Dodaj do ulubionych

Jak wyglądacie?

05.02.07, 11:11
Czasami czytając Was wyobrażm sobie jak wydlądacie.
Delfinkę widziałam , Sara powiedziała, że wygląda ja Gawryluk, Dzoaaan też
można zobaczyć.
Madziaaa powiedziała,że jest brunetką, a ja wyobrażałam sobie ją jako
blądynkę.
Anik wyobrażm sobie jako taką żywą , ładą trzpiotkę...
Co powiecie na taką "zabawę"
Ja jestem niewysoka 162cm, szczupła, ale mam brzydki brzuch po ciążach,jestem
rasową brunetką owłosioną od stóp do głowy brrrrr,buzię mam prawdopodobnie
dosyć ładną, mam piwne oczy, włosy proste sięgające za ramiona, bez grzywki.
Nie robię makijażu.Zauważm pierwsze siwe włosy niestety.A, i mam za mały
biust. Lubię siebie.A Wy?
Obserwuj wątek
    • 74l Re: Jak wyglądacie? 05.02.07, 11:13
      O matko, blondynkę oczywiście
      • bj32 Re: Jak wyglądacie? 05.02.07, 11:22
        Zacznę od gabarytów: 193 cm wzrostu, 47 kg, obwody: 60-90-60. Oczy mam. Włosy
        też. Ale nie wiem jakie, bo mam strasznie słaby wzrok i nie rozróżniam. Rozmiar
        stopy 46. Dłonie jak płetwy. Nawet z tymi błonkami jak u żaby.
        Też się lubię. I mąż mnie kocha. Ciekawe, czemu nieraz przez sen mówi, że
        dobrze, że Ania nipodobna do mnie?
        • 74l Re: Jak wyglądacie? 05.02.07, 11:31
          Bidzej, czy aby nie Ty startowałaś w tym ostatnim konkursie piękności?
          • bj32 Re: Niestety... 05.02.07, 13:00
            powiedzieli, że jestem zbyt smukła na zbliżające się standardysad
    • anik801 Re: Jak wyglądacie? 05.02.07, 13:16
      Ja mam 168cm i ważę niestety tylko 46kgsad Jestem brunetką,grzywki nie
      posiadam,włosy podatne(na końcach falują),ciemna oprawa oczu,b.długie rzęsy,
      brzuch płaskiwinkWszelkie przejawy nieproszonego owłosienia likwiduję
      depilatoremwinkMam na tym punkcie bzika!Moja kuzynka zimą się nie depiluje,a ja
      bym dostała szału jakbym coś miała na nogach,albo pod pachami!Co do mego biustu-
      stracił na swej urodzie po ciąży(zmalał,ale chociaż rozstępów nie mam).Aby się
      powiększył musiałabym sporo przytyć,albo zafundować sobie silikony(niestety to
      zbyt drogie).Podobno mam kształtną pupę(nie wiem czym to się przejawia,bo jak
      dla mnie jest chuda).Córka kuzynki męża niedwano mi powiedziała"Ciociu z twarzy
      to wyglądasz bardzo młodo,ale ręce to masz jak babcia".No cóż,nie potrafię
      niczego robić w rękawiczkach,nawet w ogrodzie zawsze jestem bez.Ja w sumie też
      lubię siebie,ale lubiłabym bardziej,jakbym przytyła 10kg!
      • 74l do Anik 05.02.07, 13:27
        No Anik na Ciebie to zawsze można liczyć, czy te nasze koleżanki śpią?
        A co do depilacji,depilujesz twarz?
        • madziaaaa Re: do Anik 05.02.07, 13:33
          74l napisała:

czy te nasze koleżanki śpią?
          Nie spią. Pisałam już , że nie jestem zainteresowana upublicznianiem mojego
          wyglądu.
          Poza tym nie ma raczej obowiązku wpisywania się do każdego wątku, prawda?
          • 74l Łał Madzia 05.02.07, 13:35
            Gryziesz z południa? DDD?
          • anik801 Madziuuuuu !!! 05.02.07, 13:43
            kochana nie denerwuj się tak!Poza tym prawdopodobieństwo,że ktoś nas rozpozna
            po opisie jest raczej małe.W tym kraju mieszkają tysiące
            brunetek,blondynek,rudych i innychwinkMożna byłoby nas rozpoznać po jakiejeś
            mutacji np.pięć rąkwink.Poza tym dziś jestem brunetką,a juto mogę sobie zmienić
            kolorek(bo zmieniam na różne brązy lub kasztany itd).Maudziu coś masz dziś zły
            dzionek.Nie martw się nikt Cię nie rozpozna!A poza tym z takiej ładnej żabki
            to,po słodkim buziaku od królewicza może wyjść tylko królewnawinkPozdro!
            • madziaaaa Re: Madziuuuuu !!! 05.02.07, 14:49
              ależ ja się nie denerwuję smile)
              Napisałm to co myślę tylko. Czy Wy tez dopisujecie się do każdego wątku??
              Niewierzę.
              • madziaaaa Re: Madziuuuuu !!! 05.02.07, 14:50
                A poza ty7m, o jednych rzeczach piszę się fajnie, o innych nie. Nie lubię
                swojego wyglądu i tyle, nie ma o czym pisać.
                • anik801 Re: Madziuuuuu !!! 05.02.07, 16:09
                  Pewnie,że się nie dopisujemy do wszystkich!
        • anik801 Re: do Anik 05.02.07, 13:36
          Jeśli chodzi o twarz reguluję tylko brwi.Nogi oraz pachy depilatorem
          elektrycznym.Bikini na razie maszynką,ale też się przymierzam do zrobienia tego
          depilatorem.Ale wynalazłam super pomysł na włoski na rękach!Codzienne ich
          golenie doprowadzałoby mnie do szału!Rozjaśniam je rozjaśniaczem do włosów i są
          tak jaśniutkie,że prawie ich nie widać(raz na miesiąc się rozjaśnia).
      • mama_ania77 Re: Jak wyglądacie? 05.02.07, 13:38
        Anik, mogę dac Ci te 10 kg,chcesz? mam ich trochę za dużo, aczkolwiek mój maż
        uważa,ze w sam raz smile)
        Ja mam 163-164 cm wzrostu, jestem ciemną szatynką z długimi włosami, które z
        reguły związuję,o piwnych, czasem z przewagą zielonego, oczach. Ponoć ładna
        jestem, ale ciężko samej ocenić obiektywnie, a na pewno nie wyglądam na swoje
        lata. Mam typowo "kobiecą" budowę ciała - tzn zdecydowanie mam czym oddychać i
        na czym usiąśćsmile)Wykorzystuję ten pierwszy atut, bo bardzo lubię bluzki z
        dekoltami.Nieproszonych włosów na ciele też nie toleruję, niezależnie od pory
        roku. Aha i mam raczej ładne dłonie, szczupłe z długimi palcami ( stworzonymi
        do gry na fortepianie, jak niektórzy mawiają, co zresztą potrafię smile ).A
        wszystkie prace w domu powinnam robić w rękawiczkach, bo niestety uczulam sie
        łatwo na różne detrgenty, ale też nie potrafię... czasem sobie o tym
        przypominam w porę, że powinnam załozyć. Lubię siebie.
        • mama_ania77 Re: Jak wyglądacie? 05.02.07, 13:39
          detergentysmile)
          • sarah_black38 Re: Jak wyglądacie? 05.02.07, 17:59
            Wzrost - 164 cm, waga - 57,3 kg, włosy ciemne, oczy zielone. Raz sie sobie
            podobam, raz nie - zależnie od nastroju .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka