Dodaj do ulubionych

Na roboczo...

01.06.06, 20:36
Tu będziemy mogli, na wzór prawdziwego kolegium redakcyjnego dzielić się
naszymi pomysłami, uwagami, prowadzić konsultacje i wypracowywać najlepsze dla
naszego forum rozwiązania, na chwałę naszej Warniji.
Trochę to poważnie zabrzmiało, ale nie obawiajcie się.
Chcemy się po prostu dobrze bawić, a że przy okazji czegoś nowego o naszej
krainie się dowiemy to ... dobra nasza.
A więc, na roboczo ...

Obserwuj wątek
    • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 20:38
      jo mom jydnó sprawe smile
      Weno... poczekajta zaboczyłam ło czam mom mózić wink
      • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 20:40
        Łuż ziem
        www.putfile.com/gospodosz
        Tutaj sa dwie jednakowe piosenki. Proponuję , by jeden 'teatr uliczny' zamienic
        na fajna piosenkę 'szwagierka' - może być ?
        • gajowy555 Re: Na roboczo... 01.06.06, 20:42
          No jó, a skónd ta psiosnka wziónć. Masz jó?
          • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 20:45
            na CD
            • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 20:45
              przysłac ?
              • gajowy555 Re: Na roboczo... 01.06.06, 20:56
                A wiesz jak? Może być link, albo na poczte
                • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 20:57
                  Gajowy, mam plytkę CD Czerwonego Tulipana i moe przysłac tylko do rąk własnych.
                  Nie mam jej w internecie.
                  • gajowy555 Re: Na roboczo... 01.06.06, 21:31
                    Myślę, że to za dużo zachodu. Coś wymyślimy i w to miejsce wkleimy.
                    Na przykład na tej stronce nie ma "Olsztyn kocham". Może lepiej tą piosenkę
                    przenieść tam...
                    • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 21:35
                      może być, ale ta 'szwagierka' to przebój tez powinna być - mnie nie
                      przeszkadza, mogłabym wysłać - to szybko bedzie.
                      • gajowy555 Re: Na roboczo... 01.06.06, 21:36
                        Napisz mi tytuł płyty, poszukam u nas...
                        • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 21:38
                          dobra , już szukam
                          • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 21:42
                            niestety, mam ją w pracy, jutro napiszę. Wiem , ze plytke kupiłam promocyjnie
                            za 9.90 w markecie.
                            • gajowy555 Re: Na roboczo... 01.06.06, 22:24
                              Nie sztyruj sia i nie tropś, łutro poszukom w Media Markt.
                              Mam pytanko : może byśwa ta psiosnka ło gąsiorze , ta na wiyrchu zmnienili na
                              jakó inszó. Cóś innygo by sia zdoło...
                              • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 22:25
                                Dobrze, to rzucajmy propozycje.
                                • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 22:26
                                  powinna być po warnijsku
                                  Masz jakąś propozycję ?
                                  • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 22:27
                                    coś wesołego czy smutnego ?
                                    może kawałek hymnu warnijskiego ?
                                    • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 22:32
                                      My Warmii wierne syny
                                      Kochamy ten nasz kraj,
                                      Niech z Bożej on przyczyny,
                                      Zamieni się nam w raj.

Gajowy, a może ten wątek z hymnem , który jest skończony tez wsadzić na góre
                                      czyli podlinkować - to historia hymnu
                                      • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 22:34
                                        Tralala, a jek myślisz o tam linku o hymnie, może go podlinkować ?
                                        • gajowy555 Re: Na roboczo... 01.06.06, 22:37
                                          Chyba dzisio tygo nie rozsądzim, bo łuż późno.
                                          Jutro tuż je dziań...
                                          • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 22:41
                                            Trzeba pomyśleć, ale myślę , ze coś wesołego, by Warnija wesoła była, bo i taka
                                            była, umiala się bawić nawet w obliczu takiej historii.
                                            • gajowy555 Re: Na roboczo... 01.06.06, 22:48
                                              Dobrze, ale o tym jutro dobrze? Teraz idę sia łodzitoć...
                                              • rita100 Re: Na roboczo... 01.06.06, 22:51
                                                Ja też ide sia łodzitać psianknie smile
    • gietpe Re: Na roboczo... 01.06.06, 23:27
      Żeśta gwołt pracy zrobzili GRATULACJE Wom
      • rita100 Re: Na roboczo... 02.06.06, 20:27
        Gietpe, podoba Ci się ?
        Najwazniejsze, żeby nie było nudno, a każdy znalazł swój kącik.
        Gajowy, nie mogę znaleź tej płytki, wsiąkła gdzieś, pewnie z płytkami córki, a
        jej nie chcę grzebać. Przy sprzątaniu się znajdzie.

Ach, jak masz jakieś propozycje to mów szczyrze.
        • gajowy555 Re: Na roboczo... 02.06.06, 22:06
          Byłem dzisio w Idioyen -Markt, ale tamój ni mnieli płytki C.T.
          Co mo zisieć nie łutonie.
          Słuchom propozycji co do wyglóndu forum...
          • gajowy555 Re: Na roboczo... 02.06.06, 22:35
            Chyba padło nam forum GGG foto, bo wyświetla się napis NOT FOUND.
            Sprawdżcie u siebie.
            • rita100 Re: Na roboczo... 02.06.06, 22:41
              schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=132&pos=24
              Co widzisz ?
              • rita100 Re: Na roboczo... 02.06.06, 22:42
                Faktycznie , coś sia dzieje - teraz jest pusto.
                • rita100 Re: Na roboczo... 02.06.06, 22:43
                  Daj nam trochę czasu, bo ja nie mam projektu na tekst - trzeba zwołać Tralale
                  • rita100 Re: Debata 02.06.06, 22:47
                    Tralala, Gajowy ma propozycję by zmienić tekst ora, ora, ora na inny - jak
                    myślisz , na jaki inny możemy zmienić tekst ?
                    • gajowy555 Re: Debata 02.06.06, 22:52
                      Spokojnie, nie poli sia.
                      Jo am myśloł co słowa Hymnu Warnijskiygo by sia zdoło, ale czy to nie za poważnie?
                    • tralala33 Re: Debata 02.06.06, 22:52
                      godam bez tylefón - bande jutro smile
                      • gajowy555 Re: Debata 02.06.06, 22:57
                        To zaś ta Telekomunikacyjo psieniandzy zarobzi.
                        Fejn, mym tyż bandziewa łutro...
                        • rita100 Re: Debata 04.06.06, 22:18
                          Oj, przy tym sondażu zapomnialabym o tym , że znalazłam tą kasetę.
                          Czerwony Tulipan "Jedynie co mam..."
                          Oprawka: Na bialym tle czerwony grający diabeł smile

W środku pisze "Świat komputerów ZETO OLSZTYN nasz przyjaciel
                          10-005 Olsztyn ul.Pienięznego 6/7 tel 527-96-28

I tam jest min. szwagierka
                          • gajowy555 Re: Debata 05.06.06, 11:16
                            W takim razie poszukam tej kasetki z czyrwonym diobłem (może to je Kłobuk?), jek
                            musowo mo byc Szwagerka, to bandzie.
                            Na razie ciesze się, że mogę normalnie wklejać linki zdjęć i że nareszcie
                            bandzieta zidzieć to co jo Wom posłał, a nie tlo "Chłop i baba".
                            Czy mamy już uzgodnione propozycje zmian na gorze?
                            • rita100 Re: Debata 05.06.06, 11:59
                              Klikam z pracy szybciuteńko, bo musze donieść , ze komputer się u mnie w domu
                              nie włącza. Szukam teraz fachowca i nie mogę go dołapać. Nie wiem jak będzie
                              wiczorem.... ale gdyby, to się nie martwcie, wrócę jak tylko mi naprawi i
                              odrobie zaleglości.
                              • gajowy555 Re: Debata 05.06.06, 14:09
                                A my przez ten czas przećwiczymy ozdabianie forum różnymi szlaczkami i nie tylko.
                                Jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje graficzne to bardzo prosze o wklejanie.
                                Bandzie eszcze psiankniy na naszy Warniji.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40179
                                • rita100 Re: Debata 06.06.06, 09:39
                                  To sia lejduja, bom artystka w tam i łuż sia ni moga doczkać jek bade rysować.
                                  Łobaczysz jak psianknie, bandzie, bandzie...
                                  • rita100 Re: Debata 06.06.06, 09:45
                                    Jo bande ksiotuszki malować, łąkę rysować , łobaczysz, tlo kómputere bandzie
                                    łazić fejn. Poczkaj , poczkaj poziem mamie , poziem mamie, poziem mamie coś
                                    szorc podar na mnie hej !!!! wink))
                                    Ciekawe jaka jest najpopularniejsza psiosenka warnijska ?
                                    Może zamieścić słowa najbardziej znane Warniji, jekis refren ?
                                    • rita100 Re: Praca 06.06.06, 21:44
                                      Teroz bande ciajżko pracować - bande 32 wpisy łozdabiać, to czkajta, bo to
                                      bandzie niespodzianka.
                                      • rita100 Re: Praca 06.06.06, 22:34
                                        Gajowy, dlaczego to kreślisz , fajnie , że dajesz te hymny
                                        • gajowy555 Re: Praca 06.06.06, 22:36
                                          Ale nie chca sie wklejać tam gdzie powinny, zaraz Ci tu wrzucę i wklejaj do
                                          odpowiednich wątków, zreszta dziś jeszcze nie mam wszystkich
                                          • gajowy555 Re: Praca 06.06.06, 22:36
                                            www.mistrzostwa-swiata.net/pliki/hymn/polska.mp3
                                            www.mistrzostwa-swiata.net/pliki/hymn/portugalia.mp3
                                            www.mistrzostwa-swiata.net/pliki/hymn/francja.mp3
                                            www.mistrzostwa-swiata.net/pliki/hymn/wlochy.mp3
                                            www.mistrzostwa-swiata.net/pliki/hymn/szwecja.mp3
                                            www.mistrzostwa-swiata.net/pliki/hymn/niemcy.mp3
                                            www.mistrzostwa-swiata.net/pliki/hymn/holandia.mp3
                                            www.mistrzostwa-swiata.net/pliki/hymn/hiszpania.mp3
                                            • rita100 Re: Praca 06.06.06, 22:51
                                              Łoj jake psiankne
                                              Wklej do watków, będzie komplet
                                              Ale mowamy Mistrzostwa Świata
                                              • gajowy555 Re: Praca 07.06.06, 13:27
                                                - wklejam te hymny, ale nie chce sie łotwierać tam, gdzie jo chca. Czamu tak
                                                sia dzieje? Może sama spróbujesz? Zawsze można cofnąć.
                                                Chciałem powklejać trochę łobrozków do Smaku Mazur : gorki, sztućce i insze
                                                łobrozki, tlo na razie galeryjo padła, może późniy bandzie chodzić, to wkleje...
                                                • gajowy555 Re: Awaria 07.06.06, 20:02
                                                  No chyba coś poważnego, bo cały dziań galerjo nie chodzi.
                                                  • rita100 Re: Awaria 07.06.06, 20:06
                                                    Zglosiłam, usterkę na Forum. A teraz ide kroić maszynowo szyneczkę.
                                                    Będę zaraz.
                                                  • rita100 Re: Awaria 07.06.06, 20:42
                                                    Awaria będzie naprawiona, napsisal Hanys na Forum.
                                                    Troche poczkamy i bandzie, bo i jo mam niebo z moich stron - takie chmureczki
                                                    były psienknuchne, że hoho smile
                                                  • gajowy555 Re:Zmiany 07.06.06, 22:13
                                                    Rita, a co z propozycją zmian piosenki na górze ?
                                                    I jeszcze chciałaś jakiś wątek dać na górę.
                                                    Napisz dokładnie o co chodzi i daj linka tego wątku.
                                                  • gajowy555 Re:Zmiany 07.06.06, 22:14
                                                    Teraz mamy dużo grafiki to możemy zaszaleć. Hanys już mnie trochę podszkolił.
                                                    Będziemy eksperymentowac...
                                                  • rita100 Re:Zmiany 07.06.06, 22:18
                                                    Dobrze. A czy ta pioseneczka na górze Ci sie nie podoba, czy wolisz krótszą ?
                                                    Zaraz pomysle o jakim to watku mówiłam - jakis był taki wazny - nie pamiętasz ?
                                                    Ta grafikę to ja ściagnełam ze stronki brazylijskiej , przypadkiem zobaczyłam.
                                                    Ale muszę te rysunki wypróbować.
                                                  • rita100 Re:Zmiany 07.06.06, 22:20
                                                    Juz - to był watek Hymnu Warnijskiego, w/g mnie wazny watek
                                                  • gajowy555 Re:Zmiany 07.06.06, 22:25
                                                    To pomyśl, jak to widzisz, bo teraz możemy sami eksperymentować, nie czekając na
                                                    Hanysa. Ździebko sie podszkoliłem i zobaczymy co z tego wyjdzie.
                                                    Tylko liczę na Twoje i Tralali pomysły, bo to najważniejsze.
                                                    A jak nam sie zmiany nie spodobają to zmienimy ...
                                                  • rita100 Re:Zmiany 07.06.06, 22:26
                                                    Ale wątek Hymny możesz wciepnąc w postaci linku na górę ?
                                                  • gajowy555 Re:Zmiany 07.06.06, 22:31
                                                    Spróbuję, ale jutro, bo dzisij banda sia lodzitywoł.
                                                    Tlo wciepnij linka tygo wóntka...
                                                  • rita100 Re:Zmiany - łobaczta 07.06.06, 22:25
                                                    _***
                                                    __**_**
                                                    _**___**
                                                    _**___**_________****
                                                    _**___**_______**___****
                                                    _**__**_______*___**___**
                                                    __**__*______*__**__***__**
                                                    ___**__*____*__**_____**__*
                                                    ____**_**__**_**________**
                                                    ____**___**__**
                                                    ___*___________*
                                                    __*_____________*
                                                    _*____0_____0____*
                                                    _*___/___@___\___*
                                                    _*___\__/*\__/___*
                                                    ___*____W_____*
                                                    _____**_____**
                                                    _______*****
                                                    *´¨)
                                                    ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
                                                    (¸.•´ (¸.•` * Najpsiankniejsza Warnija smile
                                                  • rita100 Re:Zmiany 07.06.06, 22:41
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38446&w=38806659
                                                    To ten link, a zajónczek psiankny ?
                                                  • rita100 Re:Zmiany 07.06.06, 22:56
                                                    To chyba jutro sztrzelimy gola , eszcze przed piłkorzami smile
                                                  • gajowy555 Re:Co Wy na to ? 08.06.06, 12:05
                                                    No jo, jek Woma sia podoba ?
                                                    Jek źle, to godajcie, bandziem zmnieniać ...
                                                  • gietpe Re:Co Wy na to ? 08.06.06, 17:19
                                                    mnie sie widzi co je fejn
                                                  • tralala33 Re:Co Wy na to ? 08.06.06, 19:20
                                                    Pewnie, że ładnie. I moja ulubiona pieśń na samej górze. Dziankuja.
                                                  • rita100 Re:Co Wy na to ? 08.06.06, 19:40
                                                    Psianknie jest. Gajowy śliczniuchno to zrobził, dzianki Hanysowi, bo nauczył
                                                    Gajowego i tero bandziewam zmnieniać jak chcemy.
                                                    Tyż dziankuje, bo fajnie - nic dodać nic ująć , choc jo to taki niespokojny
                                                    duch to eszcze zaproponuje coby na górze był link Galeryji glywickiej i galerii
                                                    olsztyńskiej - jek chceta ? Może by i tak eszcze być ?
                                                    Fajniuśko momy, miluśko.
                                                  • gajowy555 Re:Co Wy na to ? 08.06.06, 19:43
                                                    Ło tam potam. Hurra ! Galerjo działa!!!
                                                  • rita100 Re:Co Wy na to ? 08.06.06, 19:57
                                                    Dobra , tlo kedy bandziesz wkładał linki to jo sia zapytam czy możemy Galeryji
                                                    link wystawić.
                                                    Działa , tlo strasznie powoli mi sia ładuje.
                                                  • rita100 Re:Co Wy na to ? 08.06.06, 20:04
                                                    A zycie toczy się dalej, sa już wszystkie nagrania , czy jescze będa ?
                                                  • gajowy555 Re:A życie... 08.06.06, 20:40
                                                    Jek chceta. Co dziań we radyji jidzie fragment, to jekby wszystka chcioł nagrać,
                                                    to trza by buło duuużo mniejsca na serwerze mnieć.
                                                    Chyba, że tlo wybrane fragmenty, dla poznania klimatu ty ksiójzki.
                                                    Wybór należy do Woju ...
                                                  • rita100 Re:A życie... 08.06.06, 20:49
                                                    Właśnie , wydaje mi sie Gajowy, że lepiej zostawić sobie więcej miejsca na
                                                    muzyke , a tylko parę fragmentów, bo jednak książkę lepeij sie czyta w
                                                    skupieniu lub napisaną - pare fragmentów wystarczy , jako promocję ksiązki , a
                                                    ja ja trochę streszczę .
                                                    Muzyczka jest najwazniejsza , by nam tu grało ,a do czytania mamy bardzo
                                                    dużo smile
                                                    Dobrze myśle ?
                                                  • gajowy555 Re:A życie... 08.06.06, 20:51
                                                    Może być, eszcze jeden łodcinek czeko na prezentacja i łutro zakonczymy.
                                                    W sumie bandzie 8 fragmentów, potam można wymnienić jek bando nowsze, abo na
                                                    drugi serwer wkleić...
                                                  • gajowy555 Re:Herb Warmii 08.06.06, 22:08
                                                    Jeszcze tak myslę, może masz jaki większy łobrozek naszygo herbu, bo tan co sia
                                                    pod linkiem łotwiero mikry jekiś...
                                                  • rita100 Re:Herb Warmii 08.06.06, 22:12
                                                    Dobry jest, nie trza większego - chyba , ze kiedyś zdobędziemy większy, ale tak
                                                    to jest widoczny i fajny baranek smile
                                                    Przestałam ładowac , bo słabo się wszystko otwierało.
                                                  • rita100 Re:Herb Warmii 08.06.06, 22:13
                                                    Tak myśle , że po Mundiali trzeba by jeszcze raz się wziąść za gawędy Cyfusa by
                                                    utrwalać gwarę - może lopowieści o każdej gawędzie przy linku. Jakos trza ło
                                                    tam pomysleć. Moze jedną gawęde na tydzień łomówić ?
                                                  • gajowy555 Re:Herb Warmii 08.06.06, 22:35
                                                    To jak zwykle czeka nas dużo pracy, ale na razie
                                                    MUNDIAL !!!
                                                    A pomalutku między meczami, w przerwach bandziem
                                                    doglóndać to nasze dziecię ...
                                                  • rita100 Re:Herb Warmii 08.06.06, 22:37
                                                    Jo nawet w ciasie meczu banda klikać jak kopią wink))))
                                                  • tralala33 Bajeczki 11.06.06, 20:45
                                                    Patrzajta - bajeczki som na łostatniej stronie a łone z tyj somej ksiojżki co
                                                    baśnie i legendy
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38446&w=38776679
                                                    Tak może by je podczepić na górze?
                                                  • gajowy555 Re: Bajeczki 11.06.06, 20:50
                                                    Jak mawiał Stirlitz : sprawa do przemyślenia ...
                                                    Ale jutro , bo teraz już czas na mecz.
                                                    Tralala napisz dokładniej, jak to ma wyglądać.
                                                    Jutro poczytam i coś zrobię z tym wątkiem...
                                                  • rita100 Re: Bajeczki 11.06.06, 20:54
                                                    Tak bajeczki sa najważniejsze , bo to fantastyka przeszłości smile
                                                  • tralala33 Re: Bajeczki 11.06.06, 20:59
                                                    Te bajeczki są z tej samej książki co baśnie i legendy [2] i [3] na górze. Może
                                                    znajdzie się miejce na [4]?
                                                  • rita100 Re: Bajeczki 14.06.06, 22:59
                                                    Wszystko jest w porzadku Tralala ?
                                                    Tralala - czy jutro obchodzisz imieniny ?
                                                  • tralala33 Re: Bajeczki 14.06.06, 23:01
                                                    Chyba nie, bo tortu nie upiekłam. Wszystko przez ten mecz sad
                                                  • rita100 Re: Bajeczki 14.06.06, 23:09
                                                    Tylko dlatego nie , że tortu nie bandzie ? smile
                                                  • gajowy555 Re: Wystrój 23.06.06, 12:36
                                                    Jak Woma sia zidzi wystrój naszygo forum.
                                                    Może cias by cóś zmnienić. Dawajta jekieś pomysły.
                                                    Pamniantom co Rita móziła cóś ło linkach do galerii foto.
                                                    Co eszcze byśta chcieli zidzieć ?
                                                    Napsiszta, a jo banda rychtowoł te zmniany...
                                                  • rita100 Re: Wystrój 23.06.06, 19:24
                                                    pczkaj , pomyślimy tlo eszcze te mecze głowiczke zawracajó smile
                                                  • gajowy555 Re: Wystrój 23.06.06, 19:35
                                                    Mecze fejn só. Poczkamy, tlo potam co inkszego znowój bandzie i tak w koło.
                                                    Ale zawdy cóś wymyślim ...
                                                  • rita100 Re: Wystrój 23.06.06, 20:07
                                                    Może coś wakacyjno-urolpowego ?
                                                    Jest fejn, narazie to nawet nie mamy czasu na psieśniczki.
                                                  • gajowy555 Re: Wystrój 23.06.06, 20:11
                                                    Jo mom łuz 15 fragmentów " A życie...".
                                                    Cóś z tam robzimy? A grafiki jekie by nowe wrzucił ...
                                                  • rita100 Re: Wystrój 23.06.06, 20:17
                                                    To musze je przesłuchać i nie mam pomysłu co zrobić. Napewno osobny wątek
                                                    zalożyć i ułozyć je w/g kolejności. Będzie to książka słuchana z komentarzami.
                                                    Już jest cos o obozach , i o tej wędrówce przez Warmię do obozu ? To są okropne
                                                    urywki.
                                                  • rita100 Re: Wystrój 23.06.06, 20:21
                                                    Fajnie , że jest to forum , ale na kolacyjke biegnę
                                                  • gajowy555 Re: Wystrój 23.06.06, 20:25
                                                    Smacznygo, po naszamy daj połowę , he, he...
                                                    Mym tyż cóś zjymy i trza sie na mecz szykować, choć to nie moi ulubieńcy bandó
                                                    kulać bala...
                                                  • rita100 Re: Wystrój 23.06.06, 20:45
                                                    Chibko poszlo i nic nie zostalo , bo to była tylko galaretka owocowa.
                                                    Gajowy , a co Ty chcesz zmnieniać jek jest fejn ?
                                                    Masz w planie jakis urlop ?
                                                  • gajowy555 Re: Wystrój 23.06.06, 21:51
                                                    No jó, łu noju łurlop je coły cias, tlo muszam sia dostosowac do mojy kobzity,
                                                    bo łóna robzi za nas dwoje...
                                                  • rita100 Re: Wystrój 23.06.06, 21:54
                                                    Czyli pojedziecie gdzieś czy nie ?
                                                  • gajowy555 Re: Wystrój 23.06.06, 21:59
                                                    Chiba nie, dóma bandziem we łogrodzie siedzieć, jezioro przy nosie i las, jek mózi
                                                    Cyfus (łón trocha jenaczy godo), a i Sonia sama nie łostanie. No i famelija ze
                                                    Ślójska na byzuch przyjadzie...
                                                  • rita100 Re: Wystrój 23.06.06, 22:03
                                                    No tak, jek moge zaboczyc co Wy całyj cias na wczasach, tak jak jo całyj cias
                                                    zwiedzam Kraków. Tyż pracuje , tlo tylko bande na pare dni nad morzem, ale to
                                                    dopiero na kóniec sierpnia.
                                                    To fejn bandziecie mnieć z rodzinó. Tlo Sonia może sia wystraszyć.
                                                  • rita100 Re: Zjazd Warmiaków 23.06.06, 22:50
                                                    Gajowy, chyba trzeba link o zjeździe wysatwić na góre - by wszyscy wiedzieli ,
                                                    no i na relację czekam , może ktos będzie . Wiem , że Gietpe będzie, bo mówił.
                                                  • rita100 Re: Zjazd Warmiaków 24.06.06, 20:49
                                                    Zidze co łuż Warnijaki na górze - tlo nie ziem co spadło wink)
                                                    Dzianki, oby tlo chto sia zglosił, jeki rychtyczny Warnijak i poziedział co ma
                                                    poziedzieć wink))Może bandó łobrazki.
                                                  • rita100 Re: Łobacz Gajowy 24.06.06, 22:41
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38446&w=43601228&a=44151327
                                                    Może taki sztandar zawiesisz na forum - Tralala wykómbinówała wink))
                                                  • rita100 Re: Tralala 24.06.06, 23:35
                                                    ale jesteś wspaniała z pożegnaniami wink))
                                                    Te wątki mundialowe to takie fajniste, że hej !
                                                  • tralala33 Re: Tralala 24.06.06, 23:39
                                                    Ech, żeby to nasi choć w połowie byli tak dobrzy jak Meksykanie. Jeszcze
                                                    fajniej by nam się ten Mundial oglądało.
                                                  • gajowy555 Re:Marzenia 27.06.06, 14:51
                                                    No jó, psiankne marzenia, a jo bym chcioł cobyśmy dobrygo trenera zatrudnili i
                                                    PZPN fest przewietrzyli.
                                                    A wogóle to nie mocie żadnych uwag co do wystroju naszygo forum ???
                                                    Musiołem seteczka łustrzelić, bo żoden sia nie rwoł, ale za to na nowym kóntku
                                                    czkom na nowe zadania ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka