inkwizytora nie tak łatwo na torturach złamać, ale proszę bardzo, bierz
                                                    mnie;), niczewo się nie bać nie będę, tylko oszczędźcie mi poduszeczek i
                                                    wygodnego fotela. Tego nie zniese.

Że też misiania nie upolowała tego setnego posta.
                                                  • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 12:45
                                                    Oczywiście, że czekają już i fotel, i poduszeczki...i CIEPŁE BAMBOSZE. W krrratkę.

I żelki różowe i wata cukrowa - seledynowa...

Jesteśmy doskonale przygotowani.

Idź pierwszy i nie próbuj żadnych sztuczek!
                                                  • sootball Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 12:52
                                                    czeka też herbata z karmelem. I puchaty kot na kolana.
                                                    Jesteśmy bezwzględni.
                                                  • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 14:09
                                                    Już gdzieś podobną przemowę czytałam...

forum.gazeta.pl/forum/w,384,104230212,,czy_jest_na_hali_jakas_Maria_.html?v=2
                                                    W tej sytuacji słowa sprawdzić, czy nie ksionc... wydają się w pełni uzasadnione...

Czy ;) to ksionc (i vice versa)???
                                                  • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 14:13
                                                    Moja powyższa uwaga dotyczyła postu ;) zakończonego słowami: Trochę wiary, moje dziecko.
                                                  • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 15:26
                                                    http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1249591629_by_wondy_500.jpg
                                                  • 3.14-roman Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 29.03.10, 18:39
                                                    :) Słodkie
                                                  • Gość: pkp Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: 38.108.124.* 29.03.10, 18:55
                                                    https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1257470429_by_ernest0hemingway_500.jpg

to jest prawdziwy demot. z umieraniem mozemy poczekac ;pppp
                                                  • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.10, 18:24
                                                    trusiaa napisała:

> Już gdzieś podobną przemowę czytałam...

I na pewno w niejednym przybytku duchowości też słyszałaś - tak to już jest,
                                                    kiedy leci się schematem, by stworzyć sztuczny dystans między wiernym i
                                                    kapłanem-ojcem, prawdziwym czy nie, który podnioślejszą mową, ojcowskim i
                                                    kaznodziejskim tonem nie pozwala owieczkom, dziateczkom swym się pogubić. Te,
                                                    niczym ślepe kocięta wiedzione instynktem, niezależnie od stanu rodzinnego
                                                    szukają ojca duchowego, ucieleśnionego ekwiwalentu Boga na ziemi, do którego
                                                    można pójść po radę i strawę duchową. To spore pole do nadużyć, o których szkoda
                                                    nawet gadać. Językowe wzorce są więc jak widzisz tylko przykrywką i wielkim
                                                    potencjałem, z którego korzystać może prawie każdy.

> Czy ;) to ksionc (i vice versa)???

O ile wiem o stan kapłański specjalnie się nie otarłem, ale czy rzeczony
                                                    podszywacz "ksionc" nim jest i czy wtedy był mną a ja nim, tego nie wiem. Nie
                                                    zamierzam mieszać się do Twoich spraw sercowych:))
                                                  • trusiaa Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 18:34
                                                    Jakich sercowych?!

Normalna to rzecz - śledztwo.

A duchownym, za przeproszeniem, osobom mogę zaufać, owszem.
                                                    O tak: - uf, uf.

Posta mi zeżarło (tego z 12.56 z uzbrojonym w rakietę ziemia-ziemia królikiem) pojawiał się, znikał, znowu go wcięło. A mowa była o logowaniu, bo jak mam jeńca dostarczyć na Cmentarz? Przed oblicze Guru postawić?
                                                  • Gość: ;) Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.10, 18:43
                                                    Hehe, nie wcięło - nawet w nim odpisałem, ja po prostu się nie loguję i pod tym
                                                    względem jestem wobec siebie pryncypialny do bólu. Jeśli Cię uraziłem
                                                    podejrzeniem o inklinację do kleru, to wybacz. Pora mi wracać do matriksa!
                                                  • kaszpir_74 Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 26.03.10, 19:47
                                                    W razie ataku cmentarnych zombi

https://republika.pl/blog_xp_4035404/5421375/tr/tp45_trwoga.jpg
                                                  • be_ell Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 27.03.10, 13:57
                                                    Ale mnie tam nie ma. To nie mój portret, poza tym, po absyncie, to jakoś mi to
                                                    dzwonienie nie tego...
                                                    Zdyn,dzny, ńdzy...........
    • airtair Re: Wszystkich wywiało na forum 3,14-Romana?:)) 27.03.10, 16:16
      Właśnie Roman, wracaj! Ponoć to sztuka to czytanie :D! Chociaż
      czasem dużo tego romanowskiego na forum to czyta się to, z
      wnikliwego punktu patrzenia, z brawurą. Przynajmniej u mnie :DDD.
      Nie wiem czy to nie efekt ocalałych pod względem gatunku resztek z
      ery straszenia, kiedy świat popatrywał na archiwum X`y czy inne
      takie, ale moda na straszenie juz dawno minęła, Roamn! Czyzbyś nie
      przejmował się niedobiciem???
    • Gość: ;) Lista nieobecności sobie pęcznieje i roście... IP: *.cable.smsnet.pl 29.11.10, 21:36
      Pragnę tylko uczulić, że w dniu osądzenia żadne L4 i żółte papióry nie będą uwzględniane. Porzućcie też wszelką nadzieję, że wraz z wnioskami podsymu.. podsumowowywa.. końcowymi uda Wam się listę podejrzeć na wikileaks! Są oczywiście chlubne wyjątki, przy czym nie tylko piromańskie forum jest na świeczniku. Oko wszystko widzi i wie, kto gdzie wsiunk...

Trusiaa, Ty dobrze wiesz:))))

--
      To tak w ramach jakby w Korei wojna wybuchła i koniec kalendarza Majów miał mieć dwuletni falstart.

Jakby co.

Zaraz, czy mi się zdaje, czy żem stracił moralizatorski rezon? Chyba udam się na emigrację wewnętrzną, bo od tamtego czasu sporo się zmieniło i posłuchu juzaś ni mom. A tak szczerze to zdziwiło mnie, że nie zarchiwizowało szem:)))
      • drzejms-buond Re: Lista nieobecności sobie pęcznieje i roście.. 30.11.10, 09:59
        Trusia wie dobrze. Za Trusie teraz trzeba kciuka trzymać. Ja bym jej L4 uznał!
        Ja to myślę, że wszyscy wyciekli na twarzksiążkową- pustki na każdym gazetowym forum.
        można jedynie o forsie pogadać... ale po co?
        • aaricia_szalona Re: Lista nieobecności sobie pęcznieje i roście.. 30.11.10, 10:06
          Iiiii tam, wyciekli. Chlubny wyjątek ;P melduje się na stanowisku.
          I trzyma, nawet oba. Truśka, nie wiem o so chozi, ale nie daj się!
          https://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg
          • Gość: ;) [Closed soon] IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.10, 10:42
            drzejms-buond napisał:

> Trusia wie dobrze. Za Trusie teraz trzeba kciuka trzymać. Ja bym jej L4 uznał!

Uznaję. Domyślam się, że przy nadziei, bo nawet nie chcę czarno myśleć - trudno, jednak tak w bezkomplecie przywyknąć do pustek nie idzie, ale dzięki, o pieniądzach faktycznie nie.

> Iiiii tam, wyciekli. Chlubny wyjątek ;P melduje się na stanowisku.

Coś wypłowiał ze złota i na srebrzany zdewaluował ten mój wyjątek:)))))
            Ale to wina Balcerowicza, zaś majdruje przy złotówce!

Truśkaa się nie da!

--
            Sztandar wyprowadzić, zmrużka zasypać, coby z kurhanu nie wylas. Zadeptać i rozejść się:)
            • Gość: kalka Re: [Closed soon- IP: *.range86-186.btcentralplus.com 30.11.10, 11:18
              privat floor]
              o yeahh

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka