Dodaj do ulubionych

Watek kosmetykowy

20.07.06, 23:54
Kochane czy mozecie doradzic jakis fajny tusz do rzes. Od lat uzywam Max
Factor streach i jestem bardzo zadowolona no ale najwyzszy czas zmienic.
Dodam ze mam dlugie rzesy ale cienkie i lubie tusze co to sie nie rozmazuja i
nie odbijaja pod oczami. Bede wdzieczna za podpowiedz.
Acha no i moze macie jakis sprawdzone kremy ujedrniajace biust. Mialam z
Avonu ale sie nie sprawdzil.
Obserwuj wątek
    • blou1 Re: Watek kosmetykowy 21.07.06, 08:11
      Ja Ci nie poradze ale skoro wątek kosmetyczny to mam inne pytanko. Któraś
      używała kremu avonu modelujacego nogi i tego super ujędrniającego brzuch i
      pupsko? Drogie cholernie a mam zamiar nabyć.
      • dzida23 Re: Watek kosmetykowy 21.07.06, 08:17
      • be.em Re: Watek kosmetykowy 21.07.06, 08:52
        na pupsko fajny jest VICHY ale drogi, ja ostatnio nabyłam bilendy
        sklep.salonik.com.pl/sklep/index.php/cPath/32_40
        i pali jak jasna cholera!!!! tłuszcz mi wypalasmile a tylko 7 zł!! (nie wiem
        dlaczego sieci tak drogo go sprzedają) i jeszcze bardzo fajny jest AA na
        cellulitsmile Wytestowałam gro kosmetyków i drogich i tanich i te nasze polskie
        wcale nie są gosze, really!! smile
        • mysia-mysia Re: Watek kosmetykowy 21.07.06, 09:03
          Używałam bielendy, tylko jakiejś innej, rzeczywiście wygładza skórę bardzo
          szybko ale trzeba by się chyba na okrągło smarować. Jak przestałam to po
          czterech dniach wyglądałam tak samo jak przed kuracją. Za to pomogło mi picie
          czerwonej herbaty. Po miesiącu stan skóry bardzo się poprawił i taki już
          pozostał, choć od dawna tego nie piję bo to paskudztwo straszne.
      • kabaste Re: Watek kosmetykowy 21.07.06, 09:12
        ja jestem wielką fanką kremu modelującego nogi - strasznie podoba mi się jego
        zapach - kojarzy mi się z cytrusami, w ogóle jakoś tak ładniej nóżki z nim
        wyglądają - smaruję nogi przed wyjściem do pracy i nie muszę nosić rajstop wink
        a jakoś rewelacyjnie opalonych nóg nie posiadam, nóżki są gładkie, dobrze
        nawilżone. Krem ma fajne złote drobinki - rewelacyjnie wygląda to w słońcu. No
        i jest wydajny.
    • koniczynka777 Re: Watek kosmetykowy 21.07.06, 09:02
      Nie doradze bo uzywam rzadko i tylko Max factor
    • oxygen100 Re: Watek kosmetykowy 21.07.06, 10:37
      Kupowalam w zyciu rozne tusze i te z wysokiej polki i te ze sredniej. ostatnio
      jednak doszlam do wniosku ze wole kupic sobie cos innego niz wydawac fortune na
      tusz. Od dluzszego czasu kupuje badziewne tusze Rimmela czy Astor wydajac na
      nie 20 PLN. Wystarcza na miesiac. Wole miec nowy tusz raz miesiacu niz wydawac
      co dwa miesiace krotnosc tego. Dlaczego chcesz zmienic tusz?? Jesli masz rzesy
      cienkie to chyba dobre powinny byc tusze pogrubiajace??
    • ludzikowa1 Re: Watek kosmetykowy 23.07.06, 10:42
      Ja polecam wszystkim serie Kozie mleko z Ziaji. W skald seri wchodzi balsam do
      Ciala, krem do rak i krem do twarzy. Skora jest po nim cudownie miekka i
      elastyczna. Naprawde super kosmetyki i do tego niezbyt drogie. Ja jestem bardzo
      zadowolona. Wiele moich znajomych obdarowalam tym zestawem kosmetykow i uzywaja
      do dzisiaj bo tak im przypadly do gustu.
      • molly101 Re: Watek kosmetykowy 24.07.06, 14:16
        No fajna jest ta seria. Dla suchej skóry polecam tez ich serię oliwkową.
        Uwielbiam. Balsamuję się i balsamuję. A Bielenda od lat ma świetne balsamy
        ujędrniające i wyszczuplające. Polskie kosmetyki nie są wcale gorsze. Ludzie,
        którzy siedzą w temacie potwierdzają ich rewelacyjny skład. Kosmetolodzy kpią
        tylko z Kolastyny.
    • olushia Re: Watek kosmetykowy 01.09.06, 21:22
      na jakimś forum pare osób polecało tusz maybellin lash stylist, ja używam
      l'oreal wydłużający, ale też pogrubia(dwukolorowy biała baza+czarny tusz)u mnie
      się sprawdza, fajne są kosmetyki do pielęgnacji biustu z eveline.
      • dotsi Re: Watek kosmetykowy 01.09.06, 22:22
        to ja mam w tym typie Loreala Double Extension (baz a+tusz) i naprawde rzęsy mam
        po tym jak firanki!!! Jestem zadowolona i chyba kupie sobie go znowu.
        • koniczynka777 Re: Watek kosmetykowy 02.09.06, 22:17
          A ja wlasnie banyłam w Douglasie Max Factora
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka