Gość: jarek 7 IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.01.07, 15:54 los zocos czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala Re: lanzarote IP: 62.218.146.* 30.01.07, 19:02 to zależy... gdzie trafisz... jesli do starej niewyremontowanej czesci to...brrrr tragedia. Smierdzi octem i robki. jesli do nowej czesci to warto , ładne pokoje ale panie sprzątaczki sa wyjatkowe leniwe... Jedzenia bardzo duzo ale srednio smaczne... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka9911 Re: lanzarote IP: *.elsat.net.pl 30.01.07, 23:21 Też się zastanawialam nad tym hotelem, ale gdy poczytałam na niemieckiej stronie internetowej opinie o tym hotelu to - TRAGEDIA !! i wybralam Mansion Apartaments Costa który wg. niemieckich i angielskich opinii jest o key. Już wpłaciłam za niego 30% wartości i lecę od 1 września do 14 wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lewania Re: lanzarote 01.02.07, 17:38 my z mezem lecimy tam 25-go lutego na tydzien. duzo opinii czytalam, ale zauwazylam, ze od jakichs 2 miesiecy wszystkie opinie byly ludzi z wyremontowanej czesci, wiec czyzby wszystkich umieszczali w wyremontowanych pokojach? Angole na swoich stronach oczywiscie marudza, ale znajac ich wymagania to i tak trzeba wziac poprawke. To tylko 3 gwiazdkowy hotel... Jedziemy, bo duzo opinii pozytywnych na ten temat znalazlam (szczegolnie tych najswiezszych). Dla ciekawych link do webcam na plazy kolo Los Zocos www.inlanzarote.com/webcam.html tam bedzie mozna nas zobaczyc juz 26go lutego z ranca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:02 Hej, ja też z mężem i córeczką wybieram się na Lanzarote 24 lutego, ale trochę obawiam się pogody, bo jak na razie to chłodno tam , a liczyłam chociaż na 23 stopnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewania Re: lanzarote IP: 83.104.90.* 06.02.07, 12:25 Tez bedziecie w Los Zocos? w lutym temperatury tam raczej nie przekraczaja 22 stopni... chyba, ze cos sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:09 tak lecimy do Los Zocos z itaką na 2 tyg. 24 lutego, do zobaczenia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewania Re: lanzarote IP: 83.104.90.* 06.02.07, 17:48 to do milego zobaczenia :) my przylatujemy wieczorem w niedziele 25-go lutego i jestesmy tam na tydzien. Lecimy z First Choice z UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:03 Hej, pogody nie ma sie co obawiac - niby oficjalnie jest 19-20 stopni, ale w sloncu jest wrecz goraco. Mozna mocno opalic sie w pol godziny.. Wrocilem tydzien temu z Lanzarote - bylo bosko!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: lanzarote IP: *.aster.pl 09.02.07, 12:54 czy mozesz napisac a jakim hotelu byles i ogolnie czy byles zadowolony z tego czego hotel mogl zaoferowac. dzieki, marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:26 to byl sun park w playa blanca. nic specjalnego ale wszystko okej - 2 pokoje, kuchnia, tv, taras - itp. aaaa i basen z ciepla woda; co drugi dzien sprzatanie, cisza i spokoj, ale blisko do centrum miejscowosci i plazy. no i tanio jak barszcz - tydzien wczasow z berlina kosztowal 200 eur/os. Odpowiedz Link Zgłoś
ukisg Re: lanzarote 18.02.07, 14:28 Mam wielką PROŚBĘ do tych co wrócili z Los Zocos. Podajcie trochę merytorycznych informacji. Czy remont się już skończył, jeżeli nie to które pokoje wybierać i czy remont jest bardzo widoczny i uciążliwy, co z basenami. Jeżeli wypożyczaliście ostatnio samochód to dajcie znać gdzie. Poza tym jak najlepiej zorganizować wycieczkę na Fuertaverturę. Jadę tam z żoną w podróż poślubną 31-03-2007 (z ITAKĄ) i chciałbym aby w miarę możliwości było PERFECT. Na prawdę bardzo mi zależy na tych informacjach. Pomóżcie więc proszę i podzielcie się wiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Lanzarote... 18.02.07, 16:09 > Poza tym jak najlepiej zorganizować wycieczkę na Fuertaverturę. # Najlepiej - polecieć samolotem z Arrecife na Fuerte. Można też tak: # Pojechać do Playa Blanca (samochodem, autobusami lokalnymi lub z Arrecife autobusem Fred.Olsen), przepłynąć promem do Corralejo na Fuerteventurze... # Rejs widokowy z Puerto del Carmen (może są też z Costa T.?) do Corralejo i wypożyczenie auta... itd. lanzarote-virtual.com/service/links_GB.html bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Fuerteventura... 19.02.07, 13:29 Jeśli planujesz poważne zwiedzanie Fuerteventury to wypożycz auto terenowe: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=31977376&v=2&s=0 Ale nie wiem, czy to Cię jeszcze interesuje? bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: lanzarote 18.02.07, 17:57 jesli jedziesz w podroz poslubna wybierz inny hotel.masz do wyboru calkiem dobre :Hotel Princesa Yaiza ,Grand Melia Salinas czy Gran Melia Volcan. ale widze ze wolisz zabrac swoja przyszla zone do miejsca pelnego sklepikow i centrow komercyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ukisg Re: lanzarote 19.02.07, 07:42 Chętnie bym wybrał ale niestety ograniczją nas koszty. Z drugiej strony bardzo chcemy żeby to była Lanzarote bo po wizytach na Teneryfie i La Gomerze zakochaliśmy się w wyspach Kanaryjskich. Oferta Itaki pokrywa się z naszymi zasobami. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta38 Re: lanzarote 27.02.07, 18:59 ale Lanzarote to nie teneryfa.To zupełnie inne klimaty.Ja nie polecałabym ci tego hotelu.lepiej wybierz coś na południu wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś