Dodaj do ulubionych

Smieszne ubranko

28.08.05, 21:42
jak wygladal najsmiejszniej ubrany czlowiek ktorego kiedykolwiek widziales/as?
Obserwuj wątek
    • se.la.vie Re: Smieszne ubranko(widziane przeze mnie i innych 28.08.05, 21:59
      Dziewczna chodziła z okularkami do pływania na głowie,a druga miała długie buty
      specjalnie rozerwane po bokach od końca po obcas(co wyglądało jak zwiedły
      kwiatek),trzecia miała łańcuch "od psa" na szyi i bransoletke z łańcucha
      rowerowego,chłopak przyszedł w spódnicy,drugi w glanie i trampce,czy coś
      takiego,kolejna koleżanka ubrała się w foliowy worek.
    • denis_rosrabiaque Ekscentryczny pan 28.08.05, 22:26
      W urzędzie gminy Warszawa-Ursynów kilka lat temu widziałem takiego pana: wiek
      około 50 lat, granatowy melonik, granatowy płaszcz z kołnierzem z lamparta i
      mankietami rękawów z lamparta, do tego torba a la lekarska. Całość wyglądała
      ekscentrycznie, ale i elegancko. Przyznam, że gdybym tego pana zauważył na
      Jermyn Street w Londynie, w ogóle nie budziłby mojego zdziwienia. Ale w
      urzędzie gminy na Ursynowie kogoś takiego się nie spodziewałem!
    • Gość: naiwna Re: Smieszne ubranko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 23:25
      Stałam kiedyś w kolejce do okienka w banku i nagle zobaczyłam faceta w wieku
      około pięćdziesięciu lat, z brzuchem, łysiejącego... ubranego w dżinsy i T-
      shirt z wizerunkiem ślicznego Leonarda di Caprio :D Musiałam się odwrócić w
      drugą stronę, żeby nie było widać że nie potrafię zapanować nad twarzą :)))
      • stokrotka_102 Re: Smieszne ubranko 29.08.05, 07:57
        A ja widziałam kiedyś potwora a la Cruella Demon :-D
        włosy zafarbowane w biało (dosłownie... gdyby to jescze blond był..) czarne
        paseczki; oczy pomalowane tak gdzies do samych brwi na obleśny róż; usta
        krwistoczerwone i jakas niby czarna garsonka a la skórka węża; na to biały
        płaszcz w łatki.... oczywiscie owa pani była około 40
        na sam widok szczena mi opadła... nie wiedzilam czy mam sie smiac czy plakac...
        ;-)
        • issis Re: Smieszne ubranko 29.08.05, 12:15
          We Wrocławiu, w Marche': pani po 50-tce w obcisłym spodnium (czy jak nazwać
          taki kombinezon w całości) - obcisłe jak u nurka i składające się z
          naprzemienych poziomych pasów: czarnych połyskujących i przezroczystych z
          tiulu. Do tego białe obuwie sportowe, a na biodrach niebieski gruby pas w stylu
          lat 80-tych (zapiety niżej, zwisający). Plus blond tapir, brak uzębienia i
          widoczny "gaz".
          Śliczna:)))
          • Gość: kasia Re: Smieszne ubranko IP: 62.233.172.* 29.08.05, 12:28
            issis mam małe pytanie co to jest ten "widoczny gaz"
            • issis Re: Smieszne ubranko 30.08.05, 02:21
              Gość portalu: kasia napisał(a):

> issis mam małe pytanie co to jest ten "widoczny gaz"

Hihi, nie taki gaz jak myslisz")
              Była "pod gazem", "na gazie", a konkretnie - po kilku piwach:)
    • lilarose Re: Smieszne ubranko 29.08.05, 15:44
      Do kościoła w mojej parafii co niedziela przychodzi pewien pan na oko 60-letni,
      siwy, z brodą i krzaczastymi brwiami, zawsze inaczej ubrany. Raz miał srebrny
      garnitur, do tego srebrne buty, innym razem cały był na odblaskowożólto. Zima
      chodzi w czapce a la św Mikołaj z pomponem zwisającym do ziemi. A ostatnio miał
      na sobie czerwoną piżamę, na to czerwony szlafrok plus czerwone klapki!!!
      • Gość: taja Re: Smieszne ubranko IP: 83.16.102.* 29.08.05, 18:50
        moja pani od ang., która nagminnie zkałada swetr na lewą stronę. Czasami wdepnie
        też w psią lub krowią niespodziankę...
        • Gość: madziaro Re: Smieszne ubranko IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.05, 04:08
          młody chłopak, 25 lat na oko, ubrany w:
          - czarny ażurowy sweterek, taki do pasa, z artystycznie wyrwanymi dziurami
          - pod sweterkiem biały obcisły golfik
          - spodenki - rybaczki, z jeansu, w kolorze groszkowej zieleni
          - kozaczki - czarne, sięgające do połowy łydki
          a to wszystko takie malutkie, dlatego te zdrobnienia
          Z tym, że widziałam pana Piotra (o ile dobrze pamiętam) na pokazie mody z mojej
          szkoły, czyli SAPU. Pan jest artystą - to pewnie wszystko tłumaczy. Przy okazji
          też z tego co wiem i zauważyłam, jest gejem. Typowym karykaturalnie
          przedstawianym gejem, nawet jak biegał to takimi drobnymi kroczkami, machając
          rękami i wołał do swoich modelek "dziewczyny czekajcie na mnie" słodkim głosem.
          Ale mimo wszystko serdecznie pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka