Dodaj do ulubionych

Tańcowała Icka z Ickiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:55
i zabiła Icka cyckiem.
Obserwuj wątek
    • mario320 Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 01:07
      Jaki to byl taniec - bo trzeba znaczy sie uwazac...
      • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:42
        Tańcowała Henia z Heniem i zabiła go spojrzeniem.

• kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:43
          tańcowała Krzysia z Krzysiem i zabiła go gumisiem

(Dyziu sam zacząłeś!!!)
          • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:46
            Tańcował raz mrówek z mrówką i zabił tę mrówkę szlufką.
            • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:49
              Tańcowała Maria z Mariem i zaliczyli niezłom awariem
            • Gość: Julka Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:49
              Tańcowała Ziuta z Ziutem a on zabił ją swym fiutem
              • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:54
                Tańcowała Petra z Piotrem, któren się okazał łotrem
                • mary_elx Tańcowała Mańka z Jackiem 12.05.07, 17:55
                  Zabił Jacek Mańkę wackiem
                • mary_elx Tańcowała Magda z Ryskiem 12.05.07, 17:56
                  Zabił Ryśek Magdę siśkiem
                • mary_elx Tańcowała Frania ze Zdziśkiem 12.05.07, 17:58
                  Przeruchał ją Zdziśiek peniskiem
                  • kochanica-francuza Frustrat seksualny na forum! 12.05.07, 17:59
                    mianowicie mary_elx
                    • funny_game Re: Frustrat seksualny na forum! 12.05.07, 18:01
                      Słyszałam ostatnio, że mówi się "flustrat" ;)
                      Powtórz z 500 razy, to Ci się utrwali. I jeszcze schizofreMia z 1000. No.
                    • mary_elx tak, bez przerwy myślę o... 12.05.07, 18:04
                      pochwach, penisach, cyckach, cunilingusie, anilingusie, 6 na 9, seksie analnym
                      itp. Czy to jest normalne? Podobno kazdy chłop tak ma.
                      • kochanica-francuza Re: tak, bez przerwy myślę o... 12.05.07, 18:08
                        Nie widać jakoś w tym wątku nadmiaru postów na ten temat, poza twoimi.
                        • mary_elx [...] 12.05.07, 18:16
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • kochanica-francuza Re: tak, bez przerwy myślę o... 12.05.07, 18:19
                            mary_elx napisała:

> a ty za to jesteś albo przeru..a albo niedoru..a. O moich zainteresowaniach
                            > których porzecież nie ukrywam i nie mówię, że jest inaczej: tak jestem oblesnym
                            >
                            > erotomanem) nie świadczy mój nick. Natomiast twój wskazuje na upodobanie do
                            > seksu, w dodatku francuskiego, zwanego minetą lub cunilingusem własnie.

No, jak komuś się z Francją jedno kojarzy, to nie moja wina.
                            • kochanica-francuza Re: tak, bez przerwy myślę o... 12.05.07, 18:20
                              Słyszałeś o czymś takim jak cytat? Zabawa cytatem? No skąd, ty się tylko swoim
                              fiutkiem umiesz bawić.
                • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:59
                  Tańcowała Franka z Frankiem
                  i zderzali się kolankiem.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:13
                    Tańczyła pisarka z pisarzem, zabiła go kałamarzem.
                    • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:15
                      Tańczyła praczka z szopem praczem
                      i się wciągali odkurzaczem
                      • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:24
                        Tańcowała Krzysia z Krzysiem, przywaliła mu w łeb misiem.
                        • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:30
                          Tańcowali Stacha z Stachem, w oczy sypiąc sobie piachem.
                          • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:32
                            Tańcowali Romka z Romkiem, waląc się siekiery trzonkiem.
                            • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:36
                              Tańcowała matka z ojcem, waląc po ryju dziecięcym kojcem.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:36
                                Tańcowali Mario z Marią zarażając się malarią.
                                • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:43
                                  Tańcowali Lola z Lolem postukując sie pindolem.
                                  • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:45
                                    Tańcowali kot z kocicą zarażając się kamicą.

co to jest pindol?
                                    • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:48
                                      Tańcowali głupia z głupim podtruwając się jadem trupim.

To samo co pisior.

"Gorol, ja ci, gorol
                                      spod samiuśkich Tater.
                                      Pisior mi odliciał,
                                      jakem lał pod wiater."
                                      • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:50
                                        Patriotycznie:

Tańcowali POlak z POlką w łeb się waląc parasolką.
                                        • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:51
                                          Niemka z Niemcem zarażając się tasiemcem
                                          • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:57
                                            Tańcowali Belg z Belgijką, po łbach waląc sie linijką.
                                            • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:58
                                              funny_game napisała:

> Tańcowali Belg z Belgijką, po łbach waląc sie linijką.
                                              żebyś ty słyszał, jaki ryk wydałam!

Tańcowali Czeszka z Czeszką, w się rzucając wzajem weszką.
                                              • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:02
                                                Walnijmym brudzia: Marta mi i ani razu już do mnie nie on-eguj tylko ona-guj,
                                                ok? :) ;)))

Ja "ryczę" tu cały czas, tylko nie wiem, czy z bólu czy ze śmiechu.

Tańcowali Szwed ze Szwedką, każden jeden z w oku kredką.

(niektórzy na pindola/pisiora mówią per kredka...)
                                                • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:04
                                                  funny_game napisała:

> Walnijmym brudzia: Marta mi i ani razu już do mnie nie on-eguj tylko ona-guj,
                                                  > ok? :) ;)))
                                                  >

A, no widzisz. Anna jestem. Miło mi.

Gości funny kochanicę, wciąż ją waląc w potylicę.
                                                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:07
                                                    Miło mi bardziej :)

Gości kochanica funny, wciąż ją waląc w lic zaspany.

I skończmy tą gadkę ;))) Zatańczymy? Mam czym przywalić.
                                                  • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:08
                                                    funny_game napisała:

> Miło mi bardziej :)
                                                    >
                                                    > Gości kochanica funny, wciąż ją waląc w lic zaspany.
                                                    >
                                                    > I skończmy tą gadkę ;))) Zatańczymy? Mam czym przywalić.

Co , tak we dwie? Może poprosimy dyzia? Tylko gdzie on? Psa mierzy?
                                                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:11
                                                    Tańcowali Dyzio z psiakiem, system metryczny traktując okrakiem?
                                                  • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:12
                                                    funny_game napisała:

> Tańcowali Dyzio z psiakiem, system metryczny traktując okrakiem?
                                                    To jest yorkshire terrier, a więc:

Tańcowali Dyzio z yorkiem, klepiąc się po pyskach workiem.

(Dyziu, bez obrazy!)
                                                  • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:13
                                                    kochanica-francuza napisała:

> funny_game napisała:
                                                    >
                                                    > > Tańcowali Dyzio z psiakiem, system metryczny traktując okrakiem?
                                                    > To jest yorkshire terrier, a więc:
                                                    >
                                                    > Tańcowali Dyzio z yorkiem, klepiąc się po pyskach/gębach workiem.
                                                    >
                                                    > (Dyziu, bez obrazy!)
                                                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:17
                                                    Nie znam Dyzia, choć (nie oszukujmy się) Jego eksperymentatorskich przeżyć w
                                                    posty ujętych nie da się nie zauważyć :)

Tańcowali Dyzio z yorkiem, ciągle myląc piątek z wtorkiem.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:20
                                                    Tańcował Dyzio z yorkiem bawiąc się swoim rozporkiem.
                                                    (bo Dyzio taki jest)
                                                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:33
                                                    To ładnie...
                                                    Tańczył raz Dyzio ze swoim pieskiem, raz po raz wciągając do nosa kreskiem.
                                                    (taki też jest?!)
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:36
                                                    Nie wiem.
                                                    Tańczył raz Dyzio ze swym pupilem myśląc o seksie co chwilę.
                                                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:38
                                                    Może należy to sprawdzić, zadzwonić do Animalsów?
                                                    Tańczył raz Dyzio ze swoją psinką wyobrażając sobie, że jest sprężynką.
                                            • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:59
                                              Tańcowali Szwed ze Szwedką, po łbach waląc się płanietką.
                                              • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:02
                                                obrobka_skrawaniem napisała:

> Tańcowali Szwed ze Szwedką, po łbach waląc się płanietką.
                                                może plakietką?
                                                • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:04
                                                  Niezależnie od szanownych interlokutorek też pojechałam w "no to co, że ze
                                                  Szwecji"... telepatia?

Tańcowali punk z punkówą, waląc sobie po czaszkach cegłówą.
                                                • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:05

> może plakietką?

płanietką (poigne): www.jaskinie.ekrakow.pl/Zdjecia/Sprzet/poigne.jpg
                                                  • kochanica-francuza A co to jest? 12.05.07, 19:07
                                                    bo dla mnie "płanietka" to jedynie zdrobnienie rosyjskiego "płanieta" [planeta],
                                                    więc uznałam, że walenie się całą planetą to już lekka przesada.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: A co to jest? 12.05.07, 19:08
                                                    poigne to po francusku "rączka"
                                                    www.jaskinie.ekrakow.pl/sprzet.html
              • Gość: Agitka Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:27
                REWELACJA!!!! Ten tekst mnie zabił!
    • funny_game A tak "wogle" 12.05.07, 18:59
      to jakie to fajne :) Fszystho!

Tańcowało ze wszystkim wszystko popijając alkohol z glistko...
      • kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:03
        Tańcował Kazach z Kazaszką w łeb ją waląc pustą flaszką.
        • funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:08
          Tańcował Hindus z Hinduską po sari ją klepiąc rozmokłą kluską.
          • kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:09
            funny_game napisała:

> Tańcował Hindus z Hinduską po sari ją klepiąc rozmokłą kluską.
            O Jezu, jakie głupie!!!!!

( to jest bardzo poważny komplement - im głupsze, tym lepsze!)
            • kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:11
              Tańcowali Garfield z Jonem , w łeb się klepiąc gruz-betonem.
            • funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:13

> O Jezu, jakie głupie!!!!!
              >
              > ( to jest bardzo poważny komplement - im głupsze, tym lepsze!)

Zaróżowiłam się w takim razie i mogę iść na dyskotekę :)
              Po takich poważnych komplementach mam napad niemocy twórczej...
              • kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:14

>
                > Zaróżowiłam się w takim razie i mogę iść na dyskotekę :)
                A bez zaróżowienia nie możesz?

> Po takich poważnych komplementach mam napad niemocy twórczej...

Z tą kluską było najlepsze w całym wątku.
                • funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:17
                  Teraz już nigdy nic nie napiszę!
          • obrobka_skrawaniem Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:10
            Tańcował Hiszpan z Hiszpanką omotując się firanką.
            • funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:15
              :D

Tańcowali Turek z Turczynką, racząc się godnie nadpsutą sardynką.
              • obrobka_skrawaniem Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:19
                Tańczył Ukrainiec z Ukrainką, wciągając woń pod latrynką.
                • kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:20
                  Tańcowali Kaczor z Dornem, racząc skisłym się popcornem.
                • funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:21
                  Tańcował raz sułtan z całym haremem, niechcący eunucha smarując kremem.
                  • kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:23
                    Tańczył Wassermann w jacuzzi, ciągle klepiąc się po buzi.
                    • kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:24
                      Tańczył Bush wraz z Condoleezzą, waląc się po łbie miednicą.
                      • obrobka_skrawaniem Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:26
                        Tańcował piernik z wiatrakiem robiąc przy tym figę z makiem.
                        • funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:31
                          I to są opary absurdu, i to lubię ;)

Tańcował raz Tym z Misiem, to nowa tradycja, zdaje mi siem.
                          • kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:32
                            Putin tańczył także z Dumą, pomagając sobie gumą.
                            • funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:35
                              Tańczył też Blair Tony z Żelazną Damą, kto gorszą przez to okrył się famą?
                              • ashton Re: A tak "wogle" 12.05.07, 20:11
                                Tańcowały dwa Michały, wstydem się LPR okrył cały...
                                • funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 20:13
                                  Tańcowały rączo wszystkie dinozaury by panu Giertychowi przysporzyć złej aury.

Politycznie jadziem i pewnikiem nigdzie nie zajadziem, jak znam życie :)
                                  • ashton Re: A tak "wogle" 12.05.07, 20:16
                                    Tańcowali dwaj posłowie, pewnikiem są już po słowie...
                                    • funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 20:22
                                      Tańcowały dwie posłanki i do szabli i do szklanki.
                    • roto Noo kochanica ty się tu marnujesz 12.05.07, 19:25
                      poetka z ciebie że Szymborska nawet wysiada
                      • Gość: Mary [...] IP: 217.153.205.* 12.05.07, 20:05
                    • Gość: Julka Re: A tak "wogle" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:27
                      Tańczył Olek z Leszkiem, chalili sie meszkiem.
    • funny_game Pixies :) 12.05.07, 20:24
      Tańczę Pixies słuchając, zaraz wytnę orła hamulców nie mając ;)
      • ashton Re: Pixies :) 12.05.07, 20:26
        Tańczę w rytmie disco polo, póki nogi nie zabolą!
        • funny_game Re: Pixies :) 12.05.07, 20:26
          Tańczę kulawe tango potrząsając sztango.
          • obrobka_skrawaniem Re: Pixies :) 12.05.07, 20:33
            Tańczę fokstrota z Dyziem co ma kota.
            • funny_game Re: Pixies :) 12.05.07, 20:36
              Tańczę samotnie walca i zaraz rozdepczę padalca.
              • Gość: :) znaczy samą siebie rozdepczesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 20:38
                • funny_game Re: znaczy samą siebie rozdepczesz? 12.05.07, 20:39
                  Z przyjemniością i poprawiając kością.
                  (bo ja prymitywna jestem)
    • Gość: Mary Re: No teraz to pojechałeś ! IP: 217.153.205.* 12.05.07, 20:26
      ale powiec chociaż czy mam dobre pióro?
      • roto Spoko Gombrowicz wysiada ! 12.05.07, 20:29
        • funny_game Re: Spoko Gombrowicz wysiada ! 12.05.07, 20:30
          I wali łocha :/
          • roto Wali łacha, oto Ci chodziło ? 12.05.07, 20:33
            • funny_game O rzyga chodziło. 12.05.07, 20:34

• roto Pawia znaczy ? 12.05.07, 20:36
                A choć ładne miał pióra ?
                • funny_game Ano, o pawia. 12.05.07, 20:38
                  A pióra miał przetrącone, jak twórczość Mary, pies ja trącał.
                  • roto Tak i lał na nią kot , choć ta Mary to chyba facet 12.05.07, 20:40
                    • funny_game To lał na NIEGO ciepłym moczem 12.05.07, 20:44
                      :)
                      Do mła też się już przypałętał ktoś, poprosić kota, żeby olał? ;) (nie Ciebie
                      mam na myśli tylko poniżejszy jakis post)
                      • roto A niech leje z góry na dół, i na boki też 12.05.07, 20:48
                        • funny_game Co tam lanie! Niech pryska! 12.05.07, 20:50

• funny_game Tańczył Król Ubu 12.05.07, 21:16
      Tańczył Król Ubu z Ubicą równo,
      gdy się potknęli to wpadli w grrrówno!
      • kochanica-francuza Re: Tańczył Król Ubu 12.05.07, 21:43
        Także Mrożek poszedł w "Tango", gdy zbyt wiele zeżarł mango
        • ashton Re: Tańczył Król Ubu 12.05.07, 21:57
          Tańczę dziś chocholi taniec, nie podskoczy mi nawet Daniec ;-)
          • funny_game Re: Tańczył Król Ubu 12.05.07, 22:06
            A ja dziś tańczę na "Weselu", Wyspiański się chyba naćpał chmielu.
        • funny_game Re: Tańczył Król Ubu 12.05.07, 22:05
          A po Mrożku tańczył Podsiadło, tylko mu "Tango" dwie nogi zjadło.
          • kochanica-francuza Re: Tańczył Król Ubu 12.05.07, 22:48
            Tańcowali Dyzio z yorkiem, ciągle myląc piątek z wtorkiem.
            "Ależ Dyziu" - rzekła psina - "Impra właśnie się zaczyna"
            i udała się w kierunku całej szafy mocnych trunków.
            Siedzi Dyzio więc samotnie, gdy wtem coś go w kostkę kopnie.
            To sam Admin przed nim stoi, i do tego w pełnej zbroi!
            A kto wtenczas z tańcem zwleka, tego ban na forum czeka!

piszcie dalej ;-)
            • Gość: jaija Re: Tańczył Król Ubu IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.05.07, 00:38
              Tańcowali wujek z wujem,
              w łby się waląc miękkim (domyślcie się, czym, nic nie poradzę, że tak mi się
              brzydko rymuje)

• pagrodka Re: Tańczył Król Ubu 15.05.07, 00:06
            Trafiłem tu przypadkowo. To niebywałe, że aż tylu ludzio-podobnych jest tak
            bardzo chorych, upośledzonych umysłowo i cieleśnie.
            Tak trzymać bo na nic interesującego nikogo z was nie stać.
    • Gość: Mary Do moderatora IP: 217.153.205.* 12.05.07, 22:29
      Członku zatwardziały
      Coś się zaciął w kiszcze
      Nie kastrujże postów
      Którem ja napisoł

Tworzę o kobiecie
      Co kocha Francuza
      Rozum ma malutki
      Za to piczkę dużą

Głupia jest z niej ci.pa
      Kiłą mózg przeżarty
      Nie schodź na jej poziom
      Pozwól mi na żarty

Co ci szkodzi chłopie
      Przymknąć na to oko
      Nie kasuj że wątków
      Nie badź że idiotą!
      • Gość: roto Gdzie on tam się zna na żartach ? IP: *.attu.pl 12.05.07, 23:03
        przecie to buc zwyczajny tak jak kochanica bucowa też, tak wogóle to nie jest
        FH tylko forum bucalenów na czele z moderatorem, Ciekawe czy to wytnie ?
        • Gość: dyzio Re: Gdzie on tam się zna na żartach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 03:53
          Żenada. Dresiarsko zboczony element wlazł na nasze forum i kopci wątki jak leci.
          Proponuję, aby ujawniać numery IP tych palantów (albo kompletne adresy)
          A swoją drogą, obserwuję z niepokojem, że coraz więcej wśród nas pospolitej,
          niewyżytej i prostackiej swołoczy.
          • Gość: dyzio W bagnie zaś, obok obory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 04:01
            tańcowały dwa kaczory.
            Jeden kwąka drugi kwacze
            przerąbane, życie kacze

• kochanica-francuza Re: W bagnie zaś, obok obory 13.05.07, 17:29
              na to wszystko weszły trolle i rzekł jeden: ja p...!
              Po czym urżnął się przkładnie, spozywając zlewki na dnie.
              Zlewki zwały się "Sangria", wlał więc duszkiem je do ryja.
              Trolle były fioletowe, miały razem jedną głowę.
              Łatwo bardzo poznać trolla - nosi buty od Manola.
              • ashton Re: W bagnie zaś, obok obory 14.05.07, 09:41
                Tańcowały tu dwa trolle, o żesz k***a ja p***lę ;-)
                • elde23 Pierwsza nagroda.... 14.05.07, 10:10
                  ...dla kochanicy f.
                  Ale po modyfikacji, czyli:
                  "tańcowała Henia z Heniem,
                  zabiła go - przyrodzeniem."
                  No i obyło się bez SMS-ów.
                • funny_game Przaśne to, że chej! 14.05.07, 10:45
                  Tańcowali troll z trollicą po łbach waląc się stolnicą.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Przaśne to, że chej! 14.05.07, 13:57
                    Tańcowały raz dwa trolle owijając się staniolem.
                    • ashton Re: Przaśne to, że chej! 14.05.07, 13:59
                      Tańcowało stado trolli w parku na warszawskiej Woli ;-)
                      • obrobka_skrawaniem Re: Przaśne to, że chej! 14.05.07, 14:03
                        Tańcowali troll z trollową po łbach waląc się synową.
                        • ashton Re: Przaśne to, że chej! 14.05.07, 14:04
                          Tańcowały dwa trollątka burząc przy tym piękno wątka.
                          • obrobka_skrawaniem Re: Przaśne to, że chej! 14.05.07, 14:10
                            Tańcowały dwa trolliki mając w gaciach naleśniki.
                            • kochanica-francuza Sławni ludzie... 14.05.07, 15:07
                              Tańczył Clausewitz z odzdziałem, chociaż byli pod ostrzałem.
                              Robert KOch z gruźlicy prątkiem, ciągle myląc wtorek z piątkiem.
                              I Bill Gates ze swym software`em , widząc się kompletnym zerem.
                              I Louis Pasteur z bakterią, patrząc na nią baaardzo serio.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:23
                                Pitagoras wraz z trójkątem ze sterczącym z tyłka lontem
                                oraz Tales ze swym kątem zatruwszy się wcześniej strontem.
                                • ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:34
                                  Tańczy Archimedes nago w wannie, nie przystoi taki widok niewinnej pannie.
                                  • ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:37
                                    Tańczą Janek i Marusia, Szarik aż z radości siusia.
                                    • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:40
                                      Tańczy też Kloss z Brunerem i jego znanym numerem.
                                      • kochanica-francuza ja was proszę!!! 14.05.07, 15:45
                                        Szarik siusia z radości... Kloss tańczy ze "znanym numerem Brunnera", o rany!

(chaos powstały na mojej imprezie trochę mnie przerósł, bohaterowie zaczęli żyć
                                        własnym życiem, jak to się autorom, nawet kiepskim, zdarza ;-)
                                        • funny_game Re: ja was proszę!!! 14.05.07, 15:48
                                          Tańczyła Kopernik z Układem Słonecznym dźgając go mieczem obosiecznym.
                                          • funny_game Re: ja was proszę!!! 14.05.07, 15:51
                                            I nikt mi nie zwrócił uwagi, że byka strzeliłam w hej :/
                                            Tańczyła raz funny sprawdzając pisownię na łeb se zwalając płonącą głownię.
                                            (to nie o sławnych, wiem...)
                                            • kochanica-francuza Re: ja was proszę!!! 14.05.07, 15:53
                                              funny_game napisała:

> I nikt mi nie zwrócił uwagi, że byka strzeliłam w hej :/

O co chodzi? Mieczem nie można dźgać? Bo że "Kopernik tańczyła" to miałam za
                                              aluzję do znanego hasła .
                                              • funny_game Re: ja was proszę!!! 14.05.07, 15:54
                                                O "chej" chodziło mi :)
                                        • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:50
                                          Tańczy Jarosław wraz z kotem w Warszawie pod sejmu płotem.
                                          • kochanica-francuza Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:52

> Tańczy Jarosław wraz z kotem w Warszawie pod sejmu płotem.
                                            Toż samo chciałam, tylko nie mogłam znaleźć rymu do "kotem" (tańczył premier ze
                                            swym kotem)
                                            • funny_game Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:54
                                              Tańczy Jarosław ze swoim kotem od harców niecnych spływając potem.
                                              • ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:56
                                                Tańczy Jarosław ze swoim kotem na bok odłożywszy sejmową robotą.
                                                Tańczy Lech wraz z nowym zięciem, obracając się na pięcie.
                                                • funny_game Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:57
                                                  Tańczy Lech z nowiutkim zięciem, a ten smutny, jak przed ścięciem.
                                                  • ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:58
                                                    Tańczy Edgar we Włoszczowie, włos aż się jeży na głowie.
                                                  • kochanica-francuza Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 16:00
                                                    ashton napisała:

> Tańczy Edgar we Włoszczowie, włos aż się jeży na głowie.
                                                    to się podobno odmienia Włoszczowej

Tańczy Edgar we Włoszczowej, ciesząc się ze stacji nowej.
                                                  • ashton ech, marzenie... 14.05.07, 16:04
                                                    Tańczą razem politycy, i z lewicy, i z prawicy ;-)
                                                  • funny_game A realia: 14.05.07, 18:08
                                                    Tańczą razem politycy waląc się po potylicy.
                                                    Tańczą ci z prawicy z tymi z lewicy życząc sobie wątrobowej motylicy.
                                                • ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:57
                                                  "robotĘ"...
                                                • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 16:09
                                                  Tańczy Jarosław ze swym kotem, wycina hołubce z polotem.
                                                  • ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 16:13
                                                    Tańczy kot Jarosława z psami Jolanty...
                                                    (zabrakło mi weny!)
                                                    ...obijając się o stołu kanty?
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 16:18
                                                    Tańczy kot Jarosława wraz z psami Jolanty, zaś psy wyją znane szanty.
                                                  • ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 16:34
                                                    Tańczą Bill oraz Hillary, a Monica nie ma pary :-(
                                                  • kochanica-francuza Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 22:09
                                                    Tańczył też z kometą Halley,czyniąc to u zbiegu alej.
                                                    James Watt z silnikiem parowym , chcąc nim także doić krowy.
                                                    I Hannibal wraz ze słoniem , choć ten stawał mu okoniem.
                                                  • funny_game Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 18:10
                                                    Tańczy Jarosław ze swoim kotem, ludzie ze śmiechu leżą pokotem.
                                                  • kochanica-francuza Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 22:58
                                                    Tańczył Freud ze swoim ego, powtarzając: - Stój, kolego!

Spielberg też wraz z dinozaurem nie zważając na złą aurę.
                                                  • ashton Re: Sławni ludzie... 15.05.07, 08:45
                                                    Tańczy Han rzecz jasna Solo, już go nogi od tego bolą...
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 15.05.07, 19:22
                                                    Tańczyła Skłodowska z Pierrem w labie pod kaloryferem.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 16.05.07, 22:37
                                                    Tańczył Coriolis wraz z siłą zarażając wszystkich kiłą.
                                                  • funny_game Re: Sławni ludzie... 16.05.07, 22:39
                                                    Tańczyła Skłodowska z Curie, robiąc miny walkirii.
                                                  • ashton Re: Sławni ludzie... 16.05.07, 22:42
                                                    Tańczył też Diogenes z beczką, męcząc się przy tym deczko.
                                                  • funny_game Re: Sławni ludzie... 16.05.07, 22:51
                                                    Tańczył Sokrates z Ksantypą myląc wesele ze stypą.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 13:32
                                                    Tańczył też Diogenes z beczką, bawiąc z gumy się laleczką.
                                                  • ashton Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 13:35
                                                    Tańczył Lot ze swoją żoną, zamienioną w bryłę słoną.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 13:43
                                                    Tańcował Sokrates z cykutą, bijąc wszystkich wkoło szpicrutą.
                                                  • funny_game Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 18:14
                                                    Tańcował Tales z Miletu dzień cały wkoło szaletu.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 18:22
                                                    Tańczył Sofokles z Antygoną ruszając zadziornie przeponą.
                                                  • funny_game Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 18:27
                                                    Zadziornie ruszająca się przepona poruszyła mnie do głębi mojego jestestwa.

Tańczył Nietzsche z Kantem przezywając go palantem.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 18:44
                                                    Tańczyła Ifigenia z wiatrem, zawiało ją aż na Fatrę.
                                                  • funny_game Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 18:49
                                                    Tańczyła Pytia u źródła na pipce kręcąc se kudła.

(muszę się jakoś rozruszać...)
              • kochanica-francuza Re: W bagnie zaś, obok obory 14.05.07, 15:12

> na to wszystko weszły trolle i rzekł jeden: ja p...!
                > Po czym urżnął się przkładnie, spozywając zlewki na dnie.
                > Zlewki zwały się "Sangria", wlał więc duszkiem je do ryja.
                > Trolle były fioletowe, miały razem jedną głowę.
                > Łatwo bardzo poznać trolla - nosi buty od Manola.

to ja się będę sama kontynuować, bo mi się podoba.
                Wiem, że jestem w tym kiepska, ale lubię. ;-)

Wtem coś hukło, błysło z deczka i przez okno wpadł pan z teczką.
                Piesek Dyzia umknął z sali, żeby go nie zlustrowali.
                Admin chciał go wyciąć zaraz, ale słabo się postarał.
                Aes spojrzał i rzekł z cicha: "W drinku było coś, u licha!"

Dyzio syknął znad kieliszka: "Sam się lustruj, bazyliszku!"
                Zewsząd ukazała lica wielka łódzka ośmiornica.
                Incognito na zabawę kot premiera przybył nawet!
                Wpadły media - czwarta władza - żeby trochę poprzeszkadzać.

• Gość: fikumiku Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.215.113.28.static.cablesurf.de 14.05.07, 20:45
      Tancowala Tadzia z Tadkiem
      Okladajac go posladkiem
      Z Tadzia tez tancowal Tadek
      Poklepujac ten posladek
      • kochanica-francuza Z cyklu "O Dyziu" 14.05.07, 20:58
        Tańczył Dyzio ze swym yorkiem, będąc dobrze pod humorkiem.
        Piesek gibał się jak glista, gdyż był trzeźwy , oczywista.
        Dyzio wychlał bowiem wszystko, robiąc z siebie widowisko.

(monotematyczna jestem...)
        • obrobka_skrawaniem Re: Z cyklu "O Dyziu" 14.05.07, 21:14
          Tańczył Dyzio ze swym yorkiem, york nazwał Dyzia potworkiem,
          a to przez eksperymenty; Dyzio je robi jak najęty.
          • obrobka_skrawaniem Re: Z cyklu "O Dyziu" 14.05.07, 21:19
            Przez na paralotni lota pies Dyzia już dostał kota.
            • Gość: dyzio Re: Z cyklu "O Dyziu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:49
              :))))))) Tylko że, mój pies lubi te eksperymenty. Za piwem też przepada, więc
              tak do końca nie mógł być trzeźwy :))
              • kochanica-francuza No przecież mu wychlałeś wszystko 14.05.07, 22:57
                to się mógł obejść smakiem. ;-)
                • Gość: Mary [...] IP: 217.153.205.* 15.05.07, 00:08
              • kochanica-francuza Re: Z cyklu "O Dyziu" 14.05.07, 22:58
                Gość portalu: dyzio napisał(a):

> :))))))) Tylko że, mój pies lubi te eksperymenty.

hmmm, coś pisałeś, że przestał oddychać w pewnym momencie? To z zachwytu?
                • Gość: dyzio Re: Z cyklu "O Dyziu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:01
                  Z adrenaliny :)))
              • obrobka_skrawaniem Re: Z cyklu "O Dyziu" 15.05.07, 13:17
                Gość portalu: dyzio napisał(a):

> :))))))) Tylko że, mój pies lubi te eksperymenty.

Skąd wiesz,że lubi? Jak Ci to zakomunikował?
                • kochanica-francuza Re: Z cyklu "O Dyziu" 15.05.07, 13:58
                  Tańczył w kółko z pieskiem Dyzio, gdyż takiego dostał hyzia.
                  Piesek trząsł się jak osika, bowiem Dyzio go obsikał.
                  Deptał przy tym mu po łapach, tak iż zwierzak prawie płakał.
                  W końcu kopnął Dyzia w tyłek, mówiąc: "Tańce nie są miłe!"
                  Dyzio załkał "Jesteś brutal!",przy tym z żalu zgubił buta.
                  "Sameś brutal!" odparł piesek i nawsadzał mu pinesek.
                  Dyzio się obraził wielce i zwodował psa w butelce.
                  List załączył doń naprędce : "Oddam yorka w dobre ręce"
                  Płynie piesek sobie równo (i tu g..., i tam g...,
                  W wodzie - mówiąc tak po cichu - pływa bowiem sporo syfu)

cd. zależy od tego,czy Dyzio zwodował go rzeką, czy też mieszkają na Wybrzeżu i
                  Bałtykiem
                  • Gość: dyzio Re: Z cyklu "O Dyziu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:45
                    Rzeką, spode samego kopca Kopciuszka.
      • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 14.05.07, 20:59
        Tańcowała Gienia z Gieniem wpychajac mu w gardło ziemię.
        • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 14.05.07, 21:14
          Tańcowała Kazia z Kaziem i zabiła go fontaziem.

Tańczył Francuz wraz z Francuzką kusząc ją do Reims podwózką.
          • Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:52
            Świat się trzęsie od tańczenia
            drży w posadach cała ziemia
            Jarek z kotem na spacerze:
            Ja doprawdy w to nie wierzę,
            nie rozumiem co się dzieje - wiatru nie ma las się chwieje.

ps. czy zna ktoś płeć, i imię tego kota?
            • Gość: Renia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.chello.pl 14.05.07, 23:57
              Pląsał Jarek wraz z Alikiem, zakończyli wspólnym prykiem.
              • Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:32
                Tańcowały też pisklaki (kaczek)
                będąc jeszcze w swych skorupach.
                No i żeby śmieszniej było,
                gryzły przy tym się po dupach.
                • Gość: drasne Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:40
                  Tańcowała koza z bykiem
                  i zabiła go swym rykiem.
                  Byk ją za to swoim ptakiem!
                  W tajemnicy przed rakiem.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 14:52
                    Tańcowała Rysia z Rysiem ciągle depcząc mu po zwisie.
                    • Gość: eska Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:56
                      Solo tańczył Adam.Ja przy nim wysiadam.Wysiadając szybko zawadżiłem "dupko" o
                      tańczącą Ewe co tańczyła rege.
                    • ewosia Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 16:17
                      tak tańcował Chińczyk z Chinką, że go zaraziła świnką.
                      Tańcował Rusek z Rosjanką że aż porwał na niej wdzianko.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 16:24
                        Tańcował Uzbek z Uzbeczką strasząc ją okropną teczką.
                        Tańcował Karelczyk z Karelką polerując ją polerką.
                        • Gość: kaaaaaaaaaaaaaaa Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 17:10
                          Tańcowała Maryjanka z Wickiem, z Wickiem
                          Wybiła mu śtyry zymbyby cyckiem, cyckiem.

Cemu ześ ty Maryjanko cyckiem trząsła
                          Wybiłaś mi śtyry zymby z dziąsła, z dziąsla.

A cemuś sie nie usunął Wicek, Wicek
                          Kiej żeś wizioł łozpyndzony cycek, cycek.

:) hit wesel góralskich:D
                          • Gość: Renia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.chello.pl 15.05.07, 18:40
                            Tak tańcował z chłopką chłop, że się chłopko teraz skrob.

Ale gupi ten wątek, uch.
                            • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 18:48
                              Tańcowała baba z chłopem, aż ją chłop przetrącił mopem.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 18:54
                                Tańcował kiedyś chłop z babą terroryzując ją żabą.
                                • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 18:58
                                  Tańcowali baba z chłopem.
                                  Baba pijaczka z chłopem ożłopem.
                                  • Gość: Renia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.chello.pl 15.05.07, 19:11
                                    Poszła w tan Olejnik z chłopką, waląc w łeb ją nad i kropką.
                                    • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 19:17
                                      Wena mnie odejszła :D

Skupiam się.

Tańczyli na balu dziennikarze, na miny polityków nie zważając wraże.
                                      • Gość: Renia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.chello.pl 15.05.07, 19:23
                                        Funny_game, chciałam tylko napisac, że Twoje "O, BOŻE!" jest czadowe,
                                        popłakałam się ze śmiechu. I te łapki pani śpiewającej- zauważyłaś, że bębnią
                                        cały przez cały "utwór" w tym samym miejscu? I tej gitarki tez jakoś nie
                                        słychać...
                                        • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 20:02
                                          Noż przecież ja to dziś dostałam w pracy i chyba dostanę wypowiedzenie, no
                                          pracuj po takim czymś :D
                                      • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 15:59
                                        Tańcował raz z Felką Felek mając w dupie kartofelek.
                                        • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 20:20
                                          Tańcował raz z Felką Felek, ryj mając zawarty na skobelek.
                                          • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 20:44
                                            Tańcował Olek z Olką, strasząc ją z kwasem fiolką.
                                            • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:12
                                              Tańcował raz z Olką Olek, chociaż to cienki był Bolek.

Ciekawe, jak by można było zrymować "tańcował Alex z Alexis, albo z Alexis Alex...)
                                              • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:16
                                                Tańcował z Alexis Alex na łbie mając duralex.
                                                • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:21
                                                  Dobra jesteś! Ja mam chyba za mały zasób słów :D

Tańcował Longin z Longiną, a ta potrząsała waginą.

Boszszszsz!
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:23
                                                    Tańcował z wujenką wujek, majtał mu się przy tym...
                                                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:26
                                                    No dokończ, bo ja absolutnie nie wiem, o co chodzi.

Tańcował szwagier ze swoją szwagierką w łeb ją zdzielając raz po raz manierką.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:34
                                                    funny_game napisała:
                                                    > No dokończ, bo ja absolutnie nie wiem, o co chodzi.

Nie mogę, bo już się naraziłam, zaraz dostanę bana.

Tańcował wujek z wujenką, potrząsając swą moszenką.

• funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:46
                                                    OK, nie nalegam, ban Twój mi nie na rękę i nikomu nie na moszenkę.

Tańcował ławnik z ławniczką, a ona mamiła go piczką.
                                                • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:20
                                                  Tańcował Alex z Alexis, ona miała kieckę z pleksi.
                                                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:22
                                                    Po pijaku mogłoby być:

Tańsował Alehs z Alehsis, on w kiecce z najnowszej kolehsji.
                            • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 16:09
                              Gość portalu: Renia napisał(a):

> Tak tańcował z chłopką chłop, że się chłopko teraz skrob.
                              >
                              > Ale gupi ten wątek, uch.
                              Im gupszy, tym weselszy.

Tańczył Sarko z Segolene, pokrzykując "Oh, je t`aime!" ("Kocham cię")
                              • ashton Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 16:14
                                Tańczył Sarkozy z Royal, całując jej ust koral.
                                • ashton uczepiłam się francuzików ;-) 16.05.07, 16:26
                                  Tańczą Royal i Sarkozy, wyciągając z nosów kozy.
                                  • kochanica-francuza Re: uczepiłam się FFFrancuzików ;-) 16.05.07, 16:28
                                    bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                                    • ashton no dobra, żeby nie było... 16.05.07, 16:39
                                      Tańczy Tony Blair z królową, czy zamienią choćby słowo?
                                      • kochanica-francuza Re: no dobra, żeby nie było... 16.05.07, 16:55
                                        ashton napisała:

> Tańczy Tony Blair z królową, czy zamienią choćby słowo?
                                        och, piękne!
                                        • funny_game Re: no dobra, żeby nie było... 16.05.07, 20:22
                                          Gdy tańczą premier z prezydentem, w strachu są wszystkie orkiestry dęte.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 16:15
                                Tańcowała ryba z rakiem, rak zanęcił ją pędrakiem.
                                • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 20:23
                                  Tańcowali rybak z rybą, jedno za ścianą, a drugie za szybą.
                                  • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:37
                                    Tańcował chłop raz z dziedzicem w de mu wpychając kłonicę.
                                    • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:47
                                      Tańcował hrabia z hrabiną w de ją racząc polopiryną.
                                      • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:53
                                        Tańczyła hrabina z globusem, a hrabia ze swoim fallusem.
                                        • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:07
                                          Tańczył książę z księżną tak, jak by tańczył z zamężną.
                                          • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:15
                                            Tańczył hrabia z hrabiną w środku nocy pod pierzyną.
                                            • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:18
                                              Tańczył król z królową myśląc, że jest dojną krową.

(król, bo on zboczony był)
                                              • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:24
                                                Tańczyła królewna z rycerzem, choć on przypominał zwierzę.
                                                • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:27
                                                  Tańczył markiz z markizą, śmiech wzbudzając pod remizą.
                                                  • ashton Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:37
                                                    Tańczyli hrabia z hrabiną, sztachając się kokainą.
                                                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:40
                                                    :D
                                                    Tańczyła hrabina z hrabią rozjeżdżając go Fabią.
                                                  • Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:57
                                                    Na krużganku w cieniu palmy
                                                    tańcowały łyse flądry.
                                                    Dla dodania tańcu duszy,
                                                    wyciskały na się wągry.
                                                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 23:09
                                                    Na krużganku przy fontannie
                                                    pan obiecał taniec pannie.
                                                    Ale puścił jej "Ich troje"
                                                    i się pannie zgrzały zwoje.
                                                  • Gość: fizol_off Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 00:13
                                                    Tańcował raz Arnold z żoną Arnoldrzycą
                                                    zakneblował pysk jej swoją nogawicą
                                                    Nie docenił jedak Arnold swojej żony,
                                                    ta wsadziła w nos mu, dwa stare tampony.
                                                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 17.05.07, 18:15
                                                    Tańczyła Eryka z Erykiem lejąc na innych sikiem.
    • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 17.05.07, 15:56
      Tańczył Rydzyk wraz z beretem protestując - Beret nie ten...!
      • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 17.05.07, 18:17
        Tańczył Rydzyk wraz z Maybachem trochę z Kaczką, nigdy z Kwachem.
        • Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:54
          Nikt z kaczorem zatańczyć nie chciał se
          bo ten był dziwakiem
          i wszystkie rzeczy nosił w skarpetkach,
          gdyż dostawał do nich bez schylania się.
          • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 17.05.07, 22:03
            Tańcował Dyzio z winniczkiem
            grzebiąc w kontakcie pilniczkiem;
            york ujada jak najęty,
            czeka na eksperymenty.
            Dyzio zważy wkrótce miny,
            które wyszły z jego psiny.
            • Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:20
              chłe, chłe :)

Nikt z kaczorem tańczyć nie chciał
              mimo tancerzy licznej grupy,
              każdy trochę brzydził się,
              gdyż ten miał głowę za blisko dupy.
              • kochanica-francuza Dyziu monotematyczny jesteś 18.05.07, 14:15
                a teraz ja!

Tańczył Fidel z George`em Bushem, mówiąc : - Nie chcem, ale muszem!
                Złożył przy tym mu ofertę: "Socialismo o muerte!" (Socjalizm albo śmierć - hasło
                rewolucji kubańskiej)

Tańczył Le Pen z imigrantem, mrucząc: - Ja cię puszczę kantem!

Polak z Niemcem oraz Ruskiem jadąc do E.Unii wózkiem.

Tańczył Ziobro wraz z palestrą, czyniąc z wielką to maestrią.

Tańczył z homofobem gej mówiąc: Let`s go home, OK?

Tańczył Korwin z wolnym rynkiem; nie nadążał ociupinkę.
                • kochanica-francuza Re: Dyziu monotematyczny jesteś 18.05.07, 14:32
                  aaaaa!

niech żyje skleroza!

Ksiądz Jankowski wraz z majątkiem, ustawiając merce rządkiem.
                  • kochanica-francuza Re: Dyziu monotematyczny jesteś 18.05.07, 19:51
                    Tańczył Franco z Franco-filką, przyduszając ją mantylką.
    • 0golone_jajka Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 18:17
      Tańcowała kochanica ze swoim kochasiem
      a że nogi miała krzywe, to wywaliła się.
      • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 18:50
        O, jajko nawet niewinny wygłupny wątek chce zniszczyć. Co ci tym razem nie
        pasuje - że ludzie dobrze się bawią?
        • 0golone_jajka Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 19:09
          ale przecież zastosowałem się do reguł wątku i coś zabawnego, rymowanego napisałem, przeszkadza ci? wymyśl coś o jajku
          • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 19:13
            Tańcowało Jajko z Jajkiem w dupę waląc się nahajkiem.
            • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 19:21

> Tańcowało Jajko z Jajkiem w dupę waląc się nahajkiem.
              Tańcowało jajko zgniłe widząc ciemność i mogiłę.
              • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 19:25
                Tańcowało jajko z księdzem, jęcząc - "Mędzę wciąż i mędzę!"
          • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 19:21
            0golone_jajka napisał:

> ale przecież zastosowałem się do reguł wątku i coś zabawnego

nie wiem, czy to było zabawne, widzę, że chciałeś mi dowalić. Ten wątek nie
            służy do dowalania sobie wzajem.
            • Gość: Jajko Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 20:00
              A bo ty jedyną kochanicą jesteś??

Tańcowała kochanica, przydeptała sobie cyca :))
              • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 20:35
                Do Jajka:
                dobra zabawa jest wtedy, gdy wszyscy się dobrze bawią, a Kochanicy nie bawią
                Twoje złośliwe wierszyki, więc daj sobie spokój. Idź na te fora, które
                reklamujesz, może tam będziesz bardziej pasował.
                • kochanica-francuza Do obróbki 19.05.07, 21:00

> Do Jajka:
                  > dobra zabawa jest wtedy, gdy wszyscy się dobrze bawią, a Kochanicy nie bawią
                  > Twoje złośliwe wierszyki

Jemu właśnie o to chodzi!
                • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 21:09
                  Tańczył jajko w nowych butach, ale urwał sobie fiuta.
                  • Gość: Jajko Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 21:20
                    Gupie i bez sensu, ale i tak się uśmiałem, bo lubię absurdalny chómor.

Już nie tańczy kochanica,
                    siedzi smutna, osowiala,
                    bo na parkiet Jajecznica
                    weszła i ją wnet wygnała

• obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 21:32
                      Tańczył jajko jak szalony, zgubił w tańcu kalesony.
                      • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 21:44

> Tańczył jajko jak szalony, zgubił w tańcu kalesony.
                        Tańczył jajko niezbyt równo, więc w efekcie upadł w...
                        • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 21:51
                          Tańczy jajko, krok się myli, aż mu inni dopiep...
                          • Gość: Jajko Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 22:22
                            Tanczy kochanica, z obrobka szaleje,
                            za chudzi sa w uszach, Jajko z nich się śmieje.
                            Obrobka wkurzony, kochanica wsciekla
                            aże jej pomada z ust na kałdun ściekła.
                            • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 22:35
                              Nie używam pomadki, a Obróbka jest kobietą.
                              • Gość: Jajco Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 22:39
                                Tańczy Kochanica z Obróbką w objęciach,
                                A matula płacze: nie będę mieć zięcia!
                            • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 22:36
                              Tańcowała z Ickiem Icka, krzycząc: Francja jest laicka!
                              • Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:47
                                Tańczył też wieloryb
                                z góry naszej strony
                                Tańczył jednak solo
                                bo wciąż nie miał żony
                                • Gość: manio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 23:40
                                  Tańcowała baba z babą, lecz przyjemność miały słabą.

Tańczyła Kazia z Kazikiem, łeb urwała warkoczykiem.
                                  • kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 20.05.07, 14:47
                                    Tańczył jajko raz do klubu, lecz nie dotarł , łubudubu.
                                    Zatańczyła z nim ochrona , przytulając go do łona.
                                    Pan ochroniarz nie był miły i jajeczko podał tyły.
                                    W czasie tańca walnął w glebę, z trudem doszedł więc do siebie.
                                    • Gość: Jajko To było załośne IP: *.acn.waw.pl 20.05.07, 16:27
                                      Naprawdę na nic więcej Cię nie stać?
                                      tańczył DO klubu? łubudubu? przytulając do łona??
                                      Kobito! Wysil swe szare komórki trochę a nie byle co piszesz!

Kochanica razu pewnego,
                                      chciała napisać coś śmiesznego,
                                      lecz nic biedaczce nie wychodzi,
                                      choć się kobita trudzi i poci.

Sensu tam za grosz, rymy tanie,
                                      słowem klapa na całym planie.
                                      Może do szkoły czas wrócić już,
                                      zamiast na głupstwa marnować tusz?

lecz czy to
                                      • kochanica-francuza Re: To było załośne 20.05.07, 16:35
                                        Gość portalu: Jajko napisał(a):

> Naprawdę na nic więcej Cię nie stać?

Stać, ale jeśli chodzi o ciebie, to mi się nie chce.

> tańczył DO klubu?

skoro można biec do klubu, czyli udawać się biegnąc, można też udawać się do
                                        klubu tańcząc.

przytulając do łona??

a cóż jest złego w łonie i przytulaniu? nikt cię nie przytula do łona i dlatego
                                        jesteś taki skwaszony?
                                      • kochanica-francuza Re: To było załośne 20.05.07, 16:52

wychodzi,
                                        i poci.

U! to dopiero jest rym!
                                        >
                                        > Sensu tam za grosz, rymy tanie,

U jajka za to wyrafinowanie rymotwórcze osiąga szczyty perwersji...;-)))))

> słowem klapa na całym planie.
                                        A to co za zwrot?

> zamiast na głupstwa marnować tusz?

Tak, tusz zwłaszcza...

lecz czy to

I tu Muza odbiegła jajowatego. Pewnie dlatego, że sobie czegoś nie ogolił...
                                        • obrobka_skrawaniem Re: To było załośne 20.05.07, 17:01
                                          Tańcowała z Jajkiem Majka
                                          i urwała Jajku jajka,
                                          potem mu odpadła fajka
                                          i skończona nasza bajka.
                                          • kochanica-francuza Re: To było załośne 20.05.07, 17:09
                                            Tańcowała z Jajkiem kiła,
                                            mówiąc: - Jajko! W jajku siła!
                                            lecz zawiodła go partnerka:
                                            teraz wciąż na jajka zerka.

Wiecznie goli je biedaczek,
                                            bojąc się, że ... coś zobaczy.
                                            Morał taki z bajki, dzieci:
                                            Nie tańcz z każdym , kto podleci!
                                            • 0golone_jajka Re: To było załośne 20.05.07, 17:36
                                              Tańcowała z Francą kiła
                                              i strasznie ją polubiła.
                                              Wzajemności tej niestety
                                              nie zaznała od kobiety.
                                              Leczy Franca swoją kiłę
                                              wkłada w to całą swą siłę,
                                              lecz wyniki są niemiłe
                                              czas polubić, Franco, kiłę!
                                              • kochanica-francuza Oj jajko słabo 20.05.07, 17:48
                                                Odpowiadasz moim konceptem i w dodatku mnie wyzywasz.

Widzę brak pomysłów tudzież zastój na forum jajka.
                                              • kochanica-francuza to było najżałośniejsze ze strony jajka eot nt 20.05.07, 17:49
                                                • 0golone_jajka poddajesz się? 20.05.07, 17:51
                                                  i lepiej wytłumacz co to znaczy, że ochrona przytula kogoś do łona?????
                                                  • kochanica-francuza Nie rozumiem, czego tu można nie rozumieć... 28.05.07, 19:18
                                                    0golone_jajka napisał:

> i lepiej wytłumacz co to znaczy, że ochrona przytula kogoś do łona?????

Nie wiesz, co to przytulanie, czy co to łono, a może co to ochrona?
                                      • hiperrealizm jajco jesteś grafomanem 20.05.07, 18:54
                                        ty sieza rymy nie bierz, ty już lepije bądź tym antyklerykałem.
                                        • 0golone_jajka jak ja jestem grafomanem to franca analfabetką 20.05.07, 19:17

• 0golone_jajka zresztą pokaż swój kunszt a nie tylko krytykujesz 20.05.07, 19:17

• Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: 194.146.120.* 20.05.07, 17:44
      Tańcował Stefek ze Stefką
      aż ją przewrócił swą konefką ;-)
    • Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: 194.146.120.* 20.05.07, 17:48
      Tańczył Stefek ze Stafką
      i przewrócił ją swą konefką;-)
      • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 20.05.07, 17:53
        Olcia zacięłaś się?
        • Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: 194.146.120.* 20.05.07, 17:55
          noooooo, ale wymyśliłam nastepne;-)
          pozdro 563
    • Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: 194.146.120.* 20.05.07, 17:52
      tańcował Władek zawzięcie z Władką
      a później bzyknął się z najbliżsżą sąsiadką
      • Gość: manio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.07, 18:03
        Tańczył sobie groch z kapustą,
        na Wigilii, tuż przed szóstą.

Tańcowały dwa pedały,
        jeden z dużym, drugi z małym.

Tańcowała śmierć z kostuchą,
        z ciałem było u nich krucho.
    • Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:38
      Tańcowali Józek z Józką
      przytupując przy tym nóżką

Tańcował Murzyn z Murznką
      a poźniej poczęstował ją różową landrynką

Tańcował Maniek z Mańką
      a po tańcu nazwał ją bańką wstańką (???);-p
      • 0golone_jajka Re: Tańcowała Icka z Ickiem 20.05.07, 18:49
        chyba Wańką-wstańką?
        • Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:55
          całkiem możliwe, ale to znak że ktoś czyta moje debilne wierszyki;-) pozdrawiam
          • 0golone_jajka Re: Tańcowała Icka z Ickiem 20.05.07, 19:18
            > całkiem możliwe, ale to znak że ktoś czyta moje debilne wierszyki;-) pozdrawiam

co fakt to fakt (z grzeczności nie precyzuję do czego ten fakt się odnosi)
            • Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 19:24
              że debilne? ale doskonale zdaję sobie z tego sprawę;-) chyba o to chodzi w tym
              wątku, ogolone jajka z ciętym językiem;-p
              • abstrakt2003 Re: Tańcowała Icka z Ickiem 20.05.07, 20:18
                cięte jajka z ogolonym językiem....
              • Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:52
                Tańczył jajko na ludowo
                waląc często w sufit głową
                A na każde "bun cyk, cyk"
                walił jajkiem w pi-e-cyk

Raz zakręcił się ochoczo
                wylądował obok sracza
                Na czymś przy tym się poślizgnął
                jajcętami w beton gwizdnął

Spuchły jajka fioletowo
                myśli: "jest już nie różowo"
                Chciał zakończyć tą zabawę
                i pożegnać się już z nami
                Jednak trochę się zagapił
                i przytrzasnął jaja drzwiami

Ból okropny, szok szalony
                jajka spuchły jak balony
                i uniosły jajko w górę
                wprost pod śliczną białą chmurę

• Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 00:06
                  dodałabym jeszcze tytuł 'oda do spuchniętych jajek';-p pozdro dla Dyzia- Poety;-
                  )
                  • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 21.05.07, 10:36
                    Tańcowało jajo z jajem lejąc na się wrzącym czajem.
                  • kochanica-francuza No, Dyziu! Wyraziłabym ci uznanie za formę 28.05.07, 19:23
                    bo faktycznie o jajku lepiej ci idzie niż o Kaczach... ale zaraz jajko przyleci
                    i wszystkim nam dowali że piszemy złośliwe wierszyki o nim mieszczęsnym i że to
                    jest prześladowanie ateistów (jajko) przez wierzących (ja oraz Dyzio - nie wiem
                    wprawdzie Dyziu czy jesteś wierzący i jakiego wyznania, ale powyższe
                    prześladowanie to stała śpiewka jajka)
      • kochanica-francuza Wańką-wstańką nt 28.05.07, 19:19
        Gość portalu: Olcia napisał(a):

> Tańcowali Józek z Józką
        > przytupując przy tym nóżką
        >
        > Tańcował Murzyn z Murznką
        > a poźniej poczęstował ją różową landrynką
        >
        > Tańcował Maniek z Mańką
        > a po tańcu nazwał ją bańką wstańką (???);-p
    • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 23.05.07, 18:07
      Tańcował raz z Misią Misiek, co ma piercing na penisie.
      • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 23.05.07, 18:17
        Tańcował raz Misiek z Miśką, a onna wessała go piśką.

(i po to żeś odkopała ten wąt?) ;)))
        • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 23.05.07, 18:41
          Tańczyła raz żona z mężem, on ja ubódł swym orężem.

funny_game napisała:
          > (i po to żeś odkopała ten wąt?) ;)))

Wiedziałam, że warto.
          • funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 23.05.07, 19:00
            Tańczyła raz siostra z bratem, a on ją po nosie batatem.

(brat mnie kiedyś rzucił w nos ziemniakiem, traumę mam do dziś)
            • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 26.05.07, 16:37
              Tańcował fizyk z fizyczką ostro pieprząc ją solniczką
    • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 28.05.07, 15:05
      Tańczył winniczek z winniczkiem, każdy miał jaja i piczkę.

(to dla tych, którzy pisali limeryki o winniczku samcu i samicy:
      winniczki są obojnakami)
      • toop.toop Re: Tańcowała Icka z Ickiem 28.05.07, 19:15
        tańcowałi Zdzich ze Zdziską aż upadli na klepisko
        • toop.toop Re: Tańcowała Icka z Ickiem 28.05.07, 19:16
          Tańcowali Jan z Janeczką,ona na nakryła kiecką
          • obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 28.05.07, 19:38
            Tańcował Zbyszek ze Zbyszką podniecając ją swą kiszką.
            • kochanica-francuza Słuchajcie, obróbka, dyzio i inni 28.05.07, 21:15
              czy wy też nie wiecie, co to znaczy "przytulać do łona", czy tylko jajko?
              • obrobka_skrawaniem Re: Słuchajcie, obróbka, dyzio i inni 28.05.07, 21:22
                "przytulać do łona" to zaopiekować się (w różnym znaczeniu).
                • kochanica-francuza Re: Słuchajcie, obróbka, dyzio i inni 28.05.07, 21:58

> "przytulać do łona" to zaopiekować się (w różnym znaczeniu).
                  No nie, ja miałam na myśli dosłowne przytulenie, i raczej chwilowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka