Dodaj do ulubionych

Żenujące żarty

IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 13:59
Znacie żarty, które są tak beznadziejne, że aż śmieszne? Mi przypomniał się
kawał z Radia Maryja...

- Wiesz, wypadają mi włosy - mówi facet do kumpla.
- A byłeś z tym u lekarza?
- Nie, same zaczęły.
Obserwuj wątek
    • Gość: 3,14-Roman Żenujący żart rysunkowy IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.05.09, 17:29
      Na lekcji pani zaproponowała dzieciom następującą zabawę. Każde z
      nich podchodziło po kolei do tablicy i dorysowywało coś do
      istniejącego już rysunku, a później wyjaśniało, co to jest.
      Pierwsze dziecko narysowało coś takiego.
      http://i43.tinypic.com/33ts38l.jpg
      -To jest ziemia, a na niej pudełko.
      Drugie dorysowało domek.
      http://i44.tinypic.com/fv8f0x.jpg
      -To jest domek, w którym jest pudełko!
      Trzecie dorysowało śnieg.
      http://i41.tinypic.com/2mzbgwo.jpg
      -To jest śnieg na dachu domu, w którym jest pudełko.
      Czwarte dorysowało coś takiego.
      http://i41.tinypic.com/2w1wors.jpg
      -Co to jest, Jasiu?- spytała zdziwiona nauczycielka
      -To mój tata schyla się po mydło.

• 3nik pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... nt 10.05.09, 10:51
        • Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 11:45
          Nie miały być śmieszne, tylko żenujące. Nie czepiaj się.
          Dla mnie Ok:)
          • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:07
            post założycielski, pierwsze zdanie:
            > Znacie żarty, które są tak beznadziejne, że aż śmieszne?

z sympatii dla Twojego imienia nie napiszę - czytaj ze zrozumieniem!

• Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 11:57
          Może sam jakiś opowiedz :D?
          • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:08
            wiesz co, to też nie było śmieszne - podejżewać mnie - nieznajomego - o
            opwiadanie żenujących dowcipów
            • Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:18
              Nie! Nie żenujących! Tak beznadziejnych, że aż śmiesznych?
              • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:28
                Julio - piękne imię - przeczytaj raz jeszcze w jakim wątku piszesz
                • Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:02
                  Wątek mi pasuje, ale muszę sprawdzić, na jakim forum jestem:)
                  • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 13:14
                    a ja mam wrażenie, że jesteśmy w niewłaściwym wątku
                    • Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:25
                      Czuję się zażenowana...
                      a może powinnam się czuć raczej tak beznadziejnie, że aż śmiesznie???

Zauważyłam, że jako, że nie czytam ze zrozumieniem, nie potrafię też pisać ze
                      zrozumieniem:(
                      • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 13:30
                        mam świetny plan - załóż nieżenujący wątek i postaram się być zrozumiale
                        niezarozumiały
                        • Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:41
                          Czy to znaczy, że do tej pory starałeś być niezrozumiale zarozumiały? Udało Ci się!
                          Nie wiem, czy to miałeś na myśli:(
                          • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 13:58
                            udało Ci się! - prawie
                            ja się nie muszę starać być niezrozumiale zarozumiały

• Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 14:07
                              Ty się w ogóle nie musisz starać:)
                              Osobie tak inteligentnej, błyskotliwej, z tak ogromnym poczuciem humoru,
                              wszystko przychodzi łatwo.
                              Tylko moje teksty są dla Ciebie niezrozumiałe, ale to z pewnością moja wina:(
                              Raczej EOT!
                              • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 14:10
                                powiedz kobiecie komplement, będzie tobą gardzić
                                było słuchać rad tatusia...
            • Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:21
              Nie, nie podejRZewam Cię :D
              • Gość: Julka Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:28
                3nik z sympatii dla mojego imienia nie napisał - czytaj ze zrozumieniem! i
                dlatego ja darowałam mu "podejżenie"
                :)
                • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:31
                  nie dość że pięknoimienna to jeszcze wyrozumiała
              • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:29
                zdałeś test - szydzenie z dysortografii jest szczególnie RZałosne
                • Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:33
                  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ten wątek robi się coraz bardziej żenujący. I przez to coraz
                  bardziej śmieszny. Jesteś pewien, że jesteś na właściwym forum?

Do boju forumowicze, jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej!
                  • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:34
                    masz problem z moją tu obecnością?
                    no to masz problem...
                    • Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:36
                      Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Już się robi wesoło!
                      • Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:38
                        Napisz jeszcze, że współczujesz moim rodzicom/ewentualnym
                        dzieciom/psu/sąsiadom/drzewom w moim ogródku i będę przeszczęśliwy.
                        • 3nik Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n 10.05.09, 12:44
                          arrogance has to be earned
                          • Gość: 3,14-Roman Re: pięknie, ale gdzie te śmieszne dowcipy? ... n IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:48
                            Teraz już tarzam się po podłodze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze!
                            • 3nik Julka - wróć proszę do mnie! 10.05.09, 12:52
                              I zadzwoń pod 998 - mnie komórka się rozładowała - jakiś piroman tu ma radochę,
                              pewnie znów coś podpalił.
                              Albo - może - tylko mu się uroiło i 999 będzie odpowiedniejszy?

• Gość: 3,14-Roman Re: Julka - wróć proszę do mnie! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 12:57
                                1. A sam sobie nie poradzisz?
                                2. Jeśli już mamy przerzucać się hasłami, ja zacytuję Gandhiego:
                                "If I had no sense of humor, I would long ago have committed
                                suicide."
                                3. To była bardzo sympatyczna dyskusja, jesteś czarującym rozmówcą.
                                Niestety muszę zakończyć, idę bowiem na spacer, korzystać ze
                                słoneczka. Pozdrawiam wszystkich tu piszących, a panu 3nikowi życzę
                                wspaniałego życia, dobrego humoru, optymistycznego spojrzenia na
                                świat i przede wszystkim WIĘCEJ DYSTANSU DO SIEBIE.
                                • 3nik Re: Julka - wróć proszę do mnie! 10.05.09, 13:16
                                  i znów mnie oceniasz
                                  po kilku postach
                                  za dużo się naczytałeś o teorii 5 sekund
    • denaturat.mi.sie.rozlal Re: Żenujące żarty 11.05.09, 01:08
      www.youtube.com/watch?v=nSwaT0S5S_0
      Mistrz żenujących kawałów, Strasburger, w akcji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka