Gość: Bubu IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 13:59 Znacie żarty, które są tak beznadziejne, że aż śmieszne? Mi przypomniał się kawał z Radia Maryja... - Wiesz, wypadają mi włosy - mówi facet do kumpla. - A byłeś z tym u lekarza? - Nie, same zaczęły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3,14-Roman Żenujący żart rysunkowy IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.05.09, 17:29 Na lekcji pani zaproponowała dzieciom następującą zabawę. Każde z nich podchodziło po kolei do tablicy i dorysowywało coś do istniejącego już rysunku, a później wyjaśniało, co to jest. Pierwsze dziecko narysowało coś takiego. -To jest ziemia, a na niej pudełko. Drugie dorysowało domek. -To jest domek, w którym jest pudełko! Trzecie dorysowało śnieg. -To jest śnieg na dachu domu, w którym jest pudełko. Czwarte dorysowało coś takiego. -Co to jest, Jasiu?- spytała zdziwiona nauczycielka -To mój tata schyla się po mydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 11:45 Nie miały być śmieszne, tylko żenujące. Nie czepiaj się. Dla mnie Ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:07 post założycielski, pierwsze zdanie: > Znacie żarty, które są tak beznadziejne, że aż śmieszne? z sympatii dla Twojego imienia nie napiszę - czytaj ze zrozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 11:57 Może sam jakiś opowiedz :D? Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:08 wiesz co, to też nie było śmieszne - podejżewać mnie - nieznajomego - o opwiadanie żenujących dowcipów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:18 Nie! Nie żenujących! Tak beznadziejnych, że aż śmiesznych? Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:28 Julio - piękne imię - przeczytaj raz jeszcze w jakim wątku piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:02 Wątek mi pasuje, ale muszę sprawdzić, na jakim forum jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 13:14 a ja mam wrażenie, że jesteśmy w niewłaściwym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:25 Czuję się zażenowana... a może powinnam się czuć raczej tak beznadziejnie, że aż śmiesznie??? Zauważyłam, że jako, że nie czytam ze zrozumieniem, nie potrafię też pisać ze zrozumieniem:( Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 13:30 mam świetny plan - załóż nieżenujący wątek i postaram się być zrozumiale niezarozumiały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:41 Czy to znaczy, że do tej pory starałeś być niezrozumiale zarozumiały? Udało Ci się! Nie wiem, czy to miałeś na myśli:( Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 13:58 udało Ci się! - prawie ja się nie muszę starać być niezrozumiale zarozumiały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 14:07 Ty się w ogóle nie musisz starać:) Osobie tak inteligentnej, błyskotliwej, z tak ogromnym poczuciem humoru, wszystko przychodzi łatwo. Tylko moje teksty są dla Ciebie niezrozumiałe, ale to z pewnością moja wina:( Raczej EOT! Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 14:10 powiedz kobiecie komplement, będzie tobą gardzić było słuchać rad tatusia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:21 Nie, nie podejRZewam Cię :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:28 3nik z sympatii dla mojego imienia nie napisał - czytaj ze zrozumieniem! i dlatego ja darowałam mu "podejżenie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:31 nie dość że pięknoimienna to jeszcze wyrozumiała Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:29 zdałeś test - szydzenie z dysortografii jest szczególnie RZałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:33 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ten wątek robi się coraz bardziej żenujący. I przez to coraz bardziej śmieszny. Jesteś pewien, że jesteś na właściwym forum? Do boju forumowicze, jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:34 masz problem z moją tu obecnością? no to masz problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:36 Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Już się robi wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:38 Napisz jeszcze, że współczujesz moim rodzicom/ewentualnym dzieciom/psu/sąsiadom/drzewom w moim ogródku i będę przeszczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:44 arrogance has to be earned Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:48 Teraz już tarzam się po podłodze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Julka - wróć proszę do mnie! 10.05.09, 12:52 I zadzwoń pod 998 - mnie komórka się rozładowała - jakiś piroman tu ma radochę, pewnie znów coś podpalił. Albo - może - tylko mu się uroiło i 999 będzie odpowiedniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Julka - wróć proszę do mnie! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:57 1. A sam sobie nie poradzisz? 2. Jeśli już mamy przerzucać się hasłami, ja zacytuję Gandhiego: "If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide." 3. To była bardzo sympatyczna dyskusja, jesteś czarującym rozmówcą. Niestety muszę zakończyć, idę bowiem na spacer, korzystać ze słoneczka. Pozdrawiam wszystkich tu piszących, a panu 3nikowi życzę wspaniałego życia, dobrego humoru, optymistycznego spojrzenia na świat i przede wszystkim WIĘCEJ DYSTANSU DO SIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
3nik Re: Julka - wróć proszę do mnie! 10.05.09, 13:16 i znów mnie oceniasz po kilku postach za dużo się naczytałeś o teorii 5 sekund Odpowiedz Link Zgłoś
denaturat.mi.sie.rozlal Re: Żenujące żarty 11.05.09, 01:08 www.youtube.com/watch?v=nSwaT0S5S_0 Mistrz żenujących kawałów, Strasburger, w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś