Gość: kierownik budowy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.08.04, 12:49 Buahahahaahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulha Ślązakom gratulujemy kiełbasy śląskiej! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.04, 15:21 Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stettiner Szczecinianom gratulujemy paprykarzu szczecinskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:41 o... co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Białostoczanom gratulujemy sera białostockiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:43 Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi A Podlachom... 14.08.04, 15:57 ...gratulujemy sera podlaskiego! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jullka.a Re: A Podlachom... 14.08.04, 20:13 > ...gratulujemy sera podlaskiego! ;))) spod laski! przepraszam, nie moglam sie oprzec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis Re: Wrocławiowi gratulujemy IP: 195.136.112.* 14.08.04, 19:35 i mąki wrocławskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Re: Wrocławiowi gratulujemy 20.10.04, 09:44 Fajna sygnaturka yachcie! Też lubię ten kawałek UB40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Krakowianom gratulujemy kiełbasy krakowskiej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: Krakowianom gratulujemy kiełbasy krakowskiej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:38 i sernika po krakowsku:> Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Trojanowianom gratulujemy andrutów z Trojanowa! 19.10.04, 13:09 :D p.s. jeśli ktoś nie zna - coś jak opłatki, tylko sprzedawane w sklepach przynajmniej w mojej okolicy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:28 Kaszy, gratulujemy kaszanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odra Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg IP: 195.62.31.* 15.08.04, 00:31 wspominajac mijane na urlopie miejscowosci.... mieszkancom rumii gratulujemy rumu a redy redd'sa? Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg 15.08.04, 05:20 Mieszkańcom Koła gratulujemy szprych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Scyzorykom gratulujemy Szwajcarii IP: *.net / *.crowley.pl 15.08.04, 09:38 scyzoryk scyzoryk, tak na mnie wolaja :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
akich_syn_apsika Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg 15.08.04, 13:18 mieszkańcom Rumii gratulujemy Rumunii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 11:44 Helowi gratulujemy diabła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacie Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 15.08.04, 13:57 Helowi - jodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiR Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:24 Ruskom gratulujemy pierogów Puszkinowi grztulujemy puszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukiz zwłaszcza tej po piwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:25 chinczykom zupek Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg 15.08.04, 23:11 babuni gratulujemy majonezu sopotowi gratulujemy polędwicy paryżanom gratulujemy bułki szwedom gratulujemy szwedek hiszpanom gratulujemy butów a komu zawdzięczamy ognie bengalskie?? jakoś internacjonalnie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
tanger.soto Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg 19.08.04, 20:41 ewosia napisała: > hiszpanom gratulujemy butów Hiszpanom gratulujemy much! Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg 19.08.04, 22:16 Helowi gratulujemy helupy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Berlińczykom... 16.08.04, 09:34 gratulujemy berlinerek i pączków.. ..czego nie gratulujemy śp. J.F. Kennedy'emu (a już zwłaszcza nie "bycia pączkiem"!!!) J.F.K.: "Wszyscy wolni ludzie, gdziekolwiek by nie mieszkali, są obywatelami miasta Berlina. I dlatego ja, jako wolny człowiek, z dumą stwierdzam: ~`~Ich bin ein Berliner"~`~ [gdyby ktoś nie był germanofilem --> "ein Berliner" --> "pączek" ;-DDD ] Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Berlińczykom... 16.08.04, 10:44 e_katt napisała: > gratulujemy berlinerek i pączków.. > ..czego nie gratulujemy śp. J.F. Kennedy'emu > (a już zwłaszcza nie "bycia pączkiem"!!!) > > J.F.K.: "Wszyscy wolni ludzie, gdziekolwiek by nie mieszkali, > są obywatelami miasta Berlina. > I dlatego ja, jako wolny człowiek, > z dumą stwierdzam: > ~`~Ich bin ein Berliner"~`~ > > [gdyby ktoś nie był germanofilem > --> "ein Berliner" --> "pączek" ;-DDD ] a tak a po jakims czsie "wladca Niemiec pojechal do Pekinu i powiedział, odgapiajac od Johna "jestem pekinczykiem" he he he Niemcom gratulujemy Pekińczyka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Berlińczykom... 19.10.04, 13:13 > gratulujemy berlinerek i pączków.. > ..czego nie gratulujemy śp. J.F. Kennedy'emu > (a już zwłaszcza nie "bycia pączkiem"!!!) > > J.F.K.: "Wszyscy wolni ludzie, gdziekolwiek by nie mieszkali, > są obywatelami miasta Berlina. > I dlatego ja, jako wolny człowiek, > z dumą stwierdzam: > ~`~Ich bin ein Berliner"~`~ > > [gdyby ktoś nie był germanofilem > --> "ein Berliner" --> "pączek" ;-DDD ] > a tak a po jakims czsie "wladca Niemiec pojechal do Pekinu i powiedział, > odgapiajac od Johna "jestem pekinczykiem" > he he he > Niemcom gratulujemy Pekińczyka !!!! i kółko się zamyka - Pekińczykom gratulujemy Kennedy'ego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek A Anglikom gratulujemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:46 ...Beckchama :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebjeb wam gratuluję.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:52 gratulacji Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg 17.08.04, 23:51 a tym spod beskidzia kielbasy bez kicka yy tzn beskidzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg 18.08.04, 03:43 kujawiakom gratulujemy salcesonu wroclawianinom gratulujemy bulki kozakom gratulujemy butow paziom gratulujemy fryzury arabom gratulujemy koni szetlandom gratulujemy kucykow Powalskim gratulujemy konikow lacczanom gratulujemy sliwowicy Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg 18.08.04, 05:29 Amerykanom gratulujemy wolnej amerykanki Bretonczykom gratulujemy fasolki Bolonczykom gratulujemy sosu Oslom gratulujemy salami Kielcom gratulujemy majonezu kieleckiego Babci gratulujemy nalewki Lubuszanom gratulujemy ginu Miedzyrzeczowi gratulujemy walu umocnionego Mia Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg 19.08.04, 02:51 Francuzom gratulujemy manicure komorce gratulujemy telefonu Slaskowi gratulujemy klusek duszy gratulujemy zelazka kopji gratulujemy olowka Cwikle gratulujemy buraka Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Prochowiczanom gratulujemy Pasztetu Prochowickiego 19.08.04, 03:00 ...produkowanego w szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goddess Re: Prochowiczanom gratulujemy Pasztetu Prochowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:09 toruniowi - ojca rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg 19.08.04, 22:38 izabelski napisała: > Francuzom gratulujemy manicure > a ja właśnie ostatnio robiłam sobie francuski manikjur i jakiś taki rumuński mi wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Wieśniakom gratulujemy kiełbasy wiejskiej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:11 mieszkańcom Gdańska - wódki Odpowiedz Link Zgłoś
bridz Re: Wieśniakom gratulujemy kiełbasy wiejskiej :) 19.08.04, 19:14 Kierownikowi budowy gratulujemy tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Szczecinianom gratulujemyPAPRYKARZAszczecińskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Szczecinianom gratulujemyPAPRYKARZAszczecińsk 19.08.04, 21:30 a turystom gratulujemy mielonki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carola Re: Szczecinianom gratulujemyPAPRYKARZAszczecińsk IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 00:34 nasz ukochany paprykarz szczecinski jest produkowany niestety w Gdansku, co z zalem przeczytalam na informacji zwrotnej na puszce :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carola a przy okazji .... tym z wloclawka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 00:36 gratulujemy keczupu....... tego w sloiku z niebieska nakretka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Jastrzębianom gratulujemy przyprawy 'Kucharek' IP: 80.55.181.* 19.08.04, 22:35 Wiecie skąd wzięła się ta dziwaczna nazwa...? Najpierw przyprawa ta nazywała się 'Kucharek 6' (w nawiązaniu do powiedzenia - gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść). Potem uznano, że bardziejsza będzie nazwa - 'Kuchcik'. No a teraz to się nazywa 'Kucharek' Pozdro z najdziwniejszego uzdrowiska w Polsce Jastrzębia Zdroju - gdzie już dawno nie ma uzdrowiska, a jedynie blokowiska, kilka kopalni i naokoło hałdy. Jednym słowem Beton - Zdrój. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Jastrzębianom gratulujemy przyprawy 'Kucharek 19.08.04, 23:53 w Krakowie tez maja zdroje - przy zakopiance :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Buzkowi gratulujemy Zdroju! :D 19.10.04, 13:17 wiem, że inaczej się pisze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polusiewka Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:39 Francuzom gratulujemy miłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felicita Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 23.08.04, 22:13 a żukom gnojarzom gratulujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bednarski Trójmiastu gratulujemy dostępu do morza n/t IP: *.jerozolimskie.pl 23.08.04, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Trójmiastu gratulujemy dostępu do morza n/t IP: *.ericsson.net 25.08.04, 14:24 Hiszpanom gratulujemy buta a dziewicom Orleanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Trójmiastu gratulujemy dostępu do morza n/t IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 27.08.04, 18:14 Mandarynie gratulujemy płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytaj_mi_mamo Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 00:25 wierzbie gratulujemy gruszek samoobronie gratulujemy Leppera Słowikom gratulujemy dyrygenta Klaudiuszowi gratulujemy Telezakupów Mango Britney gratulujemy talentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Ursusowi gratulujemy Wrzodaka IP: *.krosno.tkdami.net / *.krosno.tkdami.net 28.08.04, 15:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Świdniczanom gratulujemy MAJONEZU Świdnickieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 11:46 Komputerowcom gratulujemy Windowsa:) Odpowiedz Link Zgłoś