drzejms-buond 19.06.07, 10:29 wszystkim cyka a mnie nie chce... :-[ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skandynawska.zorza.polarna Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 10:36 Mój też nie cyka :) A to mi akurat odpowiada. Tylko mu czasem źle przerzutka wskoczy i... Brzęczy tak dziwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 11:14 Mój też nie cykał - sprzedałam go :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: dlaczego rower cyka? IP: 85.252.68.* 19.06.07, 11:44 mój cyka! który kabel przeciąć - czerwony czy niebieski?? Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawska.zorza.polarna Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 11:54 przetnij fioletowy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: dlaczego rower cyka? IP: 85.252.68.* 19.06.07, 12:28 co ty, widziałaś kiedyś na filmie, żeby ktoś przecinał fioletowy? w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawska.zorza.polarna Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 12:32 a tam, zero poczucia humoru normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 12:47 to wy macie aż dwa druty do wyboru? dlaczego ja mam jednego druta? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: dlaczego rower cyka? 30.10.07, 18:44 drzejms-buond napisał: > to wy macie aż dwa druty do wyboru? > dlaczego ja mam jednego druta? No panie kolego, nie przy dzieciach...! Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: dlaczego rower cyka? 30.10.07, 14:58 przetnij ten którego koloru nie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakukaracza Re: dlaczego rower cyka? IP: *.36.5746.static.theplanet.com 19.06.07, 12:52 Przetnij linki hamulcowe (te pod lub nad ramą druciki) i rozpędź się ze stromej górki, gwarantuję, że zęby będą ci od tego momentu cykać nie tylko na rowerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 14:08 ale inni jadą po prostym i im cyka ? a mój nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 14:25 czyli tobie też nie cyka? ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
papiezyca84 Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 14:32 noszzz.... czytasz w moich myślach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomuś Re: dlaczego rower cyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:11 a mnie cyka, bo jestem cyklistą ! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 15:30 jakżeś tego dokonał? podziel się z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomuś Re: dlaczego rower cyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:58 To bardzo proste - po pierwsze primo: przynależność do ZUCHa (Związek Uśmiechniętych Cyklistów Honorowych),bo Twój rower musi poczuć się ważny! Po drugie primo: specjalny strój,pumpy, getry, czapka w kratkę z daszkiem,bo Twój rower musi wiedzieć, że go szanujesz i nie dosiadasz w byle czym! Po trzecie primo:zanim wyruszysz,głaszczesz czule kierownicę i mówisz : "Dzień dobry kochany rowerku.Cieszę się, że cię widzę i że jesteś w dobrej formie. Jestem bardzo szczęśliwy, że w tym pięknym dniu będziemy razem przemierzać okolicę". No i wsiadasz,sam jesteś szczęśliwy i wyluzowany, nucisz sobie pod nosem, ruszacie, a Twój rowerek z cicha : "cyk, cyk, cyk, cyk, cyk, cyk, cyk, cyk, cyk cyk, cyk, cyk, cyk, cyk cyk cyk, cyk, cyk, cyk, cyk, cyk, cyk ,cyk.... no w każdym razie ja tak zawsze robię. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 17:50 wszystko się zgadza, takteż postępuję tylko jedna drobna różnica ja go nie zastaję w dobrej formie, bo nie cyka może to przez to, że mu wymieniłem ośkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx132 tylko budzik cyka...... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.06.07, 17:53 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nie tylko! 19.06.07, 19:07 drzejms-buond napisał: > a cyklada? cykada na Cykladach Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: nie tylko! 19.06.07, 19:32 dałem ciała, jak to mówią, pewnie ze cykada! oj ta to cykać potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza rower cyka bo ma ukrytą cykadę 19.06.07, 19:39 jak ci sprzedali bez cykady - reklamuj! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: rower cyka bo ma ukrytą cykadę 19.06.07, 19:45 ale on kiedyś cykał! myślisz ze uciekła? to jak ją zanęcić napowrótabarot? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: rower cyka bo ma ukrytą cykadę 19.06.07, 23:03 drzejms-buond napisał: > ale on kiedyś cykał! > myślisz ze uciekła? > to jak ją zanęcić napowrótabarot? a musi być ta sama? każda cyka, chyba że się czujesz przywiązany do tej swojej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych Maciej Re: rower cyka bo ma ukrytą cykadę IP: *.tpca-cz.com 01.10.07, 05:01 SYNEK moj mial w dziecinstwie cykajaca hulajnoge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: dlaczego rower cyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 20:43 Mój rower nie cykał. Nie mogłem pogodzić się z tym faktem i rzuciłem go o ziemię i już cyka. spełniło sie moje marzenie: MAM CYKAJĄCY ROWER:)))))) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: dlaczego rower cyka? 19.06.07, 23:02 Gość portalu: misio napisał(a): > Mój rower nie cykał. Nie mogłem pogodzić się z tym faktem i rzuciłem go o > ziemię i już cyka. cykada ci wlazła!!! spełniło sie moje marzenie: MAM CYKAJĄCY ROWER:)))))) > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dlaczego rower cyka? 01.10.07, 09:53 kochanica wygrzebała temat..akurat wczoraj rower sie ZAMILKŁ NA WIEKI i juz nigdy cykać nie będzie...nawet marzeniach :-[ poszła ośka! musiałem kilometr prowadzić rower TYŁEM, a to nie łatwa sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
michalwujo Re: dlaczego rower cyka? 01.10.07, 11:33 nie poddawaj sie - naucz się jeździć tyłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moka2 Re: dlaczego rower cyka? IP: *.acn.waw.pl 01.10.07, 11:40 och jak jak kiedys bardzo chcialam aby mi cykal a on nic. zmienilam na drugi i jest lepiej. cyka tak swietnie. cyk cyk cyk cykcykc Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dlaczego rower cyka? 01.10.07, 13:54 ...ale ty mnie nie denerwuj, tak? :'-[ zazdraszszczam... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond dlaczego rower nie ma wstecznego? 30.10.07, 14:02 skoro są lusterka, to teoretycznie cofnąć też możnabybyło a nie można... :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj się Rower cyka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 15:13 Skoro rower cyka, to należy przesmarować hamulce. Najlepiej towocikiem, takim smarem SW. Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: Rower cyka? 30.10.07, 16:26 Drzejms, to jest ściema z tym cykaniem. Ludziom zegarki cykają, a nie rowery. Idź na rower w zegarku, będzie ci cykać. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Rower cyka? 30.10.07, 17:43 ale on w przerzutkach cykać winien tak.. cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk,cyk ach, cóż za symfonia... ja chce żeby cykał :'-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromi Re: Rower cyka? IP: *.57.jawnet.pl 30.10.07, 18:10 wlaczyles cykacze w przerzutkach? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: dlaczego rower cyka? 30.10.07, 18:44 A zainstalowałeś bombę zegarową i zaparkowałeś swój rower-pułapkę naprzeciwko dowolnej ambasady? Bo jak nie, to co się dziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś