Gość: dyzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:55 i zabiła Icka cyckiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario320 Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 01:07 Jaki to byl taniec - bo trzeba znaczy sie uwazac... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:42 Tańcowała Henia z Heniem i zabiła go spojrzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:43 tańcowała Krzysia z Krzysiem i zabiła go gumisiem (Dyziu sam zacząłeś!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:46 Tańcował raz mrówek z mrówką i zabił tę mrówkę szlufką. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:49 Tańcowała Maria z Mariem i zaliczyli niezłom awariem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:49 Tańcowała Ziuta z Ziutem a on zabił ją swym fiutem Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:54 Tańcowała Petra z Piotrem, któren się okazał łotrem Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx Tańcowała Frania ze Zdziśkiem 12.05.07, 17:58 Przeruchał ją Zdziśiek peniskiem Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Frustrat seksualny na forum! 12.05.07, 17:59 mianowicie mary_elx Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Frustrat seksualny na forum! 12.05.07, 18:01 Słyszałam ostatnio, że mówi się "flustrat" ;) Powtórz z 500 razy, to Ci się utrwali. I jeszcze schizofreMia z 1000. No. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx tak, bez przerwy myślę o... 12.05.07, 18:04 pochwach, penisach, cyckach, cunilingusie, anilingusie, 6 na 9, seksie analnym itp. Czy to jest normalne? Podobno kazdy chłop tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: tak, bez przerwy myślę o... 12.05.07, 18:08 Nie widać jakoś w tym wątku nadmiaru postów na ten temat, poza twoimi. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx [...] 12.05.07, 18:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: tak, bez przerwy myślę o... 12.05.07, 18:19 mary_elx napisała: > a ty za to jesteś albo przeru..a albo niedoru..a. O moich zainteresowaniach > których porzecież nie ukrywam i nie mówię, że jest inaczej: tak jestem oblesnym > > erotomanem) nie świadczy mój nick. Natomiast twój wskazuje na upodobanie do > seksu, w dodatku francuskiego, zwanego minetą lub cunilingusem własnie. No, jak komuś się z Francją jedno kojarzy, to nie moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: tak, bez przerwy myślę o... 12.05.07, 18:20 Słyszałeś o czymś takim jak cytat? Zabawa cytatem? No skąd, ty się tylko swoim fiutkiem umiesz bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 17:59 Tańcowała Franka z Frankiem i zderzali się kolankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:13 Tańczyła pisarka z pisarzem, zabiła go kałamarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:15 Tańczyła praczka z szopem praczem i się wciągali odkurzaczem Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:24 Tańcowała Krzysia z Krzysiem, przywaliła mu w łeb misiem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:30 Tańcowali Stacha z Stachem, w oczy sypiąc sobie piachem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:32 Tańcowali Romka z Romkiem, waląc się siekiery trzonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:36 Tańcowała matka z ojcem, waląc po ryju dziecięcym kojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:36 Tańcowali Mario z Marią zarażając się malarią. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:43 Tańcowali Lola z Lolem postukując sie pindolem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:45 Tańcowali kot z kocicą zarażając się kamicą. co to jest pindol? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:48 Tańcowali głupia z głupim podtruwając się jadem trupim. To samo co pisior. "Gorol, ja ci, gorol spod samiuśkich Tater. Pisior mi odliciał, jakem lał pod wiater." Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:50 Patriotycznie: Tańcowali POlak z POlką w łeb się waląc parasolką. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:51 Niemka z Niemcem zarażając się tasiemcem Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:57 Tańcowali Belg z Belgijką, po łbach waląc sie linijką. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:58 funny_game napisała: > Tańcowali Belg z Belgijką, po łbach waląc sie linijką. żebyś ty słyszał, jaki ryk wydałam! Tańcowali Czeszka z Czeszką, w się rzucając wzajem weszką. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:02 Walnijmym brudzia: Marta mi i ani razu już do mnie nie on-eguj tylko ona-guj, ok? :) ;))) Ja "ryczę" tu cały czas, tylko nie wiem, czy z bólu czy ze śmiechu. Tańcowali Szwed ze Szwedką, każden jeden z w oku kredką. (niektórzy na pindola/pisiora mówią per kredka...) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:04 funny_game napisała: > Walnijmym brudzia: Marta mi i ani razu już do mnie nie on-eguj tylko ona-guj, > ok? :) ;))) > A, no widzisz. Anna jestem. Miło mi. Gości funny kochanicę, wciąż ją waląc w potylicę. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:07 Miło mi bardziej :) Gości kochanica funny, wciąż ją waląc w lic zaspany. I skończmy tą gadkę ;))) Zatańczymy? Mam czym przywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:08 funny_game napisała: > Miło mi bardziej :) > > Gości kochanica funny, wciąż ją waląc w lic zaspany. > > I skończmy tą gadkę ;))) Zatańczymy? Mam czym przywalić. Co , tak we dwie? Może poprosimy dyzia? Tylko gdzie on? Psa mierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:11 Tańcowali Dyzio z psiakiem, system metryczny traktując okrakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:12 funny_game napisała: > Tańcowali Dyzio z psiakiem, system metryczny traktując okrakiem? To jest yorkshire terrier, a więc: Tańcowali Dyzio z yorkiem, klepiąc się po pyskach workiem. (Dyziu, bez obrazy!) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:13 kochanica-francuza napisała: > funny_game napisała: > > > Tańcowali Dyzio z psiakiem, system metryczny traktując okrakiem? > To jest yorkshire terrier, a więc: > > Tańcowali Dyzio z yorkiem, klepiąc się po pyskach/gębach workiem. > > (Dyziu, bez obrazy!) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:17 Nie znam Dyzia, choć (nie oszukujmy się) Jego eksperymentatorskich przeżyć w posty ujętych nie da się nie zauważyć :) Tańcowali Dyzio z yorkiem, ciągle myląc piątek z wtorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:20 Tańcował Dyzio z yorkiem bawiąc się swoim rozporkiem. (bo Dyzio taki jest) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:33 To ładnie... Tańczył raz Dyzio ze swoim pieskiem, raz po raz wciągając do nosa kreskiem. (taki też jest?!) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:36 Nie wiem. Tańczył raz Dyzio ze swym pupilem myśląc o seksie co chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:38 Może należy to sprawdzić, zadzwonić do Animalsów? Tańczył raz Dyzio ze swoją psinką wyobrażając sobie, że jest sprężynką. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 18:59 Tańcowali Szwed ze Szwedką, po łbach waląc się płanietką. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:02 obrobka_skrawaniem napisała: > Tańcowali Szwed ze Szwedką, po łbach waląc się płanietką. może plakietką? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:04 Niezależnie od szanownych interlokutorek też pojechałam w "no to co, że ze Szwecji"... telepatia? Tańcowali punk z punkówą, waląc sobie po czaszkach cegłówą. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 12.05.07, 19:05 kochanica-francuza napisała: > może plakietką? płanietką (poigne): www.jaskinie.ekrakow.pl/Zdjecia/Sprzet/poigne.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A co to jest? 12.05.07, 19:07 bo dla mnie "płanietka" to jedynie zdrobnienie rosyjskiego "płanieta" [planeta], więc uznałam, że walenie się całą planetą to już lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: A co to jest? 12.05.07, 19:08 poigne to po francusku "rączka" www.jaskinie.ekrakow.pl/sprzet.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agitka Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:27 REWELACJA!!!! Ten tekst mnie zabił! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game A tak "wogle" 12.05.07, 18:59 to jakie to fajne :) Fszystho! Tańcowało ze wszystkim wszystko popijając alkohol z glistko... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:03 Tańcował Kazach z Kazaszką w łeb ją waląc pustą flaszką. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:08 Tańcował Hindus z Hinduską po sari ją klepiąc rozmokłą kluską. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:09 funny_game napisała: > Tańcował Hindus z Hinduską po sari ją klepiąc rozmokłą kluską. O Jezu, jakie głupie!!!!! ( to jest bardzo poważny komplement - im głupsze, tym lepsze!) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:11 Tańcowali Garfield z Jonem , w łeb się klepiąc gruz-betonem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:13 kochanica-francuza napisała: > O Jezu, jakie głupie!!!!! > > ( to jest bardzo poważny komplement - im głupsze, tym lepsze!) Zaróżowiłam się w takim razie i mogę iść na dyskotekę :) Po takich poważnych komplementach mam napad niemocy twórczej... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:14 > > Zaróżowiłam się w takim razie i mogę iść na dyskotekę :) A bez zaróżowienia nie możesz? > Po takich poważnych komplementach mam napad niemocy twórczej... Z tą kluską było najlepsze w całym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:10 Tańcował Hiszpan z Hiszpanką omotując się firanką. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:15 :D Tańcowali Turek z Turczynką, racząc się godnie nadpsutą sardynką. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:19 Tańczył Ukrainiec z Ukrainką, wciągając woń pod latrynką. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:20 Tańcowali Kaczor z Dornem, racząc skisłym się popcornem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:21 Tańcował raz sułtan z całym haremem, niechcący eunucha smarując kremem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:23 Tańczył Wassermann w jacuzzi, ciągle klepiąc się po buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:24 Tańczył Bush wraz z Condoleezzą, waląc się po łbie miednicą. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:26 Tańcował piernik z wiatrakiem robiąc przy tym figę z makiem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:31 I to są opary absurdu, i to lubię ;) Tańcował raz Tym z Misiem, to nowa tradycja, zdaje mi siem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:32 Putin tańczył także z Dumą, pomagając sobie gumą. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 19:35 Tańczył też Blair Tony z Żelazną Damą, kto gorszą przez to okrył się famą? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: A tak "wogle" 12.05.07, 20:11 Tańcowały dwa Michały, wstydem się LPR okrył cały... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 20:13 Tańcowały rączo wszystkie dinozaury by panu Giertychowi przysporzyć złej aury. Politycznie jadziem i pewnikiem nigdzie nie zajadziem, jak znam życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: A tak "wogle" 12.05.07, 20:16 Tańcowali dwaj posłowie, pewnikiem są już po słowie... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak "wogle" 12.05.07, 20:22 Tańcowały dwie posłanki i do szabli i do szklanki. Odpowiedz Link Zgłoś
roto Noo kochanica ty się tu marnujesz 12.05.07, 19:25 poetka z ciebie że Szymborska nawet wysiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary [...] IP: 217.153.205.* 12.05.07, 20:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: A tak "wogle" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:27 Tańczył Olek z Leszkiem, chalili sie meszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Pixies :) 12.05.07, 20:24 Tańczę Pixies słuchając, zaraz wytnę orła hamulców nie mając ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Pixies :) 12.05.07, 20:26 Tańczę w rytmie disco polo, póki nogi nie zabolą! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pixies :) 12.05.07, 20:26 Tańczę kulawe tango potrząsając sztango. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Pixies :) 12.05.07, 20:33 Tańczę fokstrota z Dyziem co ma kota. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pixies :) 12.05.07, 20:36 Tańczę samotnie walca i zaraz rozdepczę padalca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) znaczy samą siebie rozdepczesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 20:38 Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: znaczy samą siebie rozdepczesz? 12.05.07, 20:39 Z przyjemniością i poprawiając kością. (bo ja prymitywna jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: No teraz to pojechałeś ! IP: 217.153.205.* 12.05.07, 20:26 ale powiec chociaż czy mam dobre pióro? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Ano, o pawia. 12.05.07, 20:38 A pióra miał przetrącone, jak twórczość Mary, pies ja trącał. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game To lał na NIEGO ciepłym moczem 12.05.07, 20:44 :) Do mła też się już przypałętał ktoś, poprosić kota, żeby olał? ;) (nie Ciebie mam na myśli tylko poniżejszy jakis post) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Tańczył Król Ubu 12.05.07, 21:16 Tańczył Król Ubu z Ubicą równo, gdy się potknęli to wpadli w grrrówno! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańczył Król Ubu 12.05.07, 21:43 Także Mrożek poszedł w "Tango", gdy zbyt wiele zeżarł mango Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Tańczył Król Ubu 12.05.07, 21:57 Tańczę dziś chocholi taniec, nie podskoczy mi nawet Daniec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańczył Król Ubu 12.05.07, 22:06 A ja dziś tańczę na "Weselu", Wyspiański się chyba naćpał chmielu. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańczył Król Ubu 12.05.07, 22:05 A po Mrożku tańczył Podsiadło, tylko mu "Tango" dwie nogi zjadło. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańczył Król Ubu 12.05.07, 22:48 Tańcowali Dyzio z yorkiem, ciągle myląc piątek z wtorkiem. "Ależ Dyziu" - rzekła psina - "Impra właśnie się zaczyna" i udała się w kierunku całej szafy mocnych trunków. Siedzi Dyzio więc samotnie, gdy wtem coś go w kostkę kopnie. To sam Admin przed nim stoi, i do tego w pełnej zbroi! A kto wtenczas z tańcem zwleka, tego ban na forum czeka! piszcie dalej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Tańczył Król Ubu IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.05.07, 00:38 Tańcowali wujek z wujem, w łby się waląc miękkim (domyślcie się, czym, nic nie poradzę, że tak mi się brzydko rymuje) Odpowiedz Link Zgłoś
pagrodka Re: Tańczył Król Ubu 15.05.07, 00:06 Trafiłem tu przypadkowo. To niebywałe, że aż tylu ludzio-podobnych jest tak bardzo chorych, upośledzonych umysłowo i cieleśnie. Tak trzymać bo na nic interesującego nikogo z was nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Do moderatora IP: 217.153.205.* 12.05.07, 22:29 Członku zatwardziały Coś się zaciął w kiszcze Nie kastrujże postów Którem ja napisoł Tworzę o kobiecie Co kocha Francuza Rozum ma malutki Za to piczkę dużą Głupia jest z niej ci.pa Kiłą mózg przeżarty Nie schodź na jej poziom Pozwól mi na żarty Co ci szkodzi chłopie Przymknąć na to oko Nie kasuj że wątków Nie badź że idiotą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Gdzie on tam się zna na żartach ? IP: *.attu.pl 12.05.07, 23:03 przecie to buc zwyczajny tak jak kochanica bucowa też, tak wogóle to nie jest FH tylko forum bucalenów na czele z moderatorem, Ciekawe czy to wytnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Gdzie on tam się zna na żartach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 03:53 Żenada. Dresiarsko zboczony element wlazł na nasze forum i kopci wątki jak leci. Proponuję, aby ujawniać numery IP tych palantów (albo kompletne adresy) A swoją drogą, obserwuję z niepokojem, że coraz więcej wśród nas pospolitej, niewyżytej i prostackiej swołoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio W bagnie zaś, obok obory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 04:01 tańcowały dwa kaczory. Jeden kwąka drugi kwacze przerąbane, życie kacze Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W bagnie zaś, obok obory 13.05.07, 17:29 na to wszystko weszły trolle i rzekł jeden: ja p...! Po czym urżnął się przkładnie, spozywając zlewki na dnie. Zlewki zwały się "Sangria", wlał więc duszkiem je do ryja. Trolle były fioletowe, miały razem jedną głowę. Łatwo bardzo poznać trolla - nosi buty od Manola. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: W bagnie zaś, obok obory 14.05.07, 09:41 Tańcowały tu dwa trolle, o żesz k***a ja p***lę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Pierwsza nagroda.... 14.05.07, 10:10 ...dla kochanicy f. Ale po modyfikacji, czyli: "tańcowała Henia z Heniem, zabiła go - przyrodzeniem." No i obyło się bez SMS-ów. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Przaśne to, że chej! 14.05.07, 10:45 Tańcowali troll z trollicą po łbach waląc się stolnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Przaśne to, że chej! 14.05.07, 13:57 Tańcowały raz dwa trolle owijając się staniolem. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Przaśne to, że chej! 14.05.07, 13:59 Tańcowało stado trolli w parku na warszawskiej Woli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Przaśne to, że chej! 14.05.07, 14:03 Tańcowali troll z trollową po łbach waląc się synową. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Przaśne to, że chej! 14.05.07, 14:04 Tańcowały dwa trollątka burząc przy tym piękno wątka. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Przaśne to, że chej! 14.05.07, 14:10 Tańcowały dwa trolliki mając w gaciach naleśniki. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Sławni ludzie... 14.05.07, 15:07 Tańczył Clausewitz z odzdziałem, chociaż byli pod ostrzałem. Robert KOch z gruźlicy prątkiem, ciągle myląc wtorek z piątkiem. I Bill Gates ze swym software`em , widząc się kompletnym zerem. I Louis Pasteur z bakterią, patrząc na nią baaardzo serio. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:23 Pitagoras wraz z trójkątem ze sterczącym z tyłka lontem oraz Tales ze swym kątem zatruwszy się wcześniej strontem. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:34 Tańczy Archimedes nago w wannie, nie przystoi taki widok niewinnej pannie. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:37 Tańczą Janek i Marusia, Szarik aż z radości siusia. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:40 Tańczy też Kloss z Brunerem i jego znanym numerem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ja was proszę!!! 14.05.07, 15:45 Szarik siusia z radości... Kloss tańczy ze "znanym numerem Brunnera", o rany! (chaos powstały na mojej imprezie trochę mnie przerósł, bohaterowie zaczęli żyć własnym życiem, jak to się autorom, nawet kiepskim, zdarza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: ja was proszę!!! 14.05.07, 15:48 Tańczyła Kopernik z Układem Słonecznym dźgając go mieczem obosiecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: ja was proszę!!! 14.05.07, 15:51 I nikt mi nie zwrócił uwagi, że byka strzeliłam w hej :/ Tańczyła raz funny sprawdzając pisownię na łeb se zwalając płonącą głownię. (to nie o sławnych, wiem...) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ja was proszę!!! 14.05.07, 15:53 funny_game napisała: > I nikt mi nie zwrócił uwagi, że byka strzeliłam w hej :/ O co chodzi? Mieczem nie można dźgać? Bo że "Kopernik tańczyła" to miałam za aluzję do znanego hasła . Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:50 Tańczy Jarosław wraz z kotem w Warszawie pod sejmu płotem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:52 obrobka_skrawaniem napisała: > Tańczy Jarosław wraz z kotem w Warszawie pod sejmu płotem. Toż samo chciałam, tylko nie mogłam znaleźć rymu do "kotem" (tańczył premier ze swym kotem) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:54 Tańczy Jarosław ze swoim kotem od harców niecnych spływając potem. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:56 Tańczy Jarosław ze swoim kotem na bok odłożywszy sejmową robotą. Tańczy Lech wraz z nowym zięciem, obracając się na pięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:57 Tańczy Lech z nowiutkim zięciem, a ten smutny, jak przed ścięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 15:58 Tańczy Edgar we Włoszczowie, włos aż się jeży na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 16:00 ashton napisała: > Tańczy Edgar we Włoszczowie, włos aż się jeży na głowie. to się podobno odmienia Włoszczowej Tańczy Edgar we Włoszczowej, ciesząc się ze stacji nowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton ech, marzenie... 14.05.07, 16:04 Tańczą razem politycy, i z lewicy, i z prawicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game A realia: 14.05.07, 18:08 Tańczą razem politycy waląc się po potylicy. Tańczą ci z prawicy z tymi z lewicy życząc sobie wątrobowej motylicy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 16:09 Tańczy Jarosław ze swym kotem, wycina hołubce z polotem. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 16:13 Tańczy kot Jarosława z psami Jolanty... (zabrakło mi weny!) ...obijając się o stołu kanty? Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 16:18 Tańczy kot Jarosława wraz z psami Jolanty, zaś psy wyją znane szanty. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 16:34 Tańczą Bill oraz Hillary, a Monica nie ma pary :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 22:09 Tańczył też z kometą Halley,czyniąc to u zbiegu alej. James Watt z silnikiem parowym , chcąc nim także doić krowy. I Hannibal wraz ze słoniem , choć ten stawał mu okoniem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 18:10 Tańczy Jarosław ze swoim kotem, ludzie ze śmiechu leżą pokotem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sławni ludzie... 14.05.07, 22:58 Tańczył Freud ze swoim ego, powtarzając: - Stój, kolego! Spielberg też wraz z dinozaurem nie zważając na złą aurę. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Sławni ludzie... 15.05.07, 08:45 Tańczy Han rzecz jasna Solo, już go nogi od tego bolą... Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 15.05.07, 19:22 Tańczyła Skłodowska z Pierrem w labie pod kaloryferem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 16.05.07, 22:37 Tańczył Coriolis wraz z siłą zarażając wszystkich kiłą. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Sławni ludzie... 16.05.07, 22:39 Tańczyła Skłodowska z Curie, robiąc miny walkirii. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Sławni ludzie... 16.05.07, 22:42 Tańczył też Diogenes z beczką, męcząc się przy tym deczko. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Sławni ludzie... 16.05.07, 22:51 Tańczył Sokrates z Ksantypą myląc wesele ze stypą. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 13:32 Tańczył też Diogenes z beczką, bawiąc z gumy się laleczką. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 13:35 Tańczył Lot ze swoją żoną, zamienioną w bryłę słoną. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 13:43 Tańcował Sokrates z cykutą, bijąc wszystkich wkoło szpicrutą. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 18:14 Tańcował Tales z Miletu dzień cały wkoło szaletu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 18:22 Tańczył Sofokles z Antygoną ruszając zadziornie przeponą. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 18:27 Zadziornie ruszająca się przepona poruszyła mnie do głębi mojego jestestwa. Tańczył Nietzsche z Kantem przezywając go palantem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 18:44 Tańczyła Ifigenia z wiatrem, zawiało ją aż na Fatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Sławni ludzie... 17.05.07, 18:49 Tańczyła Pytia u źródła na pipce kręcąc se kudła. (muszę się jakoś rozruszać...) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W bagnie zaś, obok obory 14.05.07, 15:12 kochanica-francuza napisała: > na to wszystko weszły trolle i rzekł jeden: ja p...! > Po czym urżnął się przkładnie, spozywając zlewki na dnie. > Zlewki zwały się "Sangria", wlał więc duszkiem je do ryja. > Trolle były fioletowe, miały razem jedną głowę. > Łatwo bardzo poznać trolla - nosi buty od Manola. to ja się będę sama kontynuować, bo mi się podoba. Wiem, że jestem w tym kiepska, ale lubię. ;-) Wtem coś hukło, błysło z deczka i przez okno wpadł pan z teczką. Piesek Dyzia umknął z sali, żeby go nie zlustrowali. Admin chciał go wyciąć zaraz, ale słabo się postarał. Aes spojrzał i rzekł z cicha: "W drinku było coś, u licha!" Dyzio syknął znad kieliszka: "Sam się lustruj, bazyliszku!" Zewsząd ukazała lica wielka łódzka ośmiornica. Incognito na zabawę kot premiera przybył nawet! Wpadły media - czwarta władza - żeby trochę poprzeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.215.113.28.static.cablesurf.de 14.05.07, 20:45 Tancowala Tadzia z Tadkiem Okladajac go posladkiem Z Tadzia tez tancowal Tadek Poklepujac ten posladek Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Z cyklu "O Dyziu" 14.05.07, 20:58 Tańczył Dyzio ze swym yorkiem, będąc dobrze pod humorkiem. Piesek gibał się jak glista, gdyż był trzeźwy , oczywista. Dyzio wychlał bowiem wszystko, robiąc z siebie widowisko. (monotematyczna jestem...) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Z cyklu "O Dyziu" 14.05.07, 21:14 Tańczył Dyzio ze swym yorkiem, york nazwał Dyzia potworkiem, a to przez eksperymenty; Dyzio je robi jak najęty. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Z cyklu "O Dyziu" 14.05.07, 21:19 Przez na paralotni lota pies Dyzia już dostał kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Z cyklu "O Dyziu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:49 :))))))) Tylko że, mój pies lubi te eksperymenty. Za piwem też przepada, więc tak do końca nie mógł być trzeźwy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza No przecież mu wychlałeś wszystko 14.05.07, 22:57 to się mógł obejść smakiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary [...] IP: 217.153.205.* 15.05.07, 00:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z cyklu "O Dyziu" 14.05.07, 22:58 Gość portalu: dyzio napisał(a): > :))))))) Tylko że, mój pies lubi te eksperymenty. hmmm, coś pisałeś, że przestał oddychać w pewnym momencie? To z zachwytu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Z cyklu "O Dyziu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:01 Z adrenaliny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Z cyklu "O Dyziu" 15.05.07, 13:17 Gość portalu: dyzio napisał(a): > :))))))) Tylko że, mój pies lubi te eksperymenty. Skąd wiesz,że lubi? Jak Ci to zakomunikował? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z cyklu "O Dyziu" 15.05.07, 13:58 Tańczył w kółko z pieskiem Dyzio, gdyż takiego dostał hyzia. Piesek trząsł się jak osika, bowiem Dyzio go obsikał. Deptał przy tym mu po łapach, tak iż zwierzak prawie płakał. W końcu kopnął Dyzia w tyłek, mówiąc: "Tańce nie są miłe!" Dyzio załkał "Jesteś brutal!",przy tym z żalu zgubił buta. "Sameś brutal!" odparł piesek i nawsadzał mu pinesek. Dyzio się obraził wielce i zwodował psa w butelce. List załączył doń naprędce : "Oddam yorka w dobre ręce" Płynie piesek sobie równo (i tu g..., i tam g..., W wodzie - mówiąc tak po cichu - pływa bowiem sporo syfu) cd. zależy od tego,czy Dyzio zwodował go rzeką, czy też mieszkają na Wybrzeżu i Bałtykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Z cyklu "O Dyziu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:45 Rzeką, spode samego kopca Kopciuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 14.05.07, 20:59 Tańcowała Gienia z Gieniem wpychajac mu w gardło ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 14.05.07, 21:14 Tańcowała Kazia z Kaziem i zabiła go fontaziem. Tańczył Francuz wraz z Francuzką kusząc ją do Reims podwózką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:52 Świat się trzęsie od tańczenia drży w posadach cała ziemia Jarek z kotem na spacerze: Ja doprawdy w to nie wierzę, nie rozumiem co się dzieje - wiatru nie ma las się chwieje. ps. czy zna ktoś płeć, i imię tego kota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.chello.pl 14.05.07, 23:57 Pląsał Jarek wraz z Alikiem, zakończyli wspólnym prykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:32 Tańcowały też pisklaki (kaczek) będąc jeszcze w swych skorupach. No i żeby śmieszniej było, gryzły przy tym się po dupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drasne Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:40 Tańcowała koza z bykiem i zabiła go swym rykiem. Byk ją za to swoim ptakiem! W tajemnicy przed rakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 14:52 Tańcowała Rysia z Rysiem ciągle depcząc mu po zwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:56 Solo tańczył Adam.Ja przy nim wysiadam.Wysiadając szybko zawadżiłem "dupko" o tańczącą Ewe co tańczyła rege. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 16:17 tak tańcował Chińczyk z Chinką, że go zaraziła świnką. Tańcował Rusek z Rosjanką że aż porwał na niej wdzianko. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 16:24 Tańcował Uzbek z Uzbeczką strasząc ją okropną teczką. Tańcował Karelczyk z Karelką polerując ją polerką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaaaaaaaaaaaaaa Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 17:10 Tańcowała Maryjanka z Wickiem, z Wickiem Wybiła mu śtyry zymbyby cyckiem, cyckiem. Cemu ześ ty Maryjanko cyckiem trząsła Wybiłaś mi śtyry zymby z dziąsła, z dziąsla. A cemuś sie nie usunął Wicek, Wicek Kiej żeś wizioł łozpyndzony cycek, cycek. :) hit wesel góralskich:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.chello.pl 15.05.07, 18:40 Tak tańcował z chłopką chłop, że się chłopko teraz skrob. Ale gupi ten wątek, uch. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 18:48 Tańcowała baba z chłopem, aż ją chłop przetrącił mopem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 18:54 Tańcował kiedyś chłop z babą terroryzując ją żabą. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 18:58 Tańcowali baba z chłopem. Baba pijaczka z chłopem ożłopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.chello.pl 15.05.07, 19:11 Poszła w tan Olejnik z chłopką, waląc w łeb ją nad i kropką. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 19:17 Wena mnie odejszła :D Skupiam się. Tańczyli na balu dziennikarze, na miny polityków nie zważając wraże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.chello.pl 15.05.07, 19:23 Funny_game, chciałam tylko napisac, że Twoje "O, BOŻE!" jest czadowe, popłakałam się ze śmiechu. I te łapki pani śpiewającej- zauważyłaś, że bębnią cały przez cały "utwór" w tym samym miejscu? I tej gitarki tez jakoś nie słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 15.05.07, 20:02 Noż przecież ja to dziś dostałam w pracy i chyba dostanę wypowiedzenie, no pracuj po takim czymś :D Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 15:59 Tańcował raz z Felką Felek mając w dupie kartofelek. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 20:20 Tańcował raz z Felką Felek, ryj mając zawarty na skobelek. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 20:44 Tańcował Olek z Olką, strasząc ją z kwasem fiolką. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:12 Tańcował raz z Olką Olek, chociaż to cienki był Bolek. Ciekawe, jak by można było zrymować "tańcował Alex z Alexis, albo z Alexis Alex...) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:16 Tańcował z Alexis Alex na łbie mając duralex. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:21 Dobra jesteś! Ja mam chyba za mały zasób słów :D Tańcował Longin z Longiną, a ta potrząsała waginą. Boszszszsz! Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:23 Tańcował z wujenką wujek, majtał mu się przy tym... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:26 No dokończ, bo ja absolutnie nie wiem, o co chodzi. Tańcował szwagier ze swoją szwagierką w łeb ją zdzielając raz po raz manierką. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:34 funny_game napisała: > No dokończ, bo ja absolutnie nie wiem, o co chodzi. Nie mogę, bo już się naraziłam, zaraz dostanę bana. Tańcował wujek z wujenką, potrząsając swą moszenką. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:46 OK, nie nalegam, ban Twój mi nie na rękę i nikomu nie na moszenkę. Tańcował ławnik z ławniczką, a ona mamiła go piczką. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:20 Tańcował Alex z Alexis, ona miała kieckę z pleksi. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:22 Po pijaku mogłoby być: Tańsował Alehs z Alehsis, on w kiecce z najnowszej kolehsji. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 16:09 Gość portalu: Renia napisał(a): > Tak tańcował z chłopką chłop, że się chłopko teraz skrob. > > Ale gupi ten wątek, uch. Im gupszy, tym weselszy. Tańczył Sarko z Segolene, pokrzykując "Oh, je t`aime!" ("Kocham cię") Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 16:14 Tańczył Sarkozy z Royal, całując jej ust koral. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton uczepiłam się francuzików ;-) 16.05.07, 16:26 Tańczą Royal i Sarkozy, wyciągając z nosów kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: uczepiłam się FFFrancuzików ;-) 16.05.07, 16:28 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ashton no dobra, żeby nie było... 16.05.07, 16:39 Tańczy Tony Blair z królową, czy zamienią choćby słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no dobra, żeby nie było... 16.05.07, 16:55 ashton napisała: > Tańczy Tony Blair z królową, czy zamienią choćby słowo? och, piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: no dobra, żeby nie było... 16.05.07, 20:22 Gdy tańczą premier z prezydentem, w strachu są wszystkie orkiestry dęte. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 16:15 Tańcowała ryba z rakiem, rak zanęcił ją pędrakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 20:23 Tańcowali rybak z rybą, jedno za ścianą, a drugie za szybą. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:37 Tańcował chłop raz z dziedzicem w de mu wpychając kłonicę. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:47 Tańcował hrabia z hrabiną w de ją racząc polopiryną. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 21:53 Tańczyła hrabina z globusem, a hrabia ze swoim fallusem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:07 Tańczył książę z księżną tak, jak by tańczył z zamężną. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:15 Tańczył hrabia z hrabiną w środku nocy pod pierzyną. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:18 Tańczył król z królową myśląc, że jest dojną krową. (król, bo on zboczony był) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:24 Tańczyła królewna z rycerzem, choć on przypominał zwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:27 Tańczył markiz z markizą, śmiech wzbudzając pod remizą. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:37 Tańczyli hrabia z hrabiną, sztachając się kokainą. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 22:40 :D Tańczyła hrabina z hrabią rozjeżdżając go Fabią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:57 Na krużganku w cieniu palmy tańcowały łyse flądry. Dla dodania tańcu duszy, wyciskały na się wągry. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 16.05.07, 23:09 Na krużganku przy fontannie pan obiecał taniec pannie. Ale puścił jej "Ich troje" i się pannie zgrzały zwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizol_off Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 00:13 Tańcował raz Arnold z żoną Arnoldrzycą zakneblował pysk jej swoją nogawicą Nie docenił jedak Arnold swojej żony, ta wsadziła w nos mu, dwa stare tampony. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 17.05.07, 18:15 Tańczyła Eryka z Erykiem lejąc na innych sikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 17.05.07, 15:56 Tańczył Rydzyk wraz z beretem protestując - Beret nie ten...! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 17.05.07, 18:17 Tańczył Rydzyk wraz z Maybachem trochę z Kaczką, nigdy z Kwachem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:54 Nikt z kaczorem zatańczyć nie chciał se bo ten był dziwakiem i wszystkie rzeczy nosił w skarpetkach, gdyż dostawał do nich bez schylania się. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 17.05.07, 22:03 Tańcował Dyzio z winniczkiem grzebiąc w kontakcie pilniczkiem; york ujada jak najęty, czeka na eksperymenty. Dyzio zważy wkrótce miny, które wyszły z jego psiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:20 chłe, chłe :) Nikt z kaczorem tańczyć nie chciał mimo tancerzy licznej grupy, każdy trochę brzydził się, gdyż ten miał głowę za blisko dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Dyziu monotematyczny jesteś 18.05.07, 14:15 a teraz ja! Tańczył Fidel z George`em Bushem, mówiąc : - Nie chcem, ale muszem! Złożył przy tym mu ofertę: "Socialismo o muerte!" (Socjalizm albo śmierć - hasło rewolucji kubańskiej) Tańczył Le Pen z imigrantem, mrucząc: - Ja cię puszczę kantem! Polak z Niemcem oraz Ruskiem jadąc do E.Unii wózkiem. Tańczył Ziobro wraz z palestrą, czyniąc z wielką to maestrią. Tańczył z homofobem gej mówiąc: Let`s go home, OK? Tańczył Korwin z wolnym rynkiem; nie nadążał ociupinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dyziu monotematyczny jesteś 18.05.07, 14:32 aaaaa! niech żyje skleroza! Ksiądz Jankowski wraz z majątkiem, ustawiając merce rządkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dyziu monotematyczny jesteś 18.05.07, 19:51 Tańczył Franco z Franco-filką, przyduszając ją mantylką. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 18:17 Tańcowała kochanica ze swoim kochasiem a że nogi miała krzywe, to wywaliła się. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 18:50 O, jajko nawet niewinny wygłupny wątek chce zniszczyć. Co ci tym razem nie pasuje - że ludzie dobrze się bawią? Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 19:09 ale przecież zastosowałem się do reguł wątku i coś zabawnego, rymowanego napisałem, przeszkadza ci? wymyśl coś o jajku Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 19:13 Tańcowało Jajko z Jajkiem w dupę waląc się nahajkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 19:21 obrobka_skrawaniem napisała: > Tańcowało Jajko z Jajkiem w dupę waląc się nahajkiem. Tańcowało jajko zgniłe widząc ciemność i mogiłę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 19:25 Tańcowało jajko z księdzem, jęcząc - "Mędzę wciąż i mędzę!" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 19:21 0golone_jajka napisał: > ale przecież zastosowałem się do reguł wątku i coś zabawnego nie wiem, czy to było zabawne, widzę, że chciałeś mi dowalić. Ten wątek nie służy do dowalania sobie wzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajko Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 20:00 A bo ty jedyną kochanicą jesteś?? Tańcowała kochanica, przydeptała sobie cyca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 20:35 Do Jajka: dobra zabawa jest wtedy, gdy wszyscy się dobrze bawią, a Kochanicy nie bawią Twoje złośliwe wierszyki, więc daj sobie spokój. Idź na te fora, które reklamujesz, może tam będziesz bardziej pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Do obróbki 19.05.07, 21:00 obrobka_skrawaniem napisała: > Do Jajka: > dobra zabawa jest wtedy, gdy wszyscy się dobrze bawią, a Kochanicy nie bawią > Twoje złośliwe wierszyki Jemu właśnie o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 21:09 Tańczył jajko w nowych butach, ale urwał sobie fiuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajko Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 21:20 Gupie i bez sensu, ale i tak się uśmiałem, bo lubię absurdalny chómor. Już nie tańczy kochanica, siedzi smutna, osowiala, bo na parkiet Jajecznica weszła i ją wnet wygnała Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 21:32 Tańczył jajko jak szalony, zgubił w tańcu kalesony. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 21:44 obrobka_skrawaniem napisała: > Tańczył jajko jak szalony, zgubił w tańcu kalesony. Tańczył jajko niezbyt równo, więc w efekcie upadł w... Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 21:51 Tańczy jajko, krok się myli, aż mu inni dopiep... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajko Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 22:22 Tanczy kochanica, z obrobka szaleje, za chudzi sa w uszach, Jajko z nich się śmieje. Obrobka wkurzony, kochanica wsciekla aże jej pomada z ust na kałdun ściekła. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 22:35 Nie używam pomadki, a Obróbka jest kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajco Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 22:39 Tańczy Kochanica z Obróbką w objęciach, A matula płacze: nie będę mieć zięcia! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 19.05.07, 22:36 Tańcowała z Ickiem Icka, krzycząc: Francja jest laicka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:47 Tańczył też wieloryb z góry naszej strony Tańczył jednak solo bo wciąż nie miał żony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 23:40 Tańcowała baba z babą, lecz przyjemność miały słabą. Tańczyła Kazia z Kazikiem, łeb urwała warkoczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tańcowała Icka z Ickiem 20.05.07, 14:47 Tańczył jajko raz do klubu, lecz nie dotarł , łubudubu. Zatańczyła z nim ochrona , przytulając go do łona. Pan ochroniarz nie był miły i jajeczko podał tyły. W czasie tańca walnął w glebę, z trudem doszedł więc do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajko To było załośne IP: *.acn.waw.pl 20.05.07, 16:27 Naprawdę na nic więcej Cię nie stać? tańczył DO klubu? łubudubu? przytulając do łona?? Kobito! Wysil swe szare komórki trochę a nie byle co piszesz! Kochanica razu pewnego, chciała napisać coś śmiesznego, lecz nic biedaczce nie wychodzi, choć się kobita trudzi i poci. Sensu tam za grosz, rymy tanie, słowem klapa na całym planie. Może do szkoły czas wrócić już, zamiast na głupstwa marnować tusz? lecz czy to Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To było załośne 20.05.07, 16:35 Gość portalu: Jajko napisał(a): > Naprawdę na nic więcej Cię nie stać? Stać, ale jeśli chodzi o ciebie, to mi się nie chce. > tańczył DO klubu? skoro można biec do klubu, czyli udawać się biegnąc, można też udawać się do klubu tańcząc. przytulając do łona?? a cóż jest złego w łonie i przytulaniu? nikt cię nie przytula do łona i dlatego jesteś taki skwaszony? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To było załośne 20.05.07, 16:52 wychodzi, i poci. U! to dopiero jest rym! > > Sensu tam za grosz, rymy tanie, U jajka za to wyrafinowanie rymotwórcze osiąga szczyty perwersji...;-))))) > słowem klapa na całym planie. A to co za zwrot? > zamiast na głupstwa marnować tusz? Tak, tusz zwłaszcza... lecz czy to I tu Muza odbiegła jajowatego. Pewnie dlatego, że sobie czegoś nie ogolił... Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: To było załośne 20.05.07, 17:01 Tańcowała z Jajkiem Majka i urwała Jajku jajka, potem mu odpadła fajka i skończona nasza bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To było załośne 20.05.07, 17:09 Tańcowała z Jajkiem kiła, mówiąc: - Jajko! W jajku siła! lecz zawiodła go partnerka: teraz wciąż na jajka zerka. Wiecznie goli je biedaczek, bojąc się, że ... coś zobaczy. Morał taki z bajki, dzieci: Nie tańcz z każdym , kto podleci! Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: To było załośne 20.05.07, 17:36 Tańcowała z Francą kiła i strasznie ją polubiła. Wzajemności tej niestety nie zaznała od kobiety. Leczy Franca swoją kiłę wkłada w to całą swą siłę, lecz wyniki są niemiłe czas polubić, Franco, kiłę! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Oj jajko słabo 20.05.07, 17:48 Odpowiadasz moim konceptem i w dodatku mnie wyzywasz. Widzę brak pomysłów tudzież zastój na forum jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza to było najżałośniejsze ze strony jajka eot nt 20.05.07, 17:49 Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka poddajesz się? 20.05.07, 17:51 i lepiej wytłumacz co to znaczy, że ochrona przytula kogoś do łona????? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie rozumiem, czego tu można nie rozumieć... 28.05.07, 19:18 0golone_jajka napisał: > i lepiej wytłumacz co to znaczy, że ochrona przytula kogoś do łona????? Nie wiesz, co to przytulanie, czy co to łono, a może co to ochrona? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm jajco jesteś grafomanem 20.05.07, 18:54 ty sieza rymy nie bierz, ty już lepije bądź tym antyklerykałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: 194.146.120.* 20.05.07, 17:44 Tańcował Stefek ze Stefką aż ją przewrócił swą konefką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: 194.146.120.* 20.05.07, 17:48 Tańczył Stefek ze Stafką i przewrócił ją swą konefką;-) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 20.05.07, 17:53 Olcia zacięłaś się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: 194.146.120.* 20.05.07, 17:55 noooooo, ale wymyśliłam nastepne;-) pozdro 563 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: 194.146.120.* 20.05.07, 17:52 tańcował Władek zawzięcie z Władką a później bzyknął się z najbliżsżą sąsiadką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.07, 18:03 Tańczył sobie groch z kapustą, na Wigilii, tuż przed szóstą. Tańcowały dwa pedały, jeden z dużym, drugi z małym. Tańcowała śmierć z kostuchą, z ciałem było u nich krucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:38 Tańcowali Józek z Józką przytupując przy tym nóżką Tańcował Murzyn z Murznką a poźniej poczęstował ją różową landrynką Tańcował Maniek z Mańką a po tańcu nazwał ją bańką wstańką (???);-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:55 całkiem możliwe, ale to znak że ktoś czyta moje debilne wierszyki;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Tańcowała Icka z Ickiem 20.05.07, 19:18 > całkiem możliwe, ale to znak że ktoś czyta moje debilne wierszyki;-) pozdrawiam co fakt to fakt (z grzeczności nie precyzuję do czego ten fakt się odnosi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 19:24 że debilne? ale doskonale zdaję sobie z tego sprawę;-) chyba o to chodzi w tym wątku, ogolone jajka z ciętym językiem;-p Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Tańcowała Icka z Ickiem 20.05.07, 20:18 cięte jajka z ogolonym językiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:52 Tańczył jajko na ludowo waląc często w sufit głową A na każde "bun cyk, cyk" walił jajkiem w pi-e-cyk Raz zakręcił się ochoczo wylądował obok sracza Na czymś przy tym się poślizgnął jajcętami w beton gwizdnął Spuchły jajka fioletowo myśli: "jest już nie różowo" Chciał zakończyć tą zabawę i pożegnać się już z nami Jednak trochę się zagapił i przytrzasnął jaja drzwiami Ból okropny, szok szalony jajka spuchły jak balony i uniosły jajko w górę wprost pod śliczną białą chmurę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Tańcowała Icka z Ickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 00:06 dodałabym jeszcze tytuł 'oda do spuchniętych jajek';-p pozdro dla Dyzia- Poety;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 21.05.07, 10:36 Tańcowało jajo z jajem lejąc na się wrzącym czajem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza No, Dyziu! Wyraziłabym ci uznanie za formę 28.05.07, 19:23 bo faktycznie o jajku lepiej ci idzie niż o Kaczach... ale zaraz jajko przyleci i wszystkim nam dowali że piszemy złośliwe wierszyki o nim mieszczęsnym i że to jest prześladowanie ateistów (jajko) przez wierzących (ja oraz Dyzio - nie wiem wprawdzie Dyziu czy jesteś wierzący i jakiego wyznania, ale powyższe prześladowanie to stała śpiewka jajka) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Wańką-wstańką nt 28.05.07, 19:19 Gość portalu: Olcia napisał(a): > Tańcowali Józek z Józką > przytupując przy tym nóżką > > Tańcował Murzyn z Murznką > a poźniej poczęstował ją różową landrynką > > Tańcował Maniek z Mańką > a po tańcu nazwał ją bańką wstańką (???);-p Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 23.05.07, 18:07 Tańcował raz z Misią Misiek, co ma piercing na penisie. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 23.05.07, 18:17 Tańcował raz Misiek z Miśką, a onna wessała go piśką. (i po to żeś odkopała ten wąt?) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 23.05.07, 18:41 Tańczyła raz żona z mężem, on ja ubódł swym orężem. funny_game napisała: > (i po to żeś odkopała ten wąt?) ;))) Wiedziałam, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tańcowała Icka z Ickiem 23.05.07, 19:00 Tańczyła raz siostra z bratem, a on ją po nosie batatem. (brat mnie kiedyś rzucił w nos ziemniakiem, traumę mam do dziś) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 26.05.07, 16:37 Tańcował fizyk z fizyczką ostro pieprząc ją solniczką Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 28.05.07, 15:05 Tańczył winniczek z winniczkiem, każdy miał jaja i piczkę. (to dla tych, którzy pisali limeryki o winniczku samcu i samicy: winniczki są obojnakami) Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: Tańcowała Icka z Ickiem 28.05.07, 19:15 tańcowałi Zdzich ze Zdziską aż upadli na klepisko Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: Tańcowała Icka z Ickiem 28.05.07, 19:16 Tańcowali Jan z Janeczką,ona na nakryła kiecką Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Tańcowała Icka z Ickiem 28.05.07, 19:38 Tańcował Zbyszek ze Zbyszką podniecając ją swą kiszką. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Słuchajcie, obróbka, dyzio i inni 28.05.07, 21:15 czy wy też nie wiecie, co to znaczy "przytulać do łona", czy tylko jajko? Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Słuchajcie, obróbka, dyzio i inni 28.05.07, 21:22 "przytulać do łona" to zaopiekować się (w różnym znaczeniu). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Słuchajcie, obróbka, dyzio i inni 28.05.07, 21:58 obrobka_skrawaniem napisała: > "przytulać do łona" to zaopiekować się (w różnym znaczeniu). No nie, ja miałam na myśli dosłowne przytulenie, i raczej chwilowe. Odpowiedz Link Zgłoś