lenka240207 09.12.07, 12:56 Tak, tak ...... cudowne uczucie), nie wiem co zadziałało tabletki od refluksu, czy metoda "uśnij wreszcie" , ale jestem wyspana !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my_cha1 Re: A JA DZIŚ PRZESPAŁAM NOC ;)))) 09.12.07, 22:40 No to gratulacje dla wyspanej mamy!!! U mnie ta noc była całkiem przyzwoita, ale nie obyło się bez dwóch (chyba) pobudek. Ale nie narzekam )) Oby tak dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka a weź ani mnie nie nerw bo 10.12.07, 00:42 dawid zasnął o 1 w nocy i potem pobudki co 2 godziny i nie wiem co było przyczyną ale znowu mu się katar zaczyna żesz k...... mać Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka lenka a jak długo stosujesz metodę 10.12.07, 00:42 uśnij wreszcie i zaczyna działać??? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka240207 Re: metoda 10.12.07, 14:02 przez trzy dni i noce (nawet jak płakała nie wstawaliśmy do niej). Pierwsza noc była najgorsza , usypianie 20 min. z płaczem, w nocy piersza pobudka i ok. 1godz. płaczu a ja z poduszką na uszach i tylko co chwila słuchałam czy oddycha prawidłowo, następne pobudki szybko usypiała. Druga noc: usypianie 15 min.z mniejszym płaczemi pobudki rzadsze i szybciej zasynała. Trzecia: usypianie z marudzeniem tylko a noc prawie bez pobudek, no i następna ..... spała... Teraz tylko nie dać się sterroryzować bo podobno mogą być próby.. Jeszcze coś.. nie można karmić piersią ani niczym poić!!!! Ale warto!!! Przespała od 22 do 8.15 !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: metoda 10.12.07, 19:33 Szczęściara. A na czym dokładnie polega ta metoda? Na czym polega to usypianie? Odpowiedz Link Zgłoś