madziaaaa 13.07.06, 08:36 nie za drogi, fajny, dla ludzi o dość wyszukanym guście, mających już urządzone mieszkanie. Nie chciałabym dawać kasy. Wolę, żeby mieli po nas pamiątkę. Pomożecie?Pliz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika2345 Re: prezent na ślub i wesele 13.07.06, 08:38 musze sie zastanowic ale na razie nic mi do glowy nie przychodzi Odpowiedz Link
gorgolka Re: prezent na ślub i wesele 13.07.06, 13:56 jedna moja znajoma (sama ma dość wyszukany gust, obdarowanych nie znam) kupiła w prezencie ślubnym taki komplet dla pary: dwa szlafroki, męski i damski i do tego po wielkim ręczniku kąpielowym. Wszystko eleganckie, ładnie zapakowane. Koło 200 zł ją to kosztowało w zeszłym roku. Odpowiedz Link
ninjo Re: prezent na ślub i wesele 13.07.06, 15:13 kurcze, ladne 2 szlafroki i reczniki, sama sobie bym kupila jak masz namiar, gdzie mozna dostac ladne w takiej cenie, to daj ja juz 2 razy sprezentowalam bliskim przyjaciolom obraz - znalezlismy malarke, ktora bardzo ladnie i z gustem maluje portrety (olejne) ze zdjecia. z rama i wszystkim wyszlo ok. 300 zl. bardzo sie cieszyli. Polecam! Odpowiedz Link
madziaaaa Re: prezent na ślub i wesele 13.07.06, 15:23 Tak, ten pomysł ze szlafrokami fajny jest, co do obrazu, to nie wiem , czy byliby zadowoleni (( Pozamęczam Was jeszcze kochani, piszcie, dobra? Odpowiedz Link
gorgolka w galerii centrum 13.07.06, 16:36 w Lublinie tylko ze ona to kupiła z rok temu, nie wiem czy teraz są, ale jest takie stoisko z elegancką bielizną pościelową (jedwabną np.), ręcznikami, różne takie rzeczy łazienkowe i to tam było Odpowiedz Link
madziaaaa Re: prezent na ślub i wesele 17.07.06, 10:39 przedstawiłam mężowi pomysł ze szlafrokami i ręcznikami i spodobał mu się. Macie jeszcze jakieś propozycje? Odpowiedz Link
kuncwotek Re: prezent na ślub i wesele 17.07.06, 12:12 Madziu pozwól, że skorzystam z rad naszych koleżanek Sama się zastanawiam! Odpowiedz Link
elag3 Re: Pozwalam, pozwalam. n/t 17.07.06, 12:33 madziaaaa taki elegancki komplwt na pewno kupisz w sklepie na rogu Jaracza i Piotkowskiej - tylko wątpię czy zmieścisz się w cenie 200zł. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: prezent na ślub i wesele 19.07.06, 09:09 podbijam, co by się przypomnieć Odpowiedz Link