IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.01.07, 15:54
los zocos czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: mala Re: lanzarote IP: 62.218.146.* 30.01.07, 19:02
      to zależy... gdzie trafisz... jesli do starej niewyremontowanej czesci
      to...brrrr tragedia. Smierdzi octem i robki. jesli do nowej czesci to
      warto , ładne pokoje ale panie sprzątaczki sa wyjatkowe leniwe... Jedzenia
      bardzo duzo ale srednio smaczne... Pozdrawiam.
      • Gość: iwonka9911 Re: lanzarote IP: *.elsat.net.pl 30.01.07, 23:21
        Też się zastanawialam nad tym hotelem, ale gdy poczytałam na niemieckiej
        stronie internetowej opinie o tym hotelu to - TRAGEDIA !! i wybralam Mansion
        Apartaments Costa który wg. niemieckich i angielskich opinii jest o key. Już
        wpłaciłam za niego 30% wartości i lecę od 1 września do 14 wrzesnia.
    • lewania Re: lanzarote 01.02.07, 17:38
      my z mezem lecimy tam 25-go lutego na tydzien. duzo opinii czytalam, ale
      zauwazylam, ze od jakichs 2 miesiecy wszystkie opinie byly ludzi z
      wyremontowanej czesci, wiec czyzby wszystkich umieszczali w wyremontowanych
      pokojach?

Angole na swoich stronach oczywiscie marudza, ale znajac ich wymagania to i tak
      trzeba wziac poprawke. To tylko 3 gwiazdkowy hotel...

Jedziemy, bo duzo opinii pozytywnych na ten temat znalazlam (szczegolnie tych
      najswiezszych).

Dla ciekawych link do webcam na plazy kolo Los Zocos
      www.inlanzarote.com/webcam.html
      tam bedzie mozna nas zobaczyc juz 26go lutego z ranca ;)
      • Gość: Aśka Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:02
        Hej, ja też z mężem i córeczką wybieram się na Lanzarote 24 lutego, ale trochę
        obawiam się pogody, bo jak na razie to chłodno tam , a liczyłam chociaż na 23
        stopnie. pozdrawiam
        • Gość: lewania Re: lanzarote IP: 83.104.90.* 06.02.07, 12:25
          Tez bedziecie w Los Zocos?
          w lutym temperatury tam raczej nie przekraczaja 22 stopni... chyba, ze cos sie
          zmieni.
          • Gość: Aska Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:09
            tak lecimy do Los Zocos z itaką na 2 tyg. 24 lutego, do zobaczenia, pozdrawiam
            • Gość: lewania Re: lanzarote IP: 83.104.90.* 06.02.07, 17:48
              to do milego zobaczenia :)
              my przylatujemy wieczorem w niedziele 25-go lutego i jestesmy tam na tydzien.
              Lecimy z First Choice z UK
        • Gość: piotrek Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:03
          Hej,
          pogody nie ma sie co obawiac - niby oficjalnie jest 19-20 stopni, ale w sloncu
          jest wrecz goraco. Mozna mocno opalic sie w pol godziny..
          Wrocilem tydzien temu z Lanzarote - bylo bosko!!
          pozdrawiam
          • Gość: marcin Re: lanzarote IP: *.aster.pl 09.02.07, 12:54
            czy mozesz napisac a jakim hotelu byles i ogolnie czy byles zadowolony z tego
            czego hotel mogl zaoferowac.

dzieki,
            marcin
            • Gość: piotrek Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:26
              to byl sun park w playa blanca. nic specjalnego ale wszystko okej - 2 pokoje,
              kuchnia, tv, taras - itp. aaaa i basen z ciepla woda; co drugi dzien
              sprzatanie, cisza i spokoj, ale blisko do centrum miejscowosci i plazy. no i
              tanio jak barszcz - tydzien wczasow z berlina kosztowal 200 eur/os.
    • ukisg Re: lanzarote 18.02.07, 14:28
      Mam wielką PROŚBĘ do tych co wrócili z Los Zocos. Podajcie trochę
      merytorycznych informacji. Czy remont się już skończył, jeżeli nie to które
      pokoje wybierać i czy remont jest bardzo widoczny i uciążliwy, co z basenami.
      Jeżeli wypożyczaliście ostatnio samochód to dajcie znać gdzie. Poza tym jak
      najlepiej zorganizować wycieczkę na Fuertaverturę.
      Jadę tam z żoną w podróż poślubną 31-03-2007 (z ITAKĄ) i chciałbym aby w miarę
      możliwości było PERFECT. Na prawdę bardzo mi zależy na tych informacjach.
      Pomóżcie więc proszę i podzielcie się wiedzą!

• bah77 Re: Lanzarote... 18.02.07, 16:09
        > Poza tym jak najlepiej zorganizować wycieczkę na Fuertaverturę.

# Najlepiej - polecieć samolotem z Arrecife na Fuerte.

Można też tak:

# Pojechać do Playa Blanca (samochodem, autobusami lokalnymi lub z Arrecife
        autobusem Fred.Olsen), przepłynąć promem do Corralejo na Fuerteventurze...

# Rejs widokowy z Puerto del Carmen (może są też z Costa T.?) do Corralejo i
        wypożyczenie auta...

itd.

lanzarote-virtual.com/service/links_GB.html

bah77
        • bah77 Re: Fuerteventura... 19.02.07, 13:29
          Jeśli planujesz poważne zwiedzanie Fuerteventury to wypożycz auto terenowe:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=31977376&v=2&s=0

Ale nie wiem, czy to Cię jeszcze interesuje?

bah77
      • icaro Re: lanzarote 18.02.07, 17:57
        jesli jedziesz w podroz poslubna wybierz inny hotel.masz do wyboru calkiem dobre
        :Hotel Princesa Yaiza ,Grand Melia Salinas czy Gran Melia Volcan.
        ale widze ze wolisz zabrac swoja przyszla zone do miejsca pelnego sklepikow i
        centrow komercyjnych.

• ukisg Re: lanzarote 19.02.07, 07:42
          Chętnie bym wybrał ale niestety ograniczją nas koszty. Z drugiej strony bardzo
          chcemy żeby to była Lanzarote bo po wizytach na Teneryfie i La Gomerze
          zakochaliśmy się w wyspach Kanaryjskich. Oferta Itaki pokrywa się z naszymi
          zasobami.
          • anetta38 Re: lanzarote 27.02.07, 18:59
            ale Lanzarote to nie teneryfa.To zupełnie inne klimaty.Ja nie polecałabym ci
            tego hotelu.lepiej wybierz coś na południu wyspy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka