aomega 28.04.10, 19:16 Gdzie się wybieracie?Macie jakieś plany? Bo ja marzę o kocyku na zielonej trawce,szklance piwa i ciszy Zwalniam dziecko ze szkoły już w piątek skoro świt wyruszamy w rodzinne me strony do Wrocka juhhuuu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: Na majówkę! 28.04.10, 20:26 niestety nigdzie.Wyjazd nie wypalił.Zresztą mój mąż dopiero we wtorek wraca do domu a samej to nie miałam za dużo zapału do wyjazdu. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Na majówkę! 28.04.10, 21:24 Wyprzedziłaś mnie z tym tematem wątku Weszłam z myślą o zapodaniu takiegoż. W majowy łikend popracuję w ogródku - mam parę roślinek do posadzenia i chcę jechać na zakupy. Agnieszka ma maturę po wolnych dniach i muszę kupić jej kilka ubrań. Odpowiedz Link
debest3 Re: Na majówkę! 29.04.10, 11:17 a ja mam wybór majówek między dwoma sąsiadującymi miastami,jedno oddalone od drugiego o kilkanaście km i każde coś organizuje,nie będę sie nudził...ale z piwem,buuu niestety muszę poczekać Odpowiedz Link
gusia210 Re: Na majówkę! 01.05.10, 19:35 a jednak udało nam się wyjechać za miasto.Byliśmy nad jeziorkiem. Odpowiedz Link
gusia210 Re: Na majówkę! 03.05.10, 09:43 u mnie dziś leje.Ale nie ma tego złego.Jutro wraca mój mąż. Odpowiedz Link