Dodaj do ulubionych

wątek próbny

31.12.05, 01:13
to co powinno się znaleźć na takim watku to rzecz godzilli i jej pana czyli moja.
czekamy na wiersze, bluzgi, życzenia i łapówki
Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz
kapusiu!
Obserwuj wątek
    • au.lait wiersze 31.12.05, 01:28
      jakie mają być - czyli trochę o technice, żeby utwory porządne były, bo się
      godzilla rozeźli: pl.wikipedia.org/wiki/Wiersz

a dla godzilli - karta członkowska www.polskie-mieso.pl/
      bo ona mięsożerna? skoro bluzgi mają tu być..
      • mesty8 Re: wiersze 31.12.05, 09:40
        dziękuję w jej imieniu wzruszyła się i ze szczęścia zeżarła jasiek.
    • Gość: Grylzdyl Fataan Re: wątek próbny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 17:08
      Daję trzy stówy (pod stołem) za pozaprzetargowe sprzedanie tego wątku.
      • setorika Re: wątek próbny 01.01.06, 17:33
        Za 3 stówy to mi się nawet dyktafonu nie chce włączać
        • Gość: Grylzdyl Fataan Re: wątek próbny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:19
          No kochanieńka, ten tekst... sto na sto. Aż z wrażenia czytam Twój blog
          (pierwszy w życiu) i z radością zauważam, że istnieje jescze w internecie
          zapomniana sztuka interpunkcji, ortografii i budowania zdań potrójnie podrzędnie
          złożonych, bez gubienia związku rządu. Rispekt i posdroofka.
          • xxx131 Re: wątek próbny 01.01.06, 21:16

forum.gazeta.pl/forum/info/forum/send.jsp?f=384&w=23397594&a=34251074
            • Gość: Tester131 Re: wątek próbny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 21:17
            • Gość: Tester131 Re: wątek próbny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 21:18
              forum.gazeta.pl/forum/info/forum/send.jsp?f=384&w=34199177&a=34254302
          • setorika Re: wątek próbny 03.01.06, 00:40
            oj, dziękuję, aż się zarumieniłam....
      • mesty8 Re: wątek próbny 01.01.06, 21:53
        trzy stówy mówisz? hm!
        wolałbym dostać giertycha na baterie.
        • au.lait Re: wątek próbny 01.01.06, 22:02
          a gdzie baterie mają być wkładane?
          bo mogłabym odstąpić jednego, ale mam gada w różnych opcjach
          • mesty8 Re: wątek próbny 01.01.06, 23:42
            baterie tylko słoneczne! ładują się jak roman się uśmiechnie. jak nie cały roman
            to chociaż chcę jego głowę może być z plastiku albo masy czekoladowej.
            chciałbym też aby roman mi ofiarowany za wątek był nagi. mam przeczucie, że
            posiada on tatuaże na całym ciele. na torsie ma na przykład tatuaż
            przedstawiający stułbie w otoczeniu kijanek w ubraniach roboczych. tak mi się
            wydaje ale mogłem się pomylić.
            • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 13:17
              A twoja godzilla pogryzła mojego tasiemca! Powiedz jej, żeby się uspokoiła, bo
              podam do sądu!
              • mesty8 Re: wątek próbny 02.01.06, 13:47
                godzilla!!!!!!!!!!do nogi!!!!
                czemuś cześkowi tasiemca pogryzła?
                jak to cię przezywał?
                traszka na ciebie mówił? to cymbał!
                nie wolno idź przeprosić tasiemca, daj mu trochę cukru w kostkach!
                no! już go nie ruszy, głupia jak but ale się słucha!
                • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 13:50
                  A co one umią te godzille?
                  • mesty8 Re: wątek próbny 02.01.06, 13:52
                    po plecach drapać, podtrzymywać rozmowe, przegonić intruza, schować się za parawan.
                    ja jeszcze swoją nauczyłem zaskakiwać.
                    • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 13:54
                      A może jej się po prostu nóżka obsuwa?
                      • mesty8 Re: wątek próbny 02.01.06, 13:56
                        cicho bo usłyszy ibędzie płacz. no tylko na taką było mnie stać, godzilla z
                        papierami kosztuje 5 euro.
                        • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 13:58
                          To ty masz taką lajtową godzillę.
                          • mesty8 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:00
                            utyka.
                            • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 14:01
                              Może rentę da się załatwić?
                              • mesty8 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:03
                                chciałem ale cały budynek ZUS-u zeżarła i teraz nie chca z nami gadać. chyba
                                żeby jako ofiara nazizmu...
                            • makosia_69 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:04
                              Chciałam zaprosić godzillę na kolację. Aby dostapić zaszczytu goszczenia jej w
                              swojej rezydencji, proponuję jako danie główne Rydzyki w Moherze, przygotowane
                              przez Constar
                              • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 14:05
                                No nie, Mesty ,powiedz jej coć! Gdzie się podzieli moje paneli?!
                                • mesty8 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:08
                                  zeżarła?
                                  no nie krzycz na nią kaleka w koncu odkupie ci, jak butelki sprzedam w innym wątku.
                                  a na kolacje godzilla chce iść tylko trzeba pochować wszystko co może zeżreć
                                  łącznie z rezydencją.
                                  • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 14:10
                                    Te butelki...jak ci to wytłumaczyć...ja je już...tego...sorry...
                                    • mesty8 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:13
                                      a gdzie kasa?! za co ja godzilli żryć dam?
                                      • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 14:13
                                        Ja jej trawy naszczupię...
                                        • mesty8 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:15
                                          cicho! makosia nas na obiad zaprosiła, coś ci przyniose w termosie.
                                          • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 14:17
                                            A termos duży?
                                            • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 14:19
                                              P.S. A Makosia ma 69 lat!(donoszę uprzejmie)
                                              • makosia_69 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:23
                                                ale beretu na razie nie kupuję
                                                • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 14:24
                                                  Pewnie drogi...(wyłazi ze mnie zazdrość, bo mnie nie zaprosiłaś...)
                                                  • makosia_69 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:25
                                                    Jak zaśpiewasz piosenkę, to dostaniesz zaproszenie
                                                  • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 14:27
                                                    Toja, to ja, to ja...słyszysz wołam Ciebie ja brzoza...
                                                  • makosia_69 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:29
                                                    To z serialu... Czterej pancerni i godzilla. na zaproszenie trzeba zsłużyć.
                                                    Teraz w cenie są utwory oryginalne.
                                                  • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 02.01.06, 14:44
                                                    Chciałem ci zaimponować, ale trafiła kosa na kamień...
                                                  • makosia_69 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:47
                                                    ...aż iskry się sypią! I co z piosenką?
                                                  • mesty8 Re: wątek próbny 02.01.06, 16:15
                                                    śpiewaj czesiu, śpiewaj, wiem że potrafisz.
                                                    ja będę ci przygrywał na grzebieniu...
                                                    bzzzzzz,,,zzzzzzz,,,,bzzzzzzi
                                                    i łan, tu, łan tu fri for...
                                                    bzzzz....dzzzzz.dzzzzzz
                                                  • makosia_69 Re: wątek próbny 02.01.06, 16:22
                                                    ...bzykały pszczoły, że Czesiu leży goły
                                                    bbbzzz, bzzz, bzzz
                                                    łan, ti, łan, tu
                                                    łan tu, fri, for
                                                    umc, umc
                                                    ...zaraz zaraz, ale to nie ja miałam śpiewać...
                                                  • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 03.01.06, 07:27
                                                    Czuję,że mnie natchnęło:
                                                    Makosia nad rzeką
                                                    Gdziesik niedaleko
                                                    Chlupała się w wodzie
                                                    A piwo po brodzie
                                                    Sciekałoooouuuaaaooouuujjjeeejjjeee...
                                                  • makosia_69 Re: wątek próbny 03.01.06, 09:33
                                                    Makosia spocona, otarła ręką brodę
                                                    I pomyślała o goleniu się w środę,
                                                    gdyż trochę zarosła ostatnimi czasy,
                                                    Zapomniała golarki wyruszając w lasy.

Broda jej urosła, długa na dwa metry
                                                    I piwo pochłania zupełnie niepotrzebnie
                                                    Ogolimy makosię i zrobimy dwa swetry,
                                                    Jak Czesio ją zobaczy, to go mocno je...tralalala
                                                  • Gość: Czesław Czekolado Re: wątek próbny IP: 212.160.236.* 03.01.06, 09:38
                                                    O Jezu, Makosia, ty mnie tak nie strasz. Ja jestem wrażliwym młodym człowiekiem.
                                                  • makosia_69 Re: wątek próbny 03.01.06, 09:51
                                                    Już nie będę, ale sam wiesz moje 69 lat odcisnęło na mnie swoje piętno:-)
                                                  • makosia_69 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:27
                                                    a co do beretu, to wiesz całą emeryture ojcu Rydzykowi wysłałam i mnie nie
                                                    stać. Cały miesiąc wypisywałam przelewy - każdy opiewała na 1 gr.
                                            • mesty8 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:19
                                              taki se. metr ziemniaków wejdzie...
                                          • makosia_69 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:18
                                            Myślisz, że coś z pańskiego stołu (godzilli) zostanie? Podobno żre wszystko, co
                                            napotka na swojej drodze
                                  • makosia_69 Re: wątek próbny 02.01.06, 14:13
                                    To wypadałoby podać jeszcze M.L. Katchor w sosie z jarosława, romki z
                                    giertychami z dufinkami a na deser lepperina w pierzynce
                                    • tow.szmaciak2 Re: wątek próbny 03.01.06, 07:29
                                      Ciekawe, czy godzilla jest zaszczepiona przeciwko wściekliźnie?
                                      • mesty8 Re: wątek próbny 03.01.06, 09:53
                                        szczepienia ma wszystkie.
                                        rozmnożyli mi ją w innym wątku i musze oddać jej młode na wychowanie. proszę o
                                        zgłaszanie się odpowiedzialnych osób z referencjami i propozycją imienia dla
                                        godzilątek.
                                        • mon781 ULUBIONA KOLEDA DLA TWOJEJ WYCHOWANKI:) 03.01.06, 09:56
                                          media.spikedhumor.com/8944/jingle_bells_reversed.swf
                                        • makosia_69 Re: wątek próbny 03.01.06, 10:02
                                          Jeśli to chłopiec i dziewczynka, to proponuję Jan i Maria
    • setorika Re: wątek próbny 03.01.06, 21:43
      raz, raz próba mikrofonu
      • au.lait ..raz, dwa, trzy.. 03.01.06, 23:46
        baba jaga patrzy!
        no co? brzydka wyliczanka?;))
        • Gość: Czesław Czekolado Re: ..raz, dwa, trzy.. IP: 212.160.236.* 04.01.06, 07:45
          Dzień dobry!Cztery bobry!
          • Gość: godzillofomania Re: ..raz, dwa, trzy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:23
            Stanowczo domagam się kontynuacji losów godzilli. Zarzuciłam Klan i M jak
            miłość, żeby śledzić losy godzilli i jej parawanu. Mesty, nie zostawiaj
            samotnego fana, no bardzo Cię proszę:-)
            • mesty8 Re: ..raz, dwa, trzy.. 07.01.06, 23:28
              godzilla dostała becikowe i kupiła sobie szałowy błyszczyk do warg.
              • Gość: godzillomania Re: ..raz, dwa, trzy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:54
                Becikowe dostała? Od Giertycha? Nie cierpi po tym na syndrom wodogłowia, albo
                jakieś inne świństwo? Powiedz Mesty, bo ciekawam i w razie czego gotowam naszą,
                przepraszam Twoją Godzillę reanimować, coby z tego forum nie zniknęła. Rada
                będę, jeśli moje czyny posłużą także dla ocalenia niejakiego parawanu, który
                wszakże dość tajemniczym pozostaje.
    • au.lait Godzillo - pozdrawiam Cię 08.01.06, 00:29
      kochana.
      I Pana twego też moge pozdrowić.
      • Gość: Czesław Czekolado Re: Godzillo - pozdrawiam Cię IP: 212.160.236.* 09.01.06, 07:41
        Czuję się w obowiązku donieść, że godzilla depce trawniki, pije piwo, nie
        mówi "dzień dobry" i nie myje zębów. Oprócz tego zachowuje się jak świnia , bo
        nie spuszcza wody po sikaniu.
        Obrońca zasad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka