74l 23.02.07, 11:38 Czy oprócz mnie jest tu jeszcze ktoś nie nie pracuje zawodowo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arienne07 Re: Mama niepracująca 23.02.07, 12:01 Ja jestem na urlopie wychowawczym, ale dorabiam rozliczeniami. Brakuje mi jednak pracy z ludźmi. Czasem wydaje mi sie że dostanę fioła od "siedzenia" w domu. Odpowiedz Link
bj32 Re: Mama niepracująca 23.02.07, 13:08 JA! Ja jestem i od początku mojej bytności na forum ryczę o tym gromkim głosem. I o mojej miłości do lepienia pierożków i mycia podłóg, i robienia mężowi kanapek do szkoły. Znaczy do pracy. Wzbudzam w ludziach tendencje do pukania się w czoło jako szczęśliwa kura domowa, a Ty się pytasz, czy ktoś jest. No wiesz?! Hihihi)) Odpowiedz Link
zona_mi Bejot 23.02.07, 14:28 Nie narobiłabyś mi trochę tych pierożków? Gacie mogę Ci za to wydziergać, z brylantami. Bo tak apetycznie o tym piszesz. O pierożkach czyli. Jestem na wychowawczym do sierpnia, potem chyba bedę zmuszona pójśc do jakiejś pracy, choć wolałabym zostać w domu i tu sobie dorabiać jak się da. Też jestem szcześliwa i domowa ale nie kura. Odpowiedz Link
bj32 Re: Zono 23.02.07, 14:47 Ja przeszkód w kwestii pierożków nie dostrzegam. Tylko między 19.08, a 1.09 będę nieobecna. Wcześniej, jeśli dostarczysz mi stosowne elementy pierożków, to Ci mogę ulepić choćby i 500. Napisz na priv, to się dogadamy w kwestii ceny)) Odpowiedz Link
zona_mi Re: Zono 23.02.07, 15:20 W kwestii ceny?! Ty kutwo wstrętna. A nie wystarczy Ci reklama, jaką Ci potem zrobię po wszystkich odpustach, że Ci zamówienia spłyną i jeszcze na tych pierożkach zarobisz, ale nie na mnie? Odpowiedz Link
bj32 Re: Zono 23.02.07, 16:33 Ja tam coś o cenie pisałam? A to przez pomyłkę. W kwestii terminu miało być Odpowiedz Link
anik801 Re: Mama niepracująca 23.02.07, 13:38 Ja.Ale mam zamiar to zmienić.Nawet już zapisałam Zosię od września do przedszkola. Odpowiedz Link
mamka_klamka Re: Mama niepracująca 23.02.07, 16:06 Ja nie pracuję i dobrze mi z tym. I pierożki też lubię lepić Z myciem podłóg już troszkę gorzej ;P Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Mama niepracująca 23.02.07, 19:04 Zazdroszczę Wam , tez bym chciała być kurą domową i lepić pierogi. A tak kochane robię tzw. karierę w szkole ...... Odpowiedz Link
gacusia1 Oczywiscie-ja! 24.02.07, 16:53 Siedze w domu z dzieciarkami....brrr... .-) i juz mam dosc. Odpowiedz Link
gusia210 Re: Mama niepracująca 24.02.07, 20:59 Ja też jestem na wychowawczym i jest mi bardzo dobrze.Dorabiam sobie dwa razy w tygodniu i dzięki temu mam odskocznię od domu i małego.Super układ. Odpowiedz Link
monika25lbn Re: Mama niepracująca 25.02.07, 14:40 I ja nie pracuje.Tylko ja praktycznie od poczatku ciazy a teraz synek ma 2 latka.Czekam juz na przedszkole i chce w koncu wyrwac sie troche z domu.Fajnie jest z dzieckiem oczywiscie ale mysle,ze to nam dobrze obojgu zrobi. Odpowiedz Link
madziaaaa eh, urlop wychowawczy 25.02.07, 20:43 to były czasy... najfajniejsze 3 lata. Ja zdecydowanie odnajduję się w roli mamy niepracującej zawodowo, zajmującej sie rodziną, domem, ale także rozwijaniem swoich pasji, które niestety w moim przypadku z wykonywanym zawodem nie maja nic wspólnego. Odpowiedz Link
bejoy Re: Mama niepracująca 26.02.07, 14:03 Ja oficjalnie nie pracuję )) Uczę się handlować na Allegro, nawet jakoś mi idzie ))))))) No i uczę się robić stronki pod to Allegro Odpowiedz Link
aomega Re: Mama niepracująca 28.02.07, 10:44 Ja również nie pracuję zawodowo. I mi z tym dobrze.. Niech ten mój chłop nie choruje,pracuje i żyje jak najdłużej) Odpowiedz Link