Dodaj do ulubionych

Do Klientów Sky-Club

IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 11:48
Witam Wszystkich, mam pytanie do Klientów SKy-Club a w szczególności do tych, którzy wrócili niedawno z wyjazdu z tym BP. Jestem jedną z tych "szczęśliwców", którzy zakupili u nich wyjazd na Teneryfę z oferty First Minute ( Sky-Club), na czerwiec 2012 r. Niestety również przeczytałam w jakiej sytuacji jest Triada i znam jej powiazania ze Sky. Mimo, że organizatorem wszystkich wyjazdów, także tych z Triady, jest właśnie SC, zastanawiam się czy moje wakacje w ogóle dojdą do skutku. Proszę powiedźcie jak teraz wygladają wyjazdy ze Sky- Club?? Czy odczuwa sie że coś jest nie tak?? Przyznam się, że trochę się martwie całą sytuacją... Dzięki z góry za odp i życzę wesołych Świąt:)
Obserwuj wątek
    • Gość: sisi Re: Do Klientów Sky-Club IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.12, 14:18
      Opanuj sie kobieto. Jesteś na wszystkich wątkach z tym tekstem a powinnaś tylko tu. Ja mam Teneryfe ze Sky juz 3.05. a więc wpłacone wszystko . I do tego w sierpniu Kreta z byłą Triadą. Nie ma co szalec bo i tak niczego nie zmienisz. Co ma być to bedzie. Choc do czerwca sporo czasu-możesz zrezygnować.
      • marta.2808 Re: Do Klientów Sky-Club 07.04.12, 15:12
        Nie jestem na wszystkich wątkach to po pierwsze, po drugie napisałam także na forum dot Egiptu i Grecji, ponieważ tam również mogą zaglądać klienci Sky-Club, a raczej osoby lecące\wracające z Grecji nie będą zaglądać na forum Teneryfa, prawda?? Po trzecie pytam właśnie po to żeby uzyskać jakiekolwiek info dobre czy złe, co pozwoli mi podjać decyzję czy zrezygnować. Na dzień dzisiejszy wolę stracić 10 % i kupić wyjazd w innym BP, niż w czerwcu stracić 100 % i pomachać na lotnisku innym pasażerom, z innych BP. I nie pamiętam żebym była z Panią per "Ty". Mimo to dziękuję za odpowiedź i również życzę wesołych Świąt
        • Gość: nerwowa Re: Do Klientów Sky-Club IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 17:54
          finanse.wp.pl/kat,104124,title,Znane-biuro-podrozy-trzy-kroki-w-przepasc,wid,14383988,wiadomosc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka