Dodaj do ulubionych

SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc

15.01.05, 20:33
Ponad rok temu zostałam w sposób perfidny oszukana przez faceta. Okłamywał,
zfradzał, upokorzył, na koniec jeszcze okradł. Teraz dojrzałam do zemsty.

Nie chcę krwi, tylko trochę uprzykrzyć mu życie. Myślałam o wysłaniu mu z
internetu "Pana Tadeusza" w kawałkach na komórkę, lub coś równie męczącego.
Problemem jest to, że muszę mieć absolutną pewność anonimowości.

Jeśli macie jakieś pomysły (mogą być sprawdzone ;-)), proszę o podzielenie
się nimi.

Facet ma 40 lat i prowadzi własne firmy. Może by mu tak zepsuć reputację -
zapewniam, że na to zasługuje.

Przepraszam, ale wydaje mi się, że FH to odpowiednie miejsce na tego typu
prośbę.

Obserwuj wątek
    • kawowy.mlynek Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 20:35
      A jakie ma zainteresowania??? To bedzie ulatwienie.
      • mukko Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 20:55
        Robienie szumu wokół swojej osoby, poznawanie panieniek i ich uwodzenie - w ten
        sposób się sprawdza.

Poza tym: pieniądze, pieniądze, pieniądze.

Niestety, nic głębszego.
        • kawka74 Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 21:24
          > Robienie szumu wokół swojej osoby, poznawanie panieniek i ich uwodzenie - w ten
          >
          > sposób się sprawdza.
          >
          Podeślij mu Miriam :)))
          • 2paco Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 21:25
            O!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDD
          • gixera Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 21:26
            Ja, to jest dobre!!!!
            Miriam:-)Wraummm
            • 2paco Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 21:27
              już widzę jak podrywa taką Miriam, idzie gdzieś w ciche miejsce, wyciąga łapę a tu HOP!! Pankracy ze stringów panience wyskakuje! :DDDDDDDDDDDD
    • gixera Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 20:37
      Powiedz, mu ze mu wszystko wybaczasz, pomimo tego co zrobil, chcesz byc z nim,
      kochasz go i nie mozesz przestac o nim myslec, zastanawiasz sie nad przyszloscia
      swojego zwiazku (powiedz, ze juz masz chlopaka), ze ci go brakowalo przez ten
      okres. A jak juz ci uwierzy bedzie pieknie i mile, to zlam mu serce zabierz
      pieniadze i powiedz, ze jest impotentem.
      Z pewnoscia bedzie mu przykro:)
      • mukko Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 20:59
        Czyli mam się z nim znowu spotykać? Odpada. Obawiam się, że wykształciłam w
        sobie warunkowy odruch wymiotny na jego widok.
        Może ten odruch wykorzystać ?

Z tą impotencją to nie takie głupue. Straaaasznie czuły na tym punkcie...
        • gixera Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 21:04
          Moim zdaniem zapchanie mu telefonu komorkowego, az mu padnie karta, nie jest
          zbyt adekwatne, zawsze sobie moze kupic drugi. Honoru i meskiej dumy zdeptanej i
          zmieszanej z blotem, juz nie odkupi za zadna cene. Dla takich kanalii nie ma
          przebaczenia, nawet gdy trzeba sie troche poswiecic.
          PS. Niech ci oddaje pieniadze, ja bym nie podarowala.

Drugi plan,
          naslij na niego kolezanke, niech ona zlamie mu serce i zniszczy zycie.
          Mozna jeszcze naslac zlodziei, zeby ukradli mu samochod, np. na czesci:-)
          • mukko Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 21:12
            Telefon to jego najlepszy przyjaciel, bo jedyny. Idzie z nim do łazienki, sypia
            z nim w łóżku. Ma ten sam numer od początku, więc pomysł nie jest taki zły...

Swoje koleanki za bardzo lubię.

A jak sie nawiązuje kontakt ze złodziejami samochodów? Bardzo porządna marka,
            model z zeszłego roku. Polecam!
            • 2paco [...] 15.01.05, 21:23
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • gixera [...] 15.01.05, 21:25
                • 2paco [...] 15.01.05, 21:26
                  • 2paco Sorki, Moderator!!! Zagalopowaliśmy się ;) 15.01.05, 21:41
                    to wszystko przez to, że nieobojętny nam los skrzywdzonej kobiety :)
      • 2paco Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 21:12
        pomysł z puszczeniem newsa, że jest impotentem, uważam za strzał w dziesiątkę :) najlepiej namów jakąs koleżankę, której nie zna, żeby w jakims miejscu, gdzie on bywa ze znajomymi, udała trochę podpitą i zrobiła mu przy znajomych kichę, że to ten, któremu nie staje notorycznie :) opowiedz mu o jakichś szczegółach z waszego wspólnego życia, żeby wypadła wiarygodnie w oczach otoczenia :D
        • mukko Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 21:15
          Boże, gdzie ja taką kolezankę znajdę?????????

Zaczynam szukać, dzięki.
          • 2paco Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 21:17
            miało być "opowiedz JEJ o jakichś szczegółach" :) uwielbiam jak się kobiety mszczą na debilach :D
            • gixera My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 21:18

• 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 21:20
                a ja uwielbiam, jak palant dostaje po dupie za swoje skretynienie i prymitywizm :) faceci to świnie ;) (nie wszyscy, znam jednego przynajmniej, co taki nie jest;D)
                • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 21:23
                  czyzbys mial na mysli siebie? ;)
                  • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 21:25
                    odpowiedź "ależ skądże!" nie byłaby w moim interesie :) mogę tylko napisac, że codziennie widuję go w lustrze w domu. :)

p.s. mieszkam sam ;)
                    • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 21:34
                      wiesz, nie mozesz byc idealem, skoro tylko jednej osobie na swiecie posylasz
                      buziaczka ;)
                      • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 21:37
                        tu się zdziwisz, bo nie jednej - zwróć uwagę na sformułowanie "na tym forum" :)
                      • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 21:38
                        poza tym kobiety mają tendencję do wybierania sobie niewłaściwych facetów, gdy ci normalni jeszcze nie wyginęli doszczętnie :)
                        • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 21:41
                          no dobrze, ale jesli chodzi o jedna osobe na tym forum, to z zalozenia nie
                          chodzi o mnie ;)
                          • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 21:43
                            nikt nie jest wymieniony z nicka lub imienia w sygnaturce, więc jeśli myślisz że jesteś adresatką, to nie widzę przeszkód :D co innego, że żadnej kobiety nie da się zadowolić, bo zawsze coś będzie nie tak ;)
                            • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 21:47
                              bo kobieta zmienna jest, w tym caly jej urok ;)
                              • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 15.01.05, 22:38
                                no dobrze, ale to facet musi się nagimnastykować, a i tak do kobiety należy ostatnie zdanie, bo inaczej mozna zostać posądzonym o gwałt ;)
                                • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 11:26
                                  powiedzialabym, ze to wszystko lezy w gestii kobiety. to kobiety zdobywaja, ale
                                  robia to w taki sposob, zeby facetom sie wydawalo, ze to oni sa zdobywcami ;)
                                  • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 11:38
                                    nie wypada mi nic innego jak się zgodzić z powyższym stwierdzeniem :) ...i tak oto kobieta po raz kolejny góruje nad mężczyzną ;)
                                    • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 11:53
                                      hmmmm, jestem pozytywnie zaskoczona faktem, ze mezczyzna przynal racje kobiecie ;)
                                      • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 11:57
                                        [moduł samouwielbienia -on]

jeszcze w wielu innych sprawach byłabyś zaskoczona, jakbys mnie bliżej poznała :)

[moduł samouwielbienia - off]
                                        • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 12:00
                                          te moduly sa rozbrajajace :) hehehehe. uchyl chociaz rabka tajemnicy, w jakich
                                          sprawach? ;)
                                          • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 12:16
                                            hehe, niestety moduły nie są mojego autorstwa (chylę czoła, Apodemusie!:D)
                                            wiesz, nie wiem właściwie od czego zacząć :) może od tego, że z własnej woli nauczyłem się robić przy małych dzieciach wszystko, poza zmianą pampersa (do tego moje nozdrza jeszcze nie przywykły, ale co se odwlecze...). wspomnę tylko, że nie mam własnego dziecka :)
                                            • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 14:48
                                              dobrze wiedziec. jak bede miala wlasne, to bede podrzucala Ci dzieciaczki jako
                                              do niani! ;)
                                              • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:13
                                                chętnie chętnie :D chcesz poznać więcej moich zalet?? :D
                                                • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:15
                                                  nie omieszkam skorzystac z takiej okazji. gdzie i kiedy? ;) bo wiesz, ja na
                                                  slowo nie wierze - kwestia doswiadczen ;)
                                                  • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:18
                                                    no nie wiem, czy wypada mi tak tu się przechwalać, bo raz że ktoś oprócz nas może to przeczytać, a dwa - mogę byc posądzony o bajdurzenie, tyle tych zalet mam do wymienienia... ;) proponuję gg (ale nie podam tutaj, ze względu na groźbę zespamowania mnie przez żądne poznania takiego faceta kobiety, więc jakby co to mogę dać na mejla ;D)
                                                  • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:21
                                                    dawaj! na gazetowy :)
                                                  • gixera Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:23
                                                    a coz to za romansowanie?????
                                                  • martuha Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:24
                                                    jakie romansowanie? no, moze malutkie. ale przeciez wiem, ze bez calowania ;)
                                                  • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:25
                                                    a co, nie wolno?! :DDD
                                                  • gixera Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:26
                                                    Tylko zapytalam, przeciez nie zabraniam:-DDDDD
                                                  • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:33
                                                    oj przyznaj się, że boisz się iż taki uśmiech losu wymyka się z rączek :)))
                                                  • gixera Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:36
                                                    pozwol, ze zaniecham dalszej dyskusji:-)
                                                  • 2paco Re: My kobiety uwielbiamy sie mscic:-) b/t 16.01.05, 15:24
                                                    poszło :D
    • Gość: alizee Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc IP: 217.149.244.* 15.01.05, 21:38
      Mam koleżankę, która była w bardzo podobnej sytuacji:) Zemsciła się na facecie,
      który doprowadził ją do rozstroju nerwowego i spustoszył emocjonalnie.
      Do zemsty zatrudniła "sztab" ludzi:) ale się opłaciło.
      Przez internet i telefonicznie poumawiała delikwentowi przeróżne "usługi":)-
      oczywiście znała jego adres. Było to m.in.:wizyta hydraulika, "dojazdowa"
      panienka z agencji, agent ubezpieczeniowy, występ "pana na wieczór kawalerski",
      student z korepetycjami z chemii i jeszcze kilka "przyjemności". Najważniejsze
      w tym wszystkim to, że wszyscy ci państwo umówieni byli na ten sam dzień w
      odstępach czasowych mniej więcej godziny:) I wszyscy się stawili!! żądając
      oczywiście zapłaty za swoje usługi (mimo że nie wykonane).
      Facet podobno załamał się nerwowo tego dnia:)
      I do tej pory nie dowiedział sie kto był jego "dobroczyńcą":)
      Polecam pomysł do wykorzystania.
      Niech niewdzięcznik się dowie gdzie raki zimują:)
      Pozdrawiam.
      • 2paco Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 21:40
        Hardcore!!! Ale dobry :)
        • kolorka2 Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 22:51
          jeżeli masz autorko wątku dostęp do faksu, którego numer będzie trudno
          zlokalizować (najlepiej prywatny) - wyślij mu faksem na adres sekrateriatu jego
          firmy wspomniane fotki miriam, albo inne w tym stylu (jesli taki maczo z niego
          to homoseksualne mogą go zaboleć) - z wyraźnym zaznaczeniem: mówiłeś Marianie że
          cie to kręci, posylam jak prosiłeś :D :D

(o bosz, zemsta to brzydka rzecz, ale czasami chyba trzeba :) )

• 2paco Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 22:55
            e tam Miriam... taką to mozna mu podesać, a fotki to lepiej bardziej hardkorowe, w końcu w necie wsio da się znaleźć. nie twierdzę, żeby o paragraf zahaczały jakiś, ale żeby mu ostrego obciachu narobiły ;) ostrą perwę :)
            • kolorka2 Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 22:58
              nie chciałam tak ostentacyjnie namawiać, ale... :D o to chodzi! :D

wyobrazasz sobie tą mine pani sekretarki? już ona rozpuści wieści gdzie się da
              (o ile to normalna sekretarka jest, nie zakochana np w naszym bohaterze) ;)
              • 2paco Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 22:59
                ja wiem co bym posłał ;) a potem miałby frajer ksywę zgredus caprophilus ;)))
                • kolorka2 Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 23:02
                  a jak cos takiego się PRZYLEPI do człowieka :D :D :D
                  • 2paco Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 23:09
                    zemsta potrafi być słodka -to wyjątkowo odrażająca perwersja, jednocześnie nie zabroniona prawem :) a obciach za człowiekiem idzie całe życie nieraz ;) jak za inżynierem, który zbudował tysiąc mostów i raz wziął do buzi ;)
      • mukko Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 15.01.05, 23:11
        Dobre. Kupuję i proszę o jeszcze.
        • Gość: czyzunia Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 09:45
          tylko co to za zemsta gdyzemszczony nie bedzie wiedział za co.
          • denis_rosrabiaque Fax 16.01.05, 10:53
            Pomysł z faxem - taki sobie. Raz do mnie do pracy przyszedł fax ze zdjęciem
            sekretarki nago i opisem, że w poprzednim miejscu pracy strasznie się
            puszczała. Od razu wszyscy uznali, że to zemsta, na pewno fotomontaż i ktoś
            sobie robi jaja. Nikt nie wziął tego poważnie, wszyscy się trochę pośmiali i po
            sprawie.
    • Gość: majack Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:13
      wymaga wysiłku ale ...
      powinnaś znac numer komórki jego aktualnej kobiety ( i każdej następnej) i
      swoje pretensje adresowane do niego wysyłać na JEJ numer smsem. anonimowość
      zapewnią telefony na kartę. Powodzenia
    • Gość: Ga-Ga Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:24
      Zanim zaczniesz planować zemstę przeczytaj książkę :
      Autor - Jeffrey Archer
      Tytuł - "Co do grosza"
      • boa.dupczyciel SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 16.01.05, 11:32
        mukko, spróbuj czegos innego...
        Znajdz w necie jakąś polską stronę poświęconą homoseksualistom. Założę, się iż
        będzie tam rubryka pod tytułem "Poznajmy się" lub coś w ten deseń. Zamieszczasz
        jego ogłoszenie, piszesz, że wrażliwy męższyzna poszukuje równie wrażliwego
        chłopaka, by milo wpólnie spędzać weekendy i święta ;-) Zamieszczasz fotę - nie
        musi być jego, ale jakiegos gościa, który wygląda normalnie, żaden tam osiłek
        czy koks. No i anons gotowy. Anonimowo będą się zgłaszać geje, lawinowo! A Ty
        przez jakiś czas korespondujesz, a dalej jako narzędzie kontaktu podajesz jego
        numer komórkowy...
        • pauli7 Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 16.01.05, 19:15
          mi sie podoba pomysl z kolezanka, ktora go dopadnie w miejscu mocno publicznym
          i bedzie opowiadac, jak to mu nie idzie w lozku...:)) (zwlaszcza, jesli jest
          jak mowisz bardzo wrazliwy na tym punkcie)
          ja bym w takiej sytuacji chetnie swojej kumpeli pomogla (tzm wystapilabym w
          roli krytykujacej) bo bywam paskudna:))))) wiec mysle, ze i tobie uda sie kogos
          wlasciwego znalezc:)
          powodzenia

Pauli
          PS. fajnie, ze odczekalas z ta zemsta, ponoc najlepsza wlasnie taka - na
          zimno...:)
          • 2paco Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 16.01.05, 20:11
            Witaj Pauli! :D lepiej żeby w czasie tej sceny w miejscu "mocno publicznym" autroka zemsty się nie ujawniała, bo gośc by to zaraz wykorzystał i wytłumaczył wszystkim, że panna nie może przeżyć rozstania i z zazdrośći o niego robi takie sceny. lepiej niech dopiero po długim czasie się dowie, kto był autorem zemsty. a najlepiej jeśli oprócz takiego publicznego poniżenia zafunduje mu jeszcze inne rodzaje - na jej miejscu mściłbym się potajemnie przez bardzo długi okres :) niech się wesz męczy :D
            • ponury.zniwiarz Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 16.01.05, 20:25
              2paco napisał:

> Witaj Pauli! :D lepiej żeby w czasie tej sceny w miejscu "mocno publicznym"
              aut
              > roka zemsty się nie ujawniała, bo gośc by to zaraz wykorzystał i wytłumaczył
              ws
              > zystkim, że panna nie może przeżyć rozstania i z zazdrośći o niego robi takie
              s
              > ceny. lepiej niech dopiero po długim czasie się dowie, kto był autorem
              zemsty.
              > a najlepiej jeśli oprócz takiego publicznego poniżenia zafunduje mu jeszcze
              inn
              > e rodzaje - na jej miejscu mściłbym się potajemnie przez bardzo długi
              okres :)
              > niech się wesz męczy :D
              >

nagadajcie babce durnot a pozniej jakis cycek jej buzke obije i bedzie jeczec
              znow.
              • 2paco Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 16.01.05, 20:31
                wiesz, są na tym świecie takie mendy, na których po prostu trzeba się zemścić. minął rok i gość może w ogóle nie skojarzyć jej i powiązać z przykrymi historiami, jakie mogą go jeszcze spotkać. jakby ludzie częściej kopali (niekoniecznie dosłownie) po dupskach tych idiotów, to może przynajmniej jeden by się inaczej zachował. osobiście nie wierzę w to, że świnia może się zmienić, ale jak w przyszłości dzięki temu wątkowi przynajmniej jedna kobieta mniej bedzie musiała się mścić, to będzie powód, by wspólnie na FH szampana otworzyć :DDD
                pzdr!
                • ponury.zniwiarz [...] 16.01.05, 20:43
                  • ponury.zniwiarz ooo ! 18.01.05, 11:07
                    oo widze ze jak sensownie napisalem pani co ma zrobic to mi admin wycial

no nic.
    • Gość: bnn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:20
      • Gość: w Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc IP: *.cac.psu.edu 17.01.05, 01:08
        miej klase. DAJ SE Z NIM SPOKOJ>
        • bonczek.bez.ronczek Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 17.01.05, 10:14
          Ja bym na niej miejscu nic bym nierobil... Facet nawet watr tego jest.... a moze najbardziej winna jest winna dziewczyna???? Wogle te pomysly nie moga sie udac.
      • pauli7 Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc 17.01.05, 01:09
        zlecenie komus, zeby faceta pobili - o tak, gdyby dziewczyna wyszla z taka
        propozycja, to bym ja do psychiatry wyslala...
        ale jesli facet sobie zasluzyl, to drobne swinstewko mu sie nalezy i juz:)

Pauli
        • Gość: roadrunner Re: SŁODKA ZEMSTA - proszę o pomoc IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 17.01.05, 09:36
          sama mam ochote zemscic sie na kims poteznie za zlamanie mi zycia i serca. ale
          odkrylam, ze najlepsza zemsta na gogusiu z kompleksami, malym ego (i nie tylko
          ego) to po prostu totalnie go olac... nawet nie wiecie jak go to boli. a ja
          udaje, ze nic sie nie stalo. zaznacze, ze widujemy sie niestety dosc czesto -
          nasze firmy wspolpracuja ze soba.
          poza tym wiem, ze to nie ja stracilam na tym rozstaniu tylko on, stracil jedna
          z niewielu osob, ktora byla mu zyczliwa na tym swiecie, bo wierzcie mi
          charakterek to on ma trudny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka