Gość: rzarufka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:23 Znacie? Napewno, znacie ! Wątek nie ma celu podsycać antagonizmów !!! Chodzi w końcu o "sztukę"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedemgrzechow Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.aster.pl 14.09.05, 18:43 "warka gdynia k..a, swinia":)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.chello.pl 14.09.05, 18:59 WARKA?:D:D:D:D:D:D:D:D A nie arka gdynia? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA 14.09.05, 19:07 "one jerzy dudek, there's only one jerzy dudek" czy jakos tak - tylk koncowke tej reklamy widzialam:D Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA 14.09.05, 21:29 ja znam 'es gibt nur ein Rudi Voeller, ein Rudi Voeeeeleeer!' :D Odpowiedz Link Zgłoś
siedemgrzechow Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA 15.09.05, 09:35 wiem, wiem, freud by sie usmial:) nie znam sie na pilce tylko czasem mam pecha jechac autobusem pelnym rozentuzjazmowanych kibicow i sluchac sobie tego typu songow:) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA 14.09.05, 19:49 legia to "potenga"... ale gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
svistak Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA 14.09.05, 21:17 czerwone jabłuszko przekrojone na krzyż czemu ty Lechisto krzywo na mnie patrzysz? ja ci w ... dam, ty mi w ... dasz ja cie nie wydam, ty mnie nie wydasz ....... (dalej nie znam) :-) s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:27 Ofkors zapomniałam o wpisie mi znanych: Cracovia, Cracovia poj.... dzieci, niejedna siekiera za Wami poleci! Nie jedna siekiera, lecz całe tysiące, bedziecie sp...ać jak młode zające! Na marginesie: mieszkam na osiedlu, gdzie podobno z urodzenia każdy lokator ma serce w PASY, ale taką wersję znam i podaję. Wisła to ...., Wisłę bić trzeba, Kto Wisłę bije idzie do nieba! To już bliższe memu miejscu zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.09.05, 00:22 Fiesta, fiesta, fiesta americana, Arka to q..a w dupę je...ana Arka Gdynia - q..a, świnia, ale też: Lechia Gdańsk - q..a, szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomili Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: 213.156.101.* 15.09.05, 01:50 kiedys na KOLEJORZU krzyczeli RYKITYKI NARKOTYKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:42 To ja może wrzucę coś o antagonizmach na linii Kielce - Radom Kielczanie śpiewają tak: "Radomiak Radom Ch## w d### j###### dziadom" na co Radomianie odpowiadają: "Korona Kielce złamane ch### wisielce" Ech... klasyka gatunku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA 15.09.05, 10:19 Pierwsz gol drugi gol trzeci leci na tablicy 3 zero sie swieco co za szal co za szal co za radosc ta druzyna dla Lecha to slabosc. Do nieawisci do tej druzyny tak nauczono nauczono nas i bez powodu i bez przyczyna spiewamy dzis na caly swiat a Legia k****, Legia Legia k**** Legia Warszawa starą k***wą jest Moja jedyna miłość to kolejorz, więc ja cięgle wierze w nią a ona gra drużyna ma. i cos na meldodie "wsrod nocnej ciszy" Wsród nocnej ciszy głos się rozchodzi, Wtańcie Arkowcy Lechia nadchodzi, bierzcie paly bierzcie noze , Lechia k** zyc nie moze wedle rozkazu. Poszli znalezli Lechie na strychu, Pie***ol spuscili Lechi po cichu, Jak by lechia nie skakala, To by wpie*** ol nie dostala wedle rozkazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: 80.246.106.* 15.09.05, 10:50 ja sie was pytom co to jest stal bobrek bytom my odpowiadamy stal bobrek bytom to ch.my Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu rysiu Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.range86-132.btcentralplus.com 15.09.05, 13:33 Wsiasc do pociagu, byle do Lodzi Kose do reki wziac nie zaszkodzi Sciskajac w reku kamien brukowy Jade lodzianom rozwalic glowy Tu Lodz Fabryczna trzeba wysiadac Kose do reki i na********c dalej nie pamietam niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:23 Kotwicę trzeba pie..ć, Kotwica je..a jest jest Kotwica to stara ku.., Kotwica to zdechły pies W dupę trzeba ją je.., odbyt rozje.. jej póki dziwka nie padnie, napieprzać będziem ją w łeb! lalalalalala, lalalalalala, lalalalalalala, lalalalalala Ko-twi-ca!! To kur-wa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.09.05, 00:08 Prosze, proszę, jak to poezja wśród kibolstwa rozkwitła :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA 16.09.05, 13:03 Ch... w dupę Łodzi tej k... nic nie zaszkodzi Ch... w dupę Łodzi Stara k... do ru..ia Lech z Poznania Lech to są k....y Z krainy kwitnącej bulwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.gdls.com / 192.136.15.* 16.09.05, 17:39 Powiedz ojcze powiedz mamo czy hanysy to gestapo? prawde mowisz, drogi synu trzeba tepic sku...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.gdls.com / 192.136.15.* 16.09.05, 17:42 Powiedz matko powiedz ojcze czy hanysy to folksdojcze? prawde mowisz drogi synu (dalej znacie) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:51 proszę się od Arki Gdynia odstosunkować:)))) nie będę pisać co na stadionie się śpiewa o kolegach z południa Polski:)))) ale moze tak... kukułeczka kuka sędzie guza szuka powoli, powoli ktoś mu przyp..li :DDD jest jeszcze dużo pieśni..w zasadzie sa to śpiewniki wręcz, ale pozostańmy przy tej pieśni..:DD pozdrawiam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomk Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: 217.97.0.* 17.09.05, 00:32 mi się podoba "sędzia łobuzie, wsadzimy ci (np.kija;)...w buzię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: PRZYŚPIEWKA STADIONOWA IP: *.chello.pl 17.09.05, 01:01 co ja widzę, co ja widzę, widzę Widzew w drugiej lidze... buda, buda, buda, łańcuch, pies to jest właśnie Wisła, Gie-Te-eS Biała Gwiazda, Gwiazda Biała to jest właśnie znak pedała Odpowiedz Link Zgłoś